Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Tehát jobban örültem volna egy O beállítottságú HC-nak, de Horton miatt sem leszek szomorú túlzottan
több mint 11 éve
Egyik szemem sír, a másik nevet... hogy miért majd kifejtem ha vége a melónak 😊
több mint 11 éve
andree
1 737
Elmarad az interjú. Valszeg az SD a befutó. Szerintem holnap mi is bejelentjük Hortont.
több mint 11 éve
A legfrissebb, hogy kedden (azaz ma) második interjú lesz McCoy-al. Ugye Hortonnal is kettő volt.
több mint 11 éve
személy szerint én mindkettőnek örülnék, mindkét edzőnek megvan a maga előnye/hátránya, viszont Horton elég sokat tett már idén is a csapatért, nem szeretném, hogy még egy évig DC, aztán lelép.Én se vagyok jó angolos szóval én is a google fordítót használom...Tegnapi hír:Magyarul? 😊silent7939
"Appearing on GameDay Morning, NFL Network's Ian Rapoport said he's hearing the Cardinals are expected to go after Broncos offensive coordinator Mike McCoy for their head-coaching vacancy.
When asked which of the head coach jobs would be filled next, Rapoport said he believes it will be the Cardinals. He also said if Arizona can't land McCoy, whose Broncos were just eliminated from the playoffs on Saturday, then incumbent defensive coordinator Ray Horton could be the backup plan. McCoy is expected to be a hot commodity on the market this upcoming week."emberke22
A lényeg az, hogy McCoy-ért nagy harc lesz, de egyik nagy esélyes a Cards, de ha nem jön ez össze nálunk, akkor Horton lehet a B-terv.
emberke22
több mint 11 éve
emberke22
574
Én se vagyok jó angolos szóval én is a google fordítót használom...Tegnapi hír:Magyarul? 😊silent7939
"Appearing on GameDay Morning, NFL Network's Ian Rapoport said he's hearing the Cardinals are expected to go after Broncos offensive coordinator Mike McCoy for their head-coaching vacancy.
When asked which of the head coach jobs would be filled next, Rapoport said he believes it will be the Cardinals. He also said if Arizona can't land McCoy, whose Broncos were just eliminated from the playoffs on Saturday, then incumbent defensive coordinator Ray Horton could be the backup plan. McCoy is expected to be a hot commodity on the market this upcoming week."emberke22
A lényeg az, hogy McCoy-ért nagy harc lesz, de egyik nagy esélyes a Cards, de ha nem jön ez össze nálunk, akkor Horton lehet a B-terv.
több mint 11 éve
Tegnapi hír:Magyarul? 😊
több mint 11 éve
emberke22
574
Tegnapi hír:"Appearing on GameDay Morning, NFL Network's Ian Rapoport said he's hearing the Cardinals are expected to go after Broncos offensive coordinator Mike McCoy for their head-coaching vacancy.
When asked which of the head coach jobs would be filled next, Rapoport said he believes it will be the Cardinals. He also said if Arizona can't land McCoy, whose Broncos were just eliminated from the playoffs on Saturday, then incumbent defensive coordinator Ray Horton could be the backup plan. McCoy is expected to be a hot commodity on the market this upcoming week."
több mint 11 éve
...ha Horton beéri egy DC poszttal.catattackha nem kell sehova HC-nek és mi sem annak léptetjük el akkor élő szerződése van a Cards-al még egy évig.
több mint 11 éve
Most hogy kiesett a Broncos mehet a harc Mike McCoy-ért. A legújabb pletykák szerint McCoy lenne a HC és Horton a DC. Ez úgy király lenne... egy évig...FucuMcCoy-ra sokan pályáznak...nehéz csata lesz.
több mint 11 éve
catattack
3 520
...ha Horton beéri egy DC poszttal.
több mint 11 éve
Most hogy kiesett a Broncos mehet a harc Mike McCoy-ért. A legújabb pletykák szerint McCoy lenne a HC és Horton a DC. Ez úgy király lenne... egy évig...
több mint 11 éve
Lehet tudni hogy milyen picket kaptunk végül Jeffersonért a Vikestól?silent7939még nem tudni
több mint 11 éve
Persze, hogy megérdemli, legjobbunk volt, vitathatatlan 😊www.nfl.com/news/story/0ap1000000125147/article/allpro-team-headlined-by-adrian-peterson-jj-wattmert megérdemli 😉Cardinalis
Itt vannak az ALL-Pro csapatok, tőlünk Daryl Washington az egyetlen, aki bekerült.Cards
több mint 11 éve
Lehet tudni hogy milyen picket kaptunk végül Jeffersonért a Vikestól?
