Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
catattack 3 520
Nem vagyok képzett és nem is haragszom. Azt írsz amit akarsz, senkit nem némítok le a fórumon, de ez az Arians-féle eszmefuttatás kiverte a biztosítékot.
Mi közünk van a Colts offensehez? 5 csapatnál fordult meg ha csak az NFL-t nézzük. Akkor most ezen csapatok rendszere egyforma?
Az OC vagy HC feladata az adott anyagból a legjobbat összerakni...
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Silent!
Annyi baromságot hordasz össze, hogy néha félek bejönni a topikba...catattack
Eddig fogalmam sem volt hogy ide csak igazán szakértő hozzászólásokat lehet írni. Sajnálom hogy belerondítok egy lesajnált, nem divat csapat magasan képzett fanjainak magasröptű, szakmailag minden esetben megalapozott eszmefuttatásaiba és okfejtéseibe. Legközelebb ha valami olyat írok ami nem felelne meg a szakmailag kiművelt füleidnek kérlek direktben és természetesen nagy nyilvánosság előtt hülyézz le... azt is igazán szeretem... vagy csak egyszerűen használd a némítás funkciót. Netán írhatsz privátban is...

Maradok tisztelettel egy baromságokat író szurkoló.
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
Tippjáték alatt 😊
Leon78
zsííír... látszik hogy nem szoktam lejjebb scrollozni 😊silent7939
hamár tippelgetünk, a playoff challenge fantasyban van egy Cardinals Fans csoport (61 Users) ahol én vagyok a nevtelen (mostmár nem... 😉) Rank 16.
https://static.www.nfl.com/image/upload/h_550,w_980,c_fill,g_auto/league/qluukz2jbwm8wzcwdm7x
Fantasy Football - NFL Fantasy
Play the official fantasy football game of the NFL. Explore video highlights, scoring, custom leagues and more for your NFL Fantasy league.

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
catattack 3 520
Silent!
Annyi baromságot hordasz össze, hogy néha félek bejönni a topikba...
több mint 11 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Na akkor már csak 2-en ácsingózunk HC után... jó ez a tökölés? Valaki erősítse meg hogy igen mert parázok 😊
Arians öreg már nem? Mennyit lehet még a szakmában 2-3 évet? Én nem erőlködnék vele. Ráadásul a Colts O-val nem vagyunk kompatibilisek.silent7939
Ne viccelj már... Tom Coughlin 5 évvel idősebb, mint Arians és még nem hiszem, hogy nyugdíjba akarna menni. 😉
Azt nem tudom mennyire lenne Nektek jó Arians, de azt gondolom nem azon múlik a siker, hogy milyen gyorsan jön az új főedző. Mi szerintem várunk az új HC kinevezésével a SB utánra. Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy be is fog jönni.

több mint 11 éve
Na akkor már csak 2-en ácsingózunk HC után... jó ez a tökölés? Valaki erősítse meg hogy igen mert parázok 😊
Arians öreg már nem? Mennyit lehet még a szakmában 2-3 évet? Én nem erőlködnék vele. Ráadásul a Colts O-val nem vagyunk kompatibilisek.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Megvolt a Bevell interjú a riporterekkel is találkozott, még nem láttam a videót. Most meg Arians. Remélem mire hazaérek a melóból tudok véleményt alkotni mielőtt valakit szerződtetnek 😊
Arians-nak örülnék még.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Cardinals Offense - TM - Cardinals

According to Profootballtalk, there is "increasing chatter" the Cardinals will offer their head-coaching job to Colts OC Bruce Arians.
Arizona is Arians' last chance for a promotion after he was passed over for the Bears' job. 49ers OC Greg Roman replacing Mike Mularkey in Jacksonville is viewed as a fait accompli in league circles. PFT reports the Cardinals insisting on potential head coaches retaining DC Ray Horton could be a potential hang-up, but we doubt the 60-year-old Arians would let that stand in the way of his last, best chance to land a head gig.
több mint 11 éve
Tippjáték alatt 😊
Leon78
zsííír... látszik hogy nem szoktam lejjebb scrollozni 😊
több mint 11 éve
Hortonnak nincs más hivatalos opciója. A Browns és a Bills interjúztatta, mindkettőnek van már HC-je. Szerintem nagyon támadó felfogású HC-t akar Bidwill vagy nem tetszett neki Horton elképzelése a támadó szekció feljavítására.
Ha még bent van egy jelölt az lehet Greg Roman lehet, bár a franc se tudja.
Én nem idegeskedek, lesz HC ez már biztos és az sem biztos, hogy jó ha kapkodva választana Bidwill a "legfelkapottabb" nevek közül egyet.Fucu
Az lehet hogy lesz de milyen?
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Kár, hogy nincs esélyem az 1. helyre 😕
több mint 11 éve
Tippjáték alatt 😊
több mint 11 éve
Remélem nem veszitek nagyon rossz néven, de szeretném jelezni, hogy a Bowl tippjátékban a Cardinals csapatfórum is képviselteti magát 😊

Összesen: 148 pont

1. Robilluma 159 pont
2. Roth 155 pont
3. mork9 154 pont
4. leeon83 153 pont
4. vassadi 153 pont
6. atapapa 152 pont
7. mooka 151 pont
7. iktriad 151 pont
7. puffin 151 pont
7. nemi-13 151 pont
11. PredatorAbsolute 150 pont
11. Blaise 150 pont
13. zinedine5 149 pont
13. Proxi 149 pont
15. Leon78 148 pont
16. Igor 146 pont
16. April Wine 146 pont
16. Szesze 146 pont
16. Newman 146 pont
16. Blevi 146 pont
16. andydalton 146 pont
22. Petikievak01 145 pont
23. Darksun3 144 pont
23. Pálca 144 pont
23. empty taxi 144 pont
26. JohnKerla 143 pont
26. Castleai01 143 pont
26. BMG 143 pont
26. korodiati 143 pont
26. Szatya 143 pontLeon78
Ezt te honnan szedted?
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Jó h benéztem ide, így legalább tudom h annyira nem is állok szarul 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Remélem nem veszitek nagyon rossz néven, de szeretném jelezni, hogy a Bowl tippjátékban a Cardinals csapatfórum is képviselteti magát 😊

