Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
volt Jay Gruden HC interjún (Bengals OC)  bit.ly/UDABY8

személy szerint egy Mike McCoy (HC) - Ray Horton (DC) kettősnek nagyon örülnék, bár ez elég esélytelen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Steve Keim röviden.
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/10/Az_uj_general_manager/

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Bármennyire is szídják a Steelersnél Haleyt, meg gondolom a Chiefs drukkerek se gondolnak vissza rá szívesen, szerintem nem lenne rossz megint OC-ként látni nálunk.
Lehet, hogy őt is csak Warner tette naggyá, de kifejezetten bátor, ötletes playhívásai voltak, és hát azóta se volt olyan jó az O nálunk.csongi
csak nem OC-nek interjúztattuk, hanem HC-nakFucu
ja tényleg, ez az "apróság" elkerülte a figyelmem 😊 HC az más tészta...
több mint 11 éve
Bármennyire is szídják a Steelersnél Haleyt, meg gondolom a Chiefs drukkerek se gondolnak vissza rá szívesen, szerintem nem lenne rossz megint OC-ként látni nálunk.
Lehet, hogy őt is csak Warner tette naggyá, de kifejezetten bátor, ötletes playhívásai voltak, és hát azóta se volt olyan jó az O nálunk.csongi
csak nem OC-nek interjúztattuk, hanem HC-nak

több mint 11 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Lehet, hogy őt is csak Warner tette naggyá, de kifejezetten bátor, ötletes playhívásai voltak, és hát azóta se volt olyan jó az O nálunk.
több mint 11 éve
Csütörtökön Jay Gruden érkezik állásinterjúra.Cards
Ma pedig Haley, ezt a Steelers elnöke is megerősítette.vassadi
az ügynöke viszont tagad még mindig 😊

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Csütörtökön Jay Gruden érkezik állásinterjúra.Cards
Ma pedig Haley, ezt a Steelers elnöke is megerősítette.
több mint 11 éve
Keimnek örülök, jó szakembernek tatják és évek óta a Cardsnál dolgozik és szépen küszött fel a ranglétrán. Nem véletlenül volt jelen a HC interjúkon, nem nagyon hittem, hogy más lesz a befutó.

Annyira nem meglepő, hogy nincs még HC.
Hat éve január 1-én repült Danny Green s csak 13-án lett WHiz az új HC.
Mondtam, hogy a lényeg, hogy a Senior Bowlra legyen HC és offense stáb, hogy tudják nézni a játékosokat edzés közben.

több mint 11 éve
Cards 136 — Cardinals fan
Csütörtökön Jay Gruden érkezik állásinterjúra. Vélemények? 😊
több mint 11 éve
Cards 136 — Cardinals fan
Darnell Dockettről egy cikk 😀
 www.nemzetisport.hu/sportszelep/minden-idok-legpofatlanabb-csajozasi-kiserlete-az-ncaa-donto-alatt-kepek-2205711emberke22
#RESPECT 😀
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Fasza. Elvileg tehetségek felismerése terén nagy koponya. Remélem jól megy majd neki a GM-kedés.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Cardinals announced Steve Keim as GM.
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
Darnell Dockettről egy cikk 😀
 www.nemzetisport.hu/sportszelep/minden-idok-legpofatlanabb-csajozasi-kiserlete-az-ncaa-donto-alatt-kepek-2205711
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Albert Breer ‏@AlbertBreer
Arizona VP of player personnel Steve Keim has entered into negotiations to become the Cardinals' next GM. Also a finalist in Jacksonville.
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Jó nagy a csend HC ügybensilent7939
jaja.

Kérdés:
Ha mondjuk Horton lesz kinevezve HC-nek, akkor OC-ként kik jöhetnének szóba?
McCoy esetleg? Vagy ő csak mint HC jöhetne el Denverből? Natloz
McCoy csak HC-nek jöhet ha van érvényes szerződése
több mint 11 éve
Natloz Arizona Cardinals 300
Jó nagy a csend HC ügybensilent7939
jaja.

Kérdés:
Ha mondjuk Horton lesz kinevezve HC-nek, akkor OC-ként kik jöhetnének szóba?
McCoy esetleg? Vagy ő csak mint HC jöhetne el Denverből?

