Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
BÚÉK mindegykibe! 😊mostanában nem nagyon voltam Mona Lisa, azaz nem nagyon voltam képben, az SF meccset is át-előszilvesztereztem 😉
húúú, micsoda fejlemények! szerintem nem kellett volna még Whizre ráhúzni a vizes lepedőt... dehát ez van, 5-11 az magáért beszél, mondhatni ugyan ott tartunk mint 2010 végén... azaz sehol... de micsoda szezonkezdés: 4W! és micsoda zárás... 😕 az újévi kívánságaim között ott figyelt a pozitív Cards mérleg is 😊
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Mike Jurecki is azt írta most a twitteren, hogy közel a megállapodás a Cards és Reid között. ha marad Horton akkor oké, de így nem biztos, hogy maradna.
több mint 11 éve
CBS Sports' Jason LaCanfora expects ex-Eagles coach Andy Reid to end up as the next head coach of the Cardinals.Team president Michael Bidwill isn't willing to give up on inconsistent oft-injured QB Kevin Kolb, who tutored under Reid in Philadelphia. A Reid hire could end up costing the Cardinals DC Ray Horton. It's fair to wonder if Reid would reunite with ex-Browns GM Tom Heckert, leading to the exit of VP of player personnel Steve Keim as well. LaCanfora confirms that Horton is interviewing with Cardinals ownership on Tuesday before interviews with Buffalo and Cleveland.
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Jól van na nem a választ nyomtam 😛Hát remélem nem az lesz az avatarom alatt hogy Welcome Reid 😀Nem ér nyúlni a szövegem 😀silent7939
😀 😀 😀he7edik
több mint 11 éve
Hát remélem nem az lesz az avatarom alatt hogy Welcome Reid 😀Nem ér nyúlni a szövegem 😀
😀 😀 😀he7edik
több mint 11 éve
jótól kérdezed 😀Él még az a szabály h ha kinevezik a DC-ség mellé assistant HC-nek akk mehet?empty taxiRemélem Whiz nem viszi magával Hortont is. Ha ő is megy akkor nagy szarban vagyunk az biztos.Leon78Horton csak akkor távozhat, ha HC-nak viszi egy csapat. DC-ként élő szerződése van.Fucu
több mint 11 éve
Él még az a szabály h ha kinevezik a DC-ség mellé assistant HC-nek akk mehet?Remélem Whiz nem viszi magával Hortont is. Ha ő is megy akkor nagy szarban vagyunk az biztos.Leon78Horton csak akkor távozhat, ha HC-nak viszi egy csapat. DC-ként élő szerződése van.Fucu
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Remélem Whiz nem viszi magával Hortont is. Ha ő is megy akkor nagy szarban vagyunk az biztos.Leon78Horton csak akkor távozhat, ha HC-nak viszi egy csapat. DC-ként élő szerződése van.
több mint 11 éve
Remélem Whiz nem viszi magával Hortont is. Ha ő is megy akkor nagy szarban vagyunk az biztos.
több mint 11 éve
dehogy megy. a Bills jön Zonába 😊Whizről nem olvastam még semmit, de lehet csak OC állást kap majd. De szerintem látjuk idén valamelyik csapatnál.FucuBuffaloba megy HC interjúra is.empty taxi
De nem csak miatta, hanem Horton miatt is.
