Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Valentine’s Day CARDS! 😀prod.static.cardinals.clubs.nfl.com/assets/docs/2013/NewValentine2013.pdf
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Ott a pont 😊Na ja. Alapból ha egy átlag NFL néző embert a Cardinalsról kérdezel, Fitz neve az első (és valószínűleg az egyetlen dolog) ami beugrik neki. A csapat arca. Sokkal több ő a csapatnak és a közösségnek, mint egy elit WR. Az általa generált +rev-ről nem is beszélve, ami jóval többet ér a vezetésnek gazdasági oldalról, mint a fizetése.pedig érdemes lenne megfontolni, biztos egy mega dealt lehetne nyélbe ütni érte. plusz esetleg egy PO esélyes csapatban akár meg is szerezhetné a gyűrűjét akár...biztos lenne pár csapat aki bevállalná a fizuját ispeteyés mit adnának érte? kinek van olyan ajánlata amire szükségünk van? kinek van egy fölösleges PM kaliberű irányítója cserébe?
Lári fári 😀silent7939
Meg ugye itt a másik tényező amit említettél. Mégis ki cserélne érte és mit? csak egy franchise QB-vel rendelkező contender csapatnak van értelme őt megszerezni. Azoktól meg max 1-2 késő 1-2. körös pick érkezhetne(játékos nehezen, mert a trade idén azonnal generálna 18 millió caphitet, ha jövőre cseréljük 23-at). Ami nekünk kéne az egy jó QB, de azt meg senki nem cserél WR-ért, legalábbis max valami Kolb-szerű backup kerülne bele, az meg ugye megint csak fantasztikus húzás lenne.
Ostobaság az egész. Ezen basztam föl magam a kinti fórumokon is. A kinti kosár és foci fanok jelentős része abban él, hogy ha véletlen nem nyertél bajnokságot az adott évben, akkor el kell cserélni draftjogokért mindenkit aki él és mozog, és fos csapattal vergődve draftolni az örökkévalóságig. Én tényleg hatalmas draftbuzi vagyok, de soha nem értettem ezt a mentalitást, pláne mikor olyan játékosok kerülnek szóba, mint Fitzgerald. andree
több mint 11 éve
andree
1 737
Na ja. Alapból ha egy átlag NFL néző embert a Cardinalsról kérdezel, Fitz neve az első (és valószínűleg az egyetlen dolog) ami beugrik neki. A csapat arca. Sokkal több ő a csapatnak és a közösségnek, mint egy elit WR. Az általa generált +rev-ről nem is beszélve, ami jóval többet ér a vezetésnek gazdasági oldalról, mint a fizetése.pedig érdemes lenne megfontolni, biztos egy mega dealt lehetne nyélbe ütni érte. plusz esetleg egy PO esélyes csapatban akár meg is szerezhetné a gyűrűjét akár...biztos lenne pár csapat aki bevállalná a fizuját ispeteyés mit adnának érte? kinek van olyan ajánlata amire szükségünk van? kinek van egy fölösleges PM kaliberű irányítója cserébe?
Lári fári 😀silent7939
Meg ugye itt a másik tényező amit említettél. Mégis ki cserélne érte és mit? csak egy franchise QB-vel rendelkező contender csapatnak van értelme őt megszerezni. Azoktól meg max 1-2 késő 1-2. körös pick érkezhetne(játékos nehezen, mert a trade idén azonnal generálna 18 millió caphitet, ha jövőre cseréljük 23-at). Ami nekünk kéne az egy jó QB, de azt meg senki nem cserél WR-ért, legalábbis max valami Kolb-szerű backup kerülne bele, az meg ugye megint csak fantasztikus húzás lenne.
