Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
az a hír járja hogy Tom Moore csatlakozik az edzői stábhoz. ennek felettébb örülnék. Egy teljesen jelentéktelen irányítót nevelt ki, aki négyszeres alapszakasz MVP lett. 😊Fucu
zsííír, még egy SB győztes OC a csapatnál 😀
Super Bowl wins: 2006 Super Bowl XLI
(as offensive coordinator)Cardinalis
😀😀 Playbookokat is átdobjuk?😀

több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
az a hír járja hogy Tom Moore csatlakozik az edzői stábhoz. ennek felettébb örülnék. Egy teljesen jelentéktelen irányítót nevelt ki, aki négyszeres alapszakasz MVP lett. 😊Fucu
zsííír, még egy SB győztes OC a csapatnál 😀
Super Bowl wins: 2006 Super Bowl XLI
(as offensive coordinator)

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
az a hír járja hogy Tom Moore csatlakozik az edzői stábhoz. ennek felettébb örülnék. Egy teljesen jelentéktelen irányítót nevelt ki, aki négyszeres alapszakasz MVP lett. 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
sajnálom Horton távozását 😕
viszont ha f@szább lesz az O, de sz@rabb a D, akkor egy megoldás marad, több pontot kell szerezni, mint kapni, ennyi! 😉

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Daryl Washington megy a Pro Bowlra, köszönjük meg a 49ersnek 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
évértékelő podcast felvéve, remélhetőleg holnap du már hallgathatjátok 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Minden csoda 2 hétig tart... ne felejtsd el 😀silent7939
Azért volt amelyik négy hétig tartott... ne felejtsd el! 😛

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Én is támogatom Arians-t és várható volt, hogy Horton embereit nem fogja marasztalni. Az igazság az, hogy Bowles-nak elég nagy teherrel kell navigálnia ezt az egységet majd. Ha rosszabbak lesznek a következő szezonban akkor az eléggé Bowles hibája lesz, mert az alapanyag adott és elég jó játékosok alkotják a védelmet.
A támadó oldalt nem baj ha Arians irányítja. Colts OL edző az "OC" ennél már nem lehet rosszabb a falunk és ugye egy HoF támadófal edzővel sem sikerült javulást elérni szóval, no para.Fucu
Srácok, nem tetszik a csoport utolsó titulus? 😛
Eléggé bekezdtetek a stáb összerakásában.
Kíváncsi vagyok mire megy egy O# guru a védelmek uralta divízióban.undisputedly
Minden csoda 2 hétig tart... ne felejtsd el 😀
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Én is támogatom Arians-t és várható volt, hogy Horton embereit nem fogja marasztalni. Az igazság az, hogy Bowles-nak elég nagy teherrel kell navigálnia ezt az egységet majd. Ha rosszabbak lesznek a következő szezonban akkor az eléggé Bowles hibája lesz, mert az alapanyag adott és elég jó játékosok alkotják a védelmet.
A támadó oldalt nem baj ha Arians irányítja. Colts OL edző az "OC" ennél már nem lehet rosszabb a falunk és ugye egy HoF támadófal edzővel sem sikerült javulást elérni szóval, no para.Fucu
Srácok, nem tetszik a csoport utolsó titulus? 😛
Eléggé bekezdtetek a stáb összerakásában.
Kíváncsi vagyok mire megy egy O# guru a védelmek uralta divízióban.
több mint 11 éve
A támadó oldalt nem baj ha Arians irányítja. Colts OL edző az "OC" ennél már nem lehet rosszabb a falunk és ugye egy HoF támadófal edzővel sem sikerült javulást elérni szóval, no para.

több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
El lett küldve a teljes védelmi edző stáb, nem meglepő. Valamint a special team coach Kevin Spencer is, de ő gyorsan talált is magának munkát a Chargersnél. 😊
Ketten maradtak a tavalyi edzői stábból: a Freddie Kitchens és az erőnléti edző John Lott (akinek az elküldését nehezen viseltem volna)Fucu
Én teljes mértékben támogatom Arianst, tökéletesen megértem, hogy hozzá közelálló emberekkel tölti fel a stábot, mindenki ezt tenné, de kicsit megnyugtatóbb lett volna, ha a védelem biztosabb kezekbe kerül. Nem írom le Bowlest természetesen, jól is elsülhet a dolog, csak egyszerűen Horton olyan tényezővé vált a csapatnál, hogy az utána támadt űrt, csak valami kipróbált komoly eredményekkel rendelkező DC tudta volna megnyugtatóan betölteni.

Kíváncsi vagyok a sémára, alapvetően a játékosanyag nagyon erős és többségében fiatalokból áll. Szerintem a 3-4 szerencsésebb erre a játékosanyagra, mert Campbell erősségeit jobban kihasználja.

