Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Csak én keveslem ezt érte?lehet nem ér sokat az 1/7, de hát azt mi innen nem tudjuk 😊mert 1/7-re nem éri meg guardot húzni és nincs 1/7-nek megfelelő QB.Gondolod van olyan prospect akiért feljönne bárki is? A mostani 1/7 nem ér olyan sokat sztem
Jómagam a letrade mellett lennék és ott talán egy OLB/ILB posztra húznék.Fucu
Most néztem bár lehet hogy nem jól láttam hogy 2 6. körösünk van az A. J. Jefferson bizniszért viszont nincs 7. körünksilent7939
De jól láttad. az idei 7. körös és Jefferson ment Minnesotába az egyik 6. körösükért cserébe.Fucu
több mint 11 éve
lehet nem ér sokat az 1/7, de hát azt mi innen nem tudjuk 😊mert 1/7-re nem éri meg guardot húzni és nincs 1/7-nek megfelelő QB.Gondolod van olyan prospect akiért feljönne bárki is? A mostani 1/7 nem ér olyan sokat sztem
Most néztem bár lehet hogy nem jól láttam hogy 2 6. körösünk van az A. J. Jefferson bizniszért viszont nincs 7. körünksilent7939
De jól láttad. az idei 7. körös és Jefferson ment Minnesotába az egyik 6. körösükért cserébe.
több mint 11 éve
mert 1/7-re nem éri meg guardot húzni és nincs 1/7-nek megfelelő QB.Gondolod van olyan prospect akiért feljönne bárki is? A mostani 1/7 nem ér olyan sokat sztem
Most néztem bár lehet hogy nem jól láttam hogy 2 6. körösünk van az A. J. Jefferson bizniszért viszont nincs 7. körünk
több mint 11 éve
mert 1/7-re nem éri meg guardot húzni és nincs 1/7-nek megfelelő QB.Jómagam a letrade mellett lennék és ott talán egy OLB/ILB posztra húznék.
több mint 11 éve
Hogy egy kis beszédtémát indítsak el. Jarrod barátom ilyen kérdéssel lepett meg e.mailben pár napja.Na ez érdekes... ebben az esetben a legjobb elérhető játékost hoznám el az OL-be, vagy akár CB posztra Peterson mellé. Talán még ami opció lehet az az LB sor szerintem. De ugye mindezt erősen befolyásolja hogy milyen mozgást tervezünk FA szezonban...
Joeckel és Fisher már nincs bent, Warmack és QB draft nem opció. Ti mit tennétek a 7. pickel? (most hagyjuk el azt, hogy olyan nincs, hogy miért nincs bent a két tackle és hogy miért nem opció Warmack és a QB draft)Fucu
Bevallom nem örülnék ha nem lenne bent egy tuti upgrade sem OT posztra.
De miért nem opció ebben az esetben Warmack vagy a legjobb elérhető QB hamár úgyis befektetésnek húzunk?
több mint 11 éve
andree
1 737
Ezzel tökéletesen egyet tudok érteni. Ha Wilsonnal nem számol a vezetés, akkor talán Vaccaro, ha pedig Gay pénzét nem tervezzük kifizetni, akkor Milliner is befigyelhet. Minternek vagy Te'onak is lenne értelme, de ők itt azért nagyon korán lennének. Én is elsősorban pass rushert hoznék ha ezek az opciók vannak.Hogy egy kis beszédtémát indítsak el. Jarrod barátom ilyen kérdéssel lepett meg e.mailben pár napja.Letrade, ha ez nem lehetséges, igaz írtad hogy qb draft nem opció, ennek ellenére ha bent van Geno Smith én őt hoznám el, amennyiben se Joeckel,Fisher és Smith sincs bent és nem lehetségesa letrade, elhoznám a legjobb OLB, aki az írások alapján Jarvis Jones, de valahogy nehezen tudom elképzelni(talán mert nagyon nem szeretném), hogy első 6-ban kimenjenek mind 3-an. . emberke22
Joeckel és Fisher már nincs bent, Warmack és QB draft nem opció. Ti mit tennétek a 7. pickel? (most hagyjuk el azt, hogy olyan nincs, hogy miért nincs bent a két tackle és hogy miért nem opció Warmack és a QB draft)Fucu
több mint 11 éve
emberke22
574
Hogy egy kis beszédtémát indítsak el. Jarrod barátom ilyen kérdéssel lepett meg e.mailben pár napja.Letrade, ha ez nem lehetséges, igaz írtad hogy qb draft nem opció, ennek ellenére ha bent van Geno Smith én őt hoznám el, amennyiben se Joeckel,Fisher és Smith sincs bent és nem lehetségesa letrade, elhoznám a legjobb OLB, aki az írások alapján Jarvis Jones, de valahogy nehezen tudom elképzelni(talán mert nagyon nem szeretném), hogy első 6-ban kimenjenek mind 3-an. .