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
www.nfl.com/news/story/0ap1000000125147/article/allpro-team-headlined-by-adrian-peterson-jj-wattmert megérdemli 😉
Itt vannak az ALL-Pro csapatok, tőlünk Daryl Washington az egyetlen, aki bekerült.Cards
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Itt vannak az ALL-Pro csapatok, tőlünk Daryl Washington az egyetlen, aki bekerült.
több mint 11 éve
Most hogy van GM-ünk mi lesz a HC-vel? Nagyon nagy a csend. Csak nem egy PO csapatra várunk hogy kiessen?
több mint 11 éve
Hoyer jöhetne backupnak, LaRod visszahordónak, Groves nem volt rossz, Toler + Rashad Johnson is maradhatna, Michael Adams jó ST játékos volt, a többi necces. Falemberek menjenek mind 😀korrekt roster helyzet Daren UrbantőlSzerintetek a UFA- k közül ki kaphat új szerződést? Egyáltalán kit lenne érdemes megtartani?Leon78
prod.static.cardinals.clubs.nfl.com/assets/docs/2013Darren/RosterChartPost2012.pdfFucu
több mint 11 éve
korrekt roster helyzet Daren UrbantőlSzerintetek a UFA- k közül ki kaphat új szerződést? Egyáltalán kit lenne érdemes megtartani?
prod.static.cardinals.clubs.nfl.com/assets/docs/2013Darren/RosterChartPost2012.pdfFucu
több mint 11 éve
két rövid hír:- Az első védelmi edző távozó Deshea Townsend, aki saját maga döntött úgy hogy elhagyja az edzői stábot és inkább a Mississippi State defensive backs edzője lesz a következő szezontól.
- Hét játékos lett szerződtetve jövőbeni szerződéssel (ezek a kontraktusok csak azért jövőbeniek, mert csak a következő szezon kezdtén márciusban lépnek életbe): Tim Fugger (LB), Ricky Lumpkin (DT), Colin Parker (LB), Everrette Thompson (DE), Fozzy Whittaker (RB) és Jeremiah Warren (OG).
több mint 11 éve
Én a kinti Steelers fanokra gondoltam, az ottani fórumokon szabályosan máglyára akarják küldeni szerencsétlent.Bármennyire is szídják a Steelersnél Haleyt, meg gondolom a Chiefs drukkerek se gondolnak vissza rá szívesen, szerintem nem lenne rossz megint OC-ként látni nálunk.Nem szidjuk mi őt. Leginkább Soldi kardoskodik mellette, hogy el kéne küldeni, de még ő is jó OC-nak tartja.
Lehet, hogy őt is csak Warner tette naggyá, de kifejezetten bátor, ötletes playhívásai voltak, és hát azóta se volt olyan jó az O nálunk.csongi
Én meg örülnék ha maradna nálunk, mert nem benne látom a fő problémát az offense-ünk gyengélkedése miatt.Roth
több mint 11 éve
Bármennyire is szídják a Steelersnél Haleyt, meg gondolom a Chiefs drukkerek se gondolnak vissza rá szívesen, szerintem nem lenne rossz megint OC-ként látni nálunk.Nem szidjuk mi őt. Leginkább Soldi kardoskodik mellette, hogy el kéne küldeni, de még ő is jó OC-nak tartja.
Lehet, hogy őt is csak Warner tette naggyá, de kifejezetten bátor, ötletes playhívásai voltak, és hát azóta se volt olyan jó az O nálunk.csongi
Én meg örülnék ha maradna nálunk, mert nem benne látom a fő problémát az offense-ünk gyengélkedése miatt.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Steve Keim röviden.én örülök neki, hiszen már rég óta képben van a Cardsnál, mint Mona Lisa 😉
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/10/Az_uj_general_manager/Fucu
egy fotót itt is megér ez az arc 😀
csak még két szót: amerikai álom 😀
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
andree
1 737
volt Jay Gruden HC interjún (Bengals OC) bit.ly/UDABY8Nekem is szimpatikus felállás lenne. Sztem nem egy lehetetlen küldetés. Nagyon sok helyről nem lehet hallani, hogy Horton vezetné a versenyt a melóért.
személy szerint egy Mike McCoy (HC) - Ray Horton (DC) kettősnek nagyon örülnék, bár ez elég esélytelenDexxter Tailor
Néhány pletyka, amit a napokban olvastam:
Cardinals DC Ray Horton has reportedly reached out to ex-Chargers coach Norv Turner to gauge his interest in running Horton's offense in the event of a head-coaching opportunity.
Mike Jurecki received information that if Ray Horton was hired as Head Coach, his two coordinators would be Lou Spanos, current UCLA defensive coordinator, as his Defensive Coordinator and Kirby Wilson, Steelers RB coach, as his Offensive Coordinator.Eléggé eltérő hírek, szóval valószínűleg szimpla spekuláció. Bár előbbihez már írt Urban is. ( blog.azcardinals.com/2013/01/02/hortons-norv-turner-connection/)
Jason La Canfora reported:Ennek lehet valóságalapja, mert Darren Urban Twitterjén is volt róla szó.
"Former Eagles OL coach/DC Juan Castillo interviewing with the Cardinals. Would imagine its for the OL spot vacated by Russ Grimm."