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Jó nagy a csend HC ügyben
több mint 11 éve
Sztem érdemes nézni azt is, mennyibe kerülne FA-ról pótolni egy posztot, ha már 7-ik helyen húzunk. Ezért is gondolok elsősorban LT pick-re. Az FA-ról az őrült pénz, és szűk merítési lehetőség. Szóval inkább Lewan-ra szavazok Te'o-val szemben. Egy elit LT alapjaiban rendezné át a falat. Nem veszem meg a rookie fal tündöklését. Sztem lényegesen kevesebbet támadták azokat az irányítóinkat, akik köztudottan méterekkel hibázták el a szabad célpontokat, mellé meg napi rutin szinten dobálták a pick6-eket. Persze ez lehet hülyeség, nem láttam erre statot. Kolbot viszont agyonverték pillanatok alatt, ez tény. andree
Igazad lehet, de a 2.körben is marad sztem jó LT bent a kalapban, meg ahogy néztem azt weboldalt sok a tehetséges OT meg QB. Szóval Te'o(esetleg Mingonak) örülnék 😊, utána OT, majd QB, de abban egyetértek h FA-ról LT-t pótolni elég költséges..ha meg nem Te'o akkor örülnék én is az LT,QB draftsorrendnek
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Bőven lehet FA-n is erősíteni. Sőt ennyi need-el kell is. Te'o nekem is nagyon tetszett, bennem is felsejlett a Washingtonnal alkotott párosának fantáziaképe, de sztem ILB-t találunk majd a piacon, ahogy 2.számú CB-t is(DRC? 😀😀). Persze nem sírnám el magam ha elit def prospect jönne. Van is rá esély ha Horton lesz a HC. Mingo(sztem elég jó lenne 3-4ben) vagy Te'o reális célpontok, ahogy Miliner is, esetleg Jarvis Jones(Szigorúan laikus-szurkolói szemmel Mingo jobban bejött az egyetemi meccseken).

Sztem érdemes nézni azt is, mennyibe kerülne FA-ról pótolni egy posztot, ha már 7-ik helyen húzunk. Ezért is gondolok elsősorban LT pick-re. Az FA-ról az őrült pénz, és szűk merítési lehetőség. Szóval inkább Lewan-ra szavazok Te'o-val szemben. Egy elit LT alapjaiban rendezné át a falat. Nem veszem meg a rookie fal tündöklését. Sztem lényegesen kevesebbet támadták azokat az irányítóinkat, akik köztudottan méterekkel hibázták el a szabad célpontokat, mellé meg napi rutin szinten dobálták a pick6-eket. Persze ez lehet hülyeség, nem láttam erre statot. Kolbot viszont agyonverték pillanatok alatt, ez tény.

A guardoknál nem gáz, hogy nem őrült mély a mezőny, bőven csúszkálnak majd késői körökbe. Ott Warmackba vagyok szerelmes, de ő pont a vakfoltunkra esik(ha nem lesz letrade az első körben). Ha nem ő, akkor majd jön valaki a végén, ha nem akkor sincs nagy baj. Azért eltudnék viselni egy nagyon jót, de Snyder után sztem nem megyünk újabb drágább OG-re a piacon.

QB-t én húznék már a 2. körben. Valóban nem valószínű, hogy az első kör elején sokan mennek ki, de sztem a 2. körben 2 csapat is választhat előttünk oda, és akkor máris szűkebb a merítési lehetőség, és könnyen lehet, ha a 3. körre hagyjuk, már alig lesz olyan valaki, akit igazán szeret a stáb.

RB: Van bőven korrekt játékos 3-5. kör között. Szerintem is elfér oda egy pick azon a környéken.
több mint 11 éve
Sziasztok! A playoff meccsek alatt sikerült összeírnom ami bennem volt, lehet kicsit hosszú lett, előre is bocs érte 😊

Mivel az elmúlt napokban az edzőkérdés volt soron én kicsit visszaterelném a szót a draftra.
Találtam egy draftos oldalt:  www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings
Ezek után átgondoltam hova érkezhetne szükség szerint a korai körös draftoltjaink(QB,G,OT,CB,RB)

Összegezném az alábbi posztokat én, hogy látom:

