Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Mikor álltunk át 4-3-as védelemre? vagy ez csak kamu?emberke22
a hivatalos verzió még az hogy 3-4 lesz, de történtek olyan igazolások amik azt vetítik előre hogy sok 4-3 lesz látható. Meg ugye nagyon sok nickel felállás is lesz amikor 4DL 2LB 5DB van fent a pályán.
A véleményem az hogy tök mindegy milyen sémát játszik a csapat, ha megbízhatóan teljesítenek.Fucu
Igen ezt már írtad is korábban és egyetértek vele. Csak azért kérdeztem mert Höri a cikkében már azt írta, hogy váltottunk 4-3-ra, holott ez még egyáltalán nem hivatalos, csak az igazolások sejtettnek.
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Mikor álltunk át 4-3-as védelemre? vagy ez csak kamu?emberke22
a hivatalos verzió még az hogy 3-4 lesz, de történtek olyan igazolások amik azt vetítik előre hogy sok 4-3 lesz látható. Meg ugye nagyon sok nickel felállás is lesz amikor 4DL 2LB 5DB van fent a pályán.
A véleményem az hogy tök mindegy milyen sémát játszik a csapat, ha megbízhatóan teljesítenek.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Mikor álltunk át 4-3-as védelemre? vagy ez csak kamu?
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Leigazoltuk Chilo Rachal guardot, tavaly a Bearsben volt, előtte meg a Ninersben.Dexxter Tailor
várható volt, hogy minden csapat elkezd ma igazolgatni akinek már megírtam az elemzését 😀

lehet kezd majd

több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 956 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Leigazoltuk Chilo Rachal guardot, tavaly a Bearsben volt, előtte meg a Ninersben.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 956 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939
nekem Arians sapkáját lopd el 😀

Don't blink!
több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
hamár uborkaszezon 😉
Cardinals Cheerleaders tryouts:
 www.azcardinals.com/videos-photos/photo-gallery/Scenes-from-Cardinals-Cheerleaders-tryouts/bcdfcc74-b1b3-4691-becf-6656d519ad8c
több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
egy Cards-os terepsatyi rendel 😀 madarászathoz is jó lesz 😉 de most komolyan!
esetleg Fitz aláírással a karimáján 😉
 www.azoneteamstore.com/arizona-cardinals-adjustable-real-tree-relaxed-slouch-hat/detail.php?p=375832&v=cardinals_hats
több mint 12 éve
az még az első évében volt utána 3-4-et játszottunk.

több mint 12 éve
catattack 3 520
Anno Whiz is nyilatkozta, ha jól emlékszem, hogy nem kimondottan 3-4 nem mondaná a sémát....
több mint 12 éve
andree Arizona Cardinals 1 782
Hamarosan Ziggy Ansah-t workoutoljuk, Walterfootball szerint Dion Jordant is. Előbbi elsősorban 4-3 DE utóbbi inkább 3-4 OLB(A leírások szerint). Érdekes. Úgy látom olyan embereket keresünk, akik nagyjából mind a két rendszerbe beilleszthetőek. Ezek szerint tényleg erősen mixelve lesz a dolog. Így viszont Mingo is kiesik. Ő sztem kizárólag 3-4 OLB. A sebességét kihasználva, CC mögül indulva komoly tényező lehetne, de van vele kapcsolatban annyi kérdőjel, hogy ne bánjam, ha kiesik a látókörünkből.
több mint 12 éve
Rövidhírek:
- Leigazoltuk Will Batson kicker/puntert, aki a TC alatt lesz Feely és Zast vetélytársa, 99,9%, hogy cutolva lesz TC végén 😊
- Max Hall Winnipegbe, azaz a CFL-be igazolt.
- A Cardinalsos "march madness"-t pedig Kelemete elkapása nyerte 16. kiemeltként 😊 Nálam mondjuk a Sanders fumble return TD lett az első, de mindegy 😀