Ostobaság az egész. Ezen basztam föl magam a kinti fórumokon is. A kinti kosár és foci fanok jelentős része abban él, hogy ha véletlen nem nyertél bajnokságot az adott évben, akkor el kell cserélni draftjogokért mindenkit aki él és mozog, és fos csapattal vergődve draftolni az örökkévalóságig. Én tényleg hatalmas draftbuzi vagyok, de soha nem értettem ezt a mentalitást, pláne mikor olyan játékosok kerülnek szóba, mint Fitzgerald.
több mint 11 éve
pedig érdemes lenne megfontolni, biztos egy mega dealt lehetne nyélbe ütni érte. plusz esetleg egy PO esélyes csapatban akár meg is szerezhetné a gyűrűjét akár...biztos lenne pár csapat aki bevállalná a fizuját ispeteyés mit adnának érte? kinek van olyan ajánlata amire szükségünk van? kinek van egy fölösleges PM kaliberű irányítója cserébe?
Lári fári 😀
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
pedig érdemes lenne megfontolni, biztos egy mega dealt lehetne nyélbe ütni érte. plusz esetleg egy PO esélyes csapatban akár meg is szerezhetné a gyűrűjét akár...biztos lenne pár csapat aki bevállalná a fizuját ispeteyFitzet nem engedjük! meeeg lesz neki a gyűrűje itt is 😉
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
pedig érdemes lenne megfontolni, biztos egy mega dealt lehetne nyélbe ütni érte. plusz esetleg egy PO esélyes csapatban akár meg is szerezhetné a gyűrűjét akár...biztos lenne pár csapat aki bevállalná a fizuját is
több mint 11 éve
felröppentek olyan pletykák, hogy Fitzet tradelni akarjuk, Somers egyből írt egy cikket, hogy már maga az ötlet is baromság: www.azcentral.com/insiders/kentsomers/2013/02/11/trading-larry-fitzgerald-makes-no-sense-for-arizona-cardinals/Mindig van valaki, aki ilyen eszement ötletekkel eljátszik, de ezeknek semmi realitása. Fitz mindig is mondta, hogy nem akar elmenni, simán el tudom képzelni, hogy a karrierjét nálunk is fejezi majd be.
hát igen, Fitzet nem nagyon tudnám elképzelni más csapatban 😊
holnap estefelé érkezik egy NFC West-es szezonértékelő írás, aztán hét vége felé meg lassan az újoncértékelés posztokat is elkezdjük írni... 😀Dexxter Tailor
több mint 11 éve
felröppentek olyan pletykák, hogy Fitzet tradelni akarjuk, Somers egyből írt egy cikket, hogy már maga az ötlet is baromság: www.azcentral.com/insiders/kentsomers/2013/02/11/trading-larry-fitzgerald-makes-no-sense-for-arizona-cardinals/hát igen, Fitzet nem nagyon tudnám elképzelni más csapatban 😊
holnap estefelé érkezik egy NFC West-es szezonértékelő írás, aztán hét vége felé meg lassan az újoncértékelés posztokat is elkezdjük írni... 😀
több mint 11 éve
Az az igazság, hogy az elmúlt egy két szezon tanulságain okulva semmin sem lepődnék meg. Igazából akkor sem ha PO lenne a vége, és akkor sem ha nem jutnánk be. Ne feledjük egy jó edző fél siker,legalábbis tendencia, hogy egy egy markáns edző képes megfordítani egy egy franchise sorsát akár 5 évre előre. Igazából egy a kérdés, hogy az új edző mit tud kihozni a már meglévő állományból, mert azt láttuk mire vagyunk képesek pro és kontra. Szóval nézzük meg milyen edző ez az Arians... 😊Persze elmaradhatatlan a jó draft, de igazi fejlődést a fiatal játékosok szerepeltetésétől valószínűleg csak évek múlva lehet majd érezni.
több mint 11 éve
andree
1 737
Ha erős kezű irányítóra építjük a gondolatmenetet, akkor Barkley nem tűnik jó fitnek. Wilson meggyőződésem, hogy nem lesz bent. Vagy az első kör végén kimegy, vagy a Smithet az elején kihagyó top pick-el rendelkező csapat(Chiefs-Jags) kihúzza a 2. kör elején. Neki örülnék a 2. körben is, szerintem sok van benne. A 3. körben jöhetne Nassib vagy Tyler Bray. Sztem ott már bennük bőven lenne steal potenciál, ha eljutnak odáig. Glennon és Jones annyira nem tűnik nagy fogásnak, de a 4. körben rájuk is rájuk lehet próbálni, bár előbbit nagyon sokkal előrébb prognosztizálják.Azért a mid-late projekt eddig sem jött be túlzottan.ja, csak Arians erőlteti a hosszú labdákat, ahhoz meg kell egy jó karú QB, meg egy OL aki meg is védi az irányítót.Nyilván nem jövőre számolja senki a deep PO run-t. Ez az év átmeneti időszak lesz szerintem. Tekintve, hogy milyen erős a csoport, és mekkorát kéne előre lépni, egy 6-9 győzelem közötti szezon a realitás.
