Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Na ezért sem értem ezt a lépést. Kicsit kiszúrás vele szemben, ráadásul szerintem a szurkolók is sajnálják a távozását. Ráadásul az sem biztos, hogy jobb lesz aki helyette szerepet kap majd a jövőben.A tavalyi szezon előtt már belement egy igen jelentős fizetéscsökkentésbe és ez nem olyan volt, hogy majd a következő években megkapja, vagy beleépítik teljesítményfüggő bónuszként a szerződésébe, hanem kevesebb pénzért maradt, mert itt szerette volna befejezni a pályafutását.FucuIgazából azért nem értem ezt a lépést, mert hiába öreg hozta azt a megbízható jó játékot amit várunk tőle legalábbis szerintem. Ha pedig jól játszott, akkor miért kell mennie. Az is lehet, hogy egy jelentős fizetés csökkentésbe is belement volna.Nem, ide már csak akkor fog visszatérni (remélhetőleg) amikor visszavonul.Nem lehet, hogy csak trükk, és kevesebb fizuért visszahozzuk Wilsont? A csapat ikonja, nehéz nélküle elképzelni a roostert.a fizu és a kora közösen voltak az okai a távozásának. Kiemelten fontossá vált Rashad Johnson újraigazolása én úgy látom ő veheti át a helyét ha visszatér.FucuAdrian Wilsontól megválik a csapat. Összetörtem picit, pedig nem annyira meglepő lépés 😕FucuÉrdekes lépés. A fizu lehetett a baj, vagy a sok sérülés? Nagyon sajnálom, és nem látom ki vehetné át a helyét.Leon78
Leon78
Michael Bidwill azt nyilatkozta, hogy a Ring of Honor-ra biztosan fel fog kerülni, ez csak természetes egy ekkora csapat ikonnál.Fucu
Talán az is benne van a dologban, hogy így javulnak az alkupozíciók Johnsonnal. Egy kezdő hely reményében talán könnyebben marad nálunk.
A piacon milyen saftyk vannak?Leon78
több mint 11 éve
Ok, köszi a választ!csak ahhoz előbb vissza kell igazolni Johnsont, szerintem Rhodes marad a helyén FS-be, bár a tök tudja az új edzői stáb mit tervez vele.
Wilson helyére Rhodesot is el tudnám képzelni, amikor SS-ként tolta jó volt (valamikor a szezon elején), meg ugye a Jets-ben is SS-t játszott. Rashad meg akkor maradhat FS-ben.Rataxes
több mint 11 éve
Ok, köszi a választ!Wilson helyére Rhodesot is el tudnám képzelni, amikor SS-ként tolta jó volt (valamikor a szezon elején), meg ugye a Jets-ben is SS-t játszott. Rashad meg akkor maradhat FS-ben.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Szerintetek ha Geno még bent van 1/6-nál elképzelhető hogy megpróbáltok felmenni egy helyet Genoért, hogy a Browns ne másnak (Bills/Jets vagy nemtom 😊 ) adja el a picket? Ehhez persze az kell hogy Nekik se kelljen Smith 😀Rataxesnem
több mint 11 éve
Szerintetek ha Geno még bent van 1/6-nál elképzelhető hogy megpróbáltok felmenni egy helyet Genoért, hogy a Browns ne másnak (Bills/Jets vagy nemtom 😊 ) adja el a picket? Ehhez persze az kell hogy Nekik se kelljen Smith 😀Rataxesnem hinném. ha Kolbot megtartjuk nem hiszem, hogy első körben QB-t húznánk.
több mint 11 éve
A tavalyi szezon előtt már belement egy igen jelentős fizetéscsökkentésbe és ez nem olyan volt, hogy majd a következő években megkapja, vagy beleépítik teljesítményfüggő bónuszként a szerződésébe, hanem kevesebb pénzért maradt, mert itt szerette volna befejezni a pályafutását.Igazából azért nem értem ezt a lépést, mert hiába öreg hozta azt a megbízható jó játékot amit várunk tőle legalábbis szerintem. Ha pedig jól játszott, akkor miért kell mennie. Az is lehet, hogy egy jelentős fizetés csökkentésbe is belement volna.Nem, ide már csak akkor fog visszatérni (remélhetőleg) amikor visszavonul.Nem lehet, hogy csak trükk, és kevesebb fizuért visszahozzuk Wilsont? A csapat ikonja, nehéz nélküle elképzelni a roostert.a fizu és a kora közösen voltak az okai a távozásának. Kiemelten fontossá vált Rashad Johnson újraigazolása én úgy látom ő veheti át a helyét ha visszatér.FucuAdrian Wilsontól megválik a csapat. Összetörtem picit, pedig nem annyira meglepő lépés 😕FucuÉrdekes lépés. A fizu lehetett a baj, vagy a sok sérülés? Nagyon sajnálom, és nem látom ki vehetné át a helyét.Leon78
Leon78
Michael Bidwill azt nyilatkozta, hogy a Ring of Honor-ra biztosan fel fog kerülni, ez csak természetes egy ekkora csapat ikonnál.Fucu
Talán az is benne van a dologban, hogy így javulnak az alkupozíciók Johnsonnal. Egy kezdő hely reményében talán könnyebben marad nálunk.
