Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
andree
1 737
Szerintem is teljesen HC kérdés lesz ez. Ha jön egy edző kialakult elképzelésekkel, könnyen lehet be fogja húzni 1/6-al azt a QB-t aki legjobban illeszkedik az elképzeléseibe. Ha Wilson akkor Wilson ha Barkley akkor Barkley(vagy akárki, aki addig emelkedik a boardokon a felmérők alatt). Meglátjuk.Mi lehet a megoldás? Vagy egy tuti biztos támadó játék Kolb-al, amelyben próbáljuk minimalizálni az INT-k számát, és bízunk a védelemben, vagy kirúgni minden QB-t és választani egyet az első körben, akire rászabjuk a támadó játékunkat.Ez mind szép és jó... de ehhez az is kell hogy képesek legyünk TD-ket gyártani és hiába van jó WR corpsunk ha a QB nem tudja odadobni a bőrt.silent7939"Talent alapján szerintem is többre hivatott ez a csapat, de amíg nem tudjuk támadásban kihasználni azt, hogy az ott kiemelkedő játékosok 80%-a elkapásban jeleskedik, nem kell ennél sokkal több győzelemben reménykedni"
Pont ezért írtam ezt. Ugyan így gondolom. andree
Az igazat megvallva attól félek, hogy még bíznak Kolbiban, ezért nem lesz korai QB draft.
Kezdő Kolb, csere Hoyer, harmadiknak marad Lindley 😕 De ne legyen igazam....
Pláne ha netán Horton lesz a HC, fog jönni valaki a védelembe ...Leon78
Már sokszor beszéltük, egy korai QB draft kell, de a legtöbben 2. körben reménykedünk. LT kell a draftról. Olyan szerencsénk nem lesz hogy Joeckel hozzánk csússzon, kérdés mernek-e Brown választásához hasonlóan reachelni megint OT-t Taylor Lewan személyében. Én remélem igen. A guard felhozatal elég mély, 3-4. körben is lehet majd találni jó játékosokat. Én ezzel indítanék.
több mint 11 éve
Én biztos vagyok a QB draftban, második körben. Ezért meg is nézem ma élőben az egyik favoritomat Landry Jonest 😊Mi lehet a megoldás? Vagy egy tuti biztos támadó játék Kolb-al, amelyben próbáljuk minimalizálni az INT-k számát, és bízunk a védelemben, vagy kirúgni minden QB-t és választani egyet az első körben, akire rászabjuk a támadó játékunkat.Ez mind szép és jó... de ehhez az is kell hogy képesek legyünk TD-ket gyártani és hiába van jó WR corpsunk ha a QB nem tudja odadobni a bőrt.silent7939"Talent alapján szerintem is többre hivatott ez a csapat, de amíg nem tudjuk támadásban kihasználni azt, hogy az ott kiemelkedő játékosok 80%-a elkapásban jeleskedik, nem kell ennél sokkal több győzelemben reménykedni"
Az igazat megvallva attól félek, hogy még bíznak Kolbiban, ezért nem lesz korai QB draft.
Pláne ha netán Horton lesz a HC, fog jönni valaki a védelembe ...Leon78
több mint 11 éve
Mi lehet a megoldás? Vagy egy tuti biztos támadó játék Kolb-al, amelyben próbáljuk minimalizálni az INT-k számát, és bízunk a védelemben, vagy kirúgni minden QB-t és választani egyet az első körben, akire rászabjuk a támadó játékunkat.Ez mind szép és jó... de ehhez az is kell hogy képesek legyünk TD-ket gyártani és hiába van jó WR corpsunk ha a QB nem tudja odadobni a bőrt.silent7939"Talent alapján szerintem is többre hivatott ez a csapat, de amíg nem tudjuk támadásban kihasználni azt, hogy az ott kiemelkedő játékosok 80%-a elkapásban jeleskedik, nem kell ennél sokkal több győzelemben reménykedni"
Pláne ha netán Horton lesz a HC, fog jönni valaki a védelembe ...
