Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Én ma ilyen lazulós, zabálós, zenehallgatós draftnapot tervezek. Írásban leszek, a beszédet ma kihagyom.andreeAkkor majd itt dumálunk 😊
több mint 12 éve
Én ma ilyen lazulós, zabálós, zenehallgatós draftnapot tervezek. Írásban leszek, a beszédet ma kihagyom.
több mint 12 éve
skype majd valaki? 😀
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok mit kezdünk a 2 4. körös pickel.Ezek a játékosok rajta vannak az én listámon is 😊
A bent lévő pass rusherek közül, Quanterus Smithnek örülnék hátul, és talán Cornelius Washington vagy Okafor se lenne rossz választás. Tippre Josh Boyce-t is berántjuk valahol.
Személy szerint egy Barkley, Philip Thomas, Gillislee/Taylor, Quanterus Smith, Michael Williams sorral lennék a legboldogabb.andree
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok mit kezdünk a 2 4. körös pickel. A bent lévő pass rusherek közül, Quanterus Smithnek örülnék hátul, és talán Cornelius Washington vagy Okafor se lenne rossz választás. Tippre Josh Boyce-t is berántjuk valahol.
Személy szerint egy Barkley, Philip Thomas, Gillislee/Taylor, Quanterus Smith, Michael Williams sorral lennék a legboldogabb.
több mint 12 éve
A Phoenixi fűárusok támogatásával érkezett Mathieu Arizonába! 😀Alabama Ninersmeg is van a meze
több mint 12 éve
A Phoenixi fűárusok támogatásával érkezett Mathieu Arizonába! 😀
több mint 12 éve
Letudtam a konferencia hívásokat is.Cooper: kiskorában nem engedték focizni (a pop warner korosztályban) mivel sokkal nagyobb volt a társainál. 😊 Nincs gond a beszédkéségével, nem használ junó, meg man és hasonló szavakat értelmes gyereknek tűnik.
Minter: Meg lehetett illetődve, de elég darabosan beszélt. Azért jött ki előbb a draftra mert segíteni szeretne Anyukájának, hogy ne kelljen dolgoznia. Egyébként decemberben megszerezte a diplomáját. Igazi fizikális játékosnak tartja magát, aki szeret ütközni.
Mathieu: végigsírta a beszélgetést, tehát a mondandójának jó ha a felét lehetett érteni 😊 Bármit meg fog tenni ami az edzők és a csapatvezetők kérnek tőle.
És felhívták Patrick Petersont is, hogy mi a véleménye a Mathieu pickről. Természetesen nagyon örült és azt is említette, hogy az edzői stáb kérdezte a véleményét róla. Patrick pedig megígérte hogy Tyrann jó útra tért és az életét is rátenné hogy megváltozott. Pesze Minterről is mondott pár szót, hogy milyen jó játékos.
A Cardinals 2013-as védelmének a támogatója a Louisiana State University.
több mint 12 éve
Hoyer elengedése ingyen van, mivel a 2 millió nem garantált, tehát ha érkezik irányító és valakinek mennie kell akkor az Hoyer lesz (majd Lindley TC után)
több mint 12 éve
És amit nem írtam, hogy nagyon okos volt a letrade, szereztünk extra 4. kört és még így is jót húztunk. Most azt mondom hogy jön egy QB az egyik negyedik körösselFucuEddig nem volt szerencséd a QB-kkel, remélem most se lesz 😊
Lehet, hogy buta vagyok, de én abszolút nem látom miért kellene ide QB. Van 4 így is, azért meg feleslegesnek látom draftolni egyet, hogy kirúgjuk. Vagy szerintetek inkább a Hoyer 2 milláját, vagy a Stanton 4,6 milláját nyelné el a cap egy project-ért? Eladni nem hiszem, hogy sikerül akármelyiküket is.
Így is QB felesleg van, Lindley cut lesz nem? TC-ben nem szokott irányító lenni.
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 12 éve
Keim North Carolina State pólóban fogadta Coopert 😀
több mint 12 éve
És amit nem írtam, hogy nagyon okos volt a letrade, szereztünk extra 4. kört és még így is jót húztunk. Most azt mondom hogy jön egy QB az egyik negyedik körössel
több mint 12 éve
Kevin Minter nagy király pick, első négy meccsen kezdhet is.Hát az tuti hogy Mathieut neve után ki kellett mennem cigizni. PP remélem kordában tartja a kis roma gyereket.
Mathieu nagy kockázat, de tehetséges és playmaker. Arians azt mondta FS lesz, Keim pedig, hogy nagyon rövid pórázon lesz fogva.
És ugye a hírek szerint Mathieut hetente drogtesztet kell hogy csináltasson.Fucu
több mint 12 éve
A Cooper és Minter pick annyira jó volt, hogy elkényelmesedtem. Váratlan támadás volt ez Keiméktől. Nagy tehetség, Szerintük megkomolyodott, csak a foci érdekli, blablabla. Mezt azért még nem vennék...
több mint 12 éve
Kevin Minter nagy király pick, első négy meccsen kezdhet is.Mathieu nagy kockázat, de tehetséges és playmaker. Arians azt mondta FS lesz, Keim pedig, hogy nagyon rövid pórázon lesz fogva.
És ugye a hírek szerint Mathieut hetente drogtesztet kell hogy csináltasson.
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/27/37/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/27/A_masodik_koros_valasztottunk/

Don't blink!
több mint 12 éve
Azt nem mondtam! 😀Szomorú, hogy egy szeretett játékosunk, máshol folytatja.emberke22Szerződést kellett volna adni neki! 😀catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Szomorú, hogy egy szeretett játékosunk, máshol folytatja.emberke22Szerződést kellett volna adni neki! 😀
több mint 12 éve
Sztem Powell marad, vagy mással oldjuk meg házon belül.Akkor egy szomorúbb hír a mai napra:várható volt. 4.-5. körben majd jön egy hipergyors wr visszahordónak 😊 vagy Powell marad a KRDexxter Tailor
Steelers signed RB/KR La'Rod Stephens-Howling to a one-year contract.emberke22
több mint 12 éve
Szomorú, hogy egy szeretett játékosunk, máshol folytatja.Akkor egy szomorúbb hír a mai napra:Ez miért szomorú? Legalább ki tudja fizetni a rezsit!catattack
több mint 12 éve
Akkor egy szomorúbb hír a mai napra:várható volt. 4.-5. körben majd jön egy hipergyors wr visszahordónak 😊 vagy Powell marad a KR

Don't blink!
több mint 12 éve
catattack
3 520
Akkor egy szomorúbb hír a mai napra:Ez miért szomorú? Legalább ki tudja fizetni a rezsit!
több mint 12 éve
Akkor egy szomorúbb hír a mai napra:Steelers signed RB/KR La'Rod Stephens-Howling to a one-year contract.
több mint 12 éve
na nekem meg ennyit az alvásról, majd draft után egybe.. 😀