Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
na akkor lehet reménykedni, hogy az első héten idegenben játsszunk az Eagles-szel, és akkor már meg is van a SB győzelem 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Végre itthon 😊 Már kicsit hiányzott a foci...
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Grat neki!
A revengeofthebirds-ről:
Do you doubt whether this hire was a good one for the Cards? How often do you get to hire the previous year's best coach? That is just what the Cardinals did with their hiring of Arians.

Say what you want about Ray Horton or the other candidates that the team actually interviewed, Bruce Arians was definitely had the best credentials out of all of them.
Van benne valami. Nagyon kíváncsi vagyok már a dologra. Nem lesz könnyű kihúzni szezonkezdésig.
több mint 11 éve
Cards 136 — Cardinals fan
Arianst választották a 2012-es év legjobb edzőjének! Szerintem maximálisan megérdemli, főedzőként 9-3-as mérleg a Coltssal és gyakorlatilag a semmiből egy ütőképest Offense-t hozott össze. Jó kezekben van ez az Arizona azt hiszem! 😊
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
már sokszor említettem, de én csak pár oldalt követek azokat is RSS feedbe beraktam úgy könnyebb követni. 😊
Jó az ilyen agyament topikok miatt nem foglalkozok a kinti fórumokkal.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
még évekkel ezelőtt olvasgattam nagyon ritkán, de nem tetszett, így inkább a saját véleményemet osztom meg az itteni fórumon 😊
Ha amcsi vélemény kell Jarrod barátomnak írok egy e-mailt 😀Fucu
Én is inkább csak érdekességképpen olvastam, meg az oda linkelt cardinasos cikkeket könnyebb volt onnan megtalálni, mint 20 oldalt nézegetni. A kb 10 oldalas trade Fitz topic elég nagy szégyenfoltja az egésznek, szóval én is nehezen azonosulok az ottani véleményekkel. 😊
több mint 11 éve
még évekkel ezelőtt olvasgattam nagyon ritkán, de nem tetszett, így inkább a saját véleményemet osztom meg az itteni fórumon 😊
Ha amcsi vélemény kell Jarrod barátomnak írok egy e-mailt 😀

több mint 11 éve
Urbannál rákérdeztem Lenonra és Ő sem biztos benne, hogy itt fog játszani a következő szezonban.Fucu
Jaja. Azt olvastam. andree
Igazából elhiszem mind a kettejüknek, hogy nem tudnak semmit. Nem fogják kijátszani a kártyáikat a vezetők sem.
Tegnap (vagy tegnapelőtt) azt nyilatkozta Arians, hogy hétfőn igyekszik befejezni az edzői igazolásokat és kedden indulhat gőzerővel a meló. Először a saját játékosokat fogják kielemezni.
Arra a kérdésre, hogy van-e már véleménye pár játékosról azt mondta, hogy az IPadja tele van már jegyzetekkel 😊
Izgalmas offseason lesz. 😊Fucu
Hát igen. Még csak most fognak beindulni a dolgok. Ha nagyobb változtatásokat akarnak, akkor Keim matekozhat erősen. Graves elég kötött capszitut hagyott maga után. Izgalmas lesz, alig várom a fejleményeket.

Amúgy szokta valaki olvasgatni az azcardinals.com fórumát. Én régebben nézegettem, de egy ideje blokkol az ottani tűzfal. Dinamikus ip-m van, szóval lehet egész Magyarország le lett tiltva? 😀
több mint 11 éve
Urbannál rákérdeztem Lenonra és Ő sem biztos benne, hogy itt fog játszani a következő szezonban.Fucu
Jaja. Azt olvastam. andree
Igazából elhiszem mind a kettejüknek, hogy nem tudnak semmit. Nem fogják kijátszani a kártyáikat a vezetők sem.
Tegnap (vagy tegnapelőtt) azt nyilatkozta Arians, hogy hétfőn igyekszik befejezni az edzői igazolásokat és kedden indulhat gőzerővel a meló. Először a saját játékosokat fogják kielemezni.
Arra a kérdésre, hogy van-e már véleménye pár játékosról azt mondta, hogy az IPadja tele van már jegyzetekkel 😊
Izgalmas offseason lesz. 😊

több mint 11 éve
Jaja. Azt olvastam.
több mint 11 éve
Urbannál rákérdeztem Lenonra és Ő sem biztos benne, hogy itt fog játszani a következő szezonban.

több mint 11 éve
Bidwill elhintett pár infót:
We’ll switch things around up front but we’ll still be a 3-4. We’ve got so much talent over there, we’re excited about continuing to be a great defense.
Szóval akkor marad nagyjából a 3-4. Tényleg fölösleges volt rápörögni a dologra. Kíváncsi vagyok ki lesz Washington mellett a másik belső LB. Ha jó számolom, Bradley-n olyan 3,5 milliót tudunk idén spórolni ha cutolva lesz. Kéne a helyre valaki aki jobban illik ebbe a rendszerbe(ha Lennon nem marad).

