NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Szerintem meg addig szarakodunk, hogy két szék közül a padlóra seggelünk. Mit kell ennyit szarakodni? legyen Horton és kész. Mellé kell egy jó OC aztán slussz.
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
"Cardinals requested permission to speak with Colts OC Bruce Arians"Cards
Hát ez nemtom mennyire jó... a Colts O mindig is egy pontos, stabil QB-ra épült... na ez nekünk nincs... vajon mit tudna kezdeni Arians egy Kolb szintű irányítóval és egy ultra fos fallal...
több mint 12 éve
Cards 136 — Cardinals fan
"Cardinals requested permission to speak with Colts OC Bruce Arians"
több mint 12 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
egy kis mock draft az nfl.com-ról:
 www.nfl.com/draft/2013/mock-drafts?campaign=Facebook_draft
nem örülnék neki ha így lenne...emberke22
van rá esély, de én sem örülnék egyik qb-nak sem, maradjon Kolb, nem volt annyira szar (mint a többi) 😀 akkor inkább már egy falember, vagy OLB.

új HC candidate, a Sehawks OC, Darrell Bevell.Dexxter Tailor
Igen én is egy Lt-nek örülnék, a másik favoritom még mindig Te'o, nem értem miért rakták ilyen hátra akkora éve volt, hogy az félelmetes, még ha az utolsó meccsen nagyon csúnyán ki is kapott a Notre Dame.Szóval Te'o vagy LT és második körben jöhet a QB.
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 038 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nem örülnék neki ha így lenne...emberke22
van rá esély, de én sem örülnék egyik qb-nak sem, maradjon Kolb, nem volt annyira szar (mint a többi) 😀 akkor inkább már egy falember, vagy OLB.

új HC candidate, a Sehawks OC, Darrell Bevell.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
nem örülnék neki ha így lenne...
több mint 12 éve
Tehát jobban örültem volna egy O beállítottságú HC-nak, de Horton miatt sem leszek szomorú túlzottan
több mint 12 éve
Egyik szemem sír, a másik nevet... hogy miért majd kifejtem ha vége a melónak 😊
több mint 12 éve
andree Arizona Cardinals 1 783
Elmarad az interjú. Valszeg az SD a befutó. Szerintem holnap mi is bejelentjük Hortont.
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
A legfrissebb, hogy kedden (azaz ma) második interjú lesz McCoy-al. Ugye Hortonnal is kettő volt.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Tegnapi hír:
"Appearing on GameDay Morning, NFL Network's Ian Rapoport said he's hearing the Cardinals are expected to go after Broncos offensive coordinator Mike McCoy for their head-coaching vacancy.
When asked which of the head coach jobs would be filled next, Rapoport said he believes it will be the Cardinals. He also said if Arizona can't land McCoy, whose Broncos were just eliminated from the playoffs on Saturday, then incumbent defensive coordinator Ray Horton could be the backup plan. McCoy is expected to be a hot commodity on the market this upcoming week."emberke22
Magyarul? 😊silent7939
Én se vagyok jó angolos szóval én is a google fordítót használom...
A lényeg az, hogy McCoy-ért nagy harc lesz, de egyik nagy esélyes a Cards, de ha nem jön ez össze nálunk, akkor Horton lehet a B-terv.
emberke22
személy szerint én mindkettőnek örülnék, mindkét edzőnek megvan a maga előnye/hátránya, viszont Horton elég sokat tett már idén is a csapatért, nem szeretném, hogy még egy évig DC, aztán lelép.

Don't blink!
több mint 13 éve
Tegnapi hír:
"Appearing on GameDay Morning, NFL Network's Ian Rapoport said he's hearing the Cardinals are expected to go after Broncos offensive coordinator Mike McCoy for their head-coaching vacancy.
When asked which of the head coach jobs would be filled next, Rapoport said he believes it will be the Cardinals. He also said if Arizona can't land McCoy, whose Broncos were just eliminated from the playoffs on Saturday, then incumbent defensive coordinator Ray Horton could be the backup plan. McCoy is expected to be a hot commodity on the market this upcoming week."emberke22
Magyarul? 😊silent7939
Én se vagyok jó angolos szóval én is a google fordítót használom...
A lényeg az, hogy McCoy-ért nagy harc lesz, de egyik nagy esélyes a Cards, de ha nem jön ez össze nálunk, akkor Horton lehet a B-terv.
több mint 13 éve
Tegnapi hír:
Magyarul? 😊
több mint 13 éve
Tegnapi hír:
When asked which of the head coach jobs would be filled next, Rapoport said he believes it will be the Cardinals. He also said if Arizona can't land McCoy, whose Broncos were just eliminated from the playoffs on Saturday, then incumbent defensive coordinator Ray Horton could be the backup plan. McCoy is expected to be a hot commodity on the market this upcoming week."
több mint 13 éve
...ha Horton beéri egy DC poszttal.catattack
ha nem kell sehova HC-nek és mi sem annak léptetjük el akkor élő szerződése van a Cards-al még egy évig.

több mint 13 éve
Most hogy kiesett a Broncos mehet a harc Mike McCoy-ért. A legújabb pletykák szerint McCoy lenne a HC és Horton a DC. Ez úgy király lenne... egy évig...Fucu
McCoy-ra sokan pályáznak...nehéz csata lesz.
több mint 13 éve
catattack 3 520
...ha Horton beéri egy DC poszttal.
több mint 13 éve
Most hogy kiesett a Broncos mehet a harc Mike McCoy-ért. A legújabb pletykák szerint McCoy lenne a HC és Horton a DC. Ez úgy király lenne... egy évig...

több mint 13 éve
Lehet tudni hogy milyen picket kaptunk végül Jeffersonért a Vikestól?silent7939
még nem tudni

több mint 13 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000125147/article/allpro-team-headlined-by-adrian-peterson-jj-watt

Itt vannak az ALL-Pro csapatok, tőlünk Daryl Washington az egyetlen, aki bekerült.Cards
mert megérdemli 😉Cardinalis
Persze, hogy megérdemli, legjobbunk volt, vitathatatlan 😊
több mint 13 éve
Lehet tudni hogy milyen picket kaptunk végül Jeffersonért a Vikestól?
több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000125147/article/allpro-team-headlined-by-adrian-peterson-jj-watt

Itt vannak az ALL-Pro csapatok, tőlünk Daryl Washington az egyetlen, aki bekerült.Cards
mert megérdemli 😉
több mint 13 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/xdlfjwbkojpeem7q2ofe
All-Pro Team headlined by Adrian Peterson, J.J. Watt
The All-Pro Team is the best way to see what players stood out in a season. The 2012 All-Pros were announced Saturday morning and Gregg Rosenthal provides a position-by-position breakdown.

Itt vannak az ALL-Pro csapatok, tőlünk Daryl Washington az egyetlen, aki bekerült.
több mint 13 éve
Most hogy van GM-ünk mi lesz a HC-vel? Nagyon nagy a csend. Csak nem egy PO csapatra várunk hogy kiessen?
több mint 13 éve
korrekt roster helyzet Daren Urbantől
 prod.static.cardinals.clubs.nfl.com/assets/docs/2013Darren/RosterChartPost2012.pdfFucu
Szerintetek a UFA- k közül ki kaphat új szerződést? Egyáltalán kit lenne érdemes megtartani?Leon78
Hoyer jöhetne backupnak, LaRod visszahordónak, Groves nem volt rossz, Toler + Rashad Johnson is maradhatna, Michael Adams jó ST játékos volt, a többi necces. Falemberek menjenek mind 😀

Don't blink!