Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
És beindultak a Matt Cassel-es pletykák 😀
több mint 11 éve
andree
1 737
Alex Smith a KC-nélÉn ha elérhető, akkor kiválasztanám. Az egyetlen QB, aki megér 1. kört. Nem egy korszakos tehetség, de az egyetlen, aki már idén leválthatná Kolbot. Támadófal ember jut a 2. körbe is. Ha van esély jó QB-t szerezni, akkor meg kell ragadni.
A 49ers csapatában kispadra szoruló irányító a Chiefs-hez szerződik.
Pár napja napvilágot látott a hír, hogy a San Francisco elpasszolta korábbi 1/1-es választottját, Alex Smith-t, akit Colin Kaepernick kiszorított a kezdőből, ma pedig az is kiderült, hogy hova megy: az idén 1/1-esként választó Kansas City-be. A csereüzletet a szabadügynök-piac március 12-i megnyitásáig hivatalosan még nem üthetik nyélbe, de az információk szerint a Frisco egy 2013-as második körös választási jogot, illetve egy 2014-es opcionális draft picket kap a QB-ért.
Na ez érdekes, és egyben mulatságos.😊
Vajon ki választ először QB-t a drafton? Csak nem a Cardinals?
Kinek mi a véleménye, ha esetlegesen lecsúszik Geno akkor kiválasztjuk? Illetve szerintetek érdemes e kiválasztani egyáltalán?
Mindenesetre érdekes változásokat hozhat az eddigi draft stratégiákban.Leon78
Szerintem ha a Jaguars nem őt választja, akkor már csak a feltradetől kell félnünk. A Bills esetében ez reális eshetőség. Szerintem a Browns örülne egy kis aprónak 2 helyért cserébe, úgy is más needjei vannak mint nekünk.
több mint 11 éve
Alex Smith a KC-nélA 49ers csapatában kispadra szoruló irányító a Chiefs-hez szerződik.
Pár napja napvilágot látott a hír, hogy a San Francisco elpasszolta korábbi 1/1-es választottját, Alex Smith-t, akit Colin Kaepernick kiszorított a kezdőből, ma pedig az is kiderült, hogy hova megy: az idén 1/1-esként választó Kansas City-be. A csereüzletet a szabadügynök-piac március 12-i megnyitásáig hivatalosan még nem üthetik nyélbe, de az információk szerint a Frisco egy 2013-as második körös választási jogot, illetve egy 2014-es opcionális draft picket kap a QB-ért.
Na ez érdekes, és egyben mulatságos.😊
Vajon ki választ először QB-t a drafton? Csak nem a Cardinals?
Kinek mi a véleménye, ha esetlegesen lecsúszik Geno akkor kiválasztjuk? Illetve szerintetek érdemes e kiválasztani egyáltalán?
Mindenesetre érdekes változásokat hozhat az eddigi draft stratégiákban.
több mint 11 éve
Felhomályosítalak: úgy kezdted az egészet, hogy állítólag. Na innentől nem érdekel. Nem fog az új stáb azzal indítani, hogy cserélnek egy irányítóért, aki elég sokat keres, mivel van már egy ilyen irányító a csapatnál.😊
Nem egyszer elmondta Arians (és Moore is), hogy nem akarják beleerőltetni a jövőbeni irányítót egy adott sémába, hanem a játékos erősségeit próbálják előhozni és azokra építve kialapítani a playeket.
Van két hét a free agency kezdetéig, ilyenkor minden pletyka és persze a Cardshoz egyből irányítós pletykák mennek, mivel az volt a gyenge 2012-ben (is). Ezzel együtt kell élni amíg nem találja meg a csapat a franchise irányítóját.
Larry-t egyszer kérdeztem twitteren, hogy szándékozik-e Magyarországra is ellátogatni, de nem válaszolt, milyen meglepő 😊Fucu
Köszi a felhomályosítást.
több mint 11 éve
Felhomályosítalak: úgy kezdted az egészet, hogy állítólag. Na innentől nem érdekel. Nem fog az új stáb azzal indítani, hogy cserélnek egy irányítóért, aki elég sokat keres, mivel van már egy ilyen irányító a csapatnál.Nem egyszer elmondta Arians (és Moore is), hogy nem akarják beleerőltetni a jövőbeni irányítót egy adott sémába, hanem a játékos erősségeit próbálják előhozni és azokra építve kialapítani a playeket.
