Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/10/Megy_vagy_marad/

szerintetek kiket lenne érdemes újraszerződtetni a free agentek közül?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
idén is van egy 10 milliós option bonus-a (ahogy Campbellnek és Washingtonnak is).Fucu
Ja vágom. Elvileg annak az egyik darabja lesz a +5-ből 3 jövőre. Idén ha jól tudom 5+5+250k. Ha az idei 5 millás base salary-ját próbálnánk átalakítgatni, akkor jövőre lenne rosszabb a dolog, amikor alapból 12,75 lesz a base salary. Erre írtam, hogy idén nem bántanám, a 10 millás cap hit szerintem kezelhető.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
idén is van egy 10 milliós option bonus-a (ahogy Campbellnek és Washingtonnak is).

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Szerintem az jövőre esedékes. Idén még kezelhető a dolog, jövőre már 13+5 millió lesz.
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Mit gondoltok Fitz fizetését nem próbálják meg lefaragni? Talán lehetne spórolni rajta néhány millát. 😊
több mint 11 éve
az egyetlen értelmes dolog benne, hogy megemlítik a blogot

több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
10 nappal ezelőtti cikk, de azért érdekes
 fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2013/02/28/Free_Agent_piac_-_NFC_West/
több mint 11 éve
Hivatalos:
Early Doucet elküldve.
Brian Hoyer 2. körös tendert kapott, valamint három ERFA (exclusive rights free agent) játékos William Powell, Alfonso Smith és Ronald Talley kapott még tendertFucu
Ez a Hoyer tender jelezheti azt hogy megint hátul húzunk QB-t vagy egyáltalán nem?
Ezt csak azért kérdezem mert Kolb, Hoyer, Skelton, Lindley van rosteren és sehol sincs híre még cut-nak.silent7939
Nem azt jelzi, biztos vagyok benne, hogy az első két napon (1-3. kör) húzunk egy QB-t. Én azt mondom, hogy a második körben, de addig sok van még.
A cut-ok szép lassan jönnek majd, mondjuk azon sem lepődnék meg, ha Lindley maradna az edzőtáborra, de az fura, hogy Skeltonról semmi hír nincsen.Fucu
Igen én is Skeltonra gondoltam. Fura hogy még nem raktuk ki.silent7939
mondjuk keveset (575e) keres idén és ugye van kezdő tapasztalata, így nem annyira meglepő, hogy még nem lett elküldve.
de nézegettem a szerződéseket és a támadófalnál is lesznek változások (kell, hogy legyen), mivel sokat keresnek a kezdők és ugye a teljesítményük nem volt fenomenális.

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Hivatalos:
Early Doucet elküldve.
Brian Hoyer 2. körös tendert kapott, valamint három ERFA (exclusive rights free agent) játékos William Powell, Alfonso Smith és Ronald Talley kapott még tendertFucu
Ez a Hoyer tender jelezheti azt hogy megint hátul húzunk QB-t vagy egyáltalán nem?
Ezt csak azért kérdezem mert Kolb, Hoyer, Skelton, Lindley van rosteren és sehol sincs híre még cut-nak.silent7939
Nem azt jelzi, biztos vagyok benne, hogy az első két napon (1-3. kör) húzunk egy QB-t. Én azt mondom, hogy a második körben, de addig sok van még.
A cut-ok szép lassan jönnek majd, mondjuk azon sem lepődnék meg, ha Lindley maradna az edzőtáborra, de az fura, hogy Skeltonról semmi hír nincsen.Fucu
Igen én is Skeltonra gondoltam. Fura hogy még nem raktuk ki.
több mint 11 éve
Hivatalos:
Early Doucet elküldve.
A cut-ok szép lassan jönnek majd, mondjuk azon sem lepődnék meg, ha Lindley maradna az edzőtáborra, de az fura, hogy Skeltonról semmi hír nincsen.

több mint 11 éve
catattack 3 520
2. körös qb lesz tuti... ide is begyűrűzött a válság...
több mint 11 éve
Hivatalos:
Early Doucet elküldve.
Ezt csak azért kérdezem mert Kolb, Hoyer, Skelton, Lindley van rosteren és sehol sincs híre még cut-nak.
több mint 11 éve
Hivatalos:
Early Doucet elküldve.
Brian Hoyer 2. körös tendert kapott, valamint három ERFA (exclusive rights free agent) játékos William Powell, Alfonso Smith és Ronald Talley kapott még tendert

több mint 11 éve
beindult a pletyka gyár.
A következő játékosokkal hozták szóba a Cardinalst: Reggie Bush, Sean Smith és Josh Cribbs.
Természetesen amíg nincs hivatalos bejelentés (ugye az FA piac kedden este 10-kor nyílik) addig nem hiszek el semmit és csak jót röhögök. 😊

szerk: ja és Carson Palmer, de róla már volt szó

több mint 11 éve
a legújabb hír. hogy valószínűleg még ma távozik Early Doucet is 1,7 milliót nyert ezzel a csapat.
Valamint elkezdődtek a tárgyalások Toler és Rashad Johnson ügynökével is.Fucu
elég komoly kis tisztogatás van folyamatban...

