Bowldog Hálaadást!

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
2-3. körben Barrett Jones nem lenne hülyeség. Guard és Center is lehet belőle. Sztem kb ideális választás lenne, ha el akarjuk kezdeni újjáépíteni a fal belsejét. Ha első körben OLB vagy OT jön, sztem elég jó választás lenne.
Amúgy ha feltételezzük, hogy kiment Fisher és Jordan, melyik projectet húznátok inkább: Mingo vagy Lane Johnson?
Kb 2 napja ezen agyalok, nálam most kicsivel Mingo vezet.andree
Sok mockban Lane Johnsont írják hozzánk 1/7-re... nem volna ő túlzottan reach?
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
2-3. körben Barrett Jones nem lenne hülyeség. Guard és Center is lehet belőle. Sztem kb ideális választás lenne, ha el akarjuk kezdeni újjáépíteni a fal belsejét. Ha első körben OLB vagy OT jön, sztem elég jó választás lenne.
Amúgy ha feltételezzük, hogy kiment Fisher és Jordan, melyik projectet húznátok inkább: Mingo vagy Lane Johnson?
Kb 2 napja ezen agyalok, nálam most kicsivel Mingo vezet.
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
C draftot senki sem említi, pedig lassan ott is elférne a fiatalítás.silent7939
Sendlein az egyik megbízható pontja a falnak, mondjuk idén ő is lesérült, de még csak 29 éves, jövőre lehet draftolunk valakit, de idén szerintem nem valószínű (vagy csak hátsó körökben).

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Egyébként Arian azt nyilatkozta hogy 2 OL, 2 DL, CB, S és egy villamgyors WR-t szeretne draftolni, de ez csak terelés vagy nem. 😊
Fucu
Én OT,OG,ILB,OLB,S,CB,RB draftra számítok(lenne örömteli számomra), de adott helyzet esetén nem lepődnék meg egy QB,TE,WR, drafton sem hátsó körökben(QB középső kör). És most, hogy ezt így leírtam látom, hogy a rúgókon és a DE és DT-ökön kívül kb minden minden poszt benne van a pakliban a részemről... 😀
Amúgy azon gondolkodtam, de ezt halkan teszem hozzá nektek, hogy lehet a DT,DE első körös draft, mert akkor 4-3-ba átváltunk és akkor nem kéne csak 1 OLB a draftról. Kicsit abszurd gondolat, de sztem van 1-2 % esély 😊

Egyéb hír, hogy Darren Urban, nem hiszi, hogy Paris Lenont újra szerződtetnénk.emberke22
C draftot senki sem említi, pedig lassan ott is elférne a fiatalítás.
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
Egyébként Arian azt nyilatkozta hogy 2 OL, 2 DL, CB, S és egy villamgyors WR-t szeretne draftolni, de ez csak terelés vagy nem. 😊
Fucu
Én OT,OG,ILB,OLB,S,CB,RB draftra számítok(lenne örömteli számomra), de adott helyzet esetén nem lepődnék meg egy QB,TE,WR, drafton sem hátsó körökben(QB középső kör). És most, hogy ezt így leírtam látom, hogy a rúgókon és a DE és DT-ökön kívül kb minden minden poszt benne van a pakliban a részemről... 😀
Amúgy azon gondolkodtam, de ezt halkan teszem hozzá nektek, hogy lehet a DT,DE első körös draft, mert akkor 4-3-ba átváltunk és akkor nem kéne csak 1 OLB a draftról. Kicsit abszurd gondolat, de sztem van 1-2 % esély 😊

