NFL Draft 2019
32 feliratkozó
több mint 5 éve
fk-s mockból2/31 Kansas City Chiefs Juan Thornhill S, Virginia:büszke: 😊
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Clemsonnàl a 4. DL ember nem ért rá, vagy miért nem húzták ki a 1. körben? 😆épp az elszakadt mellizmával bajlódik (Austin Bryant)
steelwolf
amúgy ötödiknek a vélhetően későbbi körökben draftolt Albert Huggins-t is ide vehetjük, a nagydöntőben ő kezdett az eltiltott Lawrence helyén
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Clemsonnàl a 4. DL ember nem ért rá, vagy miért nem húzták ki a 1. körben? 😆
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 897
Lol. Sweatet allitolag tobb csapat szerint is felrediagnosztizaltak a Combine-on, nincsen semmi szivgondja.max a Washington beszopta.
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Finley miért nem számít jó irányítónak?Sőt, az idei felhozatalból miért nem ő a legígéretesebb prospect?
Tisztára, mint a korai Brady.
Vagy mit néztem félre?
több mint 5 éve
twitter.com/Foxworth24/status/1121403632006647809ezt ide, passzol az előző tweethez 😊
r.baggio
---
több mint 5 éve
Íme 3 ok, hogy miért csúszik Jawaan Taylortwitter.com/TonyPauline/status/1121629481095974918
több mint 5 éve
katonadani
453
Itt hallgatható vissza az éjjeli adás:mixlr.com/fuzovelkifele/showreel/
több mint 5 éve
Hm ez eddig kevéssé lett röhögős draft mint vártam.
több mint 5 éve
Hiányzik a draft közvetítésetek. Tudom, hogy van fk-s podcast, de mégis.
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Draft előtt még egy kis olvasnivaló, írtam pár sort a GM játékban behúzott 13 játékosomról:https://bowl.hu/forum/manager-jatek/gm-lapszemle/1920652
több mint 5 éve
Legyen már 2 óra, nem bírom a smokescreeneket 😀Én is csak ezt az egyet. 😊
katonadani
több mint 5 éve
katonadani
453
Legyen már 2 óra, nem bírom a smokescreeneket 😀 twitter.com/AZCardinals/status/1121489052979515392
több mint 5 éve
Ha Sweat elfogadta volna a green room invite-ot és idén is mindenki maga választhatná a bevonuló zenéjét, akkor ez csúnya ziccer lenne:Benned egy iktriad veszett el. Es nem, ez nem dicseret!
www.youtube.com/watch?v=JcaTbyUkacA
empty taxi
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Ha Sweat elfogadta volna a green room invite-ot és idén is mindenki maga választhatná a bevonuló zenéjét, akkor ez csúnya ziccer lenne:www.youtube.com/watch?v=JcaTbyUkacA
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Lol. Sweatet allitolag tobb csapat szerint is felrediagnosztizaltak a Combine-on, nincsen semmi szivgondja.És most döntse el mindenki, hogy ez a smokescreen, vagy hogy tényleg baja van a szívével.
Stez
több mint 5 éve
Lol. Sweatet allitolag tobb csapat szerint is felrediagnosztizaltak a Combine-on, nincsen semmi szivgondja.
több mint 5 éve
Sok szofosas helyett inkabb tippeljetek TOP 100-at....bowl.hu/forum/tippjatekok/draft-tippelde-2013
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
4 ember (ebből kvázi 2 play-by-play) már sok erre. Hagyjuk meg Kansas Ricsinek hogy rácsodálkozzon ezekre a zseniális sportemberekre. 😊 Plusz a Chiefs idén megint nem draftol az 1. körben, tehát izgulnia se kell. 😊Én a Ricsi-Zoli-Höri triót támogatnám.szerintem is ez lenne a legjobb kombináció, de tőlem Maka jöhetne negyediknek
iktriad
Cuchulain82
És mondom, Maka holnapra más miatt készül ezerrel.
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Miért?Ha a Raiders és a Redskins is Haskinst akarja, akkor lehetnek finom dolgok.twitter.com/Foxworth24/status/1121403632006647809
Cruyffista
sporttv-s közvetítés lesz?Szerintem lesz, bár mindenki tesz rá magasról úgy érződik
yooker
r.baggio
Ez egy draft, nem bl döntő.
Volt podcast, ezt közvetítik magyarul élőben, ennél több nem várható
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
Én egy Ricsi-Zoli-Höri triót támogatnám.szerintem is ez lenne a legjobb kombináció, de tőlem Maka jöhetne negyediknek
iktriad