Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem küldte el. Hortont azért rúgják ki, mert összeveszett az új GM-mel, amikor kiderült, hogy nem őt nevezik ki új HC-nak.azért van némi rossz szájíz a dologban, hiszen ő vezette a Steelers támadósorát az elvesztett SB-nk alatt...Hát nem tudom, nekem inkább azért lenne, mert hogy Horton elküldi...tenorx
node sebaj, ha velünk is nyer egy SB-t, akkor spongyát rája 😉Cardinalis
Amúgy sok sikert BA-nak és a Cardsnak! Ha szereztek vhonnan egy QB-t, akkor sztem Arians alatt lesz normális O-tok és csapatotok.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Jó persze, az a 90% csak egy költői túlzás volt😊Ez így azért nem 90%. Egyébként meg szvsz csapata válogatja h melyik a hasznosabb.empty taxiHarbaugh testvérek, Jerry Burns, Dennis Green... soroljam?😊FearTominem idegbeteg mint az edzők 90%-a FearTomi???ulpianus
több mint 11 éve
Ez így azért nem 90%. Egyébként meg szvsz csapata válogatja h melyik a hasznosabb.Harbaugh testvérek, Jerry Burns, Dennis Green... soroljam?😊FearTominem idegbeteg mint az edzők 90%-a FearTomi???ulpianus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Harbaugh testvérek, Jerry Burns, Dennis Green... soroljam?😊nem idegbeteg mint az edzők 90%-a FearTomi???ulpianus
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
A hírek szerint jönne Todd Bowles DC-nek (a Wiki adatlapján már kész tényként közölték 😀)FucuHortont én is sajnálnám, viszont Todd Bowles Wiki adatlapján most nem találom az Arizonát...
en.wikipedia.org/wiki/Todd_Bowles
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
andree
1 737
Aki most HC-ként is bizonyíthat?😊 Mit csinált a Coltsnál idén? Mert igen csak HC volt, amíg Pagano vissza nem jött😊FearTomiNem akartam még egy 120. tagmondatot is beleerőszakolni a mondandómba. A beváltat ezzel együtt értettem. Azért még vannak aspektusai ennek a munkának, amikben meg kell mutatnia magát, pl itt van előttünk egy teljes offseason.
Hát nem tudom, nekem inkább azért lenne, mert hogy Horton elküldi...tenorxÉn úgy tudom Horton akar menni, mert nem kapott HC állást. Szóval közös dolog lesz ez. Vérezne a szívem miatta. 😕
több mint 11 éve
nem idegbeteg mint az edzők 90%-a FearTomi???
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Grat hozzá, megfogtátok az isten lábát😊 Nagyon nem akartuk, hogy ez történjen, de ez van. Jófej, nem idegbeteg mint az edzők 90%-a és még nagyon jó szakember is! Hajrá a köv szezonra!Tapasztalt, bevált edző, aki most HC-ként is bizonyíthat. andreeAki most HC-ként is bizonyíthat?😊 Mit csinált a Coltsnál idén? Mert igen csak HC volt, amíg Pagano vissza nem jött😊
több mint 11 éve
azért van némi rossz szájíz a dologban, hiszen ő vezette a Steelers támadósorát az elvesztett SB-nk alatt...Hát nem tudom, nekem inkább azért lenne, mert hogy Horton elküldi...
több mint 11 éve
azért van némi rossz szájíz a dologban, hiszen ő vezette a Steelers támadósorát az elvesztett SB-nk alatt...A mai napig előttem van Holmes zseniális elkapása... 😊
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
azért van némi rossz szájíz a dologban, hiszen ő vezette a Steelers támadósorát az elvesztett SB-nk alatt...node sebaj, ha velünk is nyer egy SB-t, akkor spongyát rája 😉
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Na lehet dolgozni! Ariens illik ebbe a képbe. Nem kell Flynn? 😛MedvepapaNe tukmáld 😊
több mint 11 éve
Na lehet dolgozni! Ariens illik ebbe a képbe. Nem kell Flynn? 😛
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Üdv a fedélzeten 😊
több mint 11 éve
Üdvözletem Arians mester!A tegnapi mini sajtótájékoztató alapján szimpatikus figura. Egy gondom van. A védelem. A hírek szerint jönne Todd Bowles DC-nek (a Wiki adatlapján már kész tényként közölték 😀), mivel szerintem Horton azon van, hogy lelépjen hiába van egy év még a szerződéséből. Így viszont változna a séma 4-3-ra (szerintem), aminek nem örülnék annyira.
