Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
catattack
3 520
Nálam akad, mint állat! Majd az ismétlést megnézem...
több mint 11 éve
na, nálam laggolt, mint a picsa, inkább hagytam, majd ha vége, megnézem felvételről 😀
több mint 11 éve
nálam meg nincs hang
több mint 11 éve
catattack
3 520
sajtótájékoztató élőben a cardinals honlapján: azcardinals.comDexxter TailorMásnál is beszart?
Elvették az élő képet...
több mint 11 éve
sajtótájékoztató élőben a cardinals honlapján: azcardinals.com
több mint 11 éve
Horton hivatalosan is elküldveFucuTényleg új alapokra került a csapat jövője. remélem nem omlik össze a d.
több mint 11 éve
Bocs, kicsit elírtam 😊Matt nevű U$C irányító? köszi de nem. Landry Jones is jöhet. (nem tudtam, hogy a Leon által írt Johns őt takarja 😀)FucuÉn nem örülnék Geno-nak 1/7-nél.Nassib engem nem győzött meg... Landry szerintem is jobb alapanyag... de hát ki tudja. Érdekes hogy nem Barkley-t említetted.silent7939
QB kérdésben egyetértek Silent-el. Kolb marad, de fizucsökkentés lesz, Hoyer backup és a második körben jön Nassib. 😊
Nekem is az a félelmem, hogy lesz egy használható offense, de Horton távozásával leromlik a védelem és akkor nem vagyunk megint sehol.
Hortont is megértem amiért pipa lett (mondjuk más csapatra is lehet mert a Borwns és a Bills is passzolta őt). Sajnálom is.Fucu
több mint 11 éve
Horton hivatalosan is elküldve
több mint 11 éve
Szerintem igen... a Matt USC párhuzamot meg megértem 😊Matt nevű U$C irányító? köszi de nem. Landry Jones is jöhet. (nem tudtam, hogy a Leon által írt Johns őt takarja 😀)FucuÉn nem örülnék Geno-nak 1/7-nél.Nassib engem nem győzött meg... Landry szerintem is jobb alapanyag... de hát ki tudja. Érdekes hogy nem Barkley-t említetted.silent7939
QB kérdésben egyetértek Silent-el. Kolb marad, de fizucsökkentés lesz, Hoyer backup és a második körben jön Nassib. 😊
Nekem is az a félelmem, hogy lesz egy használható offense, de Horton távozásával leromlik a védelem és akkor nem vagyunk megint sehol.
Hortont is megértem amiért pipa lett (mondjuk más csapatra is lehet mert a Borwns és a Bills is passzolta őt). Sajnálom is.Fucu
több mint 11 éve
Matt nevű U$C irányító? köszi de nem. Landry Jones is jöhet. (nem tudtam, hogy a Leon által írt Johns őt takarja 😀)Én nem örülnék Geno-nak 1/7-nél.Nassib engem nem győzött meg... Landry szerintem is jobb alapanyag... de hát ki tudja. Érdekes hogy nem Barkley-t említetted.silent7939
több mint 11 éve
Én nem örülnék Geno-nak 1/7-nél.Nassib engem nem győzött meg... Landry szerintem is jobb alapanyag... de hát ki tudja. Érdekes hogy nem Barkley-t említetted.
több mint 11 éve
Úgy látom mindenki oda meg vissza van Nassib-ért. Szerintem Johns sem lenne rossz alapanyag 😊remélem igazad lesz és bármelyik is jön marad a 3-4. az utóbbi években jól össze lett szedve a társaság ehhez a sémához.FucuMilyen lehetőséget láttok arra, hogy maradjon ez a D és a rendszer se változzon?Leon78Ha Arians régi ismerősét, Keith Butlert (jelenlegi Steelers LB coach) hívja el DC-nek, akkor biztosan marad a mostani séma, de Bowles-hoz is a 3-4 áll közelebb.vassadi
több mint 11 éve
remélem igazad lesz és bármelyik is jön marad a 3-4. az utóbbi években jól össze lett szedve a társaság ehhez a sémához.Milyen lehetőséget láttok arra, hogy maradjon ez a D és a rendszer se változzon?Leon78Ha Arians régi ismerősét, Keith Butlert (jelenlegi Steelers LB coach) hívja el DC-nek, akkor biztosan marad a mostani séma, de Bowles-hoz is a 3-4 áll közelebb.vassadi
több mint 11 éve
Én nem örülnék Geno-nak 1/7-nél.Nassib lehet kimegy 2/1en. Ugyanaz az ügynöke, mint a GMünknek.
Fucu
több mint 11 éve
Én nem örülnék Geno-nak 1/7-nél.QB kérdésben egyetértek Silent-el. Kolb marad, de fizucsökkentés lesz, Hoyer backup és a második körben jön Nassib. 😊
Hortont is megértem amiért pipa lett (mondjuk más csapatra is lehet mert a Borwns és a Bills is passzolta őt). Sajnálom is.
több mint 11 éve
Horton most már biztosan elmegy?minden esetre sajnálnám.......!
