Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Na most ezzel mi a baj? 😀Úgy van ahogy Fucu írja!ezen jót röhögtem 😀Höri
Azért Palmer nem rossz irányító. Az hogy emberileg egy nulla az más dolog. Bruce
JMR meg szar irányító és még emberileg is nulla, szóval 1-0 Palmernek.
több mint 12 éve
ki várja el tőle, hogy 5000 yardot dobjon 70%-os pontossággal?Nem kell megdönteni rekordokat csak haladjon az offense és néha szerezzenek TD-t...
Legalább várjuk meg hogy muzsikál az edzőtáborban.
több mint 12 éve
QB draft elnapolva?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Azért nem sajnálom, mert egy kicsit pofátlan dolog amit tett a csapattal. Mert nem elég hogy kurva nagy a fizetése, még kurva nagy ellenértéket kapott érte a volt csapata is és ennek ellenére még lázadozik. Valamint nem ment bele a fizetéscsökkentésbe nálunk, ahol még 2 évig minimum kezdő lehetett volna.Úgy van ahogy Fucu írja!Azért azt nem gondoljátok ugye, hogy mint egy varázsütésre egycsapásra 5000 yard felett kezd el dobálni, 70 %-os pontossággal. Már 11 éve van a ligában, és semmi extrát nem mutatott, sőt ahhoz képest, hogy 1/1-es volt, kifejezetten gyenge szezonjai is voltak. Egy szó mint száz nem tudom elképzelni, hogy kiemelkedő teljesítményt tudna nyújtani nálunk, mint ahogy eddig sehol sem. De ne legyen igazam... 😊
Azért Palmer nem rossz irányító. Az hogy emberileg egy nulla az más dolog. De képes jól játszani. Én anno örültem neki, hogy hozzánk került, pedig annak azért durva ára volt. Egy évet vett el a franchise életéből. De bíztam benne, hogy vele elindulunk felfele. Sajnos az idő bizonyította hogy hiába bíztam benne, de akkor is örültem amikor érkezett. Most annak örülök hogy távozott. Remélhetőleg itt már letesz valamit az asztalra, ennyi szarkavarás után. Ezt kívánom neki és nektek!Bruce
Persze jó játékos, de akkor miért is nem sajnálod, hogy lelépett? 😊Leon78
De egyébként úgy látszik igaza volt, mert máshol is számítanak rá és egyelőre a Cards még jobb csapat mint a Raiders.
több mint 12 éve
Úgy van ahogy Fucu írja!ezen jót röhögtem 😀
Azért Palmer nem rossz irányító. Az hogy emberileg egy nulla az más dolog. Bruce
több mint 12 éve
Úgy van ahogy Fucu írja!Azért azt nem gondoljátok ugye, hogy mint egy varázsütésre egycsapásra 5000 yard felett kezd el dobálni, 70 %-os pontossággal. Már 11 éve van a ligában, és semmi extrát nem mutatott, sőt ahhoz képest, hogy 1/1-es volt, kifejezetten gyenge szezonjai is voltak. Egy szó mint száz nem tudom elképzelni, hogy kiemelkedő teljesítményt tudna nyújtani nálunk, mint ahogy eddig sehol sem. De ne legyen igazam... 😊
Azért Palmer nem rossz irányító. Az hogy emberileg egy nulla az más dolog. De képes jól játszani. Én anno örültem neki, hogy hozzánk került, pedig annak azért durva ára volt. Egy évet vett el a franchise életéből. De bíztam benne, hogy vele elindulunk felfele. Sajnos az idő bizonyította hogy hiába bíztam benne, de akkor is örültem amikor érkezett. Most annak örülök hogy távozott. Remélhetőleg itt már letesz valamit az asztalra, ennyi szarkavarás után. Ezt kívánom neki és nektek!Bruce
Persze jó játékos, de akkor miért is nem sajnálod, hogy lelépett? 😊
több mint 12 éve
Úgy van ahogy Fucu írja! Azért Palmer nem rossz irányító. Az hogy emberileg egy nulla az más dolog. De képes jól játszani. Én anno örültem neki, hogy hozzánk került, pedig annak azért durva ára volt. Egy évet vett el a franchise életéből. De bíztam benne, hogy vele elindulunk felfele. Sajnos az idő bizonyította hogy hiába bíztam benne, de akkor is örültem amikor érkezett. Most annak örülök hogy távozott. Remélhetőleg itt már letesz valamit az asztalra, ennyi szarkavarás után. Ezt kívánom neki és nektek!
több mint 12 éve
Első nap amikor a játékosok fociról beszélhetnek az edzőkkel, de persze szarjunk bele a szezonba április 2-án...Kapkodás? Lehet, de mi innen mit tudunk arról mit akarnak Arians-ék? Semmit. Hoyer egy éves RFA tendere nem garantált, tehát hiába szól 2 millióról ha elküldjük nincs cap hit. Tehát van Stanton és Palmer, meg Lindley, aki a TC-ig biztos a csapatnál lesz.
2 év 16 millió + 4 millió teljesítményösztönzők. Ebből 10 millió garantált ez sok, de kevesebbért nem írt alá és azt olvastam, hogy egy év után nagy cap hit nélkül el lehet küldeni. Mit adtunk érte? gyakorlatilag semmit.
