Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
catattack
3 520
Azt mondta, hogy sok a tehetség! 😀Valamint azt is kijelentette, ha Kolb nem teljesít, akkor más megoldást kell keresni...
több mint 12 éve
Nem tudom jó e ha változtatnak a védelmen. Miért bolygatják, azt ami jól működött hellyel közzel. Talán úgy gondolják még ennél is többet ki lehetne hozni a srácokból?Aszondja: A Ravens elleni playoff meccs volt az első meccs amit kihagyott a 37 éves pályafutása alatt és nem tervezi megismételni 😊nfl network is adta én ott néztem 😊Főleg, hogy az elején elérzékenyült... 😊
Hortonnak sok sikert kívánt a következő munkájához.
Szeretné ha vasárnapig összeállna az edzői stábja.
Szimpatikus így két interjú alapján.Fucu
catattack
Az viszont érdekes, hogy Jurecki rákérdezett a védelmi sémára, de konkrét választ nem kapott, hogy 3-4 vagy 4-3 lesz, azt mondta Arians, hogy mind a kettő.Fucu
több mint 12 éve
Aszondja: A Ravens elleni playoff meccs volt az első meccs amit kihagyott a 37 éves pályafutása alatt és nem tervezi megismételni 😊nfl network is adta én ott néztem 😊Főleg, hogy az elején elérzékenyült... 😊
catattack
Az viszont érdekes, hogy Jurecki rákérdezett a védelmi sémára, de konkrét választ nem kapott, hogy 3-4 vagy 4-3 lesz, azt mondta Arians, hogy mind a kettő.
több mint 12 éve
catattack
3 520
nfl network is adta én ott néztem 😊Főleg, hogy az elején elérzékenyült... 😊
több mint 12 éve
nfl network is adta én ott néztem 😊Hortonnak sok sikert kívánt a következő munkájához.
Szimpatikus így két interjú alapján.
több mint 12 éve
catattack
3 520
na, nálam laggolt, mint a picsa, inkább hagytam, majd ha vége, megnézem felvételről 😀Dexxter TailorKiléptél, rögtön működött! 😀
több mint 12 éve
catattack
3 520
Nálam akad, mint állat! Majd az ismétlést megnézem...
több mint 12 éve
na, nálam laggolt, mint a picsa, inkább hagytam, majd ha vége, megnézem felvételről 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
nálam meg nincs hang
több mint 12 éve
catattack
3 520
sajtótájékoztató élőben a cardinals honlapján: azcardinals.comDexxter TailorMásnál is beszart?
Elvették az élő képet...
több mint 12 éve
sajtótájékoztató élőben a cardinals honlapján: azcardinals.com

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Horton hivatalosan is elküldveFucuTényleg új alapokra került a csapat jövője. remélem nem omlik össze a d.
több mint 12 éve
Bocs, kicsit elírtam 😊Matt nevű U$C irányító? köszi de nem. Landry Jones is jöhet. (nem tudtam, hogy a Leon által írt Johns őt takarja 😀)FucuÉn nem örülnék Geno-nak 1/7-nél.Nassib engem nem győzött meg... Landry szerintem is jobb alapanyag... de hát ki tudja. Érdekes hogy nem Barkley-t említetted.silent7939
QB kérdésben egyetértek Silent-el. Kolb marad, de fizucsökkentés lesz, Hoyer backup és a második körben jön Nassib. 😊
Nekem is az a félelmem, hogy lesz egy használható offense, de Horton távozásával leromlik a védelem és akkor nem vagyunk megint sehol.