Van két hét a free agency kezdetéig, ilyenkor minden pletyka és persze a Cardshoz egyből irányítós pletykák mennek, mivel az volt a gyenge 2012-ben (is). Ezzel együtt kell élni amíg nem találja meg a csapat a franchise irányítóját.
Larry-t egyszer kérdeztem twitteren, hogy szándékozik-e Magyarországra is ellátogatni, de nem válaszolt, milyen meglepő 😊
több mint 11 éve
Állítólag megint bejelentkeztünk Alexért friscoba...Mondja már meg nekem valaki hogy minek? Évek óta mások levetett irányítóit próbálgatjuk.
Nem jobb mint Kolb, ha mégis akkor sem akkora upgrade hogy megérné tradelni érte. Ráadásul Alex sem egy passzgép... ha Kolb nem akkor ő sem illik Arians elképzeléseibe szerintem.
Valaki homályosítson fel mi értelme van ennek!!!
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Larry itt van a szomszédban! vajon tudja-é, hogy Budapest is nagggyon szép város 😉de röhögnék, ha a napokban az FB-re felnyomna egy Duna-parti képet is a Parlamentünkkel a háttérben 😀
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
2013-as menetrendOtthon St. Louis, San Francisco, Seattle, Atlanta, Carolina, Houston,
Indianapolis, Detroit
Idegenben St. Louis, San Francisco, Seattle, New Orleans, Tampa Bay, Jacksonville,
Tennessee, Philadelphia
A 2012-es formánkat tekintve max 4-5 gyözelem 😊
Remélem hogy nem ismétlünk 😊
több mint 11 éve
Elvileg eddig Geno Smith-el és Matt Barkley-val randizott a cards különítmény a combine alatt.
több mint 11 éve
andree
1 737
Thx!Le'Veon Bell-t nézte valaki tegnap? Csak a 40 yardot láttam. Méreteihez képest sztem remek lett. Nálam ő továbbra is ideális 4. körös pick. Jó lenne egy ilyen zúzógép a középső futásokhoz.andreea drillekben is jó volt, szerintem a harmadikban ki fog menni.Fucu
több mint 11 éve
Le'Veon Bell-t nézte valaki tegnap? Csak a 40 yardot láttam. Méreteihez képest sztem remek lett. Nálam ő továbbra is ideális 4. körös pick. Jó lenne egy ilyen zúzógép a középső futásokhoz.andreea drillekben is jó volt, szerintem a harmadikban ki fog menni.
több mint 11 éve
andree
1 737
Le'Veon Bell-t nézte valaki tegnap? Csak a 40 yardot láttam. Méreteihez képest sztem remek lett. Nálam ő továbbra is ideális 4. körös pick. Jó lenne egy ilyen zúzógép a középső futásokhoz.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Larry folytatta a turnéját, ezúttal Horvátországból jelentkezett.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Igen csak mindig rosszul írja a nevét 😊Ha már egyszer átkereszteltem...😊 Hihetetlen, de egyszerűen valami miatt mindig így írom 😊
Nekem Manuel mozgása tetszett, Nassig sem volt rossz. Az első csoportból Bray mozgása tetszett.
Landry Jones olyan közömbös volt számomra. Glennon nem tetszett.Fucu
több mint 11 éve
Sokáig Wilson volt a favoritom de valahogy hátracsúszott a listámon 😊Igen csak mindig rosszul írja a nevét 😊Rosszul írja, mintha mondjuk valaki g-vel írná Nassibot. Csak viccelek.
Nekem Manuel mozgása tetszett, Nassig sem volt rossz. Az első csoportból Bray mozgása tetszett.
De javul az ízlésed. Brayt szeretni kell, Glennont pedig utálni. Fúj! Menjen a Ramsbe! 😛 Csak Manuelt nem értem miért tetszik annyi embernek?
Egyébként vicces lenne két Wilson QB egy csoportban, ez senkinek nem tetszene? Sztem jó lehetne itt amint van pass protect. Ő kemény gyerök, és nem ijedős. Barkleyt azért kinyírná egy gyenge fal, a USC QBk legfőbb típushibája szvsz pont ez. Nyomás alatt szétesnek.ulpianus
Glennon meg annyira vicces... minizsiráf 😊
több mint 11 éve
Igen csak mindig rosszul írja a nevét 😊Rosszul írja, mintha mondjuk valaki g-vel írná Nassibot. Csak viccelek.