petey
Idén bőven lehet fiatal talentet szerezni a falba(Mondjuk Fisher az elején, Cooper vagy Warford a második körben), Kolb fut még egy évet, mögé várhatóan jön egy tapasztaltabb backup Drew Stanton/Hoyer személyében, meg valami mid-late pick project QB harmadiknak.
andree
Első körben el kell hozni a legjobb bent lévő OT-t, másodikban pedig a legjobb fejlődési potenciállal bíró QB-t.
Második körben elég sok jó képességű csiszolandó irányító lesz még bent és ezt nem ártana kihasználni.
Hogy ki lehet bent másodikban? Hááát talán Nassib (olyan furcsa a dobómozdulata, valahogy nem tudom megszokni 😊 ) Jones, Wilson, sőt még talán Barkley is.
Ha Hoyer esetleg maradna akkor Kolb megint jó kis harcra lenne kényszerítve mert nekem nem tűnt fakezűnek. Ha kicsit beletanul a playbook-ba még meg is szorongathatja Kolbit. Bár lehet hogy tévedek, de ha Skeltonnak sikerült... 😊
A következő szezont tekintve én most kicsit optimista vagyok... persze nem várok Po-t de látványos fejlődést azt igen... remélem nem fogok, fogunk csalódni.silent7939
Mindegy végül is, ez csak előzetes okoskodás. Majd látják Ariansék, mit akarnak pontosan. Csak jó lenne rendbe rakni a támadófalat végre, mert tényleg kéne pass protection meg működő futójáték, hogy egyáltalán a QB személyéről kezdjünk beszélni.
több mint 11 éve
Azért a mid-late projekt eddig sem jött be túlzottan.ja, csak Arians erőlteti a hosszú labdákat, ahhoz meg kell egy jó karú QB, meg egy OL aki meg is védi az irányítót.Nyilván nem jövőre számolja senki a deep PO run-t. Ez az év átmeneti időszak lesz szerintem. Tekintve, hogy milyen erős a csoport, és mekkorát kéne előre lépni, egy 6-9 győzelem közötti szezon a realitás.
petey
Idén bőven lehet fiatal talentet szerezni a falba(Mondjuk Fisher az elején, Cooper vagy Warford a második körben), Kolb fut még egy évet, mögé várhatóan jön egy tapasztaltabb backup Drew Stanton/Hoyer személyében, meg valami mid-late pick project QB harmadiknak.
andree
Első körben el kell hozni a legjobb bent lévő OT-t, másodikban pedig a legjobb fejlődési potenciállal bíró QB-t.
Második körben elég sok jó képességű csiszolandó irányító lesz még bent és ezt nem ártana kihasználni.
Hogy ki lehet bent másodikban? Hááát talán Nassib (olyan furcsa a dobómozdulata, valahogy nem tudom megszokni 😊 ) Jones, Wilson, sőt még talán Barkley is.
Ha Hoyer esetleg maradna akkor Kolb megint jó kis harcra lenne kényszerítve mert nekem nem tűnt fakezűnek. Ha kicsit beletanul a playbook-ba még meg is szorongathatja Kolbit. Bár lehet hogy tévedek, de ha Skeltonnak sikerült... 😊
A következő szezont tekintve én most kicsit optimista vagyok... persze nem várok Po-t de látványos fejlődést azt igen... remélem nem fogok, fogunk csalódni.
