NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 998
53
22:30 LIBERTY BOWL - Navy vs Cincinnati
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Köszi a világítást. Lassan rekeszthetjük a Dunát.... Cornerekkel 😊Felvilágosítanál? 😊Leon78Anthony Sherman ment a CHiefs-hez, míg onnan érkezett Javier Arenas (CB). (csak azt írtam először, hogy draft pick érkezik, de tévedtem)
Egyébként annyit tesz, hogy nem illik Arians rendszerébe Sherman, hogy (mint andree is írta) inkább a több TE-es felállások lesznek. Housler és Jeffeson elkapó, míg King és Dray blokkoló TE.
Azért kell még egy DB mert DB-ből sohasem lehet elegendő egy csapatban. Jó húzás volt Keimtől ismételten.Fucu
több mint 12 éve
Felvilágosítanál? 😊Leon78Anthony Sherman ment a CHiefs-hez, míg onnan érkezett Javier Arenas (CB). (csak azt írtam először, hogy draft pick érkezik, de tévedtem)
Egyébként annyit tesz, hogy nem illik Arians rendszerébe Sherman, hogy (mint andree is írta) inkább a több TE-es felállások lesznek. Housler és Jeffeson elkapó, míg King és Dray blokkoló TE.
Azért kell még egy DB mert DB-ből sohasem lehet elegendő egy csapatban. Jó húzás volt Keimtől ismételten.
több mint 12 éve
Minek nekünk még egy DB?
több mint 12 éve
Felvilágosítanál? 😊
több mint 12 éve
Lófaszt draft pickért ment Sherman 😀Javier Arenas érkezik ellenértékként a Chiefstől.
több mint 12 éve
Valóban Okafor is 4-3-as , de OLB ként is nagy hasznot fog hajtani, úgyhogy akár ő is sok szerephez juthat, szerintem.
több mint 12 éve
a defense akkor 34 v 43 v hibrid v milyen lesz?Kicsit érdekes, hogy a draftról és FA-ról is 4-3 emberek jöttek, de jelenleg mindenki(az edző és a beat writerek is) azt mondja 34 az alapfelállás.
egy kezdőfélét tudtok írni? főleg front7 érdekelbraxa88
Sztem Washington eltiltása miatt a Dockett-Dan Williams-Calais Campbell fal mögött megjósolhatatlan hogy állunk fel az első meccsen. Talán egy Acho-Minter-Brinkley-Schofield sor a legvalószínűbb. De lehet Minter(vagy valamelyik OLB) helyett Alexander kezd majd. Semmit nem lehet tudni erről eddig, még akár Okafor vagy Shaughnessy is bekavarhat. 😀
A secondary sztem már egyértelműbb. Peterson és Powers a két kezdő CB, mögöttük Yeremiah Bell és Rashad Johnson a két safety.
több mint 12 éve
a defense akkor 34 v 43 v hibrid v milyen lesz?egy kezdőfélét tudtok írni? főleg front7 érdekel
több mint 12 éve
Van annyi használható TE-k? Elég sovány a felhozatal szerintem. 😊2