több mint 11 éve
Akkor zsííír 😊 nem volt egyértelmű számomra 😀Ez mind szép és jó... de ehhez az is kell hogy képesek legyünk TD-ket gyártani és hiába van jó WR corpsunk ha a QB nem tudja odadobni a bőrt.silent7939"Talent alapján szerintem is többre hivatott ez a csapat, de amíg nem tudjuk támadásban kihasználni azt, hogy az ott kiemelkedő játékosok 80%-a elkapásban jeleskedik, nem kell ennél sokkal több győzelemben reménykedni"
több mint 11 éve
andree
1 737
Ez mind szép és jó... de ehhez az is kell hogy képesek legyünk TD-ket gyártani és hiába van jó WR corpsunk ha a QB nem tudja odadobni a bőrt.silent7939"Talent alapján szerintem is többre hivatott ez a csapat, de amíg nem tudjuk támadásban kihasználni azt, hogy az ott kiemelkedő játékosok 80%-a elkapásban jeleskedik, nem kell ennél sokkal több győzelemben reménykedni"
Pont ezért írtam ezt. Ugyan így gondolom.
több mint 11 éve
Ez mind szép és jó... de ehhez az is kell hogy képesek legyünk TD-ket gyártani és hiába van jó WR corpsunk ha a QB nem tudja odadobni a bőrt.Érdekes ez a Cardinals. Játékos állományban szerintem nem kéne ennyire hátul lennünk. Nektek mi a véleményetek? Szerintem a védelem kifejezetten tele van gyors és jó képességű játékosokkal. Még az 1 éves szerződésűek is jók, például Rashad Johnson, vagy Greg Toler, vagy beszélhetnénk az LB sorról is, Groves és Walker sem ügyetlen a véleményem szerint. A támadó szekcióban az elkapók rendben vannak, szerintem Floyd jövőre igencsak jó lesz majd. A támadófal olyan amilyen, az irányító gyakorlatilag mintha nem is lenne. Ryan Williams szerintem jó kis játékos lenne, ha lenne fal aki csinálja a helyet. A speciális egység aránylag jó, gyors játékosok alkotják.A védelem szerintem attól volt baromi jó, hogy Horton elképesztően jól szabta rá a sémát. Dockett és Campbell baromi jó abban hogy komoly alap nyomás legyen, az LB sorból meg mindenki azt tolja amiben kiemelkedő. Így lett Washingtonból ekkora sack masina. A secondary meg hiába nyel be néha(főleg Gay-en) pár passzt, azért én kiemelkedőnek mondanám. Kíváncsi vagyok milyen védelmet rakna össze Horton, ha kapna egy elit pass rusher OLB-t Acho mellé, de most sincs okunk a panaszra.
Amire ki akarok lyukadni az az lenne, hogy egy jó edzővel és egy jól sikerült draftal akár ugrásszerűen javulhatna a csapat teljesítménye. Az persze más kérdés, hogy a csoport valószínűleg még keményebb lesz majd jövőre, mint az idén.Leon78
A támadósor pont ennek az ellenkezője. Sztem ott nem zajlott ennyire tudatos munka. Kolb nagyon más rendszerből jött. Mondta is, hogy nehéz neki átállni Whiz szisztémájára. Ezt súlyosbítja, hogy minimális ideje volt a nyomásig/sackig.
Lehet, hogy nem lett volna hülyeség offseasonban átállni valami olyanra, amiben természetesen jó, kipróbált a kezdő QB-nk, akiért-akinek egy vagyont fizettünk. Ehelyett folyamatosan kapta a célpontokat(Floyd, Housler, Heap) úgy, hogy a fal nem védte meg, és nem volt működőképes futójáték. A falat is folyamatosan olcsón akartuk foltozgatni. Egyszerűen fordítva ültük a lovon az offense felépítésében, és ez valamint a kapkodó döntések(pl. folyamatos QB cserélgetés, Floyd ültetése 1 elrontott route után) visszarobbant Whiz arcába egy brutális vereségsorozat képében.
