Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Tavaly kellett volna szarul játszani és meg lenne oldva az irányító kérdés 😀Persze, hogy kell irányító reménykedjünk, hogy Whizék is így gondolkodnak. De az első körben ahol húzni fogunk nem azt vinnék.
több mint 11 éve
Szuper !!! Ha tudtok, mindig mondjátok mikor kire érdemes figyelni. Akkor este meccsnézés. 😊Ahogy látom Fucu is kezd megbarátkozni a gondolattal, hogy QB lesz a drafton, remélem nem az 5. vagy a hatodik körben . 😊
több mint 11 éve
Ez szerintem is így van. Nincs egyértelműen kiemelkedő irányító.Nincs miért kijavítanom téged 😊
több mint 11 éve
Jah... nem akarok a draft környékén utána nézni kit húztunk be 😀 Így kicsit megnézhetem mi vár ránk, illetve milyen a felhozatal. Eddig az látszik hogy nem nagyon van kiemelkedő QB, inkáb azt mondanám hogy van kb 4-5 irányító akik közül bármelyik bejöhet ha jó rendszerbe kerül.Még a végén játékos megfigyelő lesz belőled😊Leon78Horton szerintem maradni fog. Egyelőre nem merült fel a neve sehol mint HC. DC-nek meg már szerintem nem menne el megint egy másik csapathoz.Horton és az irányító igencsak képlékeny pont az elméletben. Remélem ha Horton elmegy lesz olyan aki megfelelő színvonalon tudja helyettesíteni.Leon78És azt nem pletykálják, hogy mi változik majd?Leon78Számomra teljesen elfogadható verzió:
1. Whiz marad
2. Graves repül és a helyére előléptetjük Steve Keim-et.
3. Hortonnak maradnia kellene. Idén nem egy helyre fog menni interjúra abban biztos vagyok, de ez csak rajta múlik, hogy elfogadja-e valamelyik ajánlatot.
3. Kell egy JÓ támadó koordinátor.
4. Kell egy irányító.
Fucu
Ma 21:15-kor nézd meg a West Virgina vs. Syracuse Bowl meccset. Geno Smith vs Ryan Nassib. Geno ugye 1/1 várományos, de sok helyen Nassib is korai (1)-2-3 körös prospectként van prognosztizálva. Szerintem jó kis meccs lesz és megnézheted milyen Nassib, mennyire férne bele az elképzeléseinkbe. Én spec semmit nem tudok a srácról ezért meg fogom nézni. A kövi ilyen Bowl meccs amit meg fogok nézni az Január 4-én lesz. Ott Landry Jones lesz a megfigyelt 😀silent7939
De majd Fucu jól kijavít ha nem jól látom 😀
több mint 11 éve
Idén egy meccset láttam Nassibtől úgy nagyjából félidőig, de már nem emlékszem kik ellen 😊 Akkor jól játszott. A passzai szépek voltak és pontosak.Azt írják vannak gondjai a védelmek olvasásával, de ki tud mozogni a zsebből és mozgásból is pontosan dob.
Meglátjuk lehet belenézek a meccsbe 😊
Leon: ez még nem nagy dolog, amikor már a senior bowl, meg east-west shrine game-et nézed, meg a scouting combine-t akkor az már kezd a fanatizmussá átalakulni 😊
Egyébként örülök, hogy silent így nézegeti az irányítókat, mert tisztában akar lenni milyen a felhozatal. Dicséreted 😊
több mint 11 éve
Még a végén játékos megfigyelő lesz belőled😊Horton szerintem maradni fog. Egyelőre nem merült fel a neve sehol mint HC. DC-nek meg már szerintem nem menne el megint egy másik csapathoz.Horton és az irányító igencsak képlékeny pont az elméletben. Remélem ha Horton elmegy lesz olyan aki megfelelő színvonalon tudja helyettesíteni.Leon78És azt nem pletykálják, hogy mi változik majd?Leon78Számomra teljesen elfogadható verzió:
1. Whiz marad
3. Hortonnak maradnia kellene. Idén nem egy helyre fog menni interjúra abban biztos vagyok, de ez csak rajta múlik, hogy elfogadja-e valamelyik ajánlatot.
