Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Igen ezt már írtad is korábban és egyetértek vele. Csak azért kérdeztem mert Höri a cikkében már azt írta, hogy váltottunk 4-3-ra, holott ez még egyáltalán nem hivatalos, csak az igazolások sejtettnek.Mikor álltunk át 4-3-as védelemre? vagy ez csak kamu?emberke22a hivatalos verzió még az hogy 3-4 lesz, de történtek olyan igazolások amik azt vetítik előre hogy sok 4-3 lesz látható. Meg ugye nagyon sok nickel felállás is lesz amikor 4DL 2LB 5DB van fent a pályán.
A véleményem az hogy tök mindegy milyen sémát játszik a csapat, ha megbízhatóan teljesítenek.Fucu
több mint 12 éve
Mikor álltunk át 4-3-as védelemre? vagy ez csak kamu?emberke22a hivatalos verzió még az hogy 3-4 lesz, de történtek olyan igazolások amik azt vetítik előre hogy sok 4-3 lesz látható. Meg ugye nagyon sok nickel felállás is lesz amikor 4DL 2LB 5DB van fent a pályán.
A véleményem az hogy tök mindegy milyen sémát játszik a csapat, ha megbízhatóan teljesítenek.
több mint 12 éve
Mikor álltunk át 4-3-as védelemre? vagy ez csak kamu?
több mint 12 éve
Leigazoltuk Chilo Rachal guardot, tavaly a Bearsben volt, előtte meg a Ninersben.Dexxter Tailorvárható volt, hogy minden csapat elkezd ma igazolgatni akinek már megírtam az elemzését 😀
lehet kezd majd
több mint 12 éve
Leigazoltuk Chilo Rachal guardot, tavaly a Bearsben volt, előtte meg a Ninersben.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939nekem Arians sapkáját lopd el 😀

Don't blink!
több mint 12 éve
hamár uborkaszezon 😉Cardinals Cheerleaders tryouts:
www.azcardinals.com/videos-photos/photo-gallery/Scenes-from-Cardinals-Cheerleaders-tryouts/bcdfcc74-b1b3-4691-becf-6656d519ad8c
több mint 12 éve
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939egy Cards-os terepsatyi rendel 😀 madarászathoz is jó lesz 😉 de most komolyan!
esetleg Fitz aláírással a karimáján 😉
www.azoneteamstore.com/arizona-cardinals-adjustable-real-tree-relaxed-slouch-hat/detail.php?p=375832&v=cardinals_hats
több mint 12 éve
az még az első évében volt utána 3-4-et játszottunk.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Anno Whiz is nyilatkozta, ha jól emlékszem, hogy nem kimondottan 3-4 nem mondaná a sémát....
több mint 12 éve
Hamarosan Ziggy Ansah-t workoutoljuk, Walterfootball szerint Dion Jordant is. Előbbi elsősorban 4-3 DE utóbbi inkább 3-4 OLB(A leírások szerint). Érdekes. Úgy látom olyan embereket keresünk, akik nagyjából mind a két rendszerbe beilleszthetőek. Ezek szerint tényleg erősen mixelve lesz a dolog. Így viszont Mingo is kiesik. Ő sztem kizárólag 3-4 OLB. A sebességét kihasználva, CC mögül indulva komoly tényező lehetne, de van vele kapcsolatban annyi kérdőjel, hogy ne bánjam, ha kiesik a látókörünkből.
több mint 12 éve
Rövidhírek:- Leigazoltuk Will Batson kicker/puntert, aki a TC alatt lesz Feely és Zast vetélytársa, 99,9%, hogy cutolva lesz TC végén 😊
- Max Hall Winnipegbe, azaz a CFL-be igazolt.
- A Cardinalsos "march madness"-t pedig Kelemete elkapása nyerte 16. kiemeltként 😊 Nálam mondjuk a Sanders fumble return TD lett az első, de mindegy 😀

