Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Hogy aztán egy másik csapatnál kössön ki és ott osztogassa a tackle-öket 😊csongi
Pont ebben volt gyenge 😊silent7939
OMG!
Úgy bizony, gyenge volt! Többet csinált, mint Willis...catattack
És mennyi elhibázott szerelése volt? Ugye-ugye? Így már kicsit árnyaltabb a kép. C'mon man. Nem azt mondtam hogy nem király játékos, de benne van a 20 legrosszabb hatékonysággal szerelő LB-ben.silent7939
Mennyi volt? Kíváncsi lennék erre! Bejátssza az egész pályát, ő a védelem alapköve! Tőlem bárki jöhet ilyen faszsággal, hogy mennyit hibázott! Ha normális emberek lettek volna mellette, akkor nem neki kellett volna mindent megoldania!
Arról meg leszokhatnátok, hogy állandóan más véleményét szajkózzátok... Asszem anno Vassadi oltotta le Fucut, amikor elkezdte hypeolni Washingtont!
Leszarom! Ha csak a stat lenne ennek a játéknak az alapja, akkor sokkal egyszerűbb lenne...
Tavaly több tacklet csinált, mint Willis mégse hangoztatom, hogy jobb játékos...catattack
Igazad van Cat. 😊
több mint 12 éve
catattack 3 520
Hogy aztán egy másik csapatnál kössön ki és ott osztogassa a tackle-öket 😊csongi
OMG!
És mennyi elhibázott szerelése volt? Ugye-ugye? Így már kicsit árnyaltabb a kép. C'mon man. Nem azt mondtam hogy nem király játékos, de benne van a 20 legrosszabb hatékonysággal szerelő LB-ben.silent7939
Mennyi volt? Kíváncsi lennék erre! Bejátssza az egész pályát, ő a védelem alapköve! Tőlem bárki jöhet ilyen faszsággal, hogy mennyit hibázott! Ha normális emberek lettek volna mellette, akkor nem neki kellett volna mindent megoldania!
Arról meg leszokhatnátok, hogy állandóan más véleményét szajkózzátok... Asszem anno Vassadi oltotta le Fucut, amikor elkezdte hypeolni Washingtont!
Leszarom! Ha csak a stat lenne ennek a játéknak az alapja, akkor sokkal egyszerűbb lenne...
Tavaly több tacklet csinált, mint Willis mégse hangoztatom, hogy jobb játékos...
több mint 12 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
közben Snyder megy vissza Friscoba, remélem nem csak csere lesz 😛Dexxter Tailor
vajon a mi OL-ünkben hova lenne jobb cserénél??? Remélem max veterán minimumot adunk neki!Alabama Niners
2év 5M-os szerződést kapott:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/dbl6jgr9kl3axt4sjx3w
Adam Snyder joins San Francisco 49ers for two years
Adam Snyder left the San Francisco 49ers last season for a chance to start on the Arizona Cardinals, picking up a huge signing bonus along the way. Now he's back in a familiar home.
több mint 12 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
közben Snyder megy vissza Friscoba, remélem nem csak csere lesz 😛Dexxter Tailor
vajon a mi OL-ünkben hova lenne jobb cserénél??? Remélem max veterán minimumot adunk neki!
több mint 12 éve
OMG!
És mennyi elhibázott szerelése volt? Ugye-ugye? Így már kicsit árnyaltabb a kép. C'mon man. Nem azt mondtam hogy nem király játékos, de benne van a 20 legrosszabb hatékonysággal szerelő LB-ben.
több mint 12 éve
catattack 3 520
OMG!
Úgy bizony, gyenge volt! Többet csinált, mint Willis...
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 503 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
közben Snyder megy vissza Friscoba, remélem nem csak csere lesz 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Hú de nagy a csend....

Van valami hír Washingtonról, szerintetek van esély a börtönre?Leon78
Már kint van 4200 dollár óvadékkal, nem tudom kap-e valamit. Olvastam valahol valami szakértőt, hogy ezek után mindenképp ki kéne rúgni, de ezzel azért nem értek maradéktalanul egyet. Hogy aztán egy másik csapatnál kössön ki és ott osztogassa a tackle-öket 😊csongi
Pont ebben volt gyenge 😊
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Hú de nagy a csend....

Már kint van 4200 dollár óvadékkal, nem tudom kap-e valamit. Olvastam valahol valami szakértőt, hogy ezek után mindenképp ki kéne rúgni, de ezzel azért nem értek maradéktalanul egyet. Hogy aztán egy másik csapatnál kössön ki és ott osztogassa a tackle-öket 😊csongi
Remélem csak egy elmeháborodott aki ezt írta.😊 Biztosan nem Cards szurkoló a pacák. 😊
több mint 12 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Hú de nagy a csend....

Már kint van 4200 dollár óvadékkal, nem tudom kap-e valamit. Olvastam valahol valami szakértőt, hogy ezek után mindenképp ki kéne rúgni, de ezzel azért nem értek maradéktalanul egyet. Hogy aztán egy másik csapatnál kössön ki és ott osztogassa a tackle-öket 😊
több mint 12 éve
Hú de nagy a csend....

