Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Érdekes ez a Geno kérdés. Felmerül bennem, hogy vajon a tavalyi drafton mikor ment volna ki, szerintetek?Leon78Első körben... Tanne és Weeden is elsőben ment.
több mint 12 éve
Érdekes ez a Geno kérdés. Felmerül bennem, hogy vajon a tavalyi drafton mikor ment volna ki, szerintetek?
több mint 12 éve
Ha Genyó bent lesz 1/7-nél (és mi draftoljuk) mindenkit meghívok egy korsó sörre, aki itt mock drafton hozzánk írta 😀Dexxter TailorÉn optimista vagyok. Olyan 8-9 mockot nézegetek rendszeresen, annak kb a felében megy ki előttünk. Most már duplán szurkolok a dolognak. 😀 Amúgy ha kimenne, akkor 1/7 Fisher/Lane Johnson 2/38 Tyler Wilson/Tyler Bray
több mint 12 éve
Ha Genyó bent lesz 1/7-nél (és mi draftoljuk) mindenkit meghívok egy korsó sörre, aki itt mock drafton hozzánk írta 😀Dexxter TailorÉn azt mondtam ha bent lesz elhozzuk 😊
Szerinted bent hagynánk?
Mellesleg nem lesz bent 😊
több mint 12 éve
Ha Genyó bent lesz 1/7-nél (és mi draftoljuk) mindenkit meghívok egy korsó sörre, aki itt mock drafton hozzánk írta 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Lövök egyet én is, kíváncsi vagyok van-e olyan dolog amiben egyetértünk:Szerintem Geno 1/7-rs nem lesz bent és Armstead sem ott hátul.
1/7 Geno Smith(QB)
2/38 Larry Warford(OG)
3/69 Nico Johnson(ILB)
4/100 Le'Veon Bell(RB)
5/133 Michael Buchanan (OLB) **Ide Leon McFaddent akartam, de ahogy néztem neki eléggé emelkedett az értéke az uccsó pár napban. Nem lesz bent valszeg***
6/164 Terron Armstead (OT)
6/166 Tyrann Mathieu (CB)andree
Csináltam én is egyet.... nem röhögni 😊
1/7 Erik Fisher (OT) ha bent van Dzsínó akkor Őt el kell hozni
2/38 Ryan Nassib / Tyler Bray (QB) ha elsőben volt Dzsínó akkor Lane Johnson (OT)
3/69 Brian Winters (OG)
4/100 Stepfan Taylor/Kenjon Barner (RB)
5/133 Brandon Jenkins (OLB)
6/164 E. J. Manuel (QB)
6/166 Adrian Bushell (CB)
Mondjuk 2/38-ra még Barkley is odaférhet de valahogy benne nem bízok.
több mint 12 éve
Lövök egyet én is, kíváncsi vagyok van-e olyan dolog amiben egyetértünk:1/7 Geno Smith(QB)
2/38 Larry Warford(OG)
3/69 Nico Johnson(ILB)
4/100 Le'Veon Bell(RB)
5/133 Michael Buchanan (OLB) **Ide Leon McFaddent akartam, de ahogy néztem neki eléggé emelkedett az értéke az uccsó pár napban. Nem lesz bent valszeg***
6/164 Terron Armstead (OT)
6/166 Tyrann Mathieu (CB)
több mint 12 éve
nem március 12-ig, hanem valami 17-ig kell kirúgni mivel akkor jár neki 2 milliós roster bónusz.Bocs a bugyuta kérdésért, csak arra szerettem volna rákérdezni, hogy szerintetek mely posztok fognak elsőbbséget élvezni, és, hogy melyek azok a játékosok, amelyek ha elérhetőek lesznek, akkor biztosan ki lesznek választva. 😊
át fogják strukturálni, mert szerintem Kevin is (és az ügynöke is) tudja legbelül, hogy más csapatnál nem kapna lehetőséget a kezdő posztra.
Ez a "kiket szeretnénk draftolni" kérdés kicsit megtévesztő, bár tudom mit szerettél volna kérdezni 😊 Még Keim-ék sem tudják kiket szeretnének, nemhogy pletykálnának róla 😉
A combine-on 60 (ha jól tudom) játékossal lehet maximum találkozni és ez a pár név szivárgott ki, de ez még semmit nem jelent.
A közel jövőben jön majd Cards-os 7 (vagyis 6) körös mock draft Dexter kollégától és tőlem. Az enyém ha minden jól megy holnap kikerül a blogra csak a mai cut-ok átformálják picit pedig már majdnem kész voltam 😊Fucu
több mint 12 éve
nem március 12-ig, hanem valami 17-ig kell kirúgni mivel akkor jár neki 2 milliós roster bónusz.át fogják strukturálni, mert szerintem Kevin is (és az ügynöke is) tudja legbelül, hogy más csapatnál nem kapna lehetőséget a kezdő posztra.