Don't blink!
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Larry, Dockett, D-Wash stb. aláírás rendel 😊Fucu
Tudod mit? Szedj össze mindent amit tudsz. 😊Leon78
Meglesz... remélem összejön 😊 Most nagyon rákattantam erre a fly & drive cuccra... a leendő második asszony meg egész jól fogadta 😀silent7939
Ha tényleg arra jársz akkor én vevő vagyok. 😊
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Tudod mit? Szedj össze mindent amit tudsz. 😊Leon78
Meglesz... remélem összejön 😊 Most nagyon rákattantam erre a fly & drive cuccra... a leendő második asszony meg egész jól fogadta 😀
több mint 12 éve
Tudod mit? Szedj össze mindent amit tudsz. 😊
több mint 12 éve
Larry, Dockett, D-Wash stb. aláírás rendel 😊

több mint 12 éve
ArizonaFan Arizona Cardinals 160
jöhet ide is. 😀

több mint 12 éve
Naná, egy mez jó lenne. 😊
több mint 12 éve
Persze!
Ha a holdon járok én is hozzak valamit?catattack
Mekkora f.sz vagy cat 😀 fájdalmas.
Épp a második nászutam szervezem ami esélyes hogy Los Angeles-Las Vegas-SF fly&drive utazás lesz. Akár útba is ejthetem a Cardinals drive-ot.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak igen hozz kérlek.
több mint 12 éve
catattack 3 520
Persze!
Ha a holdon járok én is hozzak valamit?
több mint 12 éve
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀
több mint 12 éve
catattack 3 520
Leon és Silent figyelmébe:  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/07/Carson_Palmer_az_uj_Kevin_Kolb_vagy_az_uj_Kurt_Warner/ 😊Dexxter Tailor
Ez csak a személyes véleményem, de Hall sokkal jobb volt, mint Lindley!
több mint 12 éve
Mi vagyunk a két fekete bárány úgy látom. 😊 Azért remélem nem tagadtok ki a Cardinals családból. 😊Leon78
Miért tagadnánk ki titeket? 😊 Csak ti voltatok a legnagyobb ellenzői a trade-nek, azért írtalak bele titeket a hsz-be 😊

Személy szerint örülök, hogy Palmernek köszönhetően az első naptól láthatjuk mit akar Arians megvalósítani. Gondoljunk bele tavaly hány meccset húztunk volna be, ha normális irányítónk van. A Jets és a Falcons meccs ugrik be elsőre, ami könnyen hozható lett volna, ha legalább egy csere szintű ember van ott, nemhogy kezdő.andree
Billssilent7939
A Bills meccset nem venném ide, mert ott volt "normális" irányítónk, csak lesérült 😊 a Vikings ellen is nagy homályokat dobott Skelton, a Jets meg a Falcons egyértelmű W lett volna 😊Dexxter Tailor
A Jets az a második legszégyenteljesebb meccsünk volt 😀
több mint 12 éve
Mi vagyunk a két fekete bárány úgy látom. 😊 Azért remélem nem tagadtok ki a Cardinals családból. 😊Leon78
Miért tagadnánk ki titeket? 😊 Csak ti voltatok a legnagyobb ellenzői a trade-nek, azért írtalak bele titeket a hsz-be 😊

Személy szerint örülök, hogy Palmernek köszönhetően az első naptól láthatjuk mit akar Arians megvalósítani. Gondoljunk bele tavaly hány meccset húztunk volna be, ha normális irányítónk van. A Jets és a Falcons meccs ugrik be elsőre, ami könnyen hozható lett volna, ha legalább egy csere szintű ember van ott, nemhogy kezdő.andree
Billssilent7939
A Bills meccset nem venném ide, mert ott volt "normális" irányítónk, csak lesérült 😊 a Vikings ellen is nagy homályokat dobott Skelton, a Jets meg a Falcons egyértelmű W lett volna 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
Amit még hozzá lehet tenni, hogy nézzük meg a többi komoly QB needben lévő csapatot. Chiefs megszerezte Smith-t, az Eagles megtartotta a Vicket, a Bills leigazolta Kolbot, Mind megfelelő pozícióban voltak, hogy a class első 1-2 játékosából válasszanak a drafton, de senki nem vállalta be biztosíték nélkül. Ez sok mindent elárul arról, mit gondolnak az idén érkező irányítókról. Persze meg kell találni a hosszútávú megoldást, de erőltetni sokkal rosszabb, mint elnapolni.

Bills