Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
😀😀 Playbookokat is átdobjuk?😀az a hír járja hogy Tom Moore csatlakozik az edzői stábhoz. ennek felettébb örülnék. Egy teljesen jelentéktelen irányítót nevelt ki, aki négyszeres alapszakasz MVP lett. 😊Fucuzsííír, még egy SB győztes OC a csapatnál 😀
Super Bowl wins: 2006 Super Bowl XLI
(as offensive coordinator)Cardinalis
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
az a hír járja hogy Tom Moore csatlakozik az edzői stábhoz. ennek felettébb örülnék. Egy teljesen jelentéktelen irányítót nevelt ki, aki négyszeres alapszakasz MVP lett. 😊Fucuzsííír, még egy SB győztes OC a csapatnál 😀
Super Bowl wins: 2006 Super Bowl XLI
(as offensive coordinator)
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
az a hír járja hogy Tom Moore csatlakozik az edzői stábhoz. ennek felettébb örülnék. Egy teljesen jelentéktelen irányítót nevelt ki, aki négyszeres alapszakasz MVP lett. 😊
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
sajnálom Horton távozását 😕viszont ha f@szább lesz az O, de sz@rabb a D, akkor egy megoldás marad, több pontot kell szerezni, mint kapni, ennyi! 😉
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Daryl Washington megy a Pro Bowlra, köszönjük meg a 49ersnek 😊
több mint 11 éve
évértékelő podcast felvéve, remélhetőleg holnap du már hallgathatjátok 😊
több mint 11 éve
Minden csoda 2 hétig tart... ne felejtsd el 😀silent7939Azért volt amelyik négy hétig tartott... ne felejtsd el! 😛
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Minden csoda 2 hétig tart... ne felejtsd el 😀Én is támogatom Arians-t és várható volt, hogy Horton embereit nem fogja marasztalni. Az igazság az, hogy Bowles-nak elég nagy teherrel kell navigálnia ezt az egységet majd. Ha rosszabbak lesznek a következő szezonban akkor az eléggé Bowles hibája lesz, mert az alapanyag adott és elég jó játékosok alkotják a védelmet.Srácok, nem tetszik a csoport utolsó titulus? 😛
A támadó oldalt nem baj ha Arians irányítja. Colts OL edző az "OC" ennél már nem lehet rosszabb a falunk és ugye egy HoF támadófal edzővel sem sikerült javulást elérni szóval, no para.Fucu
Eléggé bekezdtetek a stáb összerakásában.
Kíváncsi vagyok mire megy egy O# guru a védelmek uralta divízióban.undisputedly
több mint 11 éve
Én is támogatom Arians-t és várható volt, hogy Horton embereit nem fogja marasztalni. Az igazság az, hogy Bowles-nak elég nagy teherrel kell navigálnia ezt az egységet majd. Ha rosszabbak lesznek a következő szezonban akkor az eléggé Bowles hibája lesz, mert az alapanyag adott és elég jó játékosok alkotják a védelmet.Srácok, nem tetszik a csoport utolsó titulus? 😛
A támadó oldalt nem baj ha Arians irányítja. Colts OL edző az "OC" ennél már nem lehet rosszabb a falunk és ugye egy HoF támadófal edzővel sem sikerült javulást elérni szóval, no para.Fucu
Eléggé bekezdtetek a stáb összerakásában.
Kíváncsi vagyok mire megy egy O# guru a védelmek uralta divízióban.
több mint 11 éve
Én is támogatom Arians-t és várható volt, hogy Horton embereit nem fogja marasztalni. Az igazság az, hogy Bowles-nak elég nagy teherrel kell navigálnia ezt az egységet majd. Ha rosszabbak lesznek a következő szezonban akkor az eléggé Bowles hibája lesz, mert az alapanyag adott és elég jó játékosok alkotják a védelmet.A támadó oldalt nem baj ha Arians irányítja. Colts OL edző az "OC" ennél már nem lehet rosszabb a falunk és ugye egy HoF támadófal edzővel sem sikerült javulást elérni szóval, no para.
több mint 11 éve
andree
1 737
El lett küldve a teljes védelmi edző stáb, nem meglepő. Valamint a special team coach Kevin Spencer is, de ő gyorsan talált is magának munkát a Chargersnél. 😊Én teljes mértékben támogatom Arianst, tökéletesen megértem, hogy hozzá közelálló emberekkel tölti fel a stábot, mindenki ezt tenné, de kicsit megnyugtatóbb lett volna, ha a védelem biztosabb kezekbe kerül. Nem írom le Bowlest természetesen, jól is elsülhet a dolog, csak egyszerűen Horton olyan tényezővé vált a csapatnál, hogy az utána támadt űrt, csak valami kipróbált komoly eredményekkel rendelkező DC tudta volna megnyugtatóan betölteni.
Ketten maradtak a tavalyi edzői stábból: a Freddie Kitchens és az erőnléti edző John Lott (akinek az elküldését nehezen viseltem volna)Fucu
Kíváncsi vagyok a sémára, alapvetően a játékosanyag nagyon erős és többségében fiatalokból áll. Szerintem a 3-4 szerencsésebb erre a játékosanyagra, mert Campbell erősségeit jobban kihasználja.
