Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Gyerekek szóljatok rám, de jól érzékelem, látom, hogy a rosteren mindösszesen írd és mond 3 OT található? Kicsit vékonynak tűnik, ha más nem akkor egy hátsó körös OT választás garantált, ha így van.
Mi a véleményetek, S választás mindenképpen várható? Csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok Betheltől vártok e olyan szintű fejlődést, hogy egy idő után a kezdőbe kerüljön.Leon78
Lesz legalább 2 O-Line húzás szerintem. Az a baj, hogy nem nagyon tudjuk hogyan tervezik használni Ariansék a Brown-Massie párost. Ha az egyikőjükből guardot csinálnak, akkor akár korai OT húzás is elképzelhető, ha nem akkor valszeg csak backup jön oda(late pick+FA). Én 2-4 kör között várok Safety-t. Nagyon jó a class, és kell a fiatal tehetség oda.andree
Érdekes,hogy biztosra veszik jó lesz valamelyik guard poszton. Én biztosan húznék inkább egy tuti guardot. 😊Leon78
nem veszik biztosra, de Arians nem zárta ki a lehetőséget, hogy valamelyikőjüket bemozgatja guardnak.

Pete Prisco elemzése Palmerről (angolosok előnyben, sorry silent 😊), köszi iktriad, hogy felhívtad rá a figyelmem.
 www.cbssports.com/nfl/story/22007344/palmer-still-has-arm-smarts-to-lead-cardinals-to-playoffs

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Gyerekek szóljatok rám, de jól érzékelem, látom, hogy a rosteren mindösszesen írd és mond 3 OT található? Kicsit vékonynak tűnik, ha más nem akkor egy hátsó körös OT választás garantált, ha így van.
Mi a véleményetek, S választás mindenképpen várható? Csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok Betheltől vártok e olyan szintű fejlődést, hogy egy idő után a kezdőbe kerüljön.Leon78
Lesz legalább 2 O-Line húzás szerintem. Az a baj, hogy nem nagyon tudjuk hogyan tervezik használni Ariansék a Brown-Massie párost. Ha az egyikőjükből guardot csinálnak, akkor akár korai OT húzás is elképzelhető, ha nem akkor valszeg csak backup jön oda(late pick+FA). Én 2-4 kör között várok Safety-t. Nagyon jó a class, és kell a fiatal tehetség oda.andree
Érdekes,hogy biztosra veszik jó lesz valamelyik guard poszton. Én biztosan húznék inkább egy tuti guardot. 😊
több mint 12 éve
andree Arizona Cardinals 1 782
Lesz legalább 2 O-Line húzás szerintem. Az a baj, hogy nem nagyon tudjuk hogyan tervezik használni Ariansék a Brown-Massie párost. Ha az egyikőjükből guardot csinálnak, akkor akár korai OT húzás is elképzelhető, ha nem akkor valszeg csak backup jön oda(late pick+FA). Én 2-4 kör között várok Safety-t. Nagyon jó a class, és kell a fiatal tehetség oda.
több mint 12 éve
Mi a véleményetek, S választás mindenképpen várható? Csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok Betheltől vártok e olyan szintű fejlődést, hogy egy idő után a kezdőbe kerüljön.
több mint 12 éve
Nekem is a Warmack a legszimpatikusabb lehetőség.
több mint 12 éve
2-3. körben Barrett Jones nem lenne hülyeség. Guard és Center is lehet belőle. Sztem kb ideális választás lenne, ha el akarjuk kezdeni újjáépíteni a fal belsejét. Ha első körben OLB vagy OT jön, sztem elég jó választás lenne.
Amúgy ha feltételezzük, hogy kiment Fisher és Jordan, melyik projectet húznátok inkább: Mingo vagy Lane Johnson?
Kb 2 napja ezen agyalok, nálam most kicsivel Mingo vezet.andree
Sok mockban Lane Johnsont írják hozzánk 1/7-re... nem volna ő túlzottan reach?silent7939
Ott 1/7-en mindenki reach. A sure thingek kimentek, és ha premier posztra akarunk húzni mindenki kicsit zsákbamacska. Én szívem szerint letrade-elnék a San Diegoval és 11-nél kihúznám Warmackot vagy Coopert. Bennük látok kis esélyt, hogy van akkora need náluk az O-line hogy adjanak valamit az 1/7-ért.