De javul az ízlésed. Brayt szeretni kell, Glennont pedig utálni. Fúj! Menjen a Ramsbe! 😛 Csak Manuelt nem értem miért tetszik annyi embernek?
Egyébként vicces lenne két Wilson QB egy csoportban, ez senkinek nem tetszene? Sztem jó lehetne itt amint van pass protect. Ő kemény gyerök, és nem ijedős. Barkleyt azért kinyírná egy gyenge fal, a USC QBk legfőbb típushibája szvsz pont ez. Nyomás alatt szétesnek.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Jut eszembe. Kérdeztem is követőben hogy ki Ő mert nem ismerem... el is felejtettem. 3-as volt asszem... Ő is elég jól dobált.
több mint 11 éve
Igen csak mindig rosszul írja a nevét 😊Valóban... Bray-t ki is hagytam. Manuel soxor túldobja a WR-t... vagy nem jól láttam? De ettől eltekintve összeszedett volt.
több mint 11 éve
Igen csak mindig rosszul írja a nevét 😊Nekem Manuel mozgása tetszett, Nassig sem volt rossz. Az első csoportból Bray mozgása tetszett.
Landry Jones olyan közömbös volt számomra. Glennon nem tetszett.
több mint 11 éve
Landry Jonesra gondolsz?Véleményem szerint első körben csak Geno aki igazán megéri, aztán eléggé kiegyenlített a banda. Glennon sem volt rossz és L. Johns is aránylag jól dobált. Barkley-t nem láttam egyszer sem, a többiek pedig lehet még második kört sem érnek. Szinte mindenkinek vannak olyan gyengéi ami miatt van kockázat a húzásukban.Leon78nem fogok meglepődni, ha bejön ez a Barkley 1/7 jóslat. 😊 Igaz előbb jó lenne látni milyen állapotban van a válla.FucuAkkor nagyobb gond már nem lehet, bár gondolom ti sem QB-ra számítotok 1. körben. 😊BekiPeter King @SI_PeterKingén küldtem Pítnek, elhitte, királyságFucu
RT @nfldraftscout: Text I received from a scout this morning: Matt Barkley will not get past the Arizona #Cardinals at No. 7 overall.Beki
Első körben semmi esetre sem húznék. Aki benne van a pakliban az Barkley ha bent lesz, de én inkáb elengedném és másodikban hoznék QB-t. Sokan nagyon kiegyenlítettek voltak, illetve egy szinten. Gondolok itt Jonesra, Nassibra, Wilsonra, Glennonra. Közülük jöhet bárki másodikban.
több mint 11 éve
Véleményem szerint első körben csak Geno aki igazán megéri, aztán eléggé kiegyenlített a banda. Glennon sem volt rossz és L. Johns is aránylag jól dobált. Barkley-t nem láttam egyszer sem, a többiek pedig lehet még második kört sem érnek. Szinte mindenkinek vannak olyan gyengéi ami miatt van kockázat a húzásukban.nem fogok meglepődni, ha bejön ez a Barkley 1/7 jóslat. 😊 Igaz előbb jó lenne látni milyen állapotban van a válla.FucuAkkor nagyobb gond már nem lehet, bár gondolom ti sem QB-ra számítotok 1. körben. 😊BekiPeter King @SI_PeterKingén küldtem Pítnek, elhitte, királyságFucu
RT @nfldraftscout: Text I received from a scout this morning: Matt Barkley will not get past the Arizona #Cardinals at No. 7 overall.Beki
több mint 11 éve
nem fogok meglepődni, ha bejön ez a Barkley 1/7 jóslat. 😊 Igaz előbb jó lenne látni milyen állapotban van a válla.Akkor nagyobb gond már nem lehet, bár gondolom ti sem QB-ra számítotok 1. körben. 😊BekiPeter King @SI_PeterKingén küldtem Pítnek, elhitte, királyságFucu
több mint 11 éve
😀Peter King @SI_PeterKingén küldtem Pítnek, elhitte, királyságFucu
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Akkor nagyobb gond már nem lehet, bár gondolom ti sem QB-ra számítotok 1. körben. 😊Peter King @SI_PeterKingén küldtem Pítnek, elhitte, királyságFucu
több mint 11 éve
Peter King @SI_PeterKingén küldtem Pítnek, elhitte, királyság