Talent alapján szerintem is többre hivatott ez a csapat, de amíg nem tudjuk támadásban kihasználni azt, hogy az ott kiemelkedő játékosok 80%-a elkapásban jeleskedik, nem kell ennél sokkal több győzelemben reménykedni. Ha összejönne egy jó draft, és okosan mozognánk a piacon is, simán meg lehetne fordítani ezt. Kezdésnek kell egy jó LT, hogy Brown átkerülhessen a jobb oldalra. És egy jó OC-HC páros, aki működésbe tudja hozni a gépezetet. Nekünk nem kell 30-40 pontokat összehoznunk, hogy meccset nyerjünk. Ha a QB nem dobál folyamatosan pick 6-eket, simán megteremti a védelem a győzelem lehetőségét. andree
több mint 11 éve
andree
1 737
Érdekes ez a Cardinals. Játékos állományban szerintem nem kéne ennyire hátul lennünk. Nektek mi a véleményetek? Szerintem a védelem kifejezetten tele van gyors és jó képességű játékosokkal. Még az 1 éves szerződésűek is jók, például Rashad Johnson, vagy Greg Toler, vagy beszélhetnénk az LB sorról is, Groves és Walker sem ügyetlen a véleményem szerint. A támadó szekcióban az elkapók rendben vannak, szerintem Floyd jövőre igencsak jó lesz majd. A támadófal olyan amilyen, az irányító gyakorlatilag mintha nem is lenne. Ryan Williams szerintem jó kis játékos lenne, ha lenne fal aki csinálja a helyet. A speciális egység aránylag jó, gyors játékosok alkotják.A védelem szerintem attól volt baromi jó, hogy Horton elképesztően jól szabta rá a sémát. Dockett és Campbell baromi jó abban hogy komoly alap nyomás legyen, az LB sorból meg mindenki azt tolja amiben kiemelkedő. Így lett Washingtonból ekkora sack masina. A secondary meg hiába nyel be néha(főleg Gay-en) pár passzt, azért én kiemelkedőnek mondanám. Kíváncsi vagyok milyen védelmet rakna össze Horton, ha kapna egy elit pass rusher OLB-t Acho mellé, de most sincs okunk a panaszra.
Amire ki akarok lyukadni az az lenne, hogy egy jó edzővel és egy jól sikerült draftal akár ugrásszerűen javulhatna a csapat teljesítménye. Az persze más kérdés, hogy a csoport valószínűleg még keményebb lesz majd jövőre, mint az idén.Leon78
A támadósor pont ennek az ellenkezője. Sztem ott nem zajlott ennyire tudatos munka. Kolb nagyon más rendszerből jött. Mondta is, hogy nehéz neki átállni Whiz szisztémájára. Ezt súlyosbítja, hogy minimális ideje volt a nyomásig/sackig.
Lehet, hogy nem lett volna hülyeség offseasonban átállni valami olyanra, amiben természetesen jó, kipróbált a kezdő QB-nk, akiért-akinek egy vagyont fizettünk. Ehelyett folyamatosan kapta a célpontokat(Floyd, Housler, Heap) úgy, hogy a fal nem védte meg, és nem volt működőképes futójáték. A falat is folyamatosan olcsón akartuk foltozgatni. Egyszerűen fordítva ültük a lovon az offense felépítésében, és ez valamint a kapkodó döntések(pl. folyamatos QB cserélgetés, Floyd ültetése 1 elrontott route után) visszarobbant Whiz arcába egy brutális vereségsorozat képében.
Talent alapján szerintem is többre hivatott ez a csapat, de amíg nem tudjuk támadásban kihasználni azt, hogy az ott kiemelkedő játékosok 80%-a elkapásban jeleskedik, nem kell ennél sokkal több győzelemben reménykedni. Ha összejönne egy jó draft, és okosan mozognánk a piacon is, simán meg lehetne fordítani ezt. Kezdésnek kell egy jó LT, hogy Brown átkerülhessen a jobb oldalra. És egy jó OC-HC páros, aki működésbe tudja hozni a gépezetet. Nekünk nem kell 30-40 pontokat összehoznunk, hogy meccset nyerjünk. Ha a QB nem dobál folyamatosan pick 6-eket, simán megteremti a védelem a győzelem lehetőségét.