Most azt az esetet próbálom elképzelni, hogy nincs trade lehetőség(ami azért valószínűbb a valóságban is). Elég fos szitu ez.andree
Véleményem szerint, ki kell húzni Warmack-ot, és megkezdeni az OL teljes újraépítését. W van olyan prémium játékos, még ha guard is, hogy érdemes kihúzni 1/7-re, ráadásul a szakértők szerint nincs kockázat a draftolásában. Ami még mellette szól szerintem, hogy talán egy RB draftot is megspórolhatunk rajta, hiszen a futást extrán tudja segíteni, ha jól tudom. Egy jó guard mellett pedig talán a meglévő RB garnitúra is tudna egy erős jó szezont hozni. Így RB helyett jöhet egy erős S vagy egy közepes CB is.
több mint 12 éve
emberke: ILB-t miért?
andree: nálam abban az esetben jöjjön Warmack. OT nem kell van 3, aki kezdő volt az utóbbi években a fal közepe viszont elég ergya.
Silent: C maximum cserének kell, mert ahogy Dexter írta Sendlein igaz nem All-Pro kaliber, de évek óta a legmegbízhatóbb falemberünk.

Barret Jones jó lenne, de én egy Schwenke-vel (más néven a nyak nélküli ember) is megelégednék a 3. körben.

több mint 12 éve
NFL suspends #AzCards LB Daryl Washington first four games of 2013 regular season for violating league’s substance abuse policyDarren Urban
remek... tiltott szerek használata miatt Washington nem játszik az első 4 meccsen jövőre. valszeg elszívott egy rakás spanglit, vagy bebaszva ment edzeni, vagy valami.

Skelton meg megy a Bengalsba backupnak 😊Dexxter Tailor
Hát ez fasza... Vajon mi jöhet még?
több mint 12 éve
2-3. körben Barrett Jones nem lenne hülyeség. Guard és Center is lehet belőle. Sztem kb ideális választás lenne, ha el akarjuk kezdeni újjáépíteni a fal belsejét. Ha első körben OLB vagy OT jön, sztem elég jó választás lenne.
Amúgy ha feltételezzük, hogy kiment Fisher és Jordan, melyik projectet húznátok inkább: Mingo vagy Lane Johnson?
Sok mockban Lane Johnsont írják hozzánk 1/7-re... nem volna ő túlzottan reach?silent7939
Ott 1/7-en mindenki reach. A sure thingek kimentek, és ha premier posztra akarunk húzni mindenki kicsit zsákbamacska. Én szívem szerint letrade-elnék a San Diegoval és 11-nél kihúznám Warmackot vagy Coopert. Bennük látok kis esélyt, hogy van akkora need náluk az O-line hogy adjanak valamit az 1/7-ért.

Most azt az esetet próbálom elképzelni, hogy nincs trade lehetőség(ami azért valószínűbb a valóságban is). Elég fos szitu ez.
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 956 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
AdamSchefter Cardinals HC Bruce Arians and GM Steve Keim are scheduled to hold a private workout Saturday at USC for QB Matt Barkley.

kell egy USC QB!Höri
szaba
de USC QB-nk már van 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 999
AdamSchefter Cardinals HC Bruce Arians and GM Steve Keim are scheduled to hold a private workout Saturday at USC for QB Matt Barkley.

kell egy USC QB!Höri
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

kell egy QB!

több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 956 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
dehogynem, hatalmas reach lenne, és szvsz inkább Warmack mint Lane Johnson. de 1/7-re még Warmack is reach 😀 szóval jöjjön Mangó első körben, 2.-ban meg valami falember, akár Barrett Jones 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Sok mockban Lane Johnsont írják hozzánk 1/7-re... nem volna ő túlzottan reach?
több mint 12 éve
Kb 2 napja ezen agyalok, nálam most kicsivel Mingo vezet.
több mint 12 éve
C draftot senki sem említi, pedig lassan ott is elférne a fiatalítás.silent7939
Sendlein az egyik megbízható pontja a falnak, mondjuk idén ő is lesérült, de még csak 29 éves, jövőre lehet draftolunk valakit, de idén szerintem nem valószínű (vagy csak hátsó körökben).

Don't blink!
több mint 12 éve
Egyébként Arian azt nyilatkozta hogy 2 OL, 2 DL, CB, S és egy villamgyors WR-t szeretne draftolni, de ez csak terelés vagy nem. 😊
Fucu
Én OT,OG,ILB,OLB,S,CB,RB draftra számítok(lenne örömteli számomra), de adott helyzet esetén nem lepődnék meg egy QB,TE,WR, drafton sem hátsó körökben(QB középső kör). És most, hogy ezt így leírtam látom, hogy a rúgókon és a DE és DT-ökön kívül kb minden minden poszt benne van a pakliban a részemről... 😀
Amúgy azon gondolkodtam, de ezt halkan teszem hozzá nektek, hogy lehet a DT,DE első körös draft, mert akkor 4-3-ba átváltunk és akkor nem kéne csak 1 OLB a draftról. Kicsit abszurd gondolat, de sztem van 1-2 % esély 😊