Röviden ennyi.
Ja igen, ma este 9-től lesz az új HC-nak sajtótájékoztató, biztos felteszik a Hortonos kérdést neki az újságírók. Aki teheti nézze majd a Cards honlapján lesz hozzá stream.
több mint 11 éve
As of 8:45 ET, Cardinals DC Ray Horton still waiting for call to inform him Arizona has hired Bruce Arians.Egyébként meg sivatagi Steelers.
több mint 11 éve
andree
1 737
Helyes. Sztem nagyon jó választás. Én személy szerint örülök, hogy nem fogtunk valami őrületbe egyetemi edzővel, vagy hoztuk a már unalomig ismert Reidet. Tapasztalt, bevált edző, aki most HC-ként is bizonyíthat. Én teljesen bízok benne. Nem várok hirtelen sikereket, de középtávon nagyon bizakodó vagyok.Alá is írta a 4+1 éves szerződést elvileg.SchleckIan Rapoport @RapSheetFuck Yeah! Csak legyen igaz. andree
The #Cardinals have offered their head coaching job to Bruce Arians, I'm told. He is expected to accept.
több mint 11 éve
Szep fogas.
több mint 11 éve
Alá is írta a 4+1 éves szerződést elvileg.Ian Rapoport @RapSheetFuck Yeah! Csak legyen igaz. andree
The #Cardinals have offered their head coaching job to Bruce Arians, I'm told. He is expected to accept.
több mint 11 éve
andree
1 737
Ian Rapoport @RapSheetFuck Yeah! Csak legyen igaz.
több mint 11 éve
andree
1 737
Nálam Arians>Bevell>Horton. Horton leginkább azért van hátul, mert nehéz lenne most nagyon jó OC-t leakasztani, mellé pedig kéne egy olyan erősen.Arians szimpatikusabb, de szerintem Bevell se okozna csalódást. Nagy hülyeséget már nem tudunk csinálni. Gruden és Haley esetén nem annyira örültem volna, de ahogy nézem ők már ki is estek a képből.
Jó dolog, hogy eddig kivártunk. Nem maradtunk le semmiről, meg nem is hoztunk valami buta kapkodó döntést. Sztem amúgy az első opció McCoy volt, csak ő nem minket választott. Így utólag Arians nagyobb fogás lenne.
több mint 11 éve
Szerintem még PO csapat kiesésére várunk.Nem vagyok képzett és nem is haragszom. Azt írsz amit akarsz, senkit nem némítok le a fórumon, de ez az Arians-féle eszmefuttatás kiverte a biztosítékot.Arról látod nem tehetek hogy ennyire alacsony az ingerküszöböd 😊 Mellesleg meg béke és szeretet járja át a lelked 😀
Mi közünk van a Colts offensehez? 5 csapatnál fordult meg ha csak az NFL-t nézzük. Akkor most ezen csapatok rendszere egyforma?
Az OC vagy HC feladata az adott anyagból a legjobbat összerakni...catattack
Legközelebb ígérem lektoráltatom a kommentemet 😀
Na a poénkodást és egymás baszogatását félretéve már csak mi vagyunk HC mentes csapat. Véleményed szerint ki volna a legoptimálisabb választás?silent7939
több mint 11 éve
Nem vagyok képzett és nem is haragszom. Azt írsz amit akarsz, senkit nem némítok le a fórumon, de ez az Arians-féle eszmefuttatás kiverte a biztosítékot.Arról látod nem tehetek hogy ennyire alacsony az ingerküszöböd 😊 Mellesleg meg béke és szeretet járja át a lelked 😀
Mi közünk van a Colts offensehez? 5 csapatnál fordult meg ha csak az NFL-t nézzük. Akkor most ezen csapatok rendszere egyforma?
Az OC vagy HC feladata az adott anyagból a legjobbat összerakni...catattack
Legközelebb ígérem lektoráltatom a kommentemet 😀
Na a poénkodást és egymás baszogatását félretéve már csak mi vagyunk HC mentes csapat. Véleményed szerint ki volna a legoptimálisabb választás?