QB: Kolb idén első 5 meccsen bebizonyította, hogy miért szerződtettük, jó volt és aztán megsérült, és ezt tudtuk róla is hogy sérülékeny meg sajnos drága, mindezek mellett megadnám neki az esélyt de fizetést csökkentenék ezáltal a capben is nagyobb lenne a mozgásterünk, én mögötte backupnak vagy 3.-ik QB-nak Hoyert eltudnám képzelni, sztem ahhoz képest hogy 3 hetet edzett a csapattal egész jó volt, Skelton leszerepelt én elküldeném, Lindley-ben nem látom a potenciált.
Elég sok QB megy draftra sok a tehetség, de egyik se kiemelkedő, remélem első körben nem lesz QB draftunk. Úgy számoltam nem lesz sok QB húzás,reményeim szerint 3.ik körig csúszik valami jó kis irányító.

G: Snyder,Colledge jó nevű játékosok, de még se úgy muzsikáltak amennyit elvárhattunk volna tőlük. Kelemete már a külseje miatt is óriási, 1 meccs alapján nem vonnék véleményt, de remélem, hogy majd fog a későbbiekben szerepet kapni, de ehhez azonban még sokat kell edzenie.
Fentebb említett oldal szerint nem túl mély merítési lehetőség lesz a drafton.

OT: Massie és Potter a szezon végére sztem sokat fejlődött, nem kezdőbe igazoltuk őket mégis Massie majd a teljes szezont Potter a felet kezdőként játszotta le ahhoz képest nem voltak olyan rosszak(bár voltak egy-két csúnya meccsük), ha visszatér Brown az nagy erősítés lehet + még egy draft LT-be és mondhatni hogy jók is vagyunk.
Sok ember lesz kint drafton, remélem egy jó kis tackle hozzánk kerül 😊

CB: jó sok nagy játékot bekaptunk és Petersontól sem vagyok elájulva ő róla is kaptunk jó pár nagy játékot akárcsak Gayről és Flemmingről.
Én személy szerint ide mindenképp várok egy 2.,3., vagy4.-ik körös húzást, és úgy néz ki igen mély az idei draft szóval inkább 3.,4. körben várok ide erősítést, de egy 2.-on se lepődnék meg.

RB: a fal se támogatta őket se ők se magukat. Kezdem a szezon eleji rangsor alapján. Wellsben nem érzem a ritmust, azt a szenvedély, csak szenved a Cardsos mezben ami valószínűleg összefügghet a térdsérülésével, én már nem tudok benne hinni, Ryan Williams gyors, van benne potenciál, de egyszerűen 2 szezon alatt 4 vagy 5 meccs az kevés egy 2. kör eleji drafttól, valószínűleg ha a következő évben is lesérül a szezon elején az lesz utolsó szezonja a csapatnál. LSH hihetlen gyors de egyszerűen nem első számú RB, kérdés mi lesz vele, de nem az ő maradása a fő kérdés a holtszezonban. William Powell jó benyomást tett rám, én megtartanám.
Sok RB lesz drafton, nem kell kapkodni. Főleg, hogy nekünk eddig úgy néz ki nem jöttek be a korai körös RB húzás úgy nagyon(Wells, Williams). Személyes kedvencem, akárcsak Fucunak a Stanfordos Stepfan Taylor, 2 meccsen láttam egy buldózer a srác, a hátán az emberrel tett meg 4-5 yardokat többször is. 3.körben eltudnék képzelni ide egy húzást. ( ha bent van Taylor akkor esetleg kihúznám a 2.-ik körben 😊 )

Én ennek ellenére Manti Te'o-t draftolnám első körben még hogy ha ő egy ILB és elvileg vannak égetőbb szükségleteink is, mint védőoldalra húzni, de Lenon szerződése lejárt és én láttam játszani a Te'o-t és azt tudom mondani h ellenállhatatlan és gondoljunk bele középen egy Washington, Te'o ILB párosra.. hát évekig aláznának, amit eltudnánk sztem viselni 😊
Más kérdés, hogy kis szerencse is kell h még bent legyen még a 7.-ik húzásnál.
Nézzük akik előttünk húznak: Chiefs QB draft, Jaguars is(hacsak nem jön Tebow), ők nem veszélyesek ha Te’o szemszögéből nézzük a húzásokat, az Eaglesnél nem tudom, hogy Foles kezd jövőre vagy QB-t draftolnak, esetleg mást. Raiders,Lions,Browns náluk nem valószínű a QB draft, Lionsnál inkább védő oldalra várnék draftot, bár idén a támadóoldal is elég gyengén muzsikált, a másik 2 franchiseról nem tudom hová várható a draft(posztom ezen része hiányos akik többet tudnak róla kérem egészítsenek ki).