több mint 11 éve
andree
1 737
ja, csak Arians erőlteti a hosszú labdákat, ahhoz meg kell egy jó karú QB, meg egy OL aki meg is védi az irányítót.Nyilván nem jövőre számolja senki a deep PO run-t. Ez az év átmeneti időszak lesz szerintem. Tekintve, hogy milyen erős a csoport, és mekkorát kéne előre lépni, egy 6-9 győzelem közötti szezon a realitás.
petey
A falban megnézzük, hogy a Potter-Massie-Fisher-Brown bandából ki jelent hosszú távú megoldást, Ugyan így a guardoknál Kelemete vagy az idei rookie kijátszhatja Snydert(nem lehetetlen küldetés), akit már jövőre van értelme cutolni(idén csak buknánk rajta cap space-t, ha kiraknánk. Ugyan ez igaz Brown-ra is).
Ha Kolb nagyon nem passzol a szerkezetbe, jövőre 4 milla deadmoneyval ki lehet rakni, és a drafton nagyon nagy needek nélkül, nyugodtan felcserélhetünk egy Arians pozitív QB-ért. Mindezekkel együtt szerintem, a Moore-Arians páros van annyira tapasztalt és intelligens, hogy nem fog Kolbtól olyat kérni, amire egyáltalán nem alkalmas.
több mint 11 éve
Na! Lassan megvolt minden stábtag bemutatkozása. Pozitív, hogy hivatalosan is marad a 3-4 védekezésben, valamint Arians és Moore nem akar ráerőltetni a QB-re olyan játékot amire nem alkalmas. Ezt Whiznek se ártott volna figyelembe venni. Talán Kolbból is ki tudnak hozni többet. Sokat beszéltek a protectionról, a fallal egy fél hadseregnyi edző fog foglalkozni, szóval bizakodhatunk valami előrelépésben ez ügyben is. Eddig nagyon biztató minden. andreeja, csak Arians erőlteti a hosszú labdákat, ahhoz meg kell egy jó karú QB, meg egy OL aki meg is védi az irányítót.
Dan Pompei of the Chicago Tribune reports that they could find a contender for the job in Drew Stanton. Stanton was a backup in Indianapolis in 2012, so he’s a familiar face to Colts head coach Bruce Arians and offensive coordinator Harold Goodwin. Per Pompei, Arians liked what he saw from Stanton in both preseason and practice and also likes that Stanton knows what Arians is looking for offensively.profootballtalk.nbcsports.com/2013/02/10/reportdrew-stanton-could-wind-up-in-arizona/
Stanton for the win. az nfl.com-os írást meg nem tudom mennyire gondolja komolyan a szerző 😀
több mint 11 éve
Na! Lassan megvolt minden stábtag bemutatkozása. Pozitív, hogy hivatalosan is marad a 3-4 védekezésben, valamint Arians és Moore nem akar ráerőltetni a QB-re olyan játékot amire nem alkalmas. Ezt Whiznek se ártott volna figyelembe venni. Talán Kolbból is ki tudnak hozni többet. Sokat beszéltek a protectionról, a fallal egy fél hadseregnyi edző fog foglalkozni, szóval bizakodhatunk valami előrelépésben ez ügyben is. Eddig nagyon biztató minden. andreeReméljük nem kell visszasírnunk a régi szép időket. 😊
több mint 11 éve
andree
1 737
Na! Lassan megvolt minden stábtag bemutatkozása. Pozitív, hogy hivatalosan is marad a 3-4 védekezésben, valamint Arians és Moore nem akar ráerőltetni a QB-re olyan játékot amire nem alkalmas. Ezt Whiznek se ártott volna figyelembe venni. Talán Kolbból is ki tudnak hozni többet. Sokat beszéltek a protectionról, a fallal egy fél hadseregnyi edző fog foglalkozni, szóval bizakodhatunk valami előrelépésben ez ügyben is. Eddig nagyon biztató minden.
több mint 11 éve
andree
1 737
Igazából az idei scout reportok hatására nem verném magam a földhöz örömömben Barkley miatt, de ha Arians benne látja a következő QB-nket, akkor megbízom az öregben és nem fogok mély depresszióba esni se.Alapvetően Glennon-nál vagy Jonesnál sokkal jobb pick, de kicsit biztonságosabbnak érezném a Barkley-Wilson-Nassib(Geno Smithen kívül csak őket tudnám elképzelni idén első 3 körben) board alapján bevárni valamelyiket a 2. pickel.