Egyéb hír, hogy Darren Urban, nem hiszi, hogy Paris Lenont újra szerződtetnénk.emberke22
C draftot senki sem említi, pedig lassan ott is elférne a fiatalítás.
több mint 12 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Egyébként Arian azt nyilatkozta hogy 2 OL, 2 DL, CB, S és egy villamgyors WR-t szeretne draftolni, de ez csak terelés vagy nem. 😊
Fucu
Én OT,OG,ILB,OLB,S,CB,RB draftra számítok(lenne örömteli számomra), de adott helyzet esetén nem lepődnék meg egy QB,TE,WR, drafton sem hátsó körökben(QB középső kör). És most, hogy ezt így leírtam látom, hogy a rúgókon és a DE és DT-ökön kívül kb minden minden poszt benne van a pakliban a részemről... 😀
Amúgy azon gondolkodtam, de ezt halkan teszem hozzá nektek, hogy lehet a DT,DE első körös draft, mert akkor 4-3-ba átváltunk és akkor nem kéne csak 1 OLB a draftról. Kicsit abszurd gondolat, de sztem van 1-2 % esély 😊

Egyéb hír, hogy Darren Urban, nem hiszi, hogy Paris Lenont újra szerződtetnénk.
több mint 12 éve
Elsősorban Fucu tőled kérdezem, de másoktól is örömmel hallanám a választ, hogy nem tudsz esetleg egy listát, hogy kit néztek ki maguknak Keimék a drafton, úgy mint a szabadügynök piacon, ahogy írtad, hogy 9 embert kinéztek és 2-t nem sikerült szerződtetni. Tudom, hogy publikusban ilyen biztos nincs, de innen onnan külföldről nincsenek infóid? 😊emberke22
Nem tudok listáról és szerintem nem is kell reménykedni hogy kitudódik egy ilyen lista.
A draft előtti vizitre érkező újoncok listája sem szokott nyílvános lenni.
A FA-s 9 emberes dolog is azért tudható mert Keim egy interjúban elárulta. 😊

Washington fuck... El lehet kezdeni megszokni a Brinkley-Alexander/Walker ILB párost az első négy meccsre.

több mint 12 éve
NFL suspends #AzCards LB Daryl Washington first four games of 2013 regular season for violating league’s substance abuse policyDarren Urban
remek... tiltott szerek használata miatt Washington nem játszik az első 4 meccsen jövőre. valszeg elszívott egy rakás spanglit, vagy bebaszva ment edzeni, vagy valami.

Skelton meg megy a Bengalsba backupnak 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Elsősorban Fucu tőled kérdezem, de másoktól is örömmel hallanám a választ, hogy nem tudsz esetleg egy listát, hogy kit néztek ki maguknak Keimék a drafton, úgy mint a szabadügynök piacon, ahogy írtad, hogy 9 embert kinéztek és 2-t nem sikerült szerződtetni. Tudom, hogy publikusban ilyen biztos nincs, de innen onnan külföldről nincsenek infóid? 😊
több mint 12 éve
LSH a Steelersnél tett látogatást.silent7939
Minőségi RB csere 😊
Rashard Mendenhall vs LSH 😊
több mint 12 éve
LSH a Steelersnél tett látogatást.
több mint 12 éve
omg

GM Steve Keim has 3 sons; their names are Carson, Brady & Warner.Höri
ezen jót röhögtem hajnalban 😊

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Első nap amikor a játékosok fociról beszélhetnek az edzőkkel, de persze szarjunk bele a szezonba április 2-án...
Kapkodás? Lehet, de mi innen mit tudunk arról mit akarnak Arians-ék? Semmit. Hoyer egy éves RFA tendere nem garantált, tehát hiába szól 2 millióról ha elküldjük nincs cap hit. Tehát van Stanton és Palmer, meg Lindley, aki a TC-ig biztos a csapatnál lesz.
2 év 16 millió + 4 millió teljesítményösztönzők. Ebből 10 millió garantált ez sok, de kevesebbért nem írt alá és azt olvastam, hogy egy év után nagy cap hit nélkül el lehet küldeni. Mit adtunk érte? gyakorlatilag semmit.
Várjuk meg mi sül ki belőle, majd azután döntsük el hogy szar üzlet volt vagy sem.Fucu
Fucu te mint mindig, most is túl optimista vagy.silent7939
azért mert nem írom le az első percben? akkor optimista vagyok.Fucu
Azért valljuk be neked sem ez volt az elsődleges opciód a QB kérdésre.Leon78
egyáltalán nem volt Palmer az elsődleges opcióm, de ha már így alakult miért írjuk le már a legelején?Fucu
Azok közé tartoztam anno akik Palmert nem csak emberileg bírálták, hanem más szempontok alapján is. Ennek ellenére azt gondolom; hogy a Raiders-el ugyan nem működött a dolog, de attól még nem bűn rossz irányító. Ki tudja? Miért ne épülhetne ki olyan offense a Cards-ban, ahol lehet CP-ben pár jó év? Vagy egy jó szezon a következő draftig? Akkor majd lehet válogatni a teheteséges fiatalokból.
Mindenesetre; sok sikert kívánok neki és a csapatnak!