több mint 11 éve
Hogy egy kis beszédtémát indítsak el. Jarrod barátom ilyen kérdéssel lepett meg e.mailben pár napja.Joeckel és Fisher már nincs bent, Warmack és QB draft nem opció. Ti mit tennétek a 7. pickel? (most hagyjuk el azt, hogy olyan nincs, hogy miért nincs bent a két tackle és hogy miért nem opció Warmack és a QB draft)
több mint 11 éve
Sziasztok!Kicsit körbenéztem és lemondtam az első körös Qb draftról 😊
Egyszerűen tényleg nincs igazi első körös szerintem. Mindenkinek van valami stikkje 😊 így kicsit átnéztem az OT posztot is. Eric Fisher lesz szerintem az emberünk. Második körben meg jöhet mondjuk QB... azt a picket már megér néhány srác 😊
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
ezzel is adós voltam eddigha jól látom, akkor Stump Mitchell franchise rekordos 11988 kombinált (Rushing /Receiving /Returns) yardjához hozzá lehetne még adni 83 yds Passing-ot is! 😉 4-szer célba is talált a 9-ből... sőt '86-ban egy 15 yardos TD passzt is adott 😊
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/02/15/Az_edzoi_stab/Fucu
www.pro-football-reference.com/players/M/MitcSt00.htm
és a Kickoff Return yardokat is ő vezeti (még...):
4,007..... Stump Mitchell, 1981–89
3,865..... MarTay Jenkins, 2000–02
3,662..... LaRod Stephens-Howling, 2009–
prod.static.cardinals.clubs.nfl.com/assets/docs/2012/IndividualRecordsThrough2011.pdf
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
ez is friss 😊Justin Bethel esetében azért említést érdemel két pontszerző akciója is 😉
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/02/14/Ujoncertekelo_2012/Fucu
Pre WK 2 Can't-Miss Play: Bethel's block party:
Special teamer Justin Bethel works double duty, blocking the punt and then returning it for 6.
www.nfl.com/videos/auto/0ap2000000051711/Pre-WK-2-Can-t-Miss-Play-Bethel-s-block-party
Cardinals return blocked FG for TD:
Arizona Cardinals DB Justin Bethel recovers the football and goes 82 yards for a touchdown after safety Adrian Wilson blocks a Chicago Bears FG attempt.
www.nfl.com/videos/auto/0ap2000000116594/Cardinals-defense-blocked-field-goal
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
előbb helyet kell csinálni a sapka alatt. Kezdve az OL-el, akik közül Levi, Sendlein, Colledge és Snyder összesem kicsivel több mint 21 milliót foglal el a sapkából. Meg ugye ott van Kolb, akinek csökkentenie kell és Larry-nek is jó lenne átstrukturálnia.Lesz itt dolga Keimnek és Licht-nak az biztos.
több mint 11 éve
Natloz
300
Szabadügynök piacon mennyire várható mocorgás idén? Ahogy néztem még a fizetési sapka alá is be kell menni valahogy, úgyhogy nagy igazolások gondolom nem lesznek, bár egy rutinosabb futó jó lenne.Ha már fizetési sapka...: www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/cap-hit/
Ha jól értelmezem, akkor kb 2,5 millióval vagyunk felette. Kolb remélem kap egy "kis" csökkentést.
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
a mi Larrynk 😉www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Cardinals-Confidential---Larry-Fitzgerald/ebd89dd8-d9ee-4033-903d-e0440515422c
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
ezzel is adós voltam eddigTermészetesen ez is király lett. Köszönjük srácok a bemutatást és ezúton is sok sikert nekik.
