Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Skelton cut.Dexxter TailorJön az a Palmer expressz...
több mint 12 éve
Skelton cut.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
itt a bowl.hu-s mock "eredménye":1/7: Barkevious Mingo, DE (LSU)
2/6: Mike Glennon, QB (NC State)
3/7: Dallas Thomas, OT (Tennessee)
4/6: JJ Wilcox, FS (Georgia Southern)
5/6: Stepfan Taylor, RB (Stanford)
6/6: Dion Sims, TE (Michigan State)
6/7: Barker, OG (Nevada)
Szinte minden a terv szerint haladt, mondjuk a Glennon picken én is meglepődtem (hülye pálinka), de Arians kezei alatt 1-2 év alatt szerintem simán kezdő lehetne. Bár ennyi erővel jöhetett volna falember a 2. körben, és mondjuk Bray a 3.-ban.

Don't blink!
több mint 12 éve
Dexx te tényleg behúznád Glennont 2. körben???silent7939sok volt a pálinka 😀
amúgy inkább OG-t húznék, főleg, hogy most már szinte biztos a Palmer trade

Don't blink!
több mint 12 éve
Dexx te tényleg behúznád Glennont 2. körben???
több mint 12 éve
Áldásom rá 😀és CP saját bevallása szerint inkább Tampába menne.Amadeus91Schefter szerint Palmer átalakítaná nálatok a szerződését.BekiMike Garafolo (USA Today) szerint így is évi 6-8 milliót kereshet majd Palmer itt (bónuszokkal)
Viszont a Tampa is érdeklődik még állítólag Palmer iránt, mondjuk azt (sem) nagyon értem miért.iktriad
több mint 12 éve
és CP saját bevallása szerint inkább Tampába menne.Schefter szerint Palmer átalakítaná nálatok a szerződését.BekiMike Garafolo (USA Today) szerint így is évi 6-8 milliót kereshet majd Palmer itt (bónuszokkal)
Viszont a Tampa is érdeklődik még állítólag Palmer iránt, mondjuk azt (sem) nagyon értem miért.iktriad
több mint 12 éve
Schefter szerint Palmer átalakítaná nálatok a szerződését.BekiMike Garafolo (USA Today) szerint így is évi 6-8 milliót kereshet majd Palmer itt (bónuszokkal)
Viszont a Tampa is érdeklődik még állítólag Palmer iránt, mondjuk azt (sem) nagyon értem miért.
több mint 12 éve
Schefter szerint Palmer átalakítaná nálatok a szerződését.Bekimivel nincs annyi pénzünk, hogy a teljes szerződését átvennénk, így nem meglepő.
Nem látom a koncepciót ebben a lépésben, de lehet hogy Ti igen, világosítsatok fel.
több mint 12 éve
Na elmegyek edzek egyet... remélem nem Palmer tradere jövök haza.
több mint 12 éve
Glazer és Schefter szerint is már csak a trade véglegesítésén dolgoznak. 😊BekiNe máááár... nem tartom rossz irányítónak, ellenben szerintem egy problémás primadonna a fazon. Semmi szükségünk rá.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Glazer és Schefter szerint is már csak a trade véglegesítésén dolgoznak. 😊
több mint 12 éve
Schefter szerint Palmer átalakítaná nálatok a szerződését.BekiIsten ments... alakítgasson máshol. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Schefter szerint Palmer átalakítaná nálatok a szerződését.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jay Glazer @JayGlazer 1pOAK has traded 2 picks to Seattle for Matt Flynn, will sign papers on it this AM & now trying to finalize Carson Palmer to AZ for late pick
több mint 12 éve
Köszike 😊Jut eszembe. Dexxter? Hol lehet nyomon követni a mai mock eseményeket?silent7939itten: bowl.hu/forum/egyeb_jatekok/mock_draft_game_2013_-_tracker 😊Dexxter Tailor
több mint 12 éve
Jut eszembe. Dexxter? Hol lehet nyomon követni a mai mock eseményeket?silent7939itten: bowl.hu/forum/egyeb_jatekok/mock_draft_game_2013_-_tracker 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
Jut eszembe. Dexxter? Hol lehet nyomon követni a mai mock eseményeket?
több mint 12 éve
Peter King a reggeli MMQBjában hosszan értekezett arról, hogy Carlson Palmer itt köthet hamarosan(akár napokon belül) ki:Na basszus... erre a Raiders topicban reagáltam... nem másolom ide is 😊
Two deals feel inevitable this morning: Carson Palmer to Arizona, Matt Flynn to Oakland. They make too much sense not to happen.sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130331/carson-palmer-kevin-kolb-monday-morning-quarterback/
Kiváncsi vagyok lesz-e ebből valami, vagy sem.iktriad
több mint 12 éve
Peter King a reggeli MMQBjában hosszan értekezett arról, hogy Carlson Palmer itt köthet hamarosan(akár napokon belül) ki:Two deals feel inevitable this morning: Carson Palmer to Arizona, Matt Flynn to Oakland. They make too much sense not to happen.sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130331/carson-palmer-kevin-kolb-monday-morning-quarterback/
Kiváncsi vagyok lesz-e ebből valami, vagy sem.
több mint 12 éve
Kolb a Billsben. Azért a Bills sem semmi. Fitzpatrick helyett beszereznek 2 backup irányítót. Fitz sem volt ász, de most legalább 2 van belőle 😊
több mint 12 éve
Köszönjük szépen a rádióműsort, nagyon SZUPER...😊
több mint 12 éve
podcast a free agency eddigi történéseiről: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/30/Free_Agency_podcast/Zsír
hallgassátok, terjesszétek 😊Dexxter Tailor
több mint 12 éve
hát ez kurvanagy 😀FucuHattttalmaaasssss 😀😀😀😀😀