Goodwin kézenfekvő választás. OL coachként, valszeg jobban átlátja majd a legfőbb hiányosságunkat, és tökéletesen együtt tud majd dolgozni Ariansal, aki láthatóan teljes controlt akar támadóoldalon.
több mint 11 éve
El lett küldve a teljes védelmi edző stáb, nem meglepő. Valamint a special team coach Kevin Spencer is, de ő gyorsan talált is magának munkát a Chargersnél. 😊
Ketten maradtak a tavalyi edzői stábból: a Freddie Kitchens és az erőnléti edző John Lott (akinek az elküldését nehezen viseltem volna)

több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
Nálunk csak asszisztens (egészen pontosan quality control coach) volt 2007-től 2011-ig, Larry Zierlein mellett, illetve Sean Kugler első két évében. Szóval az offensive line-ért nem elsősorban ő felelt, de jelzésértékű, hogy ebben az időszakban a támadófalunk nem sokkal volt jobb, mint a ti tavalyi OL-etek. És a Colts O-line is eléggé problémás volt ebben a szezonban.vassadi
Ezek nem jó hírek elsőre.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
ProFootballTalk ‏@ProFootballTalk
Bruce Arians hires Harold Goodwin as offensive coordinatorShawn84
Offensive line edző volt az eddigi állomás helyein, 1 évet volt a Coltsban, előtte 4 évig a Steelersnél, hát nagyon remélem, hogy összekapja a falat, kíváncsi vagyok ez most hogyan befolyásolhatja draftot, hogy vajon első körben már OL-ba húzunk-e..
Amúgy vélemények róla, szerintetek?emberke22
Nálunk csak asszisztens (egészen pontosan quality control coach) volt 2007-től 2011-ig, Larry Zierlein mellett, illetve Sean Kugler első két évében. Szóval az offensive line-ért nem elsősorban ő felelt, de jelzésértékű, hogy ebben az időszakban a támadófalunk nem sokkal volt jobb, mint a ti tavalyi OL-etek. És a Colts O-line is eléggé problémás volt ebben a szezonban.
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
Offensive line edző volt az eddigi állomás helyein, 1 évet volt a Coltsban, előtte 4 évig a Steelersnél, hát nagyon remélem, hogy összekapja a falat, kíváncsi vagyok ez most hogyan befolyásolhatja draftot, hogy vajon első körben már OL-ba húzunk-e..
Amúgy vélemények róla, szerintetek?
több mint 11 éve
Egy újabb colts 😊

Üdv a fedélzeten.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Bruce Arians hires Harold Goodwin as offensive coordinator
több mint 11 éve
Kolb- tól félek egyedül 😀ArizonaFan
A szezon első 4 meccsén vállalható volt a játéka
több mint 11 éve
ArizonaFan Arizona Cardinals 160
Kolb- tól félek egyedül 😀

több mint 11 éve
catattack 3 520
Azt mondta, hogy sok a tehetség! 😀
Valamint azt is kijelentette, ha Kolb nem teljesít, akkor más megoldást kell keresni...
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
nfl network is adta én ott néztem 😊
Hortonnak sok sikert kívánt a következő munkájához.
Szeretné ha vasárnapig összeállna az edzői stábja.
Szimpatikus így két interjú alapján.Fucu
Főleg, hogy az elején elérzékenyült... 😊
catattack
Aszondja: A Ravens elleni playoff meccs volt az első meccs amit kihagyott a 37 éves pályafutása alatt és nem tervezi megismételni 😊
Az viszont érdekes, hogy Jurecki rákérdezett a védelmi sémára, de konkrét választ nem kapott, hogy 3-4 vagy 4-3 lesz, azt mondta Arians, hogy mind a kettő.Fucu
Nem tudom jó e ha változtatnak a védelmen. Miért bolygatják, azt ami jól működött hellyel közzel. Talán úgy gondolják még ennél is többet ki lehetne hozni a srácokból?
több mint 11 éve
catattack
Aszondja: A Ravens elleni playoff meccs volt az első meccs amit kihagyott a 37 éves pályafutása alatt és nem tervezi megismételni 😊
Az viszont érdekes, hogy Jurecki rákérdezett a védelmi sémára, de konkrét választ nem kapott, hogy 3-4 vagy 4-3 lesz, azt mondta Arians, hogy mind a kettő.

több mint 11 éve
catattack 3 520
több mint 11 éve
Szimpatikus így két interjú alapján.

több mint 11 éve
catattack 3 520
na, nálam laggolt, mint a picsa, inkább hagytam, majd ha vége, megnézem felvételről 😀Dexxter Tailor
Kiléptél, rögtön működött! 😀