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/02/15/Az_edzoi_stab/Fucu
több mint 11 éve
ezzel is adós voltam eddigcardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/02/15/Az_edzoi_stab/
több mint 11 éve
megjegyezném, hogy Dex írta a nagy részét én csak az első három picket 😊ez is friss 😊Ez meg fasza lett Fucu, akárcsak Dexter kitekintője 😀silent7939
a friss hír pedig, hogy Javarris Jamest négy meccsre eltiltották, mert tiltott szereket használt. Nem nagy dolog, lehet már az edzőtábor első rostáján ki fog bukni.
több mint 11 éve
ez is friss 😊Ez meg fasza lett Fucu, akárcsak Dexter kitekintője 😀
több mint 11 éve
Friss hír:Ezt nem értem 😀
(Reuters) - Arizona Cardinals running back Javarris James has been suspended four games for violating the league's policy on substance abuse, the National Football League (NFL) said on Wednesday.
James, who spent the 2012 NFL season with Arizona on injured reserve after suffering a knee injury during the pre-season, has not played a regular season game since 2010 when he was with the Indianapolis Colts.
If he makes a roster for next season James, the cousin of former NFL standout Edgerrin James, would serve his ban for the first four games of the 2013 campaign.
James was released by the Colts after he was arrested for marijuana possession in 2011 and made stops with the New England Patriots and Washington Redskins before joining Arizona.emberke22
több mint 11 éve
emberke22
574
Friss hír:(Reuters) - Arizona Cardinals running back Javarris James has been suspended four games for violating the league's policy on substance abuse, the National Football League (NFL) said on Wednesday.
James, who spent the 2012 NFL season with Arizona on injured reserve after suffering a knee injury during the pre-season, has not played a regular season game since 2010 when he was with the Indianapolis Colts.
If he makes a roster for next season James, the cousin of former NFL standout Edgerrin James, would serve his ban for the first four games of the 2013 campaign.
James was released by the Colts after he was arrested for marijuana possession in 2011 and made stops with the New England Patriots and Washington Redskins before joining Arizona.
több mint 11 éve
nfc west kitekintő cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/02/13/NFC_West_kitekinto_-_egesz_ev/ 😊
több mint 11 éve
Szerintem nem kell újraépítkezni... van néhány need ami nyilvánvaló... a legfontosabb a QB / OT páros, aztán RB. Egy új irányító mellé kell egy klasszis elkapó aki segíti a játékát és a következő szezonban nem lesz akkora figyelem Larryn mert Floyd a szezon vége felé már meg-meg villant és az új vezetés szerintem sokkal többet fogja használni. Ezek miatt szerintem esély sincs egy Fitz trade-re. Lehet hogy szar az eszmefuttatásom de én így gondolom.pedig a Cardsnak nem ártana egy rakat pick újraépítkezni. nem feltétlenül egy csilivili irányító jön cserébe, mert lássuk be nincs mindehol olyan. Fitz sem lesz fiatalabb amúgy. lehet hogy innen fog visszavonulni, de akár miért ne futhatna be máshol olyan karriert mint Boldin?Na ja. Alapból ha egy átlag NFL néző embert a Cardinalsról kérdezel, Fitz neve az első (és valószínűleg az egyetlen dolog) ami beugrik neki. A csapat arca. Sokkal több ő a csapatnak és a közösségnek, mint egy elit WR. Az általa generált +rev-ről nem is beszélve, ami jóval többet ér a vezetésnek gazdasági oldalról, mint a fizetése.pedig érdemes lenne megfontolni, biztos egy mega dealt lehetne nyélbe ütni érte. plusz esetleg egy PO esélyes csapatban akár meg is szerezhetné a gyűrűjét akár...biztos lenne pár csapat aki bevállalná a fizuját ispeteyés mit adnának érte? kinek van olyan ajánlata amire szükségünk van? kinek van egy fölösleges PM kaliberű irányítója cserébe?