Van valami hír Washingtonról, szerintetek van esély a börtönre?
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 836 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
újabb Daryl Washington ügy. A Phoenix-i rendőrség nyomozást indított, mert egy nő betelefonált hozzájuk és azt állította hogy fojtogatta Washington. További hírek a napokban biztos jönnek majd. Csak hogy ne unatkozzunk...Fucu
Szuper, még a végén börtön lesz belőle.Leon78
és azóta már le is tartóztatták...csongi
pfffsilent7939
jól fog mutatni majd Rolando mellett a Móroknál.
több mint 12 éve
újabb Daryl Washington ügy. A Phoenix-i rendőrség nyomozást indított, mert egy nő betelefonált hozzájuk és azt állította hogy fojtogatta Washington. További hírek a napokban biztos jönnek majd. Csak hogy ne unatkozzunk...Fucu
és azóta már le is tartóztatták...csongi
pfff
több mint 12 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
és azóta már le is tartóztatták...
több mint 12 éve
janisz 138 — Warnerfan
Megmondom őszintén alig várom a szezon kezdetét. Ha van kedvetek, akkor egyszer egyszer rendezhetnénk közös meccsnézéseket, és kommentálhatnánk az eseményeket skypon. 😊Leon78
én simán benne vagyok... szerintem a draft 2. napja is jó volt skypon. De akár egy real meeting is lehetne valamelyik PO meccsünk alatt 😀silent7939
BP-i közös real meccsnézés engem is feltétlen érdekel!
PO meccsen pedig kötelező a részvétel! ha nem is most, hát akkor a következő szezonban... 😉Cardinalis
abban Én is szivesen résztvennék! 😊

több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 956
Megmondom őszintén alig várom a szezon kezdetét. Ha van kedvetek, akkor egyszer egyszer rendezhetnénk közös meccsnézéseket, és kommentálhatnánk az eseményeket skypon. 😊Leon78
én simán benne vagyok... szerintem a draft 2. napja is jó volt skypon. De akár egy real meeting is lehetne valamelyik PO meccsünk alatt 😀silent7939
BP-i közös real meccsnézés engem is feltétlen érdekel!
PO meccsen pedig kötelező a részvétel! ha nem is most, hát akkor a következő szezonban... 😉
több mint 12 éve
catattack 3 520
Ha így folytatja, előbb utóbb megunják Ariansék aztán kivágják a fenébe.Leon78
Kizárt! Főleg hogy már hivatalosan is drogtanya lettünk!
több mint 12 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
pont tegnap vetette fel Dexter kolléga a közös meccsnézés lehetőségét podcast felvétel után. Még messze van, a skype-os megoldás is jó ötlet a nem pesti vagy pest közeli emberek megsegítésére 😊
(egyébként megvan a draft második napos skypeolás, laza 4 óra, ami 230mb lett 😊)Fucu
Ja hogy te rögzítetted is? 😊 PM-ben jöhetne... visszahallgatnám szívesen. 😊 Én Pesti/Pest közeli vagyok úgyhogy nekem jó a real is meg a skype is. Ha elindul a szezon simán tolhatjuk skypeon. Úgyis utálok az eredménykövetőbe írogatni.silent7939
Ja nekem is jöhetne 😊
több mint 12 éve
pont tegnap vetette fel Dexter kolléga a közös meccsnézés lehetőségét podcast felvétel után. Még messze van, a skype-os megoldás is jó ötlet a nem pesti vagy pest közeli emberek megsegítésére 😊
(egyébként megvan a draft második napos skypeolás, laza 4 óra, ami 230mb lett 😊)Fucu
Fucu, hol vannak a személyiségi jogok? 😊 Remélem nem mondtam túl nagy baromságokat. 😊Leon78
Te voltál drafton? Én eddig azt hittem hogy Emberke, Fucu, Dex, Andree és Én voltunk. 😀silent7939
Lehet, hogy nem is voltam ott? nem is tudom???? ::::::::😊Leon78
He? 😀silent7939
Ha jól emlékszem kicsit nehezen kapcsolódtam be, de utána végig pályán voltam.😊
több mint 12 éve
Fucu, hol vannak a személyiségi jogok? 😊 Remélem nem mondtam túl nagy baromságokat. 😊Leon78
Te voltál drafton? Én eddig azt hittem hogy Emberke, Fucu, Dex, Andree és Én voltunk. 😀silent7939
Lehet, hogy nem is voltam ott? nem is tudom???? ::::::::😊Leon78
He? 😀
több mint 12 éve
Lehet, hogy nem is voltam ott? nem is tudom???? ::::::::😊
több mint 12 éve
Te voltál drafton? Én eddig azt hittem hogy Emberke, Fucu, Dex, Andree és Én voltunk. 😀
több mint 12 éve
Ja hogy te rögzítetted is? 😊 PM-ben jöhetne... visszahallgatnám szívesen. 😊 Én Pesti/Pest közeli vagyok úgyhogy nekem jó a real is meg a skype is. Ha elindul a szezon simán tolhatjuk skypeon. Úgyis utálok az eredménykövetőbe írogatni.
több mint 12 éve
Fucu, hol vannak a személyiségi jogok? 😊 Remélem nem mondtam túl nagy baromságokat. 😊