Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Hát ja. Most nincs túlzottan jó alkupozícióban. Játszott 15 meccset két év alatt.
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Hát Kolb az adott. Az ő sérülésmúltjával nem lehet nekiindulni megint úgy, hogy van ő meg pár összeturkált arc. Mivel nem fogunk drágán FA-t hozni Kolb mellé-mögé-elé, marad a draft. Az onnan jövő fiatallal majd megküzdhet Hoyer a No2-ért. Én inkább őt fognám mint Skeltont vagy Lindleyt.

andree
Kolb 2013 9 millió + 2 rosterbónus; 2013-2014 10 millió.

Biztos(ak) vagytok benne, hogy Kolb marad?zinedine5
Át kell struktúrálni a szerződését ez nem kérdés, ha belemegy maradhat, ha nem akkor repül.Fucu
Szépen írtad. 😉
Mondjuk úgy strukturáljátok át, hogy ebből a 31 millióbal max. 10-et kereshet.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
...Hoyer(3-iknak)... andree
Ezt már eredménykövetőben sem értettem. Hoyer nem kezdő, ez nem is kérdés, de 3 hét után jobb volt mint a Skelton, Lindley duó akiknek lényegesen több lehetőségük volt játszani a rendszerben. Ráadásul nem a legkönnyebb ellenfél volt a pályán.
Nehezen tudom elképzelni, hogy behúztok vagy egyáltalán akar-e majd a FO két (biztosan) jobb QB-t nála az offseasonben.zinedine5
Hát Kolb az adott. Az ő sérülésmúltjával nem lehet nekiindulni megint úgy, hogy van ő meg pár összeturkált arc. Mivel nem fogunk drágán FA-t hozni Kolb mellé-mögé-elé, marad a draft. Az onnan jövő fiatallal majd megküzdhet Hoyer a No2-ért. Én inkább őt fognám mint Skeltont vagy Lindleyt.

Skelton ugye már végleg leszerepelt ez tiszta sor. Lindley elég igazságtalan helyzetbe került. Elvileg neki idén pálya közelébe se kellett volna kerülni. Ettől függetlenül semmi olyat nem mutatott ami bármiben reménykeltő lehetne. Inkább legyen Hoyer mint fix pont harmadiknak. Vele legalább nem omlunk össze totálisan, ha véletlenül pályára kell lépnie. andree

Biztos(ak) vagytok benne, hogy Kolb marad?zinedine5
Át kell struktúrálni a szerződését ez nem kérdés, ha belemegy maradhat, ha nem akkor repül.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Ezt már eredménykövetőben sem értettem. Hoyer nem kezdő, ez nem is kérdés, de 3 hét után jobb volt mint a Skelton, Lindley duó akiknek lényegesen több lehetőségük volt játszani a rendszerben. Ráadásul nem a legkönnyebb ellenfél volt a pályán.
Nehezen tudom elképzelni, hogy behúztok vagy egyáltalán akar-e majd a FO két (biztosan) jobb QB-t nála az offseasonben.zinedine5

Skelton ugye már végleg leszerepelt ez tiszta sor. Lindley elég igazságtalan helyzetbe került. Elvileg neki idén pálya közelébe se kellett volna kerülni. Ettől függetlenül semmi olyat nem mutatott ami bármiben reménykeltő lehetne. Inkább legyen Hoyer mint fix pont harmadiknak. Vele legalább nem omlunk össze totálisan, ha véletlenül pályára kell lépnie. andree

Biztos(ak) vagytok benne, hogy Kolb marad?
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan ‏@caplannfl
Was told by 2 NFL execs to keep an eye on the Cardinals: Could be more moves than expected. GM is the first one.
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
az irányítókérdésen addig nem érdemes agyalni szerintem, amíg el nem dől, hogy marad-e Whiz meg Graves. valszeg Graves menni fog, Whiz pedig 50-50. még az is lehet, hogy trade-elünk megint valami backup-qb-t (smith, flynn), de valószínűbb a 2. körös qb draft

ma úgy is kiderül minden 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Ja igen: Boldog új évet mindenkinek!
több mint 11 éve
Ma pont kerülhet az edzőkérdésre. Reggel találkozik Michael Bidwillel Whiz és Graves is. Meglátjuk kinek lesz fekete ez a hétfő, lehet mindkettőnek, lehet csak egyiküknek.

Természetesen Boldog Új Évet kívánok! 😊

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Boldog új évet srácok... lassan indulok bebaszcsizni 😀
több mint 11 éve

Jól látod 😀
Jöjjön Landry Jones 😀
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Boldog Új Évet Mindenkinek! Jövőre ugyanitt! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve

Skelton ugye már végleg leszerepelt ez tiszta sor. Lindley elég igazságtalan helyzetbe került. Elvileg neki idén pálya közelébe se kellett volna kerülni. Ettől függetlenül semmi olyat nem mutatott ami bármiben reménykeltő lehetne. Inkább legyen Hoyer mint fix pont harmadiknak. Vele legalább nem omlunk össze totálisan, ha véletlenül pályára kell lépnie.
több mint 11 éve
Nehezen tudom elképzelni, hogy behúztok vagy egyáltalán akar-e majd a FO két (biztosan) jobb QB-t nála az offseasonben.
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/31/Tippjatek_tizenhetedik_kor_-_vegeredmeny/

Gratula lazarsebi, natloz, szcsongor 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
A cut jelöltek még érdekesebbek. Bradley 5 millája gondolom nem szerepel a terveinkben, és jó eséllyel Wellstől is elköszönünk.

