Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Boldin egy 6. körös pickért a 49eseké. Kell egy CB nagyon is!Cardskettő is
több mint 11 éve
Boldin egy 6. körös pickért a 49eseké. Kell egy CB nagyon is!CardsVégünk van 😊 Boldin friscoban, Harvin a Hox-nál, nálunk hiába van Fitz, Floyd, Roberts ha nincs agi passzoljon nekik 😕
több mint 11 éve
Boldin egy 6. körös pickért a 49eseké. Kell egy CB nagyon is!
több mint 11 éve
Beanie-t is elküldtük, alakulunk. Most már jöhet Bush 😊FucuSosem csipáztam... valahogy kihalt belőle a tűz. Ezzel is csináltunk plusz másfél milla helyet ha jól olvastam.
több mint 11 éve
Van egy olyan érzésem hogy Kolb szerződése is nagyon meg lesz vágva... ha nem fogadja el akkor meg ki lesz vágva 😊
több mint 11 éve
Beanie-t is elküldtük, alakulunk. Most már jöhet Bush 😊
több mint 11 éve
pedig még mindig azok vagyunk 😊Jó lenne, ha Arians elindítaná a csapatot felfelé, és nem mi lennénk a lesajnált Cardinals, aki soha nem nyer semmit.Leon78Igazából nincs is nagy mozgásterünk, kevés a hely a sapka alatt.Leon78Össze lehet ügyeskedni azért ezt-azt ebből a 8 millából is, ha Keim jól játszadozik a számokkal(draftee-k capszükségletét meg majd pár átstrukturálás megoldja), csak a jövő a kérdéses. Ha most beszorítunk pár nagy nevet későbbi bónuszokkal, nagy aláírás pénzel, akkor lehet 1-2 év múlva húzzuk a szánk, hogy ki kell rakni pár jó játékost. Szerintem azért lesz pár meglepi. Új HC-GM páros. Sztem villantani akarnak majd valamit. andree
több mint 11 éve
Jó lenne, ha Arians elindítaná a csapatot felfelé, és nem mi lennénk a lesajnált Cardinals, aki soha nem nyer semmit.Igazából nincs is nagy mozgásterünk, kevés a hely a sapka alatt.Leon78Össze lehet ügyeskedni azért ezt-azt ebből a 8 millából is, ha Keim jól játszadozik a számokkal(draftee-k capszükségletét meg majd pár átstrukturálás megoldja), csak a jövő a kérdéses. Ha most beszorítunk pár nagy nevet későbbi bónuszokkal, nagy aláírás pénzel, akkor lehet 1-2 év múlva húzzuk a szánk, hogy ki kell rakni pár jó játékost. Szerintem azért lesz pár meglepi. Új HC-GM páros. Sztem villantani akarnak majd valamit. andree
több mint 11 éve
andree
1 737
Igazából nincs is nagy mozgásterünk, kevés a hely a sapka alatt.Leon78Össze lehet ügyeskedni azért ezt-azt ebből a 8 millából is, ha Keim jól játszadozik a számokkal(draftee-k capszükségletét meg majd pár átstrukturálás megoldja), csak a jövő a kérdéses. Ha most beszorítunk pár nagy nevet későbbi bónuszokkal, nagy aláírás pénzel, akkor lehet 1-2 év múlva húzzuk a szánk, hogy ki kell rakni pár jó játékost. Szerintem azért lesz pár meglepi. Új HC-GM páros. Sztem villantani akarnak majd valamit.
több mint 11 éve
Igazából nincs is nagy mozgásterünk, kevés a hely a sapka alatt.
több mint 11 éve
A mi eddig történt már az is untig elég 😊és mennyire örültünk aztán mi lett belőle 😀Ugye az eddigi trend az volt, hogy relatíve nagy nevet nem igazolt a Cards. Én is kíváncsi vagyok, főleg, hogy új a GM (tízenvalahány év után először) meglátjuk Keim mennyiben különbözik Gravestől.FucuHát ja. Anno még read only módban olvastam, hogy Heapéken is hogy meglepődtetek. 😊
andree
Aki nagy mozgást vár a Cardinalstól el kell keserítsem 😊Fucu
több mint 11 éve
és mennyire örültünk aztán mi lett belőle 😀Ugye az eddigi trend az volt, hogy relatíve nagy nevet nem igazolt a Cards. Én is kíváncsi vagyok, főleg, hogy új a GM (tízenvalahány év után először) meglátjuk Keim mennyiben különbözik Gravestől.FucuHát ja. Anno még read only módban olvastam, hogy Heapéken is hogy meglepődtetek. 😊
andree
Aki nagy mozgást vár a Cardinalstól el kell keserítsem 😊
több mint 11 éve
andree
1 737
Ugye az eddigi trend az volt, hogy relatíve nagy nevet nem igazolt a Cards. Én is kíváncsi vagyok, főleg, hogy új a GM (tízenvalahány év után először) meglátjuk Keim mennyiben különbözik Gravestől.FucuHát ja. Anno még read only módban olvastam, hogy Heapéken is hogy meglepődtetek. 😊
több mint 11 éve
előbb utóbb bajba kerülünk DT és DE posztokon is, mert eléggé öregedőben van a társaság. Ezt hogy látjátok?Leon78Dan Williams, Calais Campbell és David Carter is fiatal, Dockett az egyetlen öreg. Holliday visszavonul Eason nem biztos hogy visszatér, a kezdők megvannak és van egy remek csere, de a mélyítés valóban kellene, de ezt a draftról meg lehet oldani.