Egyéb hír, hogy Darren Urban, nem hiszi, hogy Paris Lenont újra szerződtetnénk.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Elsősorban Fucu tőled kérdezem, de másoktól is örömmel hallanám a választ, hogy nem tudsz esetleg egy listát, hogy kit néztek ki maguknak Keimék a drafton, úgy mint a szabadügynök piacon, ahogy írtad, hogy 9 embert kinéztek és 2-t nem sikerült szerződtetni. Tudom, hogy publikusban ilyen biztos nincs, de innen onnan külföldről nincsenek infóid? 😊emberke22
Nem tudok listáról és szerintem nem is kell reménykedni hogy kitudódik egy ilyen lista.
A draft előtti vizitre érkező újoncok listája sem szokott nyílvános lenni.
A FA-s 9 emberes dolog is azért tudható mert Keim egy interjúban elárulta. 😊

Washington fuck... El lehet kezdeni megszokni a Brinkley-Alexander/Walker ILB párost az első négy meccsre.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
NFL suspends #AzCards LB Daryl Washington first four games of 2013 regular season for violating league’s substance abuse policyDarren Urban
remek... tiltott szerek használata miatt Washington nem játszik az első 4 meccsen jövőre. valszeg elszívott egy rakás spanglit, vagy bebaszva ment edzeni, vagy valami.

Skelton meg megy a Bengalsba backupnak 😊

Don't blink!
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
Elsősorban Fucu tőled kérdezem, de másoktól is örömmel hallanám a választ, hogy nem tudsz esetleg egy listát, hogy kit néztek ki maguknak Keimék a drafton, úgy mint a szabadügynök piacon, ahogy írtad, hogy 9 embert kinéztek és 2-t nem sikerült szerződtetni. Tudom, hogy publikusban ilyen biztos nincs, de innen onnan külföldről nincsenek infóid? 😊
több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
LSH a Steelersnél tett látogatást.silent7939
Minőségi RB csere 😊
Rashard Mendenhall vs LSH 😊
több mint 11 éve
LSH a Steelersnél tett látogatást.
több mint 11 éve
omg

GM Steve Keim has 3 sons; their names are Carson, Brady & Warner.Höri
ezen jót röhögtem hajnalban 😊

több mint 11 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Első nap amikor a játékosok fociról beszélhetnek az edzőkkel, de persze szarjunk bele a szezonba április 2-án...
Kapkodás? Lehet, de mi innen mit tudunk arról mit akarnak Arians-ék? Semmit. Hoyer egy éves RFA tendere nem garantált, tehát hiába szól 2 millióról ha elküldjük nincs cap hit. Tehát van Stanton és Palmer, meg Lindley, aki a TC-ig biztos a csapatnál lesz.
2 év 16 millió + 4 millió teljesítményösztönzők. Ebből 10 millió garantált ez sok, de kevesebbért nem írt alá és azt olvastam, hogy egy év után nagy cap hit nélkül el lehet küldeni. Mit adtunk érte? gyakorlatilag semmit.
Várjuk meg mi sül ki belőle, majd azután döntsük el hogy szar üzlet volt vagy sem.Fucu
Fucu te mint mindig, most is túl optimista vagy.silent7939
azért mert nem írom le az első percben? akkor optimista vagyok.Fucu
Azért valljuk be neked sem ez volt az elsődleges opciód a QB kérdésre.Leon78
egyáltalán nem volt Palmer az elsődleges opcióm, de ha már így alakult miért írjuk le már a legelején?Fucu
Azok közé tartoztam anno akik Palmert nem csak emberileg bírálták, hanem más szempontok alapján is. Ennek ellenére azt gondolom; hogy a Raiders-el ugyan nem működött a dolog, de attól még nem bűn rossz irányító. Ki tudja? Miért ne épülhetne ki olyan offense a Cards-ban, ahol lehet CP-ben pár jó év? Vagy egy jó szezon a következő draftig? Akkor majd lehet válogatni a teheteséges fiatalokból.
Mindenesetre; sok sikert kívánok neki és a csapatnak!
több mint 11 éve
Azon gondolkoztam hogy senki nem írt a mockjában C-t. Szerintem elférne, vagy nem?
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
írtam egy szösszenetet, a spekulációs cikk később jön 😊  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/02/Palmer_Arizonaban/Dexxter Tailor
"Ő lehet az első olyan irányító, aki három különböző csapatban is 4000 yardot dob az alapszakasz során."
ámen