Összesen: 148 pont

1. Robilluma 159 pont
2. Roth 155 pont
3. mork9 154 pont
4. leeon83 153 pont
4. vassadi 153 pont
6. atapapa 152 pont
7. mooka 151 pont
7. iktriad 151 pont
7. puffin 151 pont
7. nemi-13 151 pont
11. PredatorAbsolute 150 pont
11. Blaise 150 pont
13. zinedine5 149 pont
13. Proxi 149 pont
15. Leon78 148 pont
16. Igor 146 pont
16. April Wine 146 pont
16. Szesze 146 pont
16. Newman 146 pont
16. Blevi 146 pont
16. andydalton 146 pont
22. Petikievak01 145 pont
23. Darksun3 144 pont
23. Pálca 144 pont
23. empty taxi 144 pont
26. JohnKerla 143 pont
26. Castleai01 143 pont
26. BMG 143 pont
26. korodiati 143 pont
26. Szatya 143 pont
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Szerintem meg addig szarakodunk, hogy két szék közül a padlóra seggelünk. Mit kell ennyit szarakodni? legyen Horton és kész. Mellé kell egy jó OC aztán slussz.Leon78
Én is kezdek kicsit aggódni a nagy válogatás miatt... már csak nekünk, a Phillynek, meg a Jax-nek nincs HC-ja asszem. A Phillyhez nem nagyon akarnak menni mert ők aztán már az atya úristent is behívták interjúra, a Jax hasonló szitu, mi meg addig válogatunk míg Horton is lelép. Még a végén visszahívjuk Whiz-t hacsak addigra nem megy a Broncos-hoz OC-nek. 😊 Vagy még mindig nem esett ki a PO-bol az a csapat akinek az emberére várunk...silent7939
phillynek is van már... 😊

|
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Hortonnak nincs más hivatalos opciója. A Browns és a Bills interjúztatta, mindkettőnek van már HC-je. Szerintem nagyon támadó felfogású HC-t akar Bidwill vagy nem tetszett neki Horton elképzelése a támadó szekció feljavítására.
Ha még bent van egy jelölt az lehet Greg Roman lehet, bár a franc se tudja.
Én nem idegeskedek, lesz HC ez már biztos és az sem biztos, hogy jó ha kapkodva választana Bidwill a "legfelkapottabb" nevek közül egyet.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
bionic Arizona Cardinals 120
Egy kis vidámság: THE NFL : A Bad Lip Reading

több mint 11 éve
Szerintem meg addig szarakodunk, hogy két szék közül a padlóra seggelünk. Mit kell ennyit szarakodni? legyen Horton és kész. Mellé kell egy jó OC aztán slussz.Leon78
Én is kezdek kicsit aggódni a nagy válogatás miatt... már csak nekünk, a Phillynek, meg a Jax-nek nincs HC-ja asszem. A Phillyhez nem nagyon akarnak menni mert ők aztán már az atya úristent is behívták interjúra, a Jax hasonló szitu, mi meg addig válogatunk míg Horton is lelép. Még a végén visszahívjuk Whiz-t hacsak addigra nem megy a Broncos-hoz OC-nek. 😊 Vagy még mindig nem esett ki a PO-bol az a csapat akinek az emberére várunk...
több mint 11 éve
Szerintem meg addig szarakodunk, hogy két szék közül a padlóra seggelünk. Mit kell ennyit szarakodni? legyen Horton és kész. Mellé kell egy jó OC aztán slussz.
több mint 11 éve
"Cardinals requested permission to speak with Colts OC Bruce Arians"Cards
Hát ez nemtom mennyire jó... a Colts O mindig is egy pontos, stabil QB-ra épült... na ez nekünk nincs... vajon mit tudna kezdeni Arians egy Kolb szintű irányítóval és egy ultra fos fallal...
több mint 11 éve
Cards 136 — Cardinals fan
"Cardinals requested permission to speak with Colts OC Bruce Arians"
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
egy kis mock draft az nfl.com-ról:
 www.nfl.com/draft/2013/mock-drafts?campaign=Facebook_draft
nem örülnék neki ha így lenne...emberke22
van rá esély, de én sem örülnék egyik qb-nak sem, maradjon Kolb, nem volt annyira szar (mint a többi) 😀 akkor inkább már egy falember, vagy OLB.

új HC candidate, a Sehawks OC, Darrell Bevell.Dexxter Tailor
Igen én is egy Lt-nek örülnék, a másik favoritom még mindig Te'o, nem értem miért rakták ilyen hátra akkora éve volt, hogy az félelmetes, még ha az utolsó meccsen nagyon csúnyán ki is kapott a Notre Dame.Szóval Te'o vagy LT és második körben jöhet a QB.
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nem örülnék neki ha így lenne...emberke22
van rá esély, de én sem örülnék egyik qb-nak sem, maradjon Kolb, nem volt annyira szar (mint a többi) 😀 akkor inkább már egy falember, vagy OLB.

új HC candidate, a Sehawks OC, Darrell Bevell.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
nem örülnék neki ha így lenne...