több mint 11 éve
Ugye az eddigi trend az volt, hogy relatíve nagy nevet nem igazolt a Cards. Én is kíváncsi vagyok, főleg, hogy új a GM (tízenvalahány év után először) meglátjuk Keim mennyiben különbözik Gravestől.Jaja. Jó kis csoport lett ez basszus. Ráadásul mindenkinél van normális futójáték is. Secondarybe most van need bőven, közben meg az LB sorba is elférne kis erősítés. Volt lista(Fa topikos roto Fa pred.) ahol már Shaun Phillipset is hozzánk vizionálta valaki. Mondjuk ő sztem király lenne, de amúgy még csak pletyka szintjén se volt sehol említve. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz holnaptól. andreeviszont a Seahawks megszerezte Percy Harvint, tehát a corner poszt előrébb került a fontossági sorrendben.FucuAszondja hogy a múlt héten kapott ajánlatot LSH, de nem volt elég nagy az ajánlat így biztosra vehető, hogy FA lesz, ott pedig biztos lesz olyan kérője aki megadja neki a kívánt pénzt.FucuKár érte, jó gyerek volt, olcsón maradhatott volna, de sztem átvészeli majd valahogy a franchise az elvesztését. 😀
Elvileg Foster meg aláírt a Steelersnél, szóval őt ki lehet húzni a pletykacsokorból. andree
több mint 11 éve
Paris Lenon (LB): Jó lenne ha maradna, még ha öreg is, biztosan hozzá tudna tenni a csapat játékához. Véleményem szerint, ha nem lesz belső LB draft, márpedig nem sok rá az esély, akkor maradhat, akár kevés pénzért is.Greg Toler (CB): Gay-nél többre tartom. Ha nem lenne állandóan sérült szerintem egy jó kezdő CB lehetne belőle. Talán az a szerencsénk, hogy sokat volt sérült, így valószínűleg nem lesz túl nagy az érdeklődés.
Michael Adams (CB): Kiegészítő embernek nagyon jó, de kezdőnek elképzelni elég morbid. 😊 Azért jó lenne ha maradna, mert képes nagy spec teljesítményekre, és Bethellel talán még több váratlant tudnának húzni. Szerintem senkinek nem fog igazán kelleni, pláne nem cornernek, úgyhogy apróért marad.
Rashad Johnson (S): Tetszik a játéka, de nem vagyok benne biztos, hogy a megszokott színvonalat / Wilson / tudná hozni. Valószínűleg marad, mert felcsillant előtte egy kezdő pozíció lehetősége. Ráadásul nem hiszem hogy elküldték volna Wilsont, ha nem lennének biztosak benne, hogy marad.
Quentin Groves (LB): Sajnálnám, ha elmenne, szerintem fejlődőképes, és idővel még jobb teljesítményre lenne képes.
LSH-ról már volt szó, a többiek pedig nem nagyon fognak hiányozni, bár előbb utóbb bajba kerülünk DT és DE posztokon is, mert eléggé öregedőben van a társaság. Ezt hogy látjátok?
