Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 469 — no es importante
hallgassátok 😊  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/25/Draft_elotti_podcast/Dexxter Tailor
Megvolt, jó volt 😀silent7939
valami komolyabb értékelés? 😀 azon kívül, hogy még mindig nincs normális mikrofonom 😊Dexxter Tailor
a neveket kiejthetnétek értelmesebben is, mert kb. egyszer volt jól hallható, hogy kiről is beszéltek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 956 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hallgassátok 😊  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/25/Draft_elotti_podcast/Dexxter Tailor
Megvolt, jó volt 😀silent7939
valami komolyabb értékelés? 😀 azon kívül, hogy még mindig nincs normális mikrofonom 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Érdekes kis draft lesz ez.
Elég nagy a káosz még az első kör körül is 😀
Nagy kérdés szerintem hogy ki a nagyobb reach? Lane Johnson vagy a Cooper, Warmack duó?
Biztos egyáltalán hogy támadó falember fog jönni? Vagy kihúzzuk az elérhető legjobb mókust?

Amin gondolkoztam a tradek kapcsán az hogy pillanatnyilag szerintem a mi 1/7-es pozíciónk értékes lehet mert nem kerül annyiba mint mondjuk az 1/3-1/4 ellenben ezzel is simán be lehet húzni need-et a védelembe, főleg ha nagy OT run lesz az elején. Emiatt szerintem elég sok ajánlatot fogunk kapni és ha jól gazdálkodunk lehet egy idei 2. kör közepe, meg valami későbbi, vagy egy 2014-es bónusz pick. Szerintem jól járnánk vele. Így másodikban simán jöhetne G és QB.
több mint 12 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Tegnap szerződtettük Jarett Dillard-ot exJaguras(3év) WR-t.
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Megvolt, jó volt 😀
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 956 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hallgassátok 😊  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/25/Draft_elotti_podcast/

Don't blink!
több mint 12 éve
andree Arizona Cardinals 1 782
Sztem ez séma függő. Cooper mozgékonyabb guard, míg Warmack erőből dolgozik. Talent levelben sztem utóbbi előrébb jár, de van ahová nem illik annyira. A mi falunkba inkább Warmackot mondanám jobb fitnek.
több mint 12 éve
Érdekes dolgokat írnak az új mockokban, ha jól látom, akkor Coopert előrébb rakják a G-k között, mint Warmack-ot, illetve Geno egy két helyen még az első körbe sem fért be.
Minek köszönhetők ezek a változások, illetve Cooper miben lehet jobb, mint W.Leon78
Gondolom rájöttek, hogy Geno mégse akkora "isten", mint pl Luck vagy RGIII. Szerintem úgyis kimegy vagy 3 QB az első körben, a tavalyi évből kiindulva, hiába hatalmas reach mind 😊
A Cooper - Warmack dolgot nem értem, szerintem Warmack simán top10-es lehetne (remélem mi draftoljuk 😀). (Cooper meg top15-ös 😊)

