Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Atletikus G, akinek centerként is lehet jövője. Úgy néz ki ez a követendő út guard témában. Rendben van ez. A tavalyi baszakodás után tőlem 6 guardot is draftolhatnának.
több mint 13 éve
Nincs skype vagyis ha nagyon akartok lehet, de én 8-tól Bulls meccset nézek inkább. 😊Guard jó lehet, másodosztályú játékos, de bízok Keimben guard ügyben.
több mint 13 éve
Van skype? cak most értem haza? Mi a véleményetek az új G-ről?
több mint 13 éve
Okafor inkább 4-3 DE, de ugye Achoról is ezt hittük aztán milyen jó kis OLB lett belőle.Ár/értékben teljesen rendben van.
több mint 13 éve
Okafor tud szélső LB-t játszani? Értékben jó húzás, de lehet hasznunkra is?Ja és 5. kör Matt Scott? 😊
több mint 13 éve
6. kört.
több mint 13 éve
Mit adott a giants?
több mint 13 éve
Bray és Dysert illik sztem legjobban a ebbe a rendszerbe. Persze ettől még Nassib jobb játékosnak tűnik náluk.
több mint 13 éve
Kire gondolsz? Mat Scott?Én elhoztam volna Nassibotsilent7939Nem lett volna rossz, de a két legjobb system fit még bent van, és lett egy +6. körünk egy amúgy is ajándék pickből. Nekem jó így.andree
több mint 13 éve
Én elhoztam volna Nassibotsilent7939Nem lett volna rossz, de a két legjobb system fit még bent van, és lett egy +6. körünk egy amúgy is ajándék pickből. Nekem jó így.
több mint 13 éve
TW is out
több mint 13 éve
Lehet Keimék nem sejtették, hogy a Giants QB-t akar. Nálam most már Matt Scott a befutó ha QB jön.
több mint 13 éve
Én elhoztam volna Nassibot
több mint 13 éve
Kösz, jó lesz eredménykövetőben is 😊 De majd lehet felhívlak ha valami kicsapja a biztosítékot 😀inkább az eredménykövetőben.Én ma ilyen lazulós, zabálós, zenehallgatós draftnapot tervezek. Írásban leszek, a beszédet ma kihagyom.andreeAkkor majd itt dumálunk 😊emberke22
mondjuk én vagyok skype-on ha nagyon szeretnél élőszóban is véleményt nyilvánítani 😊Fucu
több mint 13 éve
inkább az eredménykövetőben.Én ma ilyen lazulós, zabálós, zenehallgatós draftnapot tervezek. Írásban leszek, a beszédet ma kihagyom.andreeAkkor majd itt dumálunk 😊emberke22
mondjuk én vagyok skype-on ha nagyon szeretnél élőszóban is véleményt nyilvánítani 😊
több mint 13 éve
Én őket néztem ki, akik ma szóba jöhetnek a csapatnál: (zárójelben melyik körtől örülnék nekik; *= én őket húznám legszívesebben első 4-re)QB:
Tyler Wilson (5.kör)
Ryan Nassib (4.k)
Matt Barkley (4.k)
Dysert(6.)
Running Back:
Stephan Taylor(4-5.k)
*MArcus Lattimore (5.k)
Mike Gillesle (5.k)
Joseph Randlee (4.k)
OLB:
Cornelius Washington (5k.)
Micheal Mauti (5-6)
Devonte Holloman (5-6)
Kevin Reddick(4.k)
Quanterius Smith(4.k)
*Brandon Jenkins (4.k)
WR:
Quinton Patton (4.k)
Cob Hamilton (4-5k)
Chris Harper (5.k)
Ace Sanders(6.k)
*Corey Fuller (6.k)
OT:
*Oday Aboushi (4.k)
Reid Fragel (4.k)
egyéb posztok:
Rambo - S (4)
Dion SIms - TE (5.k)
Brian Schwenke - G/C (5.k)
Barret Jones - G (5.k)
Jesse Williams - DT (4.k)
Shamarko Thomas - S (4.k)
több mint 13 éve
Én ma ilyen lazulós, zabálós, zenehallgatós draftnapot tervezek. Írásban leszek, a beszédet ma kihagyom.andreeAkkor majd itt dumálunk 😊
több mint 13 éve
Én ma ilyen lazulós, zabálós, zenehallgatós draftnapot tervezek. Írásban leszek, a beszédet ma kihagyom.
több mint 13 éve
skype majd valaki? 😀
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok mit kezdünk a 2 4. körös pickel.Ezek a játékosok rajta vannak az én listámon is 😊
A bent lévő pass rusherek közül, Quanterus Smithnek örülnék hátul, és talán Cornelius Washington vagy Okafor se lenne rossz választás. Tippre Josh Boyce-t is berántjuk valahol.
Személy szerint egy Barkley, Philip Thomas, Gillislee/Taylor, Quanterus Smith, Michael Williams sorral lennék a legboldogabb.andree
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok mit kezdünk a 2 4. körös pickel. A bent lévő pass rusherek közül, Quanterus Smithnek örülnék hátul, és talán Cornelius Washington vagy Okafor se lenne rossz választás. Tippre Josh Boyce-t is berántjuk valahol.
Személy szerint egy Barkley, Philip Thomas, Gillislee/Taylor, Quanterus Smith, Michael Williams sorral lennék a legboldogabb.
több mint 13 éve
A Phoenixi fűárusok támogatásával érkezett Mathieu Arizonába! 😀Alabama Ninersmeg is van a meze
több mint 13 éve
A Phoenixi fűárusok támogatásával érkezett Mathieu Arizonába! 😀
több mint 13 éve
Letudtam a konferencia hívásokat is.Cooper: kiskorában nem engedték focizni (a pop warner korosztályban) mivel sokkal nagyobb volt a társainál. 😊 Nincs gond a beszédkéségével, nem használ junó, meg man és hasonló szavakat értelmes gyereknek tűnik.
Minter: Meg lehetett illetődve, de elég darabosan beszélt. Azért jött ki előbb a draftra mert segíteni szeretne Anyukájának, hogy ne kelljen dolgoznia. Egyébként decemberben megszerezte a diplomáját. Igazi fizikális játékosnak tartja magát, aki szeret ütközni.
Mathieu: végigsírta a beszélgetést, tehát a mondandójának jó ha a felét lehetett érteni 😊 Bármit meg fog tenni ami az edzők és a csapatvezetők kérnek tőle.
És felhívták Patrick Petersont is, hogy mi a véleménye a Mathieu pickről. Természetesen nagyon örült és azt is említette, hogy az edzői stáb kérdezte a véleményét róla. Patrick pedig megígérte hogy Tyrann jó útra tért és az életét is rátenné hogy megváltozott. Pesze Minterről is mondott pár szót, hogy milyen jó játékos.
A Cardinals 2013-as védelmének a támogatója a Louisiana State University.
több mint 13 éve
Hoyer elengedése ingyen van, mivel a 2 millió nem garantált, tehát ha érkezik irányító és valakinek mennie kell akkor az Hoyer lesz (majd Lindley TC után)