4. Kell egy irányító.
Fucu
Ma 21:15-kor nézd meg a West Virgina vs. Syracuse Bowl meccset. Geno Smith vs Ryan Nassib. Geno ugye 1/1 várományos, de sok helyen Nassib is korai (1)-2-3 körös prospectként van prognosztizálva. Szerintem jó kis meccs lesz és megnézheted milyen Nassib, mennyire férne bele az elképzeléseinkbe. Én spec semmit nem tudok a srácról ezért meg fogom nézni. A kövi ilyen Bowl meccs amit meg fogok nézni az Január 4-én lesz. Ott Landry Jones lesz a megfigyelt 😀silent7939
több mint 11 éve
Horton szerintem maradni fog. Egyelőre nem merült fel a neve sehol mint HC. DC-nek meg már szerintem nem menne el megint egy másik csapathoz.Horton és az irányító igencsak képlékeny pont az elméletben. Remélem ha Horton elmegy lesz olyan aki megfelelő színvonalon tudja helyettesíteni.Leon78És azt nem pletykálják, hogy mi változik majd?Leon78Számomra teljesen elfogadható verzió:
1. Whiz marad
4. Kell egy irányító.
Fucu
Ma 21:15-kor nézd meg a West Virgina vs. Syracuse Bowl meccset. Geno Smith vs Ryan Nassib. Geno ugye 1/1 várományos, de sok helyen Nassib is korai (1)-2-3 körös prospectként van prognosztizálva. Szerintem jó kis meccs lesz és megnézheted milyen Nassib, mennyire férne bele az elképzeléseinkbe. Én spec semmit nem tudok a srácról ezért meg fogom nézni. A kövi ilyen Bowl meccs amit meg fogok nézni az Január 4-én lesz. Ott Landry Jones lesz a megfigyelt 😀
több mint 11 éve
Minden képlékenyHorton és az irányító igencsak képlékeny pont az elméletben. Remélem ha Horton elmegy lesz olyan aki megfelelő színvonalon tudja helyettesíteni.Leon78És azt nem pletykálják, hogy mi változik majd?Leon78Számomra teljesen elfogadható verzió:
1. Whiz marad
4. Kell egy irányító.
Fucu
Ha Horton megy akkor elég nagy szarban leszünk.
több mint 11 éve
Horton és az irányító igencsak képlékeny pont az elméletben. Remélem ha Horton elmegy lesz olyan aki megfelelő színvonalon tudja helyettesíteni.És azt nem pletykálják, hogy mi változik majd?Leon78Számomra teljesen elfogadható verzió:
1. Whiz marad
4. Kell egy irányító.
Fucu
több mint 11 éve
Ja és attól tartok jövőre sem lesz fényesebb a helyzet. Az összes csoport ellendfelünk feljövő szériában van. Brutál lesz a következő szezon...
több mint 11 éve
És azt nem pletykálják, hogy mi változik majd?Leon78Számomra teljesen elfogadható verzió:
1. Whiz marad
4. Kell egy irányító.
több mint 11 éve
olyan mákunk lenne mint a Hox-nak a hobbittal 😀[/quote]Talán igazad van, nekünk is kellene egy hobbit 😊 Beszélni kéne Gandalfal, hogy kit ajánlana. 😊
több mint 11 éve
Közepes Off-al, azaz Kolbal meg lehetett volna a PO. Én vagyok a legnagyobb antiKolb fan, de azt el kell ismernem hogy vele feltettük a megfelelő számú pontot a táblára. Ha az első 4 meccs pont átlagát nézem meglehetett volna az első Rams, Bills, Vikes, Falcons, Jets meccsek. Ezek még ilyen fostalicska irányítókkal is meg lehettek volna. Ha Kolb játszik, szerintem meg is lett volna és most kb. 10-5-el vagy 9-6-al állnánk. Sajnos a mi kis Kevinünk vonzza a bajt és a sérüléseket.Nem kis csapat, hanem szar az offense 😊Persze ebben egyet értünk, de Whasingtonhoz ennek semmi köze, én is azt vártam, hogy játszik majd a pro Bowl-on. Tőlünk azért nehezebb bekerülni, mint egy steelersből, legalábbis szerintem.
Most olvastam, hogy az a hír járja a ligán belül (magyar pletyka), hogy Whiz marad. Fucu
És azt nem pletykálják, hogy mi változik majd?
Kicsit bosszantó, hogy egy közepes offensel sokkal előrébb végezhettünk volna, bár ez a csoport most bivalyerős lett.Leon78
Ha egy korai 1-2 körös QB-ban gondolkodik a vezetés akkor Kolbot meg kell tartani még 1 évre hogy az újonc tanulhasson és szezon végén el kellene tradelni valahová. A mostani offseasonben nem lenne jó biznisz mert lesz a piacon használható QB. De ha mondjuk most lépik meg az sem lenne olyan nagy gáz, bár akkor a következő szezon sem lenne jobb mint a mostani, lévén egy rookie irányítana és nem hiszem hogy olyan mákunk lenne mint a Hox-nak a hobbittal 😀
több mint 11 éve
Nem kis csapat, hanem szar az offense 😊Persze ebben egyet értünk, de Whasingtonhoz ennek semmi köze, én is azt vártam, hogy játszik majd a pro Bowl-on. Tőlünk azért nehezebb bekerülni, mint egy steelersből, legalábbis szerintem.