több mint 11 éve
Whizről nem olvastam még semmit, de lehet csak OC állást kap majd. De szerintem látjuk idén valamelyik csapatnál.FucuBuffaloba megy HC interjúra is.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
hát érdekes lesz... sajnálom Whizt, mert nagyon bírtam, de az utóbbi három év tényleg nagyon gyenge volt, így annyira nem meglepő a kirúgása, Rod Graves GM-é pedig még annyira se.Horton remélem marad (akár DC-ként is), HC-nak meg OC-nak meg jöhet bárki, csak ne Reid 😀 bár lehet, hogy Kolbot fel tudná támasztani 😊 érdekes lesz ez az offseason, az tuti 😊
több mint 11 éve
Ezek az időszakok amikor felújítás van, hogy az offseason legizgalmasabb részévé válik. új GM/HC/stáb. emlékszem nálunk is amikor Harbaugh és Baalke lett a 2 vezér, és teljesen kipucolták az edzői stábot, mennyire izgalmas volt.2008-as Off az idei D-vel... teljesen elégedett lennék 😀
remélem Bidwillnek is sikerül valami jófajta teamet összerántani. sok sikert!petey
több mint 11 éve
Ezek az időszakok amikor felújítás van, hogy az offseason legizgalmasabb részévé válik. új GM/HC/stáb. emlékszem nálunk is amikor Harbaugh és Baalke lett a 2 vezér, és teljesen kipucolták az edzői stábot, mennyire izgalmas volt. remélem Bidwillnek is sikerül valami jófajta teamet összerántani. sok sikert!
több mint 11 éve
Az mennyire korrekt dolog Calais Camppbelltől, hogy ragaszkodott hozzá, hogy tegnap Vonnie Holliday kezdjen helyette. Valószínűleg a tegnapi volt Holliday utolsó NFL mérkőzése.FucuRespect!
Whiz is repült 😕FucuNa ennek nem örülök, nyilván az ő sara is a QB-helyzet, de mégiscsak a valaha volt egyik legsikeresebb HC (volt) a Cardsnál. Számomra nem kérdés, hogy jövőre is NFL HC lesz valahol.
több mint 11 éve
a tegnapról röviden összefoglalva:cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/01/Egy_uj_korszak_kezdete/
több mint 11 éve
semmi. még csak fél8 van Arizónában, ráadásul január elseje. majd később biztos lesznek pletykák, de hivatalosat én a héten még nem várok vagy ha igen csak hétvége felé. De Mike Bidwill tegnap elmondta, hogy nem fogja elkapkodni a döntést.lenne utózönge és a tegnapi nap eseményeinek az összefoglalása, de a népsport szerver szórakozikFucuVan már valami híred? Mármint vezetés ügybensilent7939
több mint 11 éve
lenne utózönge és a tegnapi nap eseményeinek az összefoglalása, de a népsport szerver szórakozikFucuVan már valami híred? Mármint vezetés ügyben
több mint 11 éve
lenne utózönge és a tegnapi nap eseményeinek az összefoglalása, de a népsport szerver szórakozik
több mint 11 éve
Én Hortont mondanám, annak tükrében is, hogy (még) nem lett elküldve egy védekező edző sem. Mint írtam, ma találkozik Bidwillel, meglátjuk milyen hírek jönnek estefelé.Whizről nem olvastam még semmit, de lehet csak OC állást kap majd. De szerintem látjuk idén valamelyik csapatnál.
több mint 11 éve
Szerintem semmi baj azzal, ha védekező a csapat, csak legyen legalább egy közepes, megbízható offense, amely megtermeli azt a 20- 30 pontot ami a győzelemhez szükséges.Kinek adjátok a legnagyobb esélyt?Shawn84Hát remélem nem az lesz az avatarom alatt hogy Welcome Reid 😀
Viccet félretéve. A legnagyobb esélyt Hortonnak adom, ami nem tudom jó e? Deffense felfogású csapat? Nem szeretném 😊 Már ha azt akarna csinálni belőlünk.silent7939
több mint 11 éve
Kinek adjátok a legnagyobb esélyt?Shawn84Hát remélem nem az lesz az avatarom alatt hogy Welcome Reid 😀
Viccet félretéve. A legnagyobb esélyt Hortonnak adom, ami nem tudom jó e? Deffense felfogású csapat? Nem szeretném 😊 Már ha azt akarna csinálni belőlünk.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Kinek adjátok a legnagyobb esélyt?