Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Arians ismeri Stantotn tavalyról, tudja mire képes. Kolbot csak felvételen látta mozogni, játszani.
több mint 11 éve
Ennek a lépésnek mi lenne az értelme? Valaki sötétítsen fel. Gyakorlatilag egy bőven átlag alatti irányxító 0 tapasztalattal.
több mint 11 éve
Akkor már inkább Fitz, most hogy kirakta a Bills.Twitteren Mendenhall, Jerraud Powers és Stanton neve szerepel a legtöbbet.Stanton? Minek, ilyen irányító már több is van a csapatban.😊Leon78
Utóbbi esetében egy lehetséges Kolb cutról írnak Urbanék.
Landryről nem nagyon láttam semmit.andree
több mint 11 éve
andree
1 737
Sztem mert Kolb nem illik a rendszerbe, és sokat keres. Lesz két gyenge-közepes de olcsó game manager a keretben és egy 1-2. körös a draftról. Tegyük hozzá, még nem történt semmi, csak spekuláció az egész.
több mint 11 éve
Twitteren Mendenhall, Jerraud Powers és Stanton neve szerepel a legtöbbet.Stanton? Minek, ilyen irányító már több is van a csapatban.😊
Utóbbi esetében egy lehetséges Kolb cutról írnak Urbanék.
Landryről nem nagyon láttam semmit.andree
több mint 11 éve
bizony, ha jön egy FA irányító (Stanton a legnagyobb esélyes) akkor Kolb repül.FucuMennyivel lenne jobb mint Kolb szerintetek? Szerintem downgrade 😕
több mint 11 éve
bizony, ha jön egy FA irányító (Stanton a legnagyobb esélyes) akkor Kolb repül.
több mint 11 éve
andree
1 737
Twitteren Mendenhall, Jerraud Powers és Stanton neve szerepel a legtöbbet. Utóbbi esetében egy lehetséges Kolb cutról írnak Urbanék.
Landryről nem nagyon láttam semmit.
több mint 11 éve
Goldsont is írták, de szerintem egyikük sem jön ide. Véleményem szerint Rashad Johnson azért írt alá még a FA nyitás előtt, mert több kezdő potenciállal rendelkező safety került ki a piacra és a Cardsban biztosan kezdeni fog Rhodes mellett. Újabb kezdőt nem fognak igazolni csak kiegészítő embereket, de azt lehet a draftra hagyják.
több mint 11 éve
Szerintetek van esély LaRon Landry szerződtetésére? Most látom, hogy minket is írtak a srácok itt a bowl-on, mint erre esélyesek.
több mint 11 éve
jövőre jár le a szerződése, remélem megtartjuk, mert szerintem nagyon jó játékos 😊Rhodesról hogy vélekedtek?catattackmarad, mert kell a secondary-beFucu
több mint 11 éve
Rhodesról hogy vélekedtek?catattackmarad, mert kell a secondary-be
több mint 11 éve
catattack
3 520
Rhodesról hogy vélekedtek?
több mint 11 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/12/Hirek_spekulaciok/szerintetek kit lenne érdemes megszerezni a FA piacról? sok jó OL/RB/CB/S van, valakit muszáj hozni 😊
több mint 11 éve
nem is vártam gyökeres felemelkedést a következő szezonra. fiatalítás lesz és rebuilding. Nem baj csak lássuk a jeleket a javulásra.és elnézve a címlapot, idén azok is maradunk...Cardinalispedig még mindig azok vagyunk 😊FucuJó lenne, ha Arians elindítaná a csapatot felfelé, és nem mi lennénk a lesajnált Cardinals, aki soha nem nyer semmit.Leon78Igazából nincs is nagy mozgásterünk, kevés a hely a sapka alatt.Leon78Össze lehet ügyeskedni azért ezt-azt ebből a 8 millából is, ha Keim jól játszadozik a számokkal(draftee-k capszükségletét meg majd pár átstrukturálás megoldja), csak a jövő a kérdéses. Ha most beszorítunk pár nagy nevet későbbi bónuszokkal, nagy aláírás pénzel, akkor lehet 1-2 év múlva húzzuk a szánk, hogy ki kell rakni pár jó játékost. Szerintem azért lesz pár meglepi. Új HC-GM páros. Sztem villantani akarnak majd valamit. andree
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
és elnézve a címlapot, idén azok is maradunk...pedig még mindig azok vagyunk 😊FucuJó lenne, ha Arians elindítaná a csapatot felfelé, és nem mi lennénk a lesajnált Cardinals, aki soha nem nyer semmit.Leon78Igazából nincs is nagy mozgásterünk, kevés a hely a sapka alatt.Leon78Össze lehet ügyeskedni azért ezt-azt ebből a 8 millából is, ha Keim jól játszadozik a számokkal(draftee-k capszükségletét meg majd pár átstrukturálás megoldja), csak a jövő a kérdéses. Ha most beszorítunk pár nagy nevet későbbi bónuszokkal, nagy aláírás pénzel, akkor lehet 1-2 év múlva húzzuk a szánk, hogy ki kell rakni pár jó játékost. Szerintem azért lesz pár meglepi. Új HC-GM páros. Sztem villantani akarnak majd valamit. andree
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Igazolunk is! 😊Rashad Johnson 3 évre újraszerződtetve!! Fontos lépés volt.