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
omg

GM Steve Keim has 3 sons; their names are Carson, Brady & Warner.

több mint 11 éve
Cards 136 — Cardinals fan
Igazából az lenne a jó, ha bejönne ez a Palmer dolog, de akkor valószínűleg jövőre sem fogunk olyan korán húzni, hogy egy megfelelő szintű irányítót tudjunk draftolni az első körben. Ha jól tudom akkor jövőre sok jó QB prospect fog kijönni, ami nekünk kedvezhet, de úgy is jó lenne az elején húzni. Azért is nem értem, hogy miért nem mentünk neki Stantonnal az évnek. A tavalyinál rosszabb teljesítményt nem hiszem, hogy hozott volna.Leon78
Azért mert a tavalyi olyan szinten szar volt, hogy nem az a mérce. Nem oda kell rakni azt a bizonyos lécet, hanem bizony sokkal feljebb és Palmerrel legalább van esélyünk arra, hogy megugorjuk, mert lássuk be Stantonnal nem igazán lenne. Én sem várok tőle rekodokat, de ha egy átlag szintet tud hozni, akkor már nem lesz gond.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Úgy van ahogy Fucu írja!
Azért Palmer nem rossz irányító. Az hogy emberileg egy nulla az más dolog. Bruce
ezen jót röhögtem 😀Höri
Na most ezzel mi a baj? 😀
Bruce
semmi, fején találtad a szöget 😊

több mint 11 éve
írtam egy szösszenetet, a spekulációs cikk később jön 😊  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/02/Palmer_Arizonaban/

Don't blink!
több mint 11 éve
De magyarázd már el miért léptünk visszafele?Fucu
Mert nem fogunk QB-t draftolni 😊silent7939
miért is nem?Fucu
Ezek után max a 4. 5. körre várható QB, de akkor meg ugyanott vagyunk ahol eddig.Leon78
miért a 4-5. körre? Ki mondta azt, hogy csak akkor húzhatnak QB-t?
Én már jobban örülnék, ha jövőre húznának, de legkésőbb a 3. körben jön egy QB.Fucu
Ez csak az én véleményem, de szerintem van erre esély bőven, bár ez csak egy laikus véleménye. 😊
több mint 11 éve
Igazából az lenne a jó, ha bejönne ez a Palmer dolog, de akkor valószínűleg jövőre sem fogunk olyan korán húzni, hogy egy megfelelő szintű irányítót tudjunk draftolni az első körben. Ha jól tudom akkor jövőre sok jó QB prospect fog kijönni, ami nekünk kedvezhet, de úgy is jó lenne az elején húzni. Azért is nem értem, hogy miért nem mentünk neki Stantonnal az évnek. A tavalyinál rosszabb teljesítményt nem hiszem, hogy hozott volna.
több mint 11 éve
miért is nem?Fucu
Ezek után max a 4. 5. körre várható QB, de akkor meg ugyanott vagyunk ahol eddig.Leon78
miért a 4-5. körre? Ki mondta azt, hogy csak akkor húzhatnak QB-t?
Én már jobban örülnék, ha jövőre húznának, de legkésőbb a 3. körben jön egy QB.

több mint 11 éve
Mind1... lesz ami lesz. Egy újabb reményteljes szezonnak nézünk elébe.
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
csakhogy úgy lelkesítésképpen, meghogy szokjuk az arcát... 😉

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
miért is nem?Fucu
Ezek után max a 4. 5. körre várható QB, de akkor meg ugyanott vagyunk ahol eddig.
több mint 11 éve
miért is nem?Fucu
1. körben nem valószínű (szerintem)Amadeus91
eddig sem volt valószínű, hogy az első körben húznak Arians-ék