Várjuk meg mi sül ki belőle, majd azután döntsük el hogy szar üzlet volt vagy sem.
több mint 12 éve
Íme az eddigi statisztikája. Mit mondjak ez ellenállhatatlan. Eddig azt hittem építkezünk, de egyre nyilvánvalóbb, hogy csak kapkodunk jobbra balra. Szerintem ennek semmi értelme, de hátha valaki megmondja miért is jó ez nekünk.
több mint 12 éve
A Cardinals Palmer mellé kapott egy 7. körös picket (7/13), a Raiders pedig az idei 6/8-as draftpicket valamint egy feltételes hetedik köröset jövőre.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
A következő szezonba is bele lehet szarni.
több mint 12 éve
A szerződés pontos számai: 2 év, 16 millió + 4 misi teljesítményösztönzőkkel, ebből 10 millió garantált.Dexxter TailorMegint hatalmas üzletet kötöttünk....
több mint 12 éve
A szerződés pontos számai: 2 év, 16 millió + 4 misi teljesítményösztönzőkkel, ebből 10 millió garantált.

Don't blink!
több mint 12 éve
Hát ez hihetetlen, mi a fene folyik nálunk. Olyan mintha kapkodnánk össze vissza. Minek nekünk egy olyan játékos, aki már többször leszerepelt?
több mint 12 éve
Egyszerűen nem világos... Tender Hoyerre, igazoljuk Stantont, ez eddig tiszta is, de CP??? Hogy jön a képbe?Nekem ebből az jön le hogy Arianséknak sincs fogalmuk sem hogy mit akarnak!!!!
több mint 12 éve
Mi a szar????? Ez most miért kellett?
több mint 12 éve
Amúgy ennek magyarázza már el valaki a célját, aki látja.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
pontosan! 😀valaki értelmezze nekem ezt a mondatot 😀Cardinals trade for Carson Palmer now official. Raiders get back a conditional 7th-rd pick in 2014 if Palmer starts 13 games.Adam Schefterbaszki... mondjuk kíváncsi vagyok mennyit fog keresniDexxter Tailor
mi az, hogy kondi '14 hetedik kör ha 13 meccsen kezd? És ha nem kezd annyin akkor nem jár semmi?Höri
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Elvileg 2év 20millió. Az jó sok, de legalább nem hosszú.
több mint 12 éve
valaki értelmezze nekem ezt a mondatot 😀Cardinals trade for Carson Palmer now official. Raiders get back a conditional 7th-rd pick in 2014 if Palmer starts 13 games.Adam Schefterbaszki... mondjuk kíváncsi vagyok mennyit fog keresniDexxter Tailor
mi az, hogy kondi '14 hetedik kör ha 13 meccsen kezd? És ha nem kezd annyin akkor nem jár semmi?
több mint 12 éve
Cardinals trade for Carson Palmer now official. Raiders get back a conditional 7th-rd pick in 2014 if Palmer starts 13 games.Adam Schefterbaszki... mondjuk kíváncsi vagyok mennyit fog keresni

Don't blink!
több mint 12 éve
húúú, micsoda hozzászólásáradat, alig győztem visszaolvasni 😊a rádióműsor még folyamatban, a videó überkirály volt 😀
Johnnyt kicsit talán sajnálom, de nem is olyan meglepő, hogy a Tabula rasa őt is kirázta 😉
ettől a Palmer dologtól pedig kifejezetten viszolygok...
több mint 12 éve
Nem tetszik a Mingo pick. Túl korainak tartom.Nekem rossz érzésem van a CP ügyel kapcsolatban. Mégpedig az hogy jönni fog. 😕
A Glennon húzást kifejtettem chat-en és az OT draft is kérdéses amikor a fal belső részének nincs mélysége.
A Taylor pickel szépítettél. 😊
Szegény Johnny mennyi lehetőséget kapott és nem tudott élni velük.
Palmer pedig tegnap este a vezetőkkel vacsorázott. Nem bánnám ha nem tudnának megegyezni. 😊Fucu
Stantont nem ismerem, de Hoyert ugye láttuk és nem volt annyira tré és elvileg Stanton jobb. Minek ide egy Palmer? 4 QB tuti nem lesz rosteren. Nem draftolunk projektet és erre a triumvirátusra fogunk építkezni? Hááát nem tudom... nekem ez nem tetszene túlzottan. Bár ez nem számít 😊
több mint 12 éve
Nem tetszik a Mingo pick. Túl korainak tartom.A Glennon húzást kifejtettem chat-en és az OT draft is kérdéses amikor a fal belső részének nincs mélysége.
A Taylor pickel szépítettél. 😊
Szegény Johnny mennyi lehetőséget kapott és nem tudott élni velük.
Palmer pedig tegnap este a vezetőkkel vacsorázott. Nem bánnám ha nem tudnának megegyezni. 😊
több mint 12 éve
Nehéz kezelni ezt a Palmer dolgot. Egy legit kezdő QB, de nem több annál. Sajnos még ilyen sincs most a keretben, szóval érthető, hogy érdeklődünk iránta. Ha egy nem túl drága 2-3 éves szerződéssel sikerül megszerezniük, Ariansék nyernek egy kis időt, hogy megtalálják a hosszútávú megoldást. Szerintem nem hülyeség ez a lépés, de nagyon bízok benne, hogy nem kap valami elszállt fizetést. Annyi előnye mindenképpen lesz, hogy valaki működésbe tudja hozni az amúgy átlag fölötti elkapósort.