Lári fári 😀silent7939
Meg ugye itt a másik tényező amit említettél. Mégis ki cserélne érte és mit? csak egy franchise QB-vel rendelkező contender csapatnak van értelme őt megszerezni. Azoktól meg max 1-2 késő 1-2. körös pick érkezhetne(játékos nehezen, mert a trade idén azonnal generálna 18 millió caphitet, ha jövőre cseréljük 23-at). Ami nekünk kéne az egy jó QB, de azt meg senki nem cserél WR-ért, legalábbis max valami Kolb-szerű backup kerülne bele, az meg ugye megint csak fantasztikus húzás lenne.
Ostobaság az egész. Ezen basztam föl magam a kinti fórumokon is. A kinti kosár és foci fanok jelentős része abban él, hogy ha véletlen nem nyertél bajnokságot az adott évben, akkor el kell cserélni draftjogokért mindenkit aki él és mozog, és fos csapattal vergődve draftolni az örökkévalóságig. Én tényleg hatalmas draftbuzi vagyok, de soha nem értettem ezt a mentalitást, pláne mikor olyan játékosok kerülnek szóba, mint Fitzgerald. andree
mondjuk nem lepődnék meg ha egyszer bejelentené hogy akkor adios.
a Rams topikban szívesen odaadnák Stevie J-t egy olyan csapatnak ahol el is érne valamit. ti miért nem? tavaly rossz volt látni ahogy küszködött Fitz.
petey
Más: Kicsit átfutottam a friss Mockokat és egyre több helyen írják hozzánk Dzsínót. Gyanítom ha bent lesz el is hozzuk. Glennon neve is megjelent már nálunk de nálam Ő erősen 2.-3. körös.
több mint 11 éve
pedig a Cardsnak nem ártana egy rakat pick újraépítkezni. nem feltétlenül egy csilivili irányító jön cserébe, mert lássuk be nincs mindehol olyan. Fitz sem lesz fiatalabb amúgy. lehet hogy innen fog visszavonulni, de akár miért ne futhatna be máshol olyan karriert mint Boldin?Na ja. Alapból ha egy átlag NFL néző embert a Cardinalsról kérdezel, Fitz neve az első (és valószínűleg az egyetlen dolog) ami beugrik neki. A csapat arca. Sokkal több ő a csapatnak és a közösségnek, mint egy elit WR. Az általa generált +rev-ről nem is beszélve, ami jóval többet ér a vezetésnek gazdasági oldalról, mint a fizetése.pedig érdemes lenne megfontolni, biztos egy mega dealt lehetne nyélbe ütni érte. plusz esetleg egy PO esélyes csapatban akár meg is szerezhetné a gyűrűjét akár...biztos lenne pár csapat aki bevállalná a fizuját ispeteyés mit adnának érte? kinek van olyan ajánlata amire szükségünk van? kinek van egy fölösleges PM kaliberű irányítója cserébe?
Lári fári 😀silent7939
Meg ugye itt a másik tényező amit említettél. Mégis ki cserélne érte és mit? csak egy franchise QB-vel rendelkező contender csapatnak van értelme őt megszerezni. Azoktól meg max 1-2 késő 1-2. körös pick érkezhetne(játékos nehezen, mert a trade idén azonnal generálna 18 millió caphitet, ha jövőre cseréljük 23-at). Ami nekünk kéne az egy jó QB, de azt meg senki nem cserél WR-ért, legalábbis max valami Kolb-szerű backup kerülne bele, az meg ugye megint csak fantasztikus húzás lenne.
Ostobaság az egész. Ezen basztam föl magam a kinti fórumokon is. A kinti kosár és foci fanok jelentős része abban él, hogy ha véletlen nem nyertél bajnokságot az adott évben, akkor el kell cserélni draftjogokért mindenkit aki él és mozog, és fos csapattal vergődve draftolni az örökkévalóságig. Én tényleg hatalmas draftbuzi vagyok, de soha nem értettem ezt a mentalitást, pláne mikor olyan játékosok kerülnek szóba, mint Fitzgerald. andree
mondjuk nem lepődnék meg ha egyszer bejelentené hogy akkor adios.
a Rams topikban szívesen odaadnák Stevie J-t egy olyan csapatnak ahol el is érne valamit. ti miért nem? tavaly rossz volt látni ahogy küszködött Fitz.