Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Azon gondolkoztam hogy senki nem írt a mockjában C-t. Szerintem elférne, vagy nem?
több mint 12 éve
írtam egy szösszenetet, a spekulációs cikk később jön 😊 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/02/Palmer_Arizonaban/Dexxter Tailor"Ő lehet az első olyan irányító, aki három különböző csapatban is 4000 yardot dob az alapszakasz során."
ámen
több mint 12 éve
omgGM Steve Keim has 3 sons; their names are Carson, Brady & Warner.
több mint 12 éve
Igazából az lenne a jó, ha bejönne ez a Palmer dolog, de akkor valószínűleg jövőre sem fogunk olyan korán húzni, hogy egy megfelelő szintű irányítót tudjunk draftolni az első körben. Ha jól tudom akkor jövőre sok jó QB prospect fog kijönni, ami nekünk kedvezhet, de úgy is jó lenne az elején húzni. Azért is nem értem, hogy miért nem mentünk neki Stantonnal az évnek. A tavalyinál rosszabb teljesítményt nem hiszem, hogy hozott volna.Leon78Azért mert a tavalyi olyan szinten szar volt, hogy nem az a mérce. Nem oda kell rakni azt a bizonyos lécet, hanem bizony sokkal feljebb és Palmerrel legalább van esélyünk arra, hogy megugorjuk, mert lássuk be Stantonnal nem igazán lenne. Én sem várok tőle rekodokat, de ha egy átlag szintet tud hozni, akkor már nem lesz gond.
több mint 12 éve
semmi, fején találtad a szöget 😊Na most ezzel mi a baj? 😀Úgy van ahogy Fucu írja!ezen jót röhögtem 😀Höri
Azért Palmer nem rossz irányító. Az hogy emberileg egy nulla az más dolog. Bruce
Bruce
több mint 12 éve
írtam egy szösszenetet, a spekulációs cikk később jön 😊 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/02/Palmer_Arizonaban/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Ez csak az én véleményem, de szerintem van erre esély bőven, bár ez csak egy laikus véleménye. 😊miért a 4-5. körre? Ki mondta azt, hogy csak akkor húzhatnak QB-t?Ezek után max a 4. 5. körre várható QB, de akkor meg ugyanott vagyunk ahol eddig.Leon78miért is nem?FucuDe magyarázd már el miért léptünk visszafele?FucuMert nem fogunk QB-t draftolni 😊silent7939
Én már jobban örülnék, ha jövőre húznának, de legkésőbb a 3. körben jön egy QB.Fucu
több mint 12 éve
Igazából az lenne a jó, ha bejönne ez a Palmer dolog, de akkor valószínűleg jövőre sem fogunk olyan korán húzni, hogy egy megfelelő szintű irányítót tudjunk draftolni az első körben. Ha jól tudom akkor jövőre sok jó QB prospect fog kijönni, ami nekünk kedvezhet, de úgy is jó lenne az elején húzni. Azért is nem értem, hogy miért nem mentünk neki Stantonnal az évnek. A tavalyinál rosszabb teljesítményt nem hiszem, hogy hozott volna.
több mint 12 éve
miért a 4-5. körre? Ki mondta azt, hogy csak akkor húzhatnak QB-t?Ezek után max a 4. 5. körre várható QB, de akkor meg ugyanott vagyunk ahol eddig.Leon78miért is nem?FucuDe magyarázd már el miért léptünk visszafele?FucuMert nem fogunk QB-t draftolni 😊silent7939
Én már jobban örülnék, ha jövőre húznának, de legkésőbb a 3. körben jön egy QB.
több mint 12 éve
Mind1... lesz ami lesz. Egy újabb reményteljes szezonnak nézünk elébe.
több mint 12 éve
Ezek után max a 4. 5. körre várható QB, de akkor meg ugyanott vagyunk ahol eddig.miért is nem?FucuDe magyarázd már el miért léptünk visszafele?FucuMert nem fogunk QB-t draftolni 😊silent7939
több mint 12 éve
eddig sem volt valószínű, hogy az első körben húznak Arians-ék1. körben nem valószínű (szerintem)Amadeus91miért is nem?FucuDe magyarázd már el miért léptünk visszafele?FucuMert nem fogunk QB-t draftolni 😊silent7939
több mint 12 éve
1. körben nem valószínű (szerintem)miért is nem?FucuDe magyarázd már el miért léptünk visszafele?FucuMert nem fogunk QB-t draftolni 😊silent7939
több mint 12 éve
miért is nem?De magyarázd már el miért léptünk visszafele?FucuMert nem fogunk QB-t draftolni 😊silent7939
több mint 12 éve
De magyarázd már el miért léptünk visszafele?FucuMert nem fogunk QB-t draftolni 😊
több mint 12 éve
De magyarázd már el miért léptünk visszafele?
több mint 12 éve
Jó lehet kicsit túl negatívan fogadtam, de egy pillanatra felment a pumpa bennem. Kicsit úgy érzem, hogy visszafelé léptünk a csapatépítés terén. de persze elfogadom más véleményét is. Szóval azt kívánom legyen igazatok. 😊egyáltalán nem volt Palmer az elsődleges opcióm, de ha már így alakult miért írjuk le már a legelején?FucuAzért valljuk be neked sem ez volt az elsődleges opciód a QB kérdésre.Leon78azért mert nem írom le az első percben? akkor optimista vagyok.FucuElső nap amikor a játékosok fociról beszélhetnek az edzőkkel, de persze szarjunk bele a szezonba április 2-án...Fucu te mint mindig, most is túl optimista vagy.silent7939
Kapkodás? Lehet, de mi innen mit tudunk arról mit akarnak Arians-ék? Semmit. Hoyer egy éves RFA tendere nem garantált, tehát hiába szól 2 millióról ha elküldjük nincs cap hit. Tehát van Stanton és Palmer, meg Lindley, aki a TC-ig biztos a csapatnál lesz.