több mint 11 éve
emberke22
574
Ha Kolbot nem cutolják, akkor nem valószínű sztem az első körös qb draft. Első körben jobban örülnék Fishernek vagy Warmacknak, de inkább Fishernek 😊 Meg egy USC irányító és Matt nevű annyira nem szimpi sztem egy Cards drukkernek se, de aztán ki tudja vajon mire vinné nálunk.Mostanában azon gondolkodok, hogy egyáltalán fogunk-e korai körben QB-t húzni.. Arians csodát tett a Coltsnál, de ott volt egy Luckja, na már a mostani QB classben a szakértők szerint senki nincs túl közel ehhez a szinthez...(én egyedül a Geno Smith-t látnám szívesen nálunk, ha 1.körről van szó és QB) Ugyanis ha nem húznánk QB-t akkor rendbe tehetnék a falunkat + jöhetne tetszés szerint a problémás posztokra RB,OLB,CB,TE.
Igaz, majd ahogy a FA-ról megtörténnek az erősítések úgy egyre okosabbak leszünk..
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Még senki nem reagált Höri mock draftjára?gyenge láncszem mindkét poszt, felőlem jöhetnek 😊
1/7: Matt Barkley (QB, USC)
2/6: Barrett Jones, OL (Alabama)
kíváncsi vagyok a véleményetekre 😊Fucu
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Még senki nem reagált Höri mock draftjára?1/7: Matt Barkley (QB, USC)
2/6: Barrett Jones, OL (Alabama)
kíváncsi vagyok a véleményetekre 😊
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
én még egy hasonlóval is beérném a következő szezonban 😀más, szintén történelem 😉 egy kis logo history:
és ami hiányzik róla:
és a sisaklista:
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Sajnálom hogy nem tudtam elmenni, bár bevallom férfiasan hogy nem is láttam mert a 20 órás buszút annyit kivett belőlem hogy nem tudtam ébren maradni és elaludtam a tv előtt a kanapén. Már megy a download és megnézem felvételről. 😊silent7939nomajd a következő PO-ban az ARI meccsekre is összejövünk 😉
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Sajnálom hogy nem tudtam elmenni, bár bevallom férfiasan hogy nem is láttam mert a 20 órás buszút annyit kivett belőlem hogy nem tudtam ébren maradni és elaludtam a tv előtt a kanapén. Már megy a download és megnézem felvételről. 😊Arianst választották a 2012-es év legjobb edzőjének! Szerintem maximálisan megérdemli, főedzőként 9-3-as mérleg a Coltssal és gyakorlatilag a semmiből egy ütőképest Offense-t hozott össze. Jó kezekben van ez az Arizona azt hiszem! 😊Cardsna akkor lehet reménykedni, hogy az első héten idegenben játsszunk az Eagles-szel, és akkor már meg is van a SB győzelem 😊Dexxter Tailorcsupa-csupa jó hírek 😉
nameg annak is örülök, hogy végre személyesen is találkozhattam Fucuval és Catattackkal a Jókai bisztróban 😀
dejó is lenne, ha jövőre a Cardsnak szurkolhatnánk együtt az SB-n... 😉Cardinalis
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Arianst választották a 2012-es év legjobb edzőjének! Szerintem maximálisan megérdemli, főedzőként 9-3-as mérleg a Coltssal és gyakorlatilag a semmiből egy ütőképest Offense-t hozott össze. Jó kezekben van ez az Arizona azt hiszem! 😊Cards
na akkor lehet reménykedni, hogy az első héten idegenben játsszunk az Eagles-szel, és akkor már meg is van a SB győzelem 😊Dexxter Tailorcsupa-csupa jó hírek 😉
nameg annak is örülök, hogy végre személyesen is találkozhattam Fucuval és Catattackkal a Jókai bisztróban 😀
dejó is lenne, ha jövőre a Cardsnak szurkolhatnánk együtt az SB-n... 😉
THIS IS THE WAY