több mint 11 éve
andree
1 737
Jaja. Jó kis csoport lett ez basszus. Ráadásul mindenkinél van normális futójáték is. Secondarybe most van need bőven, közben meg az LB sorba is elférne kis erősítés. Volt lista(Fa topikos roto Fa pred.) ahol már Shaun Phillipset is hozzánk vizionálta valaki. Mondjuk ő sztem király lenne, de amúgy még csak pletyka szintjén se volt sehol említve. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz holnaptól.viszont a Seahawks megszerezte Percy Harvint, tehát a corner poszt előrébb került a fontossági sorrendben.FucuAszondja hogy a múlt héten kapott ajánlatot LSH, de nem volt elég nagy az ajánlat így biztosra vehető, hogy FA lesz, ott pedig biztos lesz olyan kérője aki megadja neki a kívánt pénzt.FucuKár érte, jó gyerek volt, olcsón maradhatott volna, de sztem átvészeli majd valahogy a franchise az elvesztését. 😀
Elvileg Foster meg aláírt a Steelersnél, szóval őt ki lehet húzni a pletykacsokorból. andree
több mint 11 éve
viszont a Seahawks megszerezte Percy Harvint, tehát a corner poszt előrébb került a fontossági sorrendben.Aszondja hogy a múlt héten kapott ajánlatot LSH, de nem volt elég nagy az ajánlat így biztosra vehető, hogy FA lesz, ott pedig biztos lesz olyan kérője aki megadja neki a kívánt pénzt.FucuKár érte, jó gyerek volt, olcsón maradhatott volna, de sztem átvészeli majd valahogy a franchise az elvesztését. 😀
több mint 11 éve
Sajnálnám ha nem maradna, az egyik kedvencem, még ha nem is sokat tesz hozzá a csapat játékához, de ha fenn van a pályán akkor valahogy mindig történik valami váratlan megoldás.Aszondja hogy a múlt héten kapott ajánlatot LSH, de nem volt elég nagy az ajánlat így biztosra vehető, hogy FA lesz, ott pedig biztos lesz olyan kérője aki megadja neki a kívánt pénzt.FucuKár érte, jó gyerek volt, olcsón maradhatott volna, de sztem átvészeli majd valahogy a franchise az elvesztését. 😀
több mint 11 éve
andree
1 737
Aszondja hogy a múlt héten kapott ajánlatot LSH, de nem volt elég nagy az ajánlat így biztosra vehető, hogy FA lesz, ott pedig biztos lesz olyan kérője aki megadja neki a kívánt pénzt.FucuKár érte, jó gyerek volt, olcsón maradhatott volna, de sztem átvészeli majd valahogy a franchise az elvesztését. 😀
Elvileg Foster meg aláírt a Steelersnél, szóval őt ki lehet húzni a pletykacsokorból.
több mint 11 éve
Aszondja hogy a múlt héten kapott ajánlatot LSH, de nem volt elég nagy az ajánlat így biztosra vehető, hogy FA lesz, ott pedig biztos lesz olyan kérője aki megadja neki a kívánt pénzt.
több mint 11 éve
Ohrnberger volt csere center azon a meccsen sérült meg úgy, hogy IR-re került. Előtte Snyder cseréje volt egy meccsen (mondjuk 13 meccsen nem játszott az biztos, ez csak most jutott eszembe 😊).LSH szerintem olyan pénz fog kérni, amit Keimék nem fognak megadni. Kickoffot visszahordani ott van William Powell punt returnernek meg PP 😊
Ha SMith it kötne ki nagyon leesne az állam. Nagyon sok pénzt kér és lesz olyan csapat aki megadja, de nem a Cards.
Bush már más kérdés. Megmutatta, hogy normális RB is tud lenni, de nem bízok benne, hogy Arizonában kötne ki.
OL-be nem fognak FA-ról hozni embert (vagy csak valami futottak még cserét), így is nagyon sokba van a fal, oda a draftról fog érkezni vérfrissítés.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/10/Megy_vagy_marad/én LSH-t azért megtartanám Kickoff Returnerként, csakhogy lenyomja Stumpot az első helyről 😉
szerintetek kiket lenne érdemes újraszerződtetni a free agentek közül?Dexxter Tailor
Career:
1. 4,007..... Stump Mitchell, 1981–89
2. 3,865..... MarTay Jenkins, 2000–02
3. 3,662..... LaRod Stephens-Howling, 2009–
ja és Wilsonért vérzik a szívem 😕
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Mivel kivágtunk pár embert, kb 7,5 misivel vagyunk a sapka alatt, még Kolb valamint a fal nagy részének (Snyder, Colldege, akár Brown) a szerződését nem ártana átstrukturálni, és akkor 1 nagy név (Smith vagy Bush) mindenképp elférne, és Johnsonékat is vissza lehetne igazolni
több mint 11 éve
andree
1 737
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/10/Megy_vagy_marad/Nekem tetszik a lista. Mintha Ohrnberger lett volna idén a cserecenter, bár emlékeim szerint Snyder is jobb volt ott. LSH is ok volt idén, de kíváncsi vagyok mennyi pénzt ér a piacon. Nagyon kevésért tartanám talán.
szerintetek kiket lenne érdemes újraszerződtetni a free agentek közül?Dexxter Tailor
Tudom, hogy FA pletykákra reagálásért nagy oltást kapok Fucutól, de csak így zárójelben:
Smith kicsit drága lenne, kíváncsi vagyok Tolert mennyire értékeli a piac.
Bush talentben nagy upgrade lenne Wellshez képest. Tipikus új GM nagy név a zsákban húzás lenne. Nem vagyok biztos benne, hogy a mostani futásblokkolás mellett megváltó lenne, de alapvetően örülnék egy ilyen névnek a futóegységben a tavalyi szörnyűség után.
Foster ok lenne, csak kicsit sok pénz áll már Snyderben is.
Kíváncsi vagyok mi lesz majd. Nem igazán számítottam rá, hogy nagyon aktívak leszünk a piacon.