2 év 16 millió + 4 millió teljesítményösztönzők. Ebből 10 millió garantált ez sok, de kevesebbért nem írt alá és azt olvastam, hogy egy év után nagy cap hit nélkül el lehet küldeni. Mit adtunk érte? gyakorlatilag semmit.
Várjuk meg mi sül ki belőle, majd azután döntsük el hogy szar üzlet volt vagy sem.Fucu
több mint 12 éve
egyáltalán nem volt Palmer az elsődleges opcióm, de ha már így alakult miért írjuk le már a legelején?Azért valljuk be neked sem ez volt az elsődleges opciód a QB kérdésre.Leon78azért mert nem írom le az első percben? akkor optimista vagyok.FucuElső nap amikor a játékosok fociról beszélhetnek az edzőkkel, de persze szarjunk bele a szezonba április 2-án...Fucu te mint mindig, most is túl optimista vagy.silent7939
Kapkodás? Lehet, de mi innen mit tudunk arról mit akarnak Arians-ék? Semmit. Hoyer egy éves RFA tendere nem garantált, tehát hiába szól 2 millióról ha elküldjük nincs cap hit. Tehát van Stanton és Palmer, meg Lindley, aki a TC-ig biztos a csapatnál lesz.
2 év 16 millió + 4 millió teljesítményösztönzők. Ebből 10 millió garantált ez sok, de kevesebbért nem írt alá és azt olvastam, hogy egy év után nagy cap hit nélkül el lehet küldeni. Mit adtunk érte? gyakorlatilag semmit.
Várjuk meg mi sül ki belőle, majd azután döntsük el hogy szar üzlet volt vagy sem.Fucu
több mint 12 éve
Azért valljuk be neked sem ez volt az elsődleges opciód a QB kérdésre.azért mert nem írom le az első percben? akkor optimista vagyok.FucuElső nap amikor a játékosok fociról beszélhetnek az edzőkkel, de persze szarjunk bele a szezonba április 2-án...Fucu te mint mindig, most is túl optimista vagy.silent7939
több mint 12 éve
Ezzel a szerződéssel sztem jó húzás. Nem hiszem hogy bárki 2-14es szezont akarna futni, amire a Stanton-Hoyer páros garancia lenne. Nyugodtan lehet mögé keresni a fiatal irányítókat, elvégre csak az idei szezonra(és jövőre) jött tüzet oltani. Hoyert úgy olvastam aktívan áruljuk már egy ideje. Van egy kezdő szintű irányítónk, aki a nem túl acélos Raidersben 4k yard fölött dobált 85-ös ratingel. Ugyan ez tavaly nálunk: 3383 yrd, 63 rating(mindenkit összerakva).köszönöm szépen, végre valaki.
Van kezdő irányító és egy jó backup, nyugodtan lehet hozni még a draftról irányítót. Azért ez nem egy Kolb szerű szerződés, és nem is adtunk fel érte szinte semmit.andree
több mint 12 éve
azért mert nem írom le az első percben? akkor optimista vagyok.Első nap amikor a játékosok fociról beszélhetnek az edzőkkel, de persze szarjunk bele a szezonba április 2-án...Fucu te mint mindig, most is túl optimista vagy.silent7939
több mint 12 éve
Első nap amikor a játékosok fociról beszélhetnek az edzőkkel, de persze szarjunk bele a szezonba április 2-án...Fucu te mint mindig, most is túl optimista vagy.
több mint 12 éve
Ezzel a szerződéssel sztem jó húzás. Nem hiszem hogy bárki 2-14es szezont akarna futni, amire a Stanton-Hoyer páros garancia lenne. Nyugodtan lehet mögé keresni a fiatal irányítókat, elvégre csak az idei szezonra(és jövőre) jött tüzet oltani. Hoyert úgy olvastam aktívan áruljuk már egy ideje. Van egy kezdő szintű irányítónk, aki a nem túl acélos Raidersben 4k yard fölött dobált 85-ös ratingel. Ugyan ez tavaly nálunk: 3383 yrd, 63 rating(mindenkit összerakva). Van kezdő irányító és egy jó backup, nyugodtan lehet hozni még a draftról irányítót. Azért ez nem egy Kolb szerű szerződés, és nem is adtunk fel érte szinte semmit.
több mint 12 éve
Végre valaki velem röhög. 😊Úgy van ahogy Fucu írja!ezen jót röhögtem 😀Höri
Azért Palmer nem rossz irányító. Az hogy emberileg egy nulla az más dolog. Bruce