Hortont is megértem amiért pipa lett (mondjuk más csapatra is lehet mert a Borwns és a Bills is passzolta őt). Sajnálom is.Fucu
több mint 12 éve
Horton hivatalosan is elküldve
több mint 12 éve
Szerintem igen... a Matt USC párhuzamot meg megértem 😊Matt nevű U$C irányító? köszi de nem. Landry Jones is jöhet. (nem tudtam, hogy a Leon által írt Johns őt takarja 😀)FucuÉn nem örülnék Geno-nak 1/7-nél.Nassib engem nem győzött meg... Landry szerintem is jobb alapanyag... de hát ki tudja. Érdekes hogy nem Barkley-t említetted.silent7939
QB kérdésben egyetértek Silent-el. Kolb marad, de fizucsökkentés lesz, Hoyer backup és a második körben jön Nassib. 😊
Nekem is az a félelmem, hogy lesz egy használható offense, de Horton távozásával leromlik a védelem és akkor nem vagyunk megint sehol.
Hortont is megértem amiért pipa lett (mondjuk más csapatra is lehet mert a Borwns és a Bills is passzolta őt). Sajnálom is.Fucu
több mint 12 éve
Matt nevű U$C irányító? köszi de nem. Landry Jones is jöhet. (nem tudtam, hogy a Leon által írt Johns őt takarja 😀)Én nem örülnék Geno-nak 1/7-nél.Nassib engem nem győzött meg... Landry szerintem is jobb alapanyag... de hát ki tudja. Érdekes hogy nem Barkley-t említetted.silent7939
több mint 12 éve
Én nem örülnék Geno-nak 1/7-nél.Nassib engem nem győzött meg... Landry szerintem is jobb alapanyag... de hát ki tudja. Érdekes hogy nem Barkley-t említetted.
több mint 12 éve
Úgy látom mindenki oda meg vissza van Nassib-ért. Szerintem Johns sem lenne rossz alapanyag 😊remélem igazad lesz és bármelyik is jön marad a 3-4. az utóbbi években jól össze lett szedve a társaság ehhez a sémához.FucuMilyen lehetőséget láttok arra, hogy maradjon ez a D és a rendszer se változzon?Leon78Ha Arians régi ismerősét, Keith Butlert (jelenlegi Steelers LB coach) hívja el DC-nek, akkor biztosan marad a mostani séma, de Bowles-hoz is a 3-4 áll közelebb.vassadi
több mint 12 éve
remélem igazad lesz és bármelyik is jön marad a 3-4. az utóbbi években jól össze lett szedve a társaság ehhez a sémához.Milyen lehetőséget láttok arra, hogy maradjon ez a D és a rendszer se változzon?Leon78Ha Arians régi ismerősét, Keith Butlert (jelenlegi Steelers LB coach) hívja el DC-nek, akkor biztosan marad a mostani séma, de Bowles-hoz is a 3-4 áll közelebb.vassadi
több mint 12 éve
Én nem örülnék Geno-nak 1/7-nél.Nassib lehet kimegy 2/1en. Ugyanaz az ügynöke, mint a GMünknek.
Fucu
több mint 12 éve
Én nem örülnék Geno-nak 1/7-nél.QB kérdésben egyetértek Silent-el. Kolb marad, de fizucsökkentés lesz, Hoyer backup és a második körben jön Nassib. 😊
Hortont is megértem amiért pipa lett (mondjuk más csapatra is lehet mert a Borwns és a Bills is passzolta őt). Sajnálom is.
több mint 12 éve
Horton most már biztosan elmegy?minden esetre sajnálnám.......!
több mint 12 éve
Milyen lehetőséget láttok arra, hogy maradjon ez a D és a rendszer se változzon?Leon78Ha Arians régi ismerősét, Keith Butlert (jelenlegi Steelers LB coach) hívja el DC-nek, akkor biztosan marad a mostani séma, de Bowles-hoz is a 3-4 áll közelebb.
több mint 12 éve
Mire jön haza az ember? Van új HC-nk. Remélem nem csöbörből vödörbe esünk. Kicsit tartok tőle, hogy feljavul az offense, és gatyába megy át a D. Milyen lehetőséget láttok arra, hogy maradjon ez a D és a rendszer se változzon?