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Milyen lehetőséget láttok arra, hogy maradjon ez a D és a rendszer se változzon?Leon78Ha Arians régi ismerősét, Keith Butlert (jelenlegi Steelers LB coach) hívja el DC-nek, akkor biztosan marad a mostani séma, de Bowles-hoz is a 3-4 áll közelebb.
több mint 11 éve
Mire jön haza az ember? Van új HC-nk. Remélem nem csöbörből vödörbe esünk. Kicsit tartok tőle, hogy feljavul az offense, és gatyába megy át a D. Milyen lehetőséget láttok arra, hogy maradjon ez a D és a rendszer se változzon?
több mint 11 éve
Állítólag az egyik legjobb WR edző a ligában, Jerry Sullivan szívesen csatlakozna Arianshoz. Fitzgerald jól ismeri, hisz offseasonokban dolgoztrak együtt. Cecil Shortsból 1 év alatt majdnem 1000 yardso WRt csinált nálunk tavaly. Nem örülnék, ha eljönne ide tőlünk.Arians nagyon ért a WR-ekhez, nálunk WR-coachként kezdte, érdemes megnézni a Steelers milyen WR-eket draftolt azóta milyen körökben. Ha lesz QB a Cards-nál, akkor a WR-ekkel sok gond nem lesz ez szinte biztos.
Hearing WR coach Jerry Sullivan (Jags) would like to join BA's staff in Az, he's one of the best in the business, Bucs also have interest.iktriad
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Állítólag az egyik legjobb WR edző a ligában, Jerry Sullivan szívesen csatlakozna Arianshoz. Fitzgerald jól ismeri, hisz offseasonokban dolgoztrak együtt. Cecil Shortsból 1 év alatt majdnem 1000 yardso WRt csinált nálunk tavaly. Nem örülnék, ha eljönne ide tőlünk. Hearing WR coach Jerry Sullivan (Jags) would like to join BA's staff in Az, he's one of the best in the business, Bucs also have interest.
több mint 11 éve
Na akkor megnézem... eddig nem nagyon figyelgettem mert nem gondoltam hogy csúszhat 1/7-ig, de így utána nézek kicsit.Láttam nagyon jó és elég szar meccsét is(Bowl meccs). Az tuti ha csúszik 1/7-re be kell vállalni. Mert ilyen QB talentet valszeg nem nagyon lesz lehetőségünk szerezni, ha csak nem tervezünk TOP3-ra romlani. Bőven megéri a kockázatot. Az új HC-vel sztem nagyon nagy esélye van a QB picknek.Nem merem ez ügyben leírni a véleményemet nehogy baromságot írjak 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/18/Bruce_Arians_az_uj_head_coach/Dexxter TailorSzerintetek mi lesz ezek után a QB kérdéssel? Szavazunk egy újabb év bizalmat Kolbnak, vagy akárkinek a másik 3 nálunk megfordult irányító közül? Natloz
Korábban már megfogalmaztam ezt: Kolb marad, Hoyer kap egy szerződést és draftolunk 2-3. körben egy rookie-t. Skelton és Lindley lapát.
Most nézem hogy Kovács Dzsínó már csúszik hozzánk a mockban... nekem nem tetszik a játéka...
www.draftcountdown.com/sub/Mock-Draft-A.php
Kérdezném a hozzáértőket! Nekünk való a srác?silent7939
andree
több mint 11 éve
andree
1 737
Láttam nagyon jó és elég szar meccsét is(Bowl meccs). Az tuti ha csúszik 1/7-re be kell vállalni, mert ilyen QB talentet valszeg nem nagyon lesz lehetőségünk szerezni, ha csak nem tervezünk TOP3-ra romlani. Bőven megéri a kockázatot. Az új HC-vel sztem nagyon nagy esélye van a QB picknek.Nem merem ez ügyben leírni a véleményemet nehogy baromságot írjak 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/18/Bruce_Arians_az_uj_head_coach/Dexxter TailorSzerintetek mi lesz ezek után a QB kérdéssel? Szavazunk egy újabb év bizalmat Kolbnak, vagy akárkinek a másik 3 nálunk megfordult irányító közül? Natloz
Korábban már megfogalmaztam ezt: Kolb marad, Hoyer kap egy szerződést és draftolunk 2-3. körben egy rookie-t. Skelton és Lindley lapát.
Most nézem hogy Kovács Dzsínó már csúszik hozzánk a mockban... nekem nem tetszik a játéka...
Kérdezném a hozzáértőket! Nekünk való a srác?silent7939
több mint 11 éve
Nem merem ez ügyben leírni a véleményemet nehogy baromságot írjak 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/18/Bruce_Arians_az_uj_head_coach/Dexxter TailorSzerintetek mi lesz ezek után a QB kérdéssel? Szavazunk egy újabb év bizalmat Kolbnak, vagy akárkinek a másik 3 nálunk megfordult irányító közül? Natloz
Kérdezném a hozzáértőket! Nekünk való a srác?
több mint 11 éve
Natloz
300
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/18/Bruce_Arians_az_uj_head_coach/Dexxter TailorSzerintetek mi lesz ezek után a QB kérdéssel? Szavazunk egy újabb év bizalmat Kolbnak, vagy akárkinek a másik 3 nálunk megfordult irányító közül?
Just a simple Lineman... ZP#76