Ez a "kiket szeretnénk draftolni" kérdés kicsit megtévesztő, bár tudom mit szerettél volna kérdezni 😊 Még Keim-ék sem tudják kiket szeretnének, nemhogy pletykálnának róla 😉
A combine-on 60 (ha jól tudom) játékossal lehet maximum találkozni és ez a pár név szivárgott ki, de ez még semmit nem jelent.
A közel jövőben jön majd Cards-os 7 (vagyis 6) körös mock draft Dexter kollégától és tőlem. Az enyém ha minden jól megy holnap kikerül a blogra csak a mai cut-ok átformálják picit pedig már majdnem kész voltam 😊
több mint 12 éve
Pedig jó fantáziálni egy Geno draftról, persze trade nélkül 😊Lehet tudni valamit arról, hogy kiket szeretnénk draftolni? Esetlegesen kikkel vagyunk szorosabb kapcsolatban?Leon78Bármit is írnék az pletyka lenne 😊
A kombányon volt meetingen:
Matt Barkley QB
Christine Michael, RB
Geno Smith, QB
Markus Wheaton, WR
Ennél többet nem találtam. Majd FA után tisztább lesz a kép, csak hogy tanult kollégaimat idézzem 😊 Addig ne fantáziáljunk.
silent7939
több mint 12 éve
Lehet tudni valamit arról, hogy kiket szeretnénk draftolni? Esetlegesen kikkel vagyunk szorosabb kapcsolatban?Leon78Bármit is írnék az pletyka lenne 😊
A kombányon volt meetingen:
Matt Barkley QB
Christine Michael, RB
Geno Smith, QB
Markus Wheaton, WR
Ennél többet nem találtam. Majd FA után tisztább lesz a kép, csak hogy tanult kollégaimat idézzem 😊 Addig ne fantáziáljunk.
több mint 12 éve
Lehet tudni valamit arról, hogy kiket szeretnénk draftolni? Esetlegesen kikkel vagyunk szorosabb kapcsolatban?
több mint 12 éve
Szerintem nincs...Én is azt mondom hagyjuk. 😊 Free Agency piacról tuti nem lesz szerződtetve senki. Jól tudom, hogy Kolbot ha ki akarjuk rúgni, akkor március 12-ig kell? Van erre esély?Leon78jaj hagyjuk már ezeket az irányítós pletykákat...FucuVégre egy kis mozgás a csapat háza táján. Kijárt mind a kettőnek a cut. Mondjuk így CB poszton nagyon bele kell erősíteni és remélem Toler-er gyorsan megegyeznek.Elég nagy csend volt eddig... remélem nem Cassel trade lesz a következő hír mert akkor tökön szúrom magam...silent7939
Egyébként Bradley a nászútjáról jött haza ma amikor megkapta a hírt 😊Fucu
több mint 12 éve
Én is azt mondom hagyjuk. 😊 Free Agency piacról tuti nem lesz szerződtetve senki. Jól tudom, hogy Kolbot ha ki akarjuk rúgni, akkor március 12-ig kell? Van erre esély?jaj hagyjuk már ezeket az irányítós pletykákat...FucuVégre egy kis mozgás a csapat háza táján. Kijárt mind a kettőnek a cut. Mondjuk így CB poszton nagyon bele kell erősíteni és remélem Toler-er gyorsan megegyeznek.Elég nagy csend volt eddig... remélem nem Cassel trade lesz a következő hír mert akkor tökön szúrom magam...silent7939
több mint 12 éve
jaj hagyjuk már ezeket az irányítós pletykákat...Végre egy kis mozgás a csapat háza táján. Kijárt mind a kettőnek a cut. Mondjuk így CB poszton nagyon bele kell erősíteni és remélem Toler-er gyorsan megegyeznek.Elég nagy csend volt eddig... remélem nem Cassel trade lesz a következő hír mert akkor tökön szúrom magam...silent7939
több mint 12 éve
Végre egy kis mozgás a csapat háza táján. Kijárt mind a kettőnek a cut. Mondjuk így CB poszton nagyon bele kell erősíteni és remélem Toler-er gyorsan megegyeznek.Elég nagy csend volt eddig... remélem nem Cassel trade lesz a következő hír mert akkor tökön szúrom magam...
több mint 12 éve
Végre egy kis mozgás a csapat háza táján. Kijárt mind a kettőnek a cut. Mondjuk így CB poszton nagyon bele kell erősíteni és remélem Toler-er gyorsan megegyeznek.Egyébként Bradley a nászútjáról jött haza ma amikor megkapta a hírt 😊
több mint 12 éve
Stewart Bradley-t és a Buzit cutoltuk, 7 misi szabadult fel ezáltal prod.www.cardinals.clubs.nfl.com/news-and-events/article-2/Cards-Cut-Bradley-Gay/ec7890fb-ad54-4bd5-a96d-58b383f71cbfŐ ketten voltak a leglogikusabb cutlehetőségek. Így viszont remélem Toler maradni fog.