Kell egy tökös GM mert lesz bőven meló. Az LB, Safety és CB poszton kell majd bőven matekozni. Jó lenne pár komolyabb FA, mert Todd Heap, Bradley és szerintem Snyder is komoly mellényúlásnak tűnik utólag. Sztem a Vick-Smith fémjelezte bandától nem kell tartanunk. Kolb mellé nem hozunk drága arcot.
Akit mindenképpen visszahoznék az Adams, Groves, Howling és talán Sanders és Hoyer(3-iknak), valamint Lenon ha folytatni akarja.
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
Na összemazsoláztam, hogy kiknek jár le a szerződése
(pár embernek rossz a posztja, ez így volt leírva nem az én hibám, de egyszerűen nem éreztem erőt magamban, hogy kijavítsam), többségében cserejátékosok.
Szemezgessetek 😊

Michael Adams,Defensive Back
D'Anthony Batiste,Tackle
Nick Eason,Defensive Lineman
Quentin Groves,Linebacker
Brian Hoyer,Quarterback
615 000dollárt keresett ezen a 3 meccsen..
Javarris James,Running Back
Rashad Johnson,Defensive Back
Paris Lenon,Linebacker
Pat McQuistan,Tackle
William Powell,Running Back
Rich Ohrnberger,Guard
James Sanders,Defensive Back
Alfonso Smith,Running Back
La'Rod Stephens-Howling,Running Back
Ronald Talley,Defensive Lineman
Greg Toler,Defensive Back
Brandon Williams,Linebacker
több mint 11 éve
catattack 3 520
Na ennyi volt a szezon számunkra.
ha minden igaz a 7. draftpozíció a miénk.Fucu
Ha nem linkeskedjük el az elejét, jobb is lehetne...
😂
több mint 11 éve
Elég rosszul sikerült időzíteni ezt a szezont. Kicsit fakóbbak a győzelmi sorozat emlékei, és inkább a masszív szívás maradt meg.

Az utolsó meccs pozitívuma, hogy úgy néz ki Floydból tényleg lehet az a komolyan veendő 2. számú elkapó, aminek hozták a drafton. Kíváncsi vagyok a változásokra. Remélem sikerül összerakni a csapatot.
több mint 11 éve
Na akkor köszönjük a csapatnak ezt a szezont... ha lehet a következő ne ilyen legyen. Köszönjük Kolbnak hogy megmutatta tud játszani és persze azt is hogy ha csúnyán néznek rá máris IR-re kerül 😊
Köszi a bemutatót Skelton, Lindley, Hoyer... most már tudjuk milyen a 3. számú irányító.

Ja a mai meccs egyetlen pozitívuma, M. Floyd - 166 yrd - 1 td
több mint 11 éve
Na ennyi volt a szezon számunkra. Nem volt szép, de voltak szép pillanatok.
Holnaptól kezdődik az érdekes része a dolgoknak.
ha minden igaz a 7. draftpozíció a miénk.

több mint 11 éve
catattack 3 520
azt tudjátok, hogy kiknek jár le a szerződése az idény végén?emberke22
Mazsolázz!
 www.rotoworld.com/teams/contracts/nfl/arz/
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
azt tudjátok, hogy kiknek jár le a szerződése az idény végén?
több mint 11 éve
Game Day! 😊
Elkurvultunk az év végére, így ma sem lesz blogos beharangozó.
- Frisco, idegenben, van még tétje a meccsnek így pihentetésről szó sem lehet náluk.
- Nálunk sokan az állásukért játszanak. Nagy a valószínűsége, hogy ez lesz az utolsó meccse Beanienek Cards mezben. Whiz alatt is mozog a szék, Ray Horton is kap majd pár HC ajánlatot ebben biztos vagyok.
- Brian Hoyer kezd, ő már a negyedik irányító idén. Még mindig nem tudom melyik a leggyengébb poszt ebben a csapatban...
- Justin Smith nem játszik a 49ers-ben meg lehetne próbálni az ő oldalára futni, ami ugye az álom kategória, hogy sikeres is legyen.
- Mit lehet még elmondani? Utolsó meccs egy csalódást keltő szezonban. Változások lesznek az biztos, lehet hétfőn repülnek a fejek, de bízzunk a szebb jövőben, mást úgyse tehetünk.
- Nem mellesleg vesszenek a bányászok!!

Go Caridnals!Fucu
Hát igen... Ha Horton HC lesz, remélem nálunk!
több mint 11 éve
Game Day! 😊
Elkurvultunk az év végére, így ma sem lesz blogos beharangozó.
- Frisco, idegenben, van még tétje a meccsnek így pihentetésről szó sem lehet náluk.
- Nálunk sokan az állásukért játszanak. Nagy a valószínűsége, hogy ez lesz az utolsó meccse Beanienek Cards mezben. Whiz alatt is mozog a szék, Ray Horton is kap majd pár HC ajánlatot ebben biztos vagyok.
- Brian Hoyer kezd, ő már a negyedik irányító idén. Még mindig nem tudom melyik a leggyengébb poszt ebben a csapatban...
- Justin Smith nem játszik a 49ers-ben meg lehetne próbálni az ő oldalára futni, ami ugye az álom kategória, hogy sikeres is legyen.
- Mit lehet még elmondani? Utolsó meccs egy csalódást keltő szezonban. Változások lesznek az biztos, lehet hétfőn repülnek a fejek, de bízzunk a szebb jövőben, mást úgyse tehetünk.
- Nem mellesleg vesszenek a bányászok!!

Go Caridnals!