Most olvastam, hogy az a hír járja a ligán belül (magyar pletyka), hogy Whiz marad. Fucu
És azt nem pletykálják, hogy mi változik majd?
Kicsit bosszantó, hogy egy közepes offensel sokkal előrébb végezhettünk volna, bár ez a csoport most bivalyerős lett.
több mint 11 éve
Nem kis csapat, hanem szar az offense 😊Most olvastam, hogy az a hír járja a ligán belül (magyar pletyka), hogy Whiz marad.
több mint 11 éve
Hiába na kis csapat a mienk, asszem ez a lényeg....
több mint 11 éve
inkább több lesz a punt, mint a sikeres passz 😛hamár-homár, az NFL rekorder punterünk is simán mehetne Hawaiira:Gyanítom ezen még fog javítani a hétvégén, mivel több lesz a punt mint a kickoff 😀silent7939
ZASTUDIL WORKS TO HANG ON TO RECORD
Thanks to back-to-back weeks of six punts downed inside the opponent’s 20-yard line, punter Dave Zastudil is the current owner of the NFL record for total punts downed inside the 20 with 44.
de azért van még egy trónkövetelő:
But with one game left, there is still suspense. Kansas City’s Dustin Colquitt has 42 as he goes into his game against Denver.Cardinalis
több mint 11 éve
hamár-homár, az NFL rekorder punterünk is simán mehetne Hawaiira:Gyanítom ezen még fog javítani a hétvégén, mivel több lesz a punt mint a kickoff 😀
ZASTUDIL WORKS TO HANG ON TO RECORD
Thanks to back-to-back weeks of six punts downed inside the opponent’s 20-yard line, punter Dave Zastudil is the current owner of the NFL record for total punts downed inside the 20 with 44.
But with one game left, there is still suspense. Kansas City’s Dustin Colquitt has 42 as he goes into his game against Denver.Cardinalis
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
hamár-homár, az NFL rekorder punterünk is simán mehetne Hawaiira:ZASTUDIL WORKS TO HANG ON TO RECORD
But with one game left, there is still suspense. Kansas City’s Dustin Colquitt has 42 as he goes into his game against Denver.
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Egyáltalán hol van ilyen statisztika, ahol a misstackle- eket meg lehet nézni?Egyébként szerintem nem attól függ egy LB Pro Bowl részvétele, hogy hány MT-t csinál.Aki többet szerel, valszeg többet hibázik, arról nem is beszélve, hogy iszonyatosan gyors. Ráadásul, ha jól emlékszem, akkor van egy interseption- je is, hogy a 9 sack-ről már ne is beszéljünk, ami talán a legtöbb az LB-k között.
Úgyhogy lehet így is, meg úgy is nézni, nekem mindenesetre meglepetés, hogy nem került be pláne, hogy minden meccsét láttam a szezonban.
több mint 11 éve
Annyira durván jól játszik, hogy fel se tűnt idáig, hogy sok nála a misstackle. Szerintem ettől még simán lehetett volna probowler.pff statokat nem is néztem.FucuPedig akkor nem ért volna meglepetésként, hogy szó sem lehet Pro Bowl és All-Pro tagságról Washington esetében.vassadi
több mint 11 éve
és még ezzel együtt is király a csávó.pff statokat nem is néztem.FucuPedig akkor nem ért volna meglepetésként, hogy szó sem lehet Pro Bowl és All-Pro tagságról Washington esetében.vassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
pff statokat nem is néztem.FucuPedig akkor nem ért volna meglepetésként, hogy szó sem lehet Pro Bowl és All-Pro tagságról Washington esetében.
több mint 11 éve
pff statokat nem is néztem.Daryl Washington kihagyása az év árulása btw, de inkább az All-Pro kertekre leszek kíváncsi.FucuUgyan. Ha Washingtont oda várod, megint csalódnod kell majd. Missed tackle-k számában nagyjából ligaelső.vassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Daryl Washington kihagyása az év árulása btw, de inkább az All-Pro kertekre leszek kíváncsi.FucuUgyan. Ha Washingtont oda várod, megint csalódnod kell majd. Missed tackle-k számában nagyjából ligaelső.