Goodwin kézenfekvő választás. OL coachként, valszeg jobban átlátja majd a legfőbb hiányosságunkat, és tökéletesen együtt tud majd dolgozni Ariansal, aki láthatóan teljes controlt akar támadóoldalon.
több mint 11 éve
El lett küldve a teljes védelmi edző stáb, nem meglepő. Valamint a special team coach Kevin Spencer is, de ő gyorsan talált is magának munkát a Chargersnél. 😊Ketten maradtak a tavalyi edzői stábból: a Freddie Kitchens és az erőnléti edző John Lott (akinek az elküldését nehezen viseltem volna)
több mint 11 éve
emberke22
574
Nálunk csak asszisztens (egészen pontosan quality control coach) volt 2007-től 2011-ig, Larry Zierlein mellett, illetve Sean Kugler első két évében. Szóval az offensive line-ért nem elsősorban ő felelt, de jelzésértékű, hogy ebben az időszakban a támadófalunk nem sokkal volt jobb, mint a ti tavalyi OL-etek. És a Colts O-line is eléggé problémás volt ebben a szezonban.vassadiEzek nem jó hírek elsőre.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Nálunk csak asszisztens (egészen pontosan quality control coach) volt 2007-től 2011-ig, Larry Zierlein mellett, illetve Sean Kugler első két évében. Szóval az offensive line-ért nem elsősorban ő felelt, de jelzésértékű, hogy ebben az időszakban a támadófalunk nem sokkal volt jobb, mint a ti tavalyi OL-etek. És a Colts O-line is eléggé problémás volt ebben a szezonban.ProFootballTalk @ProFootballTalkOffensive line edző volt az eddigi állomás helyein, 1 évet volt a Coltsban, előtte 4 évig a Steelersnél, hát nagyon remélem, hogy összekapja a falat, kíváncsi vagyok ez most hogyan befolyásolhatja draftot, hogy vajon első körben már OL-ba húzunk-e..
Bruce Arians hires Harold Goodwin as offensive coordinatorShawn84
Amúgy vélemények róla, szerintetek?emberke22
több mint 11 éve
emberke22
574
ProFootballTalk @ProFootballTalkOffensive line edző volt az eddigi állomás helyein, 1 évet volt a Coltsban, előtte 4 évig a Steelersnél, hát nagyon remélem, hogy összekapja a falat, kíváncsi vagyok ez most hogyan befolyásolhatja draftot, hogy vajon első körben már OL-ba húzunk-e..
Amúgy vélemények róla, szerintetek?
több mint 11 éve
ProFootballTalk @ProFootballTalkEgy újabb colts 😊
Üdv a fedélzeten.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
ProFootballTalk @ProFootballTalkBruce Arians hires Harold Goodwin as offensive coordinator
több mint 11 éve
Kolb- tól félek egyedül 😀ArizonaFanA szezon első 4 meccsén vállalható volt a játéka
több mint 11 éve
catattack
3 520
Azt mondta, hogy sok a tehetség! 😀Valamint azt is kijelentette, ha Kolb nem teljesít, akkor más megoldást kell keresni...
több mint 11 éve
Nem tudom jó e ha változtatnak a védelmen. Miért bolygatják, azt ami jól működött hellyel közzel. Talán úgy gondolják még ennél is többet ki lehetne hozni a srácokból?Aszondja: A Ravens elleni playoff meccs volt az első meccs amit kihagyott a 37 éves pályafutása alatt és nem tervezi megismételni 😊nfl network is adta én ott néztem 😊Főleg, hogy az elején elérzékenyült... 😊
Hortonnak sok sikert kívánt a következő munkájához.
Szeretné ha vasárnapig összeállna az edzői stábja.
Szimpatikus így két interjú alapján.Fucu
catattack
Az viszont érdekes, hogy Jurecki rákérdezett a védelmi sémára, de konkrét választ nem kapott, hogy 3-4 vagy 4-3 lesz, azt mondta Arians, hogy mind a kettő.Fucu
több mint 11 éve
Aszondja: A Ravens elleni playoff meccs volt az első meccs amit kihagyott a 37 éves pályafutása alatt és nem tervezi megismételni 😊nfl network is adta én ott néztem 😊Főleg, hogy az elején elérzékenyült... 😊
catattack
Az viszont érdekes, hogy Jurecki rákérdezett a védelmi sémára, de konkrét választ nem kapott, hogy 3-4 vagy 4-3 lesz, azt mondta Arians, hogy mind a kettő.
több mint 11 éve
catattack
3 520
nfl network is adta én ott néztem 😊Főleg, hogy az elején elérzékenyült... 😊
több mint 11 éve
nfl network is adta én ott néztem 😊Hortonnak sok sikert kívánt a következő munkájához.
Szimpatikus így két interjú alapján.
több mint 11 éve
catattack
3 520
na, nálam laggolt, mint a picsa, inkább hagytam, majd ha vége, megnézem felvételről 😀Dexxter TailorKiléptél, rögtön működött! 😀