ja köszi a tenderrel kapcsolatos felvilágosítást. 😊
több mint 11 éve
a legújabb hír. hogy valószínűleg még ma távozik Early Doucet is 1,7 milliót nyert ezzel a csapat.
Valamint elkezdődtek a tárgyalások Toler és Rashad Johnson ügynökével is.

több mint 11 éve
Azért jó hír ez, mert 90%, hogy a tavalyi balfaszok nem nagyon lesznek aktív roster közelében.
több mint 11 éve
Megelőztek 😊
Igen, vannak a korlátozott szabadügynök (RFA) játékosok ilyen Hoyer is. A többit Natloz szépen belinkelte 😊

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
én rotoworld-ön olvastam ezt a Palmer dolgot és jót röhögtem. Nem cserélném le Kolbot Palmerre az biztos, kifogyott a szufla belőle.
Viszont a hírek szerint második körös tendert raktunk Brian Hoyer-re.Fucu
Nem akarok hülyeséget kérdezni de ez a tender dolog mit jelent?silent7939
olyan lejáró szerződésű játékosok lesznek RFA akiknek a rookie szerződésük jár le. de korai körösök kivételek asszem. pontosan nemtom.
lényeg h az RFA-kat lehet tanderelni, azaz egy évre még megtartani. 3féle tender van: 1. körös, 2.körös és eredeti draftpozíciós. egy másik csapat így 1., 2. vagy olyan draftjogért cserébe szerezheti emg a játékost ahol draftolták.
szal hoyerre 2.körös tendert raktak, szal marad egy még egy évre, vagy valaki elviszi 2.körért. nem fogják... 😊
több mint 11 éve
Natloz Arizona Cardinals 300
Nem akarok hülyeséget kérdezni de ez a tender dolog mit jelent?silent7939
Én se tudtam, de itt ezt találtam róla:
-Ha egy játékos második körös tender ajánlatot kap, akkor a következő évben 1,545 millió dollárt keres majd (vagy a korábbi összeg 110 %-át, amelyik a kettő közül magasabb), ha aláírja szerződését. Azonban, mivel más csapatokkal is egyeztethet, ha egy csapat ennél jobb szerződést ajánl neki, akkor a régi csapatnak megvan a joga, hogy hasonló összeget adjon a játékosért (matchelés, erre az ajánlathoz képest hét napon belül kerül sor), és akkor megtartsa. Ha a csapat nem matcheli az ajánlatot, akkor az RFA játékos a másik egyesülethez kerül, de az új csapatnak a régi számára át kell adnia az adott évi drafton a második körös pickjét. bowl.hu/free_agency_alapfogalmak
Magyarán meg akarják tartani. Viszont ha ez így lesz, akkor nem hiszem, hogy lesz idén QB húzás. Vagy rosszul érzem?

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 11 éve
én rotoworld-ön olvastam ezt a Palmer dolgot és jót röhögtem. Nem cserélném le Kolbot Palmerre az biztos, kifogyott a szufla belőle.
Viszont a hírek szerint második körös tendert raktunk Brian Hoyer-re.Fucu
Nem akarok hülyeséget kérdezni de ez a tender dolog mit jelent?
több mint 11 éve
Viszont a hírek szerint második körös tendert raktunk Brian Hoyer-re.

több mint 11 éve
Raiders topicban olvastam a pletykát, hogy hoznánk Palmert, ha kirakják. Alaphelyzetben nem hangzik olyan jól, de én gondolkodás nélkül cserélném le Kolbot rá. Onnantól nyugodtan lehetne építgetni a falat az öreg elé.
több mint 11 éve
😕
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/08/Adrian_Wilson_tavozik/

Fucu
Jó volt visszanézni ezeket a pillanatokat... hiányozni fog a keménysége 😕
több mint 11 éve
😕
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/08/Adrian_Wilson_tavozik/

+
Michael Bidwill on Adrian Wilson: “All of us thank Adrian for what he has meant not only to our organization but also to this community. In every franchise, there is a select group of players whose contributions earn them iconic status and for us, Adrian Wilson will always be one of those players. He joined us at a key time in our organization’s evolution and helped lead us into a new era. We will always be grateful for that and look forward to the day when he’s placed in the Ring of Honor at University of Phoenix Stadium alongside the other all-time great Cardinals.”

GM Steve Keim on Adrian Wilson: "Decisions like this are never easy but it’s especially tough with someone like Adrian because he’s been such a special player and important part of this organization for the last 12 years. He and I have a long history, as many know. I had the privilege of meeting Adrian at North Carolina State when he was a 17-year old freshman. It was obvious even then that his infectious smile and imposing stature could make him a star. His disruptive style meant opponents always had to know where #24 lined up and the statistics illustrate all that he accomplished through his play on the field. Just as impressive, though, has been the leadership, discipline and determination he brought day in and day out, year in and year out.”