Toler-el is mennek a tárgyalások, de ő tuti teszteli az FA piacot.
Jeff King tényleg cut gyanús.
több mint 11 éve
andree
1 737
Én még Kingre számítottam. Zoomos videók alapján kedvelem, meg a legrosszabb meccseket is feldobja a mackó mozgása, de nekem elég cutgyanús volt.Beanie-t is elküldtük, alakulunk. Most már jöhet Bush 😊FucuMegy a tisztogatás rendesen. Pedig azt hittem megússza a srác.😊 vajon ki repül még? lassan a fél csapat lapátra kerül. 😊Leon78
Remélem tényleg jön egy rendes RB, mert jelenleg egy 2 hetente megnyomorodó Ryan és Powell alkotja a futószekciót.
több mint 11 éve
Natloz
300
Bocsi hogy ideoffolok FA mozgásba, de ezen besírtam 😀 😀Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 11 éve
Beanie-t is elküldtük, alakulunk. Most már jöhet Bush 😊FucuMegy a tisztogatás rendesen. Pedig azt hittem megússza a srác.😊 vajon ki repül még? lassan a fél csapat lapátra kerül. 😊
több mint 11 éve
Lehet nagy lett volna a fizetése, az új Flacco deal mellett nem sok mindent fog elbírni a Ravens sapkája.Boldin egy 6. körös pickért a 49eseké. Kell egy CB nagyon is!CardsCsak egy 6. körös pick? Hát nem volt egy jo üzlet, hogy látjátok?Leon78
több mint 11 éve
Boldin egy 6. körös pickért a 49eseké. Kell egy CB nagyon is!CardsCsak egy 6. körös pick? Hát nem volt egy jo üzlet, hogy látjátok?
több mint 11 éve
Akár így is lehet mondani 😀Tehát akkor nincs aki odadobja 😊silent7939Kolb odadobja azzal nincs gond, csak elgyen ideje odadobni, ja meg ne legyen sérült.CardsBoldin egy 6. körös pickért a 49eseké. Kell egy CB nagyon is!CardsVégünk van 😊 Boldin friscoban, Harvin a Hox-nál, nálunk hiába van Fitz, Floyd, Roberts ha nincs agi passzoljon nekik 😕silent7939
több mint 11 éve
Tehát akkor nincs aki odadobja 😊Kolb odadobja azzal nincs gond, csak elgyen ideje odadobni, ja meg ne legyen sérült.CardsBoldin egy 6. körös pickért a 49eseké. Kell egy CB nagyon is!CardsVégünk van 😊 Boldin friscoban, Harvin a Hox-nál, nálunk hiába van Fitz, Floyd, Roberts ha nincs agi passzoljon nekik 😕silent7939
több mint 11 éve
Kolb odadobja azzal nincs gond, csak elgyen ideje odadobni, ja meg ne legyen sérült.Boldin egy 6. körös pickért a 49eseké. Kell egy CB nagyon is!CardsVégünk van 😊 Boldin friscoban, Harvin a Hox-nál, nálunk hiába van Fitz, Floyd, Roberts ha nincs agi passzoljon nekik 😕silent7939