több mint 11 éve
Érdekes ez a Cardinals. Játékos állományban szerintem nem kéne ennyire hátul lennünk. Nektek mi a véleményetek? Szerintem a védelem kifejezetten tele van gyors és jó képességű játékosokkal. Még az 1 éves szerződésűek is jók, például Rashad Johnson, vagy Greg Toler, vagy beszélhetnénk az LB sorról is, Groves és Walker sem ügyetlen a véleményem szerint. A támadó szekcióban az elkapók rendben vannak, szerintem Floyd jövőre igencsak jó lesz majd. A támadófal olyan amilyen, az irányító gyakorlatilag mintha nem is lenne. Ryan Williams szerintem jó kis játékos lenne, ha lenne fal aki csinálja a helyet. A speciális egység aránylag jó, gyors játékosok alkotják.Ennyit számít a QB. Most sztem olyan helyzetbe vagytok mint tavaly a Colts, csak nektek jobb a keretetek.
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Érdekes ez a Cardinals. Játékos állományban szerintem nem kéne ennyire hátul lennünk. Nektek mi a véleményetek? Szerintem a védelem kifejezetten tele van gyors és jó képességű játékosokkal. Még az 1 éves szerződésűek is jók, például Rashad Johnson, vagy Greg Toler, vagy beszélhetnénk az LB sorról is, Groves és Walker sem ügyetlen a véleményem szerint. A támadó szekcióban az elkapók rendben vannak, szerintem Floyd jövőre igencsak jó lesz majd. A támadófal olyan amilyen, az irányító gyakorlatilag mintha nem is lenne. Ryan Williams szerintem jó kis játékos lenne, ha lenne fal aki csinálja a helyet. A speciális egység aránylag jó, gyors játékosok alkotják.Amire ki akarok lyukadni az az lenne, hogy egy jó edzővel és egy jól sikerült draftal akár ugrásszerűen javulhatna a csapat teljesítménye. Az persze más kérdés, hogy a csoport valószínűleg még keményebb lesz majd jövőre, mint az idén.
több mint 11 éve
korrekt roster helyzet Daren Urbantőlprod.static.cardinals.clubs.nfl.com/assets/docs/2013Darren/RosterChartPost2012.pdf
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
navégigszenvedtem az uccsó meccsünket... azért az első negyed a miénk volt... 😉nyomtam pár printscreent:
Whisenhuntra emlékbe... hát nehéz lesz ezt űberelni...
jéé, Johnnynak van a legjobb mérlege...
a Floyd TD azért ott volt a szeren, pláne hogy 7 meccs után ez volt az első passzolt TDnk...
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
akkor valamit félreolvastam ,én Hortonra gondoltam HC-nak!én teszek rá ki érné meg... legyen meg a mókus és kezdje el építeni a csapatot... minden plusz hét és nap töketlenkedés csak elvesztegetett idősilent7939Mit épít a csapaton? Semmiről nem vagyunk lemaradva...
ha gondolod pár szóban leírhatnád miért!!!!!!!nekem csak szinpatikus ,de nem látom teljesen át!!!!!!!!!!!!!!!janiszNekem is szimpi a srác, biztos jó vele sörözni. Kansasben se váltotta meg a világot. OC-nak el tudnám képzelni, de az HC nem az ő asztala...catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
én teszek rá ki érné meg... legyen meg a mókus és kezdje el építeni a csapatot... minden plusz hét és nap töketlenkedés csak elvesztegetett idősilent7939Mit épít a csapaton? Semmiről nem vagyunk lemaradva...
ha gondolod pár szóban leírhatnád miért!!!!!!!nekem csak szinpatikus ,de nem látom teljesen át!!!!!!!!!!!!!!!janiszNekem is szimpi a srác, biztos jó vele sörözni. Kansasben se váltotta meg a világot. OC-nak el tudnám képzelni, de az HC nem az ő asztala...
több mint 11 éve
Szerintem k.rvára nem érné meg...catattackha gondolod pár szóban leírhatnád miért!!!!!!!nekem csak szinpatikus ,de nem látom teljesen át!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 11 éve
én teszek rá ki érné meg... legyen meg a mókus és kezdje el építeni a csapatot... minden plusz hét és nap töketlenkedés csak elvesztegetett idő
több mint 11 éve
catattack
3 520
Szerintem k.rvára nem érné meg...
több mint 11 éve
Haley-nek örülnétek?szerintem igen!megérné:😊
A Chiefs-nél bukott,HC tapasztalata nem sok.