Don't blink!
több mint 12 éve
Ha tényleg arra jársz akkor én vevő vagyok. 😊Meglesz... remélem összejön 😊 Most nagyon rákattantam erre a fly & drive cuccra... a leendő második asszony meg egész jól fogadta 😀silent7939Tudod mit? Szedj össze mindent amit tudsz. 😊Leon78Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Larry, Dockett, D-Wash stb. aláírás rendel 😊Fucu
több mint 12 éve
Meglesz... remélem összejön 😊 Most nagyon rákattantam erre a fly & drive cuccra... a leendő második asszony meg egész jól fogadta 😀Tudod mit? Szedj össze mindent amit tudsz. 😊Leon78Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Larry, Dockett, D-Wash stb. aláírás rendel 😊Fucu
több mint 12 éve
Tudod mit? Szedj össze mindent amit tudsz. 😊Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Larry, Dockett, D-Wash stb. aláírás rendel 😊Fucu
több mint 12 éve
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Larry, Dockett, D-Wash stb. aláírás rendel 😊
több mint 12 éve
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Naná, egy mez jó lenne. 😊
több mint 12 éve
Mekkora f.sz vagy cat 😀 fájdalmas.Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Persze!
Ha a holdon járok én is hozzak valamit?catattack
Épp a második nászutam szervezem ami esélyes hogy Los Angeles-Las Vegas-SF fly&drive utazás lesz. Akár útba is ejthetem a Cardinals drive-ot.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak igen hozz kérlek.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀silent7939Persze!
Ha a holdon járok én is hozzak valamit?
több mint 12 éve
Srácok! Ha idén járok Glendale környékén hozzak valami souvenirt? 😀
több mint 12 éve
catattack
3 520
Leon és Silent figyelmébe: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/07/Carson_Palmer_az_uj_Kevin_Kolb_vagy_az_uj_Kurt_Warner/ 😊Dexxter TailorEz csak a személyes véleményem, de Hall sokkal jobb volt, mint Lindley!
több mint 12 éve
A Jets az a második legszégyenteljesebb meccsünk volt 😀Mi vagyunk a két fekete bárány úgy látom. 😊 Azért remélem nem tagadtok ki a Cardinals családból. 😊Leon78Miért tagadnánk ki titeket? 😊 Csak ti voltatok a legnagyobb ellenzői a trade-nek, azért írtalak bele titeket a hsz-be 😊
A Bills meccset nem venném ide, mert ott volt "normális" irányítónk, csak lesérült 😊 a Vikings ellen is nagy homályokat dobott Skelton, a Jets meg a Falcons egyértelmű W lett volna 😊Dexxter TailorSzemély szerint örülök, hogy Palmernek köszönhetően az első naptól láthatjuk mit akar Arians megvalósítani. Gondoljunk bele tavaly hány meccset húztunk volna be, ha normális irányítónk van. A Jets és a Falcons meccs ugrik be elsőre, ami könnyen hozható lett volna, ha legalább egy csere szintű ember van ott, nemhogy kezdő.andreeBillssilent7939
több mint 12 éve
Mi vagyunk a két fekete bárány úgy látom. 😊 Azért remélem nem tagadtok ki a Cardinals családból. 😊Leon78Miért tagadnánk ki titeket? 😊 Csak ti voltatok a legnagyobb ellenzői a trade-nek, azért írtalak bele titeket a hsz-be 😊
A Bills meccset nem venném ide, mert ott volt "normális" irányítónk, csak lesérült 😊 a Vikings ellen is nagy homályokat dobott Skelton, a Jets meg a Falcons egyértelmű W lett volna 😊Személy szerint örülök, hogy Palmernek köszönhetően az első naptól láthatjuk mit akar Arians megvalósítani. Gondoljunk bele tavaly hány meccset húztunk volna be, ha normális irányítónk van. A Jets és a Falcons meccs ugrik be elsőre, ami könnyen hozható lett volna, ha legalább egy csere szintű ember van ott, nemhogy kezdő.andreeBillssilent7939

Don't blink!
több mint 12 éve
Amit még hozzá lehet tenni, hogy nézzük meg a többi komoly QB needben lévő csapatot. Chiefs megszerezte Smith-t, az Eagles megtartotta a Vicket, a Bills leigazolta Kolbot, Mind megfelelő pozícióban voltak, hogy a class első 1-2 játékosából válasszanak a drafton, de senki nem vállalta be biztosíték nélkül. Ez sok mindent elárul arról, mit gondolnak az idén érkező irányítókról. Persze meg kell találni a hosszútávú megoldást, de erőltetni sokkal rosszabb, mint elnapolni.Bills
Személy szerint örülök, hogy Palmernek köszönhetően az első naptól láthatjuk mit akar Arians megvalósítani. Gondoljunk bele tavaly hány meccset húztunk volna be, ha normális irányítónk van. A Jets és a Falcons meccs ugrik be elsőre, ami könnyen hozható lett volna, ha legalább egy csere szintű ember van ott, nemhogy kezdő.andree