Bidwill had an interesting quote when talking about drafting a quarterback. He reiterated that the team needed to address the quarterback situation, but was going to leave those specifics up to GM Steve Keim and coach Bruce Arians. But he talked about the things he had witnessed in the draft room over the years. Every time we have reached, we have made a mistake. I don’t want to reach. You start reaching for a guy rather than going for best player available, you make mistakes.
Gondolom akkor nem kell Glennontól rettegni 1/7-re. 😀

Urban és Somers chatje érdekes volt. Ügyesen variálták a ki tudja, még nem beszéltünk senkivel és a majd kiderül válaszokat. 😀
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Hali srácok! Jó lenne veletek tartani. De holnap hulla leszek mert még csak most indulok haza francia országból... Busszal. Én maradok a tv nél sajnos:-/
több mint 11 éve
Én kérek elnézést, hogy már tavaly megkedveltem a közellenségünket, valahogy elkerülte a figyelmemet, hogy az nekünk tilos!Cardinalis
nem tilos csak ne kürtöld szét 😊

több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
Én kérek elnézést, hogy már tavaly megkedveltem a közellenségünket, valahogy elkerülte a figyelmemet, hogy az nekünk tilos!

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
catattack 3 520
NINERSzes pulcsiban és BpWolveszes pólóban leszek 😊Cardinalis
emiatt visszavontam a likeot. C'mon Man!!Fucu
Én ezt nem is mertem felhozni! Ez nagyon gáz!
több mint 11 éve
lájk, aki jön vasárnap a Jókai Bisztróba!
lájk! 😉
emiatt visszavontam a likeot. C'mon Man!!
nálam a dress code bowl.hu-s póló vagy Adrian Wilson mez.

több mint 11 éve
catattack 3 520
lájk! 😉
Én is megyek (bár most nagyon le vagyok pusztulva, mert tegnap god mode-ba nyomtam a whiskeyt. Szóval a piázgatás még kérdéses...) ... Go Ravens!
több mint 11 éve
lájk! 😉
NINERSzes pulcsiban és BpWolveszes pólóban leszek 😊

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
"One paradise to another."Cardinalis
a standard Fitz TD: pipa! 😉

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
😀

Larry-t a nyaralásáról rángatták be, de ő csak így fogalmazott: "Egyik Paradicsomból a másikba." 😀
"In Anguilla today and got a phone call from Team President Michael Bidwill that I'm going to the prob bowl as an alternate this year. One paradise to another."

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
andree: nem is biztos, hogy 4-3 lesz, szóval ne menjünk bele, mit fog játszani Washington abban a sémában.

Leon: kire gondoltál mint elit LB? Nem feltétlenül kell OT. Fucu
Megmondom őszintén, nem tudok egyet sem, mert nem igazán néztem utána, de te biztosan tudnál ajánlani valakit. 😊
több mint 11 éve
andree: nem is biztos, hogy 4-3 lesz, szóval ne menjünk bele, mit fog játszani Washington abban a sémában.

Leon: kire gondoltál mint elit LB? Nem feltétlenül kell OT.

több mint 11 éve
mi a véleményetek? Mindenképpen szükség lesz egy OT draftra? A két fiatal T a szezon vége felé aránylag jó teljesítményt nyújtott, és ráadásul Brown is visszatér. Lehet az első körben egy elit LB-t kellene húzni, majd guard, és QB, a többi szinte mindegy. 😊
több mint 11 éve
Ma reggel olvastam egy vicces Mock Draftot, megosztom 😊
1. Eric Fisher (OT)
2. Kyle Long (OG)
3. Stepfan Taylor (RB)
4. E.J. Manuel (QB)
5. Jonathan Franklin (RB)
6. Jake Stoneburner (TE)
7. Denard Robinson (WR)

keresd a hibátFucu
Eleve a két RB draft kizárt szerintem. Vagy nem ? 😊Leon78
Semmi nincs kizárva, de emberke jó látta meg a hibát. Nem tudok elképzelni olyat, hogy ne legyen legalább egy draftolt a védelembe.
Igazat megvallva, bármelyik futónak örülnék ebből a kettősből (persze Taylor esetében lehet még könnyeznék is 😊)Fucu
Védelembe milyen posztra kellene játékos?Leon78
jelenleg, tehát FA nélkül OLB, és S esetleg CB, ILBFucu
Mondjuk attól is függ a dolog, hogy milyen lesz a séma, gondolom. Szerintem ami igazán égető lenne az az ILB és talán a S, bár még a visszavonulásokról nincs infó. Remélem Lennon és Wilson is marad.
Azért az sem járja, hogy minden egyes szezonban draftoljunk egy cornert. Szerintem vissza kellene hozni DRC-t. 😊