Amennyiben sikerülne Te'o-t kihúzni első körben, 2.körben jöhetnének a hiányposztok. Én a támadófalat(G vagy T nem tudom megállapítani h mi lenne a jobb) erősíteném, majd 3.körben a bent lévőktől függően QB-t vagy CB-et vagy Stepfan Taylort 😊 húznék
Amennyiben Te’o-t elviszi más csapat (ez valószínű), akkor jöhetne az első körben egy támadófal erősítés, majd egy QB , 3.körben meg CB, RB draft vagy esetleg mégegy támadófalas erősítést látnék szívesen.

További körökben meglepetésként várok én még TE,DT,LB draftot a hátsó körökben, lehet már a középsőben is.

Plusz még pár érdekesség.
Pár játékos akiknek átnézném a szerződését(módosítanám) az új GM helyében:

Stewart Bradley
Linebacker
7/29/2011: Signed a five-year, $25 million contract. The deal contains $10 million guaranteed, including a $5 million signing bonus. Another $5 million is available through incentives. An annual $500,000 workout bonus is available in years two through five. 2013: $5 million, 2014-2015: $5.5 million, 2016: Free Agent

Daryn Colledge
Guard
7/28/2011: Signed a five-year, $27.5 million contract. The deal included a $7.5 million signing bonus. Annual $200,000 workout bonuses are available in years two through five. 2013: $3.8 million (+ $1 million roster bonus), 2014-15: $4.8 million, 2016: Free Agent

Kevin Kolb
Quarterback
7/29/2011: Signed a six-year, $63.5 million contract. The deal contains $12 million guaranteed, including a $10 million signing bonus and Kolb's first-year base salary. Annual $500,000 workout bonuses are available throughout the contract's life. 2013: $9 million (+ $2 million roster bonus due 3/15), 2014-2016: $10 million, 2017: Free Agent

Nagyjából ennyi! Várom a véleményeket! 😀
több mint 11 éve
Cardinals11 6
Én is örülök, hogy nem a Cardsba jött. Edzői képességével nincs bajom, de az a mogorva arc nem szimpatikus, ennyi.
Nem, még nincsenek újabb hírek. 😊Fucu
Én Lovie Smiths-t szivesebben látnám. Egy 10-6 os szezonnal azért elégedett lennék jövőreCardinals11
kicsit nagyok az elvárásaid. egy ilyen kemény csoportban plusz a jövő évi menetrenddel bőven csoda, ha 8-8 lesz, de ennél rosszabbra számítsatok.

Legyen Horton és hozzon egy tökös OC-t aki érti is a dolgát.Fucu
A 10-6 os szezonnal a chicago idei szezonjára gondoltam, én is sejtem, hogy nem valószínü a pozitív mérleg😕

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
 twitter.com/JasonLaCanfora/status/287944683089448960

Itt van, úgy is olyan látványos O-t rakott tegnap a pályára.
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
Legyen Horton és hozzon egy tökös OC-t aki érti is a dolgát.Fucu
ámen 😀

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Én is örülök, hogy nem a Cardsba jött. Edzői képességével nincs bajom, de az a mogorva arc nem szimpatikus, ennyi.
Én Lovie Smiths-t szivesebben látnám. Egy 10-6 os szezonnal azért elégedett lennék jövőreCardinals11
kicsit nagyok az elvárásaid. egy ilyen kemény csoportban plusz a jövő évi menetrenddel bőven csoda, ha 8-8 lesz, de ennél rosszabbra számítsatok.

Legyen Horton és hozzon egy tökös OC-t aki érti is a dolgát.

több mint 11 éve
Cardinals11 6
Én Lovie Smiths-t szivesebben látnám. Egy 10-6 os szezonnal azért elégedett lennék jövőre