Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez az Okafor választás egyre jobban tetszik, szerintem jól jártunk vele. Azt írják irtózatosan erős fizikailag.
több mint 12 éve
Ja igen, és Rambo, akit én 3. körös stealnek írtam(Bár félő Mathieuval kommunát alakítanának Arizónában). 😀
több mint 12 éve
Azért azt nem lehet mondani, hogy rosszul gazdálkodtunk a pickekkel. +2 nem rossz 😊 azért sajnálom, hogy Jonest, vagy Barkleyt nme húztuk be. 😕
több mint 12 éve
Tony Jefferson és Earl Wolff(utóbbival sztem workout is volt) safety poszton, bent van még Stepfan Taylor és Mike Gillislee futónak, Otten én Kasa sztem zseniális TE választás lenne az 5. körben és a két korábban említett irányító is bent van. Ha az említettek közül bárkit behúzunk, nekem ez már A közeli draft.
több mint 12 éve
esetleg még Randle, Joseph RB 6'0" 204 Oklahoma St. mint RB prospectLeon78kiváncsi leszek melyik futót hozzuk el
több mint 12 éve
na az vicces lenne mivel GM játékban őt húztam be 5. körben 😊
több mint 12 éve
esetleg még Randle, Joseph RB 6'0" 204 Oklahoma St. mint RB prospect
több mint 12 éve
Mint lejjebb már írtam nekem innentől mindegy 😊
több mint 12 éve
Kire lenne még érdemes rámenni, kit lenne érdemes még behúzni, akiből esetleg még lehet valaki. Csak hogy tudjam kiért kell szurkolni 😊
több mint 12 éve
Atletikus G, akinek centerként is lehet jövője. Úgy néz ki ez a követendő út guard témában. Rendben van ez. A tavalyi baszakodás után tőlem 6 guardot is draftolhatnának.
több mint 12 éve
Nincs skype vagyis ha nagyon akartok lehet, de én 8-tól Bulls meccset nézek inkább. 😊Guard jó lehet, másodosztályú játékos, de bízok Keimben guard ügyben.
több mint 12 éve
Van skype? cak most értem haza? Mi a véleményetek az új G-ről?
több mint 12 éve
Okafor inkább 4-3 DE, de ugye Achoról is ezt hittük aztán milyen jó kis OLB lett belőle.Ár/értékben teljesen rendben van.
több mint 12 éve
Okafor tud szélső LB-t játszani? Értékben jó húzás, de lehet hasznunkra is?Ja és 5. kör Matt Scott? 😊
több mint 12 éve
6. kört.
több mint 12 éve
Mit adott a giants?
több mint 12 éve
Bray és Dysert illik sztem legjobban a ebbe a rendszerbe. Persze ettől még Nassib jobb játékosnak tűnik náluk.
több mint 12 éve
Kire gondolsz? Mat Scott?Én elhoztam volna Nassibotsilent7939Nem lett volna rossz, de a két legjobb system fit még bent van, és lett egy +6. körünk egy amúgy is ajándék pickből. Nekem jó így.andree
több mint 12 éve
Én elhoztam volna Nassibotsilent7939Nem lett volna rossz, de a két legjobb system fit még bent van, és lett egy +6. körünk egy amúgy is ajándék pickből. Nekem jó így.
több mint 12 éve
TW is out
több mint 12 éve
Lehet Keimék nem sejtették, hogy a Giants QB-t akar. Nálam most már Matt Scott a befutó ha QB jön.
több mint 12 éve
Én elhoztam volna Nassibot
több mint 12 éve
Kösz, jó lesz eredménykövetőben is 😊 De majd lehet felhívlak ha valami kicsapja a biztosítékot 😀inkább az eredménykövetőben.Én ma ilyen lazulós, zabálós, zenehallgatós draftnapot tervezek. Írásban leszek, a beszédet ma kihagyom.andreeAkkor majd itt dumálunk 😊emberke22
mondjuk én vagyok skype-on ha nagyon szeretnél élőszóban is véleményt nyilvánítani 😊Fucu
több mint 12 éve
inkább az eredménykövetőben.Én ma ilyen lazulós, zabálós, zenehallgatós draftnapot tervezek. Írásban leszek, a beszédet ma kihagyom.andreeAkkor majd itt dumálunk 😊emberke22
mondjuk én vagyok skype-on ha nagyon szeretnél élőszóban is véleményt nyilvánítani 😊
több mint 12 éve
Én őket néztem ki, akik ma szóba jöhetnek a csapatnál: (zárójelben melyik körtől örülnék nekik; *= én őket húznám legszívesebben első 4-re)QB:
Tyler Wilson (5.kör)
Ryan Nassib (4.k)
Matt Barkley (4.k)
Dysert(6.)
Running Back:
Stephan Taylor(4-5.k)
*MArcus Lattimore (5.k)
Mike Gillesle (5.k)
Joseph Randlee (4.k)
OLB:
Cornelius Washington (5k.)
Micheal Mauti (5-6)