Don't blink!
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Érdekes dolgokat írnak az új mockokban, ha jól látom, akkor Coopert előrébb rakják a G-k között, mint Warmack-ot, illetve Geno egy két helyen még az első körbe sem fért be.
Minek köszönhetők ezek a változások, illetve Cooper miben lehet jobb, mint W.
több mint 12 éve
Sokat gondolkoztam, hogy leírjam ezt ide, de mivel pang a fórum gondoltam a semmihez képest, talán ez is megteszi. Volt egy bizarr álmom tegnap előre tradeltünk a Kansas által, elhoztuk Joeckelt és a 2.körben amikor választhattunk(2/6) addig csúszott Fisher és átkoztuk a világot. Ma kicsit gondolkoztam ezen, a 2. rész az volt a rémálom és persze elég képtelenségnek tűnik, de az első rész elgondolkodtató, hogy lehet előre tradelünk, Joeckelért vagy Fisherért. És erre most nézek egy mockot amiben előre tradeltünk:
 www.rotoworld.com/articles/cfb/43099/344/mondays-mock
Hát furcsa véletlenek vannak 😀 (nem leharapni a fejem, tudom, hogy kicsi a valószínűsége, meg őszintén szólva én örülnék neki, de azért mi van, ha mégis? )emberke22
Felmerültek ezek a dolgok, de Keim ezzel “I’m not in the business of giving away picks.” rövidre zárta.
több mint 12 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Sokat gondolkoztam, hogy leírjam ezt ide, de mivel pang a fórum gondoltam a semmihez képest, talán ez is megteszi. Volt egy bizarr álmom tegnap előre tradeltünk a Kansas által, elhoztuk Joeckelt és a 2.körben amikor választhattunk(2/6) addig csúszott Fisher és átkoztuk a világot. Ma kicsit gondolkoztam ezen, a 2. rész az volt a rémálom és persze elég képtelenségnek tűnik, de az első rész elgondolkodtató, hogy lehet előre tradelünk, Joeckelért vagy Fisherért. És erre most nézek egy mockot amiben előre tradeltünk:
 www.rotoworld.com/articles/cfb/43099/344/mondays-mock
Hát furcsa véletlenek vannak 😀 (nem leharapni a fejem, tudom, hogy kicsi a valószínűsége, meg őszintén szólva én örülnék neki, de azért mi van, ha mégis? )
több mint 12 éve
Véleményem szerint az első körben mindenféleképpen arra kellene törekedni, hogy egy tutit válasszunk. Lehetőleg kockázat nélküli játékost. Lehetőleg ne legyen sérülékeny, és egyből bevethető legyen. Ahhoz mit szóltok, ha esetlegesen Milliner csúszna hozzánk, akkor mi lenne a választás. Jó kis Corner páros lenne az biztos. 😊 Bár nem tudom értékben megérné e 1/7-reA legtöbb helyen Warmackot és Johnsont láttam nálunk, vagyis nagy valószínűséggel ők jöhetnek.
Kik lehetnek azok a játékosok akik tuti választások lehetnek. mellesleg úgy látom Jarvis Johns is lecsúszóban van a mockokban.
több mint 12 éve
Én ellennék a Lane Johnson pickel. Ami ellene szól, hogy Keim azt mondta a combine nem nagyon volt hatással a boardjára, a gametape ami érdekli, és az alapján ő mid 1st. Az is a mockok ellen szól, hogy ők megnézik mi volt gyenge, mi történt FA-n, és odaírják neednek ami ebből kijön. Nem feltétlenül számolják bele a tavalyi sérüléseket. Ha Arians azt mondja(márpedig ezt nyilatkozta) Levi jó LT, akkor nem lesz oda egy kicsit reach szagú pickként Lane Johnson(Fisher már egy egészen más téma). Persze ide most belehetne illeszteni bármelyik random Levi Brownos poént.

Nekem álomszerű a letrade és valamelyik TOP2 guard lenne, szorosan utána jön egy elit passrusher. Az, hogy Jordan, Ansah vagy Mingo elit-e, arról már kb egy 50 oldalnyi vitát olvastam. Keimékre bízom a dolgot. 😀
több mint 12 éve
Egyébként van valami új infó a draftal kapcsolatban? Új kiszemeltek, esetleges elszólások. Úgy nézem a legtöbb helyen L. Johnsont írják hozzánk masszívan.Leon78
Két napja volt a hivatalos draft előtt sajtótájékoztató Keimel és Arians-szal, de semmi új dolog nem szivárgott ki. És nem is fog.
Az biztos, hogy ha úgy adódik nem needre húznak. Olyan játékost akarnak 1/7-re aki újoncként kezdő lesz.

Én már olyat is olvastam, hogy Lane Johnson bent sem lesz 1/7-nél.Fucu
Úgy gondolod érkezhet Johnson, ha bent lesz? Szerinted kezdő szintet képvisel? Nem lennék oda az örömtől, ha őt húznánk.
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Egyébként van valami új infó a draftal kapcsolatban? Új kiszemeltek, esetleges elszólások. Úgy nézem a legtöbb helyen L. Johnsont írják hozzánk masszívan.Leon78
Két napja volt a hivatalos draft előtt sajtótájékoztató Keimel és Arians-szal, de semmi új dolog nem szivárgott ki. És nem is fog.
Az biztos, hogy ha úgy adódik nem needre húznak. Olyan játékost akarnak 1/7-re aki újoncként kezdő lesz.

Én már olyat is olvastam, hogy Lane Johnson bent sem lesz 1/7-nél.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
ez a mock ott van elbaszva hogy nem két 7. körös draft pickünk van, hanem egy hatodik és egy hetedik, amiből a 7. az oaklandből érkező. Plusz Quessenberry nem hinném, hogy C lesz, inkább G és nincs az az Isten, hogy 3 OL érkezzen a draftról.

több mint 12 éve
Ezt a mockot most találtam, egy fórumon, érdekes.:
1st Pick- Chance Warmack, OG Alabama