Viszont nálatok sikeres volt OC-ként/nálunk a megítélése minimum vegyes,de inkább negatív/.
Megérné-e a rizikót?Blitzburgh
több mint 11 éve
Medvepapa: esélytelen. Ha nem nálunk máshol kap HC állást. Elismert edző.FucuKíváncsi vagyok a stábjára, én neki szurkolok. 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Én nem örülnék neki. Ahogy írtad HC-ként besült. Nálunk azért is lehetett sikeres OC, mert volt egy Warner-Fitz-Boldin-Breaston tengely amire építhette a támadójátékot. KC-ben sem sikerült a semmiből épkézláb támadást összeraknia (remélem Ulpi jön s megerősít, avagy megcáfol) és most a Cardsnál is ez a helyzet.Medvepapa: esélytelen. Ha nem nálunk máshol kap HC állást. Elismert edző.
több mint 11 éve
Haley-nek örülnétek?A Chiefs-nél bukott,HC tapasztalata nem sok.
Viszont nálatok sikeres volt OC-ként/nálunk a megítélése minimum vegyes,de inkább negatív/.
Megérné-e a rizikót?
több mint 11 éve
andree
1 737
Igazából egy tapasztalt edző volt Reid is. Tragédia nem lett volna, csak furcsa lett volna a pálya mellett látni. Abban se vagyok biztos, hogy megvan még benne az a lendület, ami kirángatná a támadóalakulatot(és a csapatot) a gödörből.A védekező-támadó felfogású edző dolog meg érdekes kérdés. A def a legnagyobb erősségünk, ott van a használható játékosaink 70%-a. Egyértelmű, hogy erre kell építkezni. Sok múlik azon, hogy kit gondolnak OC-nak az említett nevek. Hortonnak állítólag megvan a fix listája, és valszeg ő aki a legközelebbről látta-tapasztalta a bőrén, mennyire húzza le a csapatot az impotens támadógépezet. Jó lesz ez, én bizakodó vagyok. Annyira nem bánnám, ha valaki olyan jönne, aki nem egy kész tervel érkezik, és abba akarja beleerőszakolni a jelenlegi keretet. Könnyen lehet Reid ilyen lett volna, bár kétségkívül Kolbnak nem tett volna rosszat.
több mint 11 éve
Akkor az esélytelen, hogy Horton DC-ként maradjon?
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
A KC is egyre mélyebbre ássa magát.😊 Most már csak egy jó kis 1/1-es balfasz draft hiányzik nekik és máris kész a 2013-as év 😊
több mint 11 éve
Úgy néz ki megúsztuk Reid-et, megy a KC-be.
több mint 11 éve
Igen, tisztában vagyok vele, pusztán azt mondom,hogy az én véleményem szerint a jó DC mellé egy defenzív szemléletű edző kell ebben a csoportban! Hogy az legyen a prioritás. Ezen kívül nyilván meg kell oldania a Qb kérdést, de pl PC is védelmi "guru", és azért Schneiderrel együtt sikerült úgy látszik rendezni a Qb kérdést!Szerintem az is egy befolyásoló tényező lehet,hogy az NFC-W egy, vagy talán 2 éven belül a liga legkeményebb csoportja lehet. A Frisco-Hawks-Rams hármas mind igencsak tetszetős védelemmel rendelkezik, és nektek sem hiányzik sok ehhez a szinthez! Kiegyenlített a csoport, és nehéz lesz innen rájátszásba menni, legyen szó a négyes bármelyik tagjáról! Szerintem egy védelmi guruval járnátok jól. Annyira hat egymásra,hogy melyik csapat milyen stílust játszik,hogy évi 6 mérkőzés, ami a divízióbeliség miatt minimum 6+1-nek számít, nem hagyható figyelmen kívül. Azonosulni kell a csoport trendjével!Pont nem a D-vel volt a gond, ebben szerintem a többi csoportellenfél szintjén vagyunk. Védelmi gurunak meg ott van (volt) Horton.csongi
Én legalábbis így látom!undisputedly
Summa summarum, remélem nem valami töketlen HC jön!