Dexxter Tailor
több mint 12 éve
Most olvasom, hogy Bradley egyszer volt kezdő 2 szezon alatt? Ordas bust. Nálunk sem nyújtott kiemelkedőt, de ilyen mértékű visszaesést nem gondoltam vna.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Stewart Bradley-t és a Buzit cutoltuk, 7 misi szabadult fel ezáltal prod.www.cardinals.clubs.nfl.com/news-and-events/article-2/Cards-Cut-Bradley-Gay/ec7890fb-ad54-4bd5-a96d-58b383f71cbf

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Na ezért is Trianon a hibás, hogy nem köthet ki nálunk Fiuméban 😛 😀Larry itt van a szomszédban! vajon tudja-é, hogy Budapest is nagggyon szép város 😉Szerintem óceánjáró hajóval utazgat.szaba
de röhögnék, ha a napokban az FB-re felnyomna egy Duna-parti képet is a Parlamentünkkel a háttérben 😀Cardinalis
több mint 12 éve
Larry itt van a szomszédban! vajon tudja-é, hogy Budapest is nagggyon szép város 😉Szerintem óceánjáró hajóval utazgat.
de röhögnék, ha a napokban az FB-re felnyomna egy Duna-parti képet is a Parlamentünkkel a háttérben 😀Cardinalis
több mint 12 éve
A Jaguars (volt) a legidiótábbul draftoló csapat és lehet meglepő, de tőlük várom hogy behúzzák Geno-t, Gabbert meg megy a levesbe.Náluk soha nem lehet tudni. A liga egyik legidiótábbul draftoló klubja 😊Leon78Alex Smith a KC-nélRaiders elviszi Genot ne aggódjsilent7939
A 49ers csapatában kispadra szoruló irányító a Chiefs-hez szerződik.
Pár napja napvilágot látott a hír, hogy a San Francisco elpasszolta korábbi 1/1-es választottját, Alex Smith-t, akit Colin Kaepernick kiszorított a kezdőből, ma pedig az is kiderült, hogy hova megy: az idén 1/1-esként választó Kansas City-be. A csereüzletet a szabadügynök-piac március 12-i megnyitásáig hivatalosan még nem üthetik nyélbe, de az információk szerint a Frisco egy 2013-as második körös választási jogot, illetve egy 2014-es opcionális draft picket kap a QB-ért.
Na ez érdekes, és egyben mulatságos.😊
Vajon ki választ először QB-t a drafton? Csak nem a Cardinals?
Kinek mi a véleménye, ha esetlegesen lecsúszik Geno akkor kiválasztjuk? Illetve szerintetek érdemes e kiválasztani egyáltalán?
Mindenesetre érdekes változásokat hozhat az eddigi draft stratégiákban.Leon78
több mint 12 éve
Náluk soha nem lehet tudni. A liga egyik legidiótábbul draftoló klubja 😊Alex Smith a KC-nélRaiders elviszi Genot ne aggódjsilent7939
A 49ers csapatában kispadra szoruló irányító a Chiefs-hez szerződik.
Pár napja napvilágot látott a hír, hogy a San Francisco elpasszolta korábbi 1/1-es választottját, Alex Smith-t, akit Colin Kaepernick kiszorított a kezdőből, ma pedig az is kiderült, hogy hova megy: az idén 1/1-esként választó Kansas City-be. A csereüzletet a szabadügynök-piac március 12-i megnyitásáig hivatalosan még nem üthetik nyélbe, de az információk szerint a Frisco egy 2013-as második körös választási jogot, illetve egy 2014-es opcionális draft picket kap a QB-ért.
Na ez érdekes, és egyben mulatságos.😊
Vajon ki választ először QB-t a drafton? Csak nem a Cardinals?
Kinek mi a véleménye, ha esetlegesen lecsúszik Geno akkor kiválasztjuk? Illetve szerintetek érdemes e kiválasztani egyáltalán?
Mindenesetre érdekes változásokat hozhat az eddigi draft stratégiákban.Leon78
több mint 12 éve
TaláÉs beindultak a Matt Cassel-es pletykák 😀FucuInkább igazoljon a Jaxbe 😊, nekik úgy is mindegy. 😊