2nd Pick- Terron Armstead, OT Arkansas Pine Bluff

3rd Pick- Sio Moore, OLB Connecticut

4th Pick- Tony Jefferson, S Oklahoma

5th Pick- David Quessenberry, C San Jose State

7th Pick (from Raiders) - Sean Renfree, QB Duke

7th Pick- Latavius Murray, Central Florida
több mint 12 éve
Egyébként van valami új infó a draftal kapcsolatban? Új kiszemeltek, esetleges elszólások. Úgy nézem a legtöbb helyen L. Johnsont írják hozzánk masszívan.
több mint 12 éve
Nem rémlik hogy valaki írta volna, hogy Larry Centers fogja bemondani a második körös választottat New Yorkban.
Centers az 1990-es drafton lett kiválasztva az ötödik körben. 1990 és '98 között játszott a Cardinalsban, majd két évet Washingtonban és Buffaloban valamint egyet a Patriotsban játszott. Pályafutása során 827 elkapása volt, több mint bármelyik futónak az NFL történetében. A nem elkapók közül csak Tony Gonzaleznek van több elkapása.
1995-ben 101, míg 1996-ban 99 elkapása volt a szezon során. És ne feledjül el, hogy egy fullbackről beszélünk! Ebből is látszik, hogy a kilencvenes években máshogy használták a FB-eket.
Kent Somers írta a blogjára, hogy egyszer bent volt az öltözőben és Centers odaszólt neki, hogy "van egy új marketing szlogenem, mond el mi a véleményed róla. Larry runs, Larry Catches, Larry blocks - Larry Centers" 😊
Most már hozzáadhatja, hogy Larry announces.
😊

több mint 12 éve
Ma volt a 9. Pat's Run. A hagyományos futóverseny ami Pat Tillman emlékére 4,2 mérföld, aminek a befutója az Arizona State Sun Devils stadionjának a 42 yardos vonalánál van. A nevezési díj a Pat Tillman alapítvány részére kerül átutalásra.

Tegnap volt egy tweetup nevezetű rendezvény amin Peter King (SI szakíró) volt a házigazda és jelen volt Keim, Arians és pár játékos is. Ez amolyan közönségtalálkozó volt, ahol lehetett kérdezni a vezetőktől és játékosoktól. Ne kérdezzétek milyen kérdések voltak, még nem találkoztam ilyen cikkel, igaz kicsi lemaradásban vagyok 😊

több mint 12 éve
Az tuti, hogy érdemes lesz ránézni a Browns meccsekre.
több mint 12 éve
Iszonyatosan nagy felfordulás van a csapatnál, különösen a védelemben. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni.Leon78
4-3 😀Fucu
Szerinted mi az előnye a 4-3-nak a 3-4-hez képest?Leon78
Todd Bowles inkább 4-3-es edző, mint 3-4-es, azért van ott a smiley 😊
Ahogy andree írja a keret jelenleg 3-4-hez van kialakítva, egy OLB (Jordan?) hiányzik leginkább.

andree: én is imádtam Horton felfogását, főleg amikor idekerült azt mondta első playre blitz lesz, az is lett. tudta mit csinál. 😊Fucu
Hát igen, azért nem véletlen, hogy a legtöbb maradandó élmény, a védelemhez köthető. Elég megnézni egy egy Highlight-ot. Én is nagyon sajnálom Hortont, és biztos vagyok benne, hogy a védelem, ha átmenetileg is, de vissza fog esni. Ja és a Browns D király lesz 😊
több mint 12 éve
Iszonyatosan nagy felfordulás van a csapatnál, különösen a védelemben. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni.Leon78
4-3 😀Fucu
Szerinted mi az előnye a 4-3-nak a 3-4-hez képest?Leon78
Todd Bowles inkább 4-3-es edző, mint 3-4-es, azért van ott a smiley 😊
Ahogy andree írja a keret jelenleg 3-4-hez van kialakítva, egy OLB (Jordan?) hiányzik leginkább.

andree: én is imádtam Horton felfogását, főleg amikor idekerült azt mondta első playre blitz lesz, az is lett. tudta mit csinál. 😊

több mint 12 éve
Szigorúan szubjektív szemmel szerintem 34-re dinamikusabb, agresszívebb és nézői szemmel látványosabb passz elleni védekezések épülnek. Persze bőven vannak kivételek.

Sztem a mi szempontunkból jobb fit Campbellnek és Washingtonnak valamint Achonak. Hátránya, hogy nagyon hiányzik a keretből egy klasszis OLB aki konzisztensen oda tudna érni az ellenfél irányítójához.

A 43 jobb fit Dockettnek, valszeg Washington és Acho elkaristolna Will és Sam poszton, de hiányozna egy klasszis MLB. A 34 jobban elfedné Brinkley hiányosságait. Előnye, hogy talán futás ellen javulnánk.

Én személy szerint imádtam Horton őrült blitzeit, meg 2 linemanes nickelfelállásait. Ha váltunk, nem húznám ki Star Lotuleleit se 1/7nél. Simán előfordulhat, hogy egyértelmű BPA lesz a boardon. Az más kérdés, hogy Dan és Carter bőven megoldaná a helyén.
több mint 12 éve
4-3 😀Fucu
Szerinted mi az előnye a 4-3-nak a 3-4-hez képest?