NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 998
53
22:30 LIBERTY BOWL - Navy vs Cincinnati
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Éppen most néztem meg Jefferson, Tony FS 5'11" 213 Oklahoma videóját, ha ő is ilyeneket tud, akkor milyenek lehetnek az első, második körösök körösök.S-t még mindig nem húztunk. Bár ha elég vastag a felhozatal, azt engedhetik UDFA-ra is.silent7939Nem lassú az biztos.....Swope minek kellett?silent79394.34 40 yard, tökéletes adottságok a slot szerephez. Arians akart egy ilyen WR-t és megkapta. Nekem tetszik a pick.andree
Kíváncsi vagyok mi lesz a másik 6. körös.Leon78
több mint 12 éve
Matthieu Free Safety leszS-t még mindig nem húztunk. Bár ha elég vastag a felhozatal, azt engedhetik UDFA-ra is.silent7939Nem lassú az biztos.....Swope minek kellett?silent79394.34 40 yard, tökéletes adottságok a slot szerephez. Arians akart egy ilyen WR-t és megkapta. Nekem tetszik a pick.andree
több mint 12 éve
S-t még mindig nem húztunk. Bár ha elég vastag a felhozatal, azt engedhetik UDFA-ra is.Nem lassú az biztos.....Swope minek kellett?silent79394.34 40 yard, tökéletes adottságok a slot szerephez. Arians akart egy ilyen WR-t és megkapta. Nekem tetszik a pick.andree
több mint 12 éve
Nem lassú az biztos.....Swope minek kellett?silent79394.34 40 yard, tökéletes adottságok a slot szerephez. Arians akart egy ilyen WR-t és megkapta. Nekem tetszik a pick.andree
Kíváncsi vagyok mi lesz a másik 6. körös.
több mint 12 éve
Laron így sosem lesz pályán, pedig jó volna ha több szerepet kapna.Swope minek kellett?silent7939akartak elkapót, király kis játékos, jó választás.Fucu
több mint 12 éve
Swope minek kellett?silent79394.34 40 yard, tökéletes adottságok a slot szerephez. Arians akart egy ilyen WR-t és megkapta. Nekem tetszik a pick.
több mint 12 éve
Swope minek kellett?silent7939akartak elkapót, király kis játékos, jó választás.
több mint 12 éve
Swope minek kellett?
több mint 12 éve
sejtheted, hogy én is szurkolok Kulabafinak, hogy kezdő legyen.Új rezsim van. 😛Itt kérdezem inkább, Taylor lehet kezdő? Ha jól tudom, Mendenhall van csak mellette a poszton, de gondolom inkább ő lesz a starter Ariansnál.Stezidén nem hiszem. Ryan Williams utolsó lehetősége, ha megint esérül kuka, Mendenhall egy évre jött és való igaz ceruzás kezdő eddig.Fucu
Meg üveg Williams és Mendenhall is. Mindegy, mondjuk nem várom, hogy kezdő lesz, de azért remélem, hogy sokat lesz majd a pályán és meg tudja mutatni, hogy fasza. 😊
Nekem is nagy kedvencem Taylor.Stez
több mint 12 éve
Minter megkapta Lenon számát. 51-ben fog játszani.
több mint 12 éve
Új rezsim van. 😛Itt kérdezem inkább, Taylor lehet kezdő? Ha jól tudom, Mendenhall van csak mellette a poszton, de gondolom inkább ő lesz a starter Ariansnál.Stezidén nem hiszem. Ryan Williams utolsó lehetősége, ha megint esérül kuka, Mendenhall egy évre jött és való igaz ceruzás kezdő eddig.Fucu
Meg üveg Williams és Mendenhall is. Mindegy, mondjuk nem várom, hogy kezdő lesz, de azért remélem, hogy sokat lesz majd a pályán és meg tudja mutatni, hogy fasza. 😊
Nekem is nagy kedvencem Taylor.
több mint 12 éve
Még egy safety-t kukázhatnánk
több mint 12 éve
Itt kérdezem inkább, Taylor lehet kezdő? Ha jól tudom, Mendenhall van csak mellette a poszton, de gondolom inkább ő lesz a starter Ariansnál.StezLehet. Főleg nálunk. Itt fogyóeszköz a futó 😀
Én nem várok olyan húde sokat Rashadtól.
több mint 12 éve
Itt kérdezem inkább, Taylor lehet kezdő? Ha jól tudom, Mendenhall van csak mellette a poszton, de gondolom inkább ő lesz a starter Ariansnál.Stezidén nem hiszem. Ryan Williams utolsó lehetősége, ha megint esérül kuka, Mendenhall egy évre jött és való igaz ceruzás kezdő eddig.
több mint 12 éve
Én Jim Draynek is így örültem pedig ő csak 7. körös volt 😊Rég láttalak ennyire örülni valaminek Fucu! 😀PizsamaImádom! All time leading rusher a Stanfordon. Úgy néz ki lesz előtte fal akkor apríthat és nem sérülkeny.Taylor in da hááázzz 😀silent7939Mit tudsz róla ? Van benne lehetőség?Leon78
Imádom ezt a választást 😀Fucu
több mint 12 éve
Itt kérdezem inkább, Taylor lehet kezdő? Ha jól tudom, Mendenhall van csak mellette a poszton, de gondolom inkább ő lesz a starter Ariansnál.
több mint 12 éve
Rég láttalak ennyire örülni valaminek Fucu! 😀Imádom! All time leading rusher a Stanfordon. Úgy néz ki lesz előtte fal akkor apríthat és nem sérülkeny.Taylor in da hááázzz 😀silent7939Mit tudsz róla ? Van benne lehetőség?Leon78
több mint 12 éve
Vigyorgok mint a tejbetök 😊 Innen már tényleg nem érdekel ki jön és milyen posztra.Hát a Matyiő összekapja magát és nem füvezik csak iszik és azt is otthon akkor ja. 😀
Nálam ez a draft A-s értékelést kap Mathieu-val együtt.Fucu
több mint 12 éve
Vigyorgok mint a tejbetök 😊 Innen már tényleg nem érdekel ki jön és milyen posztra.Nálam ez a draft A-s értékelést kap Mathieu-val együtt.
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok a szakértők mire értékelik majd az idei draftunkat. Én mindenképpen jóra 😊Imádom! All time leading rusher a Stanfordon. Úgy néz ki lesz előtte fal akkor apríthat és nem sérülkeny.Taylor in da hááázzz 😀silent7939Mit tudsz róla ? Van benne lehetőség?Leon78
több mint 12 éve
Imádom! All time leading rusher a Stanfordon. Úgy néz ki lesz előtte fal akkor apríthat és nem sérülkeny.Taylor in da hááázzz 😀silent7939Mit tudsz róla ? Van benne lehetőség?Leon78
Imádom ezt a választást 😀
több mint 12 éve
Bőven. Nem túl gyors, de cserébe egy kurva jó futó. Korábban volt mockolva 3-4. körbe is.Taylor in da hááázzz 😀silent7939Mit tudsz róla ? Van benne lehetőség?Leon78
több mint 12 éve
Fucu a nagy szakértője 😀Taylor in da hááázzz 😀silent7939Mit tudsz róla ? Van benne lehetőség?Leon78
Nem egy speedster de nagyon intelligens és olyan mint egy tank 😀
Én asszem ide lőttem be a mockomban ha jól tévedek
több mint 12 éve
Taylor in da hááázzz 😀silent7939Mit tudsz róla ? Van benne lehetőség?
több mint 12 éve
Taylor in da hááázzz 😀