A piacon milyen saftyk vannak?Leon78
több mint 11 éve
Szerintetek ha Geno még bent van 1/6-nál elképzelhető hogy megpróbáltok felmenni egy helyet Genoért, hogy a Browns ne másnak (Bills/Jets vagy nemtom 😊 ) adja el a picket? Ehhez persze az kell hogy Nekik se kelljen Smith 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Igazából azért nem értem ezt a lépést, mert hiába öreg hozta azt a megbízható jó játékot amit várunk tőle legalábbis szerintem. Ha pedig jól játszott, akkor miért kell mennie. Az is lehet, hogy egy jelentős fizetés csökkentésbe is belement volna.Nem, ide már csak akkor fog visszatérni (remélhetőleg) amikor visszavonul.Nem lehet, hogy csak trükk, és kevesebb fizuért visszahozzuk Wilsont? A csapat ikonja, nehéz nélküle elképzelni a roostert.a fizu és a kora közösen voltak az okai a távozásának. Kiemelten fontossá vált Rashad Johnson újraigazolása én úgy látom ő veheti át a helyét ha visszatér.FucuAdrian Wilsontól megválik a csapat. Összetörtem picit, pedig nem annyira meglepő lépés 😕FucuÉrdekes lépés. A fizu lehetett a baj, vagy a sok sérülés? Nagyon sajnálom, és nem látom ki vehetné át a helyét.Leon78
Leon78
A piacon milyen safetik vannak?
több mint 11 éve
Nem, ide már csak akkor fog visszatérni (remélhetőleg) amikor visszavonul.Nem lehet, hogy csak trükk, és kevesebb fizuért visszahozzuk Wilsont? A csapat ikonja, nehéz nélküle elképzelni a roostert.a fizu és a kora közösen voltak az okai a távozásának. Kiemelten fontossá vált Rashad Johnson újraigazolása én úgy látom ő veheti át a helyét ha visszatér.FucuAdrian Wilsontól megválik a csapat. Összetörtem picit, pedig nem annyira meglepő lépés 😕FucuÉrdekes lépés. A fizu lehetett a baj, vagy a sok sérülés? Nagyon sajnálom, és nem látom ki vehetné át a helyét.Leon78
Leon78
Michael Bidwill azt nyilatkozta, hogy a Ring of Honor-ra biztosan fel fog kerülni, ez csak természetes egy ekkora csapat ikonnál.
több mint 11 éve
Nem lehet, hogy csak trükk, és kevesebb fizuért visszahozzuk Wilsont? A csapat ikonja, nehéz nélküle elképzelni a roostert.a fizu és a kora közösen voltak az okai a távozásának. Kiemelten fontossá vált Rashad Johnson újraigazolása én úgy látom ő veheti át a helyét ha visszatér.FucuAdrian Wilsontól megválik a csapat. Összetörtem picit, pedig nem annyira meglepő lépés 😕FucuÉrdekes lépés. A fizu lehetett a baj, vagy a sok sérülés? Nagyon sajnálom, és nem látom ki vehetné át a helyét.Leon78
több mint 11 éve
a fizu és a kora közösen voltak az okai a távozásának. Kiemelten fontossá vált Rashad Johnson újraigazolása én úgy látom ő veheti át a helyét ha visszatér.Adrian Wilsontól megválik a csapat. Összetörtem picit, pedig nem annyira meglepő lépés 😕FucuÉrdekes lépés. A fizu lehetett a baj, vagy a sok sérülés? Nagyon sajnálom, és nem látom ki vehetné át a helyét.Leon78
több mint 11 éve
Adrian Wilsontól megválik a csapat. Összetörtem picit, pedig nem annyira meglepő lépés 😕FucuÉrdekes lépés. A fizu lehetett a baj, vagy a sok sérülés? Nagyon sajnálom, és nem látom ki vehetné át a helyét.
több mint 11 éve
andree
1 737
Adrian Wilsontól megválik a csapat. Összetörtem picit, pedig nem annyira meglepő lépés 😕FucuÉn nagyon szurkoltam neki, hogy ne történjen meg. Tényleg várható volt a dolog, de akkor is szar. :/
több mint 11 éve
Cubehead
2 541
Adrian Wilsontól megválik a csapat. Összetörtem picit, pedig nem annyira meglepő lépés 😕FucuTeljesen egyetértek veled Fucu.
Számomra is AW és LF is egyenlő a Cardinals-al!
több mint 11 éve
Adrian Wilsontól megválik a csapat. Összetörtem picit, pedig nem annyira meglepő lépés 😕
több mint 11 éve
áhhh. ráhagyom 😊 ha valami közbejön akkor meg meglincseltek 😊ha nagyon szeretnéd beszéld meg vele, de meg is fenyegethetem 😀Fucuidén is lesz Mock Draft Game a fórumban és szeretném ha valamelyikőtök képviselné a Cards szurkolókat.Dexxter elvitte 😊silent7939
én a legvégső esetben /értsd: ha egy árva hazai Cards szurkoló sem/ szeretném csak elvállalni.
itt kell feliratkozni: bowl.hu/forum/egyeb_jatekok/mock_draft_gameFucu
több mint 11 éve
ha nagyon szeretnéd beszéld meg vele, de meg is fenyegethetem 😀idén is lesz Mock Draft Game a fórumban és szeretném ha valamelyikőtök képviselné a Cards szurkolókat.Dexxter elvitte 😊silent7939
én a legvégső esetben /értsd: ha egy árva hazai Cards szurkoló sem/ szeretném csak elvállalni.
több mint 11 éve
idén is lesz Mock Draft Game a fórumban és szeretném ha valamelyikőtök képviselné a Cards szurkolókat.Dexxter elvitte 😊
több mint 11 éve
idén is lesz Mock Draft Game a fórumban és szeretném ha valamelyikőtök képviselné a Cards szurkolókat.én a legvégső esetben /értsd: ha egy árva hazai Cards szurkoló sem/ szeretném csak elvállalni.
itt kell feliratkozni:
több mint 11 éve
catattack
3 520
Azért valami javulás érzékelhető lenne szerintem, bár te vagy a professzor. 😊Ne sértsd meg a professzorokat! 😀
Leon78
Csak ez a véleményem!
több mint 11 éve
azért némi pass rush nem ártana és akkor a cornerek dolga is könnyebb lenne. De emberi áron jöhetne, no 2. CB-nek el lehetne képzelni. Dexter kolléga rákérdezett twitteren Darren Urban-nál, hogy szerinte DRC-t visszaigaolja-e a csapat, de ő nem hiszi, hogy ez megtörténik.Azért valami javulás érzékelhető lenne szerintem, bár te vagy a professzor. 😊Segítek! DRC nem húzza ki a szarból a secondaryt.nem lenne jobb mint a mostani voltFucuEzt hogy érted?
Leon78
Én bírnám, ha visszahoznák, ha összekapja magát tud annyit, mint PP! 😀catattack
Leon78
több mint 11 éve
DRC-nek mindig is az volt a baja hogy a nagy játékra ment... viszont nem jön be mindig 😊Azért valami javulás érzékelhető lenne szerintem, bár te vagy a professzor. 😊Segítek! DRC nem húzza ki a szarból a secondaryt.nem lenne jobb mint a mostani voltFucuEzt hogy érted?
Leon78
Leon78
több mint 11 éve
Azért valami javulás érzékelhető lenne szerintem, bár te vagy a professzor. 😊Segítek! DRC nem húzza ki a szarból a secondaryt.nem lenne jobb mint a mostani voltFucuEzt hogy érted?
Leon78
több mint 11 éve
catattack
3 520
Segítek! DRC nem húzza ki a szarból a secondaryt.nem lenne jobb mint a mostani voltFucuEzt hogy érted?
Leon78
Én bírnám, ha visszahoznák, ha összekapja magát tud annyit, mint PP! 😀