Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Kolb IR-en.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Én a GM-et elküldeném, voltak jó pillanatai Gravesnek, de évek óta nem tud normális FA-kat idecsábítani. Mike Miller szerintem az utolsó meccs utáni egy hétben el lesz küldve, kellene egy jó támadó koordinátor. FucuReggel ugyanezt írtam! 😀
Szerintem meg is lépik...
több mint 11 éve
Megint egy lepattanó 😕McNabb mert Arizonában van háza 😊Matt Flynn?Helmut ZimmerVick? 😊Divat
Hoyer sem fogja megmenteni a világot, de az utolsó két meccsen meg lehet nézni, sok vesztenivalónk nincs.Fucu
több mint 11 éve
McNabb mert Arizonában van háza 😊Matt Flynn?Helmut ZimmerVick? 😊Divat
Hoyer sem fogja megmenteni a világot, de az utolsó két meccsen meg lehet nézni, sok vesztenivalónk nincs.
több mint 11 éve
Pár gondolat Hoyerről:Többre számítottunk tőle post-Pats korszakában, mint hogy gyakorlatilag senkinek sem kellett vésztartalék szerepen kívül. Páran még draftcetlit is vártak érte cserébe. Ezt kb. arra lehetett alapozni, hogy a térdsérülésből visszatérő Bradynek ő volt UDFA-ként az egyedüli cseréje még 2009-ben. Ami a preseasont illeti a Giants ellen 2x is jól játszott a negyedik héten a tartalékok tartalékjaival körülvéve magát. Idei premeccseken borzasztó volt nézni, amit a pályán csinál. Ennyi a Hoyer-akta.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
hát nincs túl nagy múltja a srácnak:
"In 13 NFL appearances – all with New England – Hoyer has completed 27 of 43 passes for 286 yards, one touchdown and one interception."
+ van egy futott TD-je is a legelső meccséről:
(már a wikin is átírták hozzánk) en.wikipedia.org/wiki/Brian_Hoyer
"He made his professional debut on October 18 (2009), in the second half of game against the Tennessee Titans. On his first drive, he was 5/5 for 35 yards, concluding it with a 1-yard rushing touchdown, which set a franchise record for points scored in the Patriots' 59-0 win." ez egy jel! 😉
Hoyer belépője 3:05nél:
www.nfl.com/videos/auto/09000d5d81382f02/Patriots-59-Titans-0
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Hoyer igazolásához szólt valaki így hozzá:Hoyer már most jobb, mint az összes csapatnál lévő irányítótok 😀
"i am so excited about signing Hoyer, Now we have 4 bad qbs"
Tényleg mintha mi csak a rossz QB-k elfekvőjeként funkcionálnánk. Warner kivételével én itt még nem láttam igazán kiemelkedő QB-t, pedig jó 15 éve már nyomon követem a csapatot. Lehet, hogy tulajdonost is kéne cserélni?...csongi
Megvan a fr. QB 😊
több mint 11 éve
Matt Flynn?Helmut ZimmerVan már egy lepattanónk 😀 ez igaz Alexre is.
több mint 11 éve
Matt Flynn?
több mint 11 éve
Talán két hete írtam twitterre, hogy nem lepődnék meg ha nálunk kötne ki. Viszont nem minden edző alatt tud úgy játszani, mint az elmúlt másfél évben és Mike Miller nem az az ember. No meg ugye itt nem lenne előtte masszív futójáték, korrekt pass protection, stb. 😊Höri gyors volt mint egy japán szupervonat:ALex Smith? 😊petey
bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok?oldal=0#700676Fucu
több mint 11 éve
Höri gyors volt mint egy japán szupervonat:ALex Smith? 😊
bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok?oldal=0#700676Fucu
több mint 11 éve
Suck for tradecardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/11/Utozongek__14_het__Seahawks/
több mint 11 éve
Höri gyors volt mint egy japán szupervonat:több mint 11 éve
Úgy tűnik D fronton megvannak az edzők, amíg Horton nem kap HC állást és valljuk be erre nem hiszem, hogy sokat várni.Én a GM-et elküldeném, voltak jó pillanatai Gravesnek, de évek óta nem tud normális FA-kat idecsábítani. Mike Miller szerintem az utolsó meccs utáni egy hétben el lesz küldve, kellene egy jó támadó koordinátor. Haley nem volt szimpatikus, de kihozta Warnerből a legtöbbet, egy hasonló OC kellene egy új QB-vel.
Ken Whisenhunt, mint már írtam elfogult vagyok. Amikor elkezdtem a Cardsnak szurkolni akkor lett HC. Plusz szimpatikus is, nincsenek nagy nyilatkozatai.
Az idény végéig még ez a brigád lesz az biztos, utána meglátjuk mit szeretne Bidwill.
több mint 11 éve
Hoyer igazolásához szólt valaki így hozzá:Erre akartam célozni amikor azt írtam hogy a lepattanókat szedjük fel. Ok draftoltuk Mattyt és felsült de ennek nem volna szabad évekre visszavetni a QB posztot.
"i am so excited about signing Hoyer, Now we have 4 bad qbs"
Tényleg mintha mi csak a rossz QB-k elfekvőjeként funkcionálnánk. Warner kivételével én itt még nem láttam igazán kiemelkedő QB-t, pedig jó 15 éve már nyomon követem a csapatot. Lehet, hogy tulajdonost is kéne cserélni?...csongi
több mint 11 éve
Hoyer igazolásához szólt valaki így hozzá:"i am so excited about signing Hoyer, Now we have 4 bad qbs"
Tényleg mintha mi csak a rossz QB-k elfekvőjeként funkcionálnánk. Warner kivételével én itt még nem láttam igazán kiemelkedő QB-t, pedig jó 15 éve már nyomon követem a csapatot. Lehet, hogy tulajdonost is kéne cserélni?...
több mint 11 éve
1940 óta csak 3 meccs volt ennél nagyobb arányú KO. És mi vagyunk az elsők, akik 4 győzelem után 9 vereséggel folytatták a szezont. Szép rekordok...Olvastam, hogy a jelenleg free agent Vince Young tweetelt Fitznek, hogy esetleg tudna segíteni, ha az edzők is benne lennének. Szerintem itt már bárki beszállhatna a QB posztra, sokkal rosszabb nem lenne, mint Skelton vagy Lindley.
több mint 11 éve
Stafford idén azt se tudja néha, hogy kivel van.Bármilyen módon, de légyszi verjetek meg minket.kérjük Staffordot akkor és adjuk bármelyik irányítónkat. Nem számítók javulásra a támadóktól. a PP - Megtron párharc pikáns lesz, de Calvin szerintem kb 150 yardot fog elkapni.Fucu
Ha lehet, akkor nagyon.Bazzani
Nem adom oda, amilyen béna még megnyerné nekünk a meccset. 😊
több mint 11 éve
catattack
3 520
Egy-két gondolat a "nagyfőnöktől": blog.azcardinals.com/2012/12/10/michael-bidwill-no-decision-based-on-emotion/
Első körben a GM-et és az OC-t tuti elküldeném...
Horton HC-nek tuti el tudnám képzelni, de Kent azért nem írnám még le...
Megnézném, mit működne új GM alatt új OC-val...
több mint 11 éve
catattack
3 520
Bármilyen módon, de légyszi verjetek meg minket.Nagyobb összegben mernék fogadni, hogy ez nem így lesz!
több mint 11 éve
milyen véletlen Scott Wright pont ma jött ki Matt Barkley értékelésével 😊(angolosok előnyben)www.draftcountdown.com/ScoutingReports/QB/Matt-Barkley.php
több mint 11 éve
Bármilyen módon, de légyszi verjetek meg minket.kérjük Staffordot akkor és adjuk bármelyik irányítónkat. Nem számítók javulásra a támadóktól. a PP - Megtron párharc pikáns lesz, de Calvin szerintem kb 150 yardot fog elkapni.
több mint 11 éve
Bármilyen módon, de légyszi verjetek meg minket.Ha lehet, akkor nagyon.
több mint 11 éve
A hétfőim meccs ismétlések nézésével és írással telnek ezért sem írtam.Utózönge ma 9-től olvasható a blogon, rövid, tömör.
Ez egy fos volt a játék minden elemében. Minden évben van egy hasonló meccs, de ez elfogadhatatlan volt.
Helmet: Én adnék neki még egy esélyt, de én elfogult vagyok a franchise legtöbb győzelmével rendelkező edzővel szemben.
Fitz fogalmazott jól, az utolsó három meccsen mindenki az állásáért játszik.
Jövő? Horton remek edző és el is nézném HC-nak nálunk. QB poszt ki lesz takarítva, kivéve Kolb. Szerencsétlen sérülékeny, de vele még volt offense.
A Hoyer igazolás mutatja, hogy mennyire elkeseredett Whiz, csórikámnak nem lesz könnyű dolga és arra számítok, hogy Lyndley kezd, de az első hibánál jön Hoyer.
Scott Wedige lesz a kezdő center, Suh és Fairley ellen, hajrá srác maradj életben.
Dex: Williamst nem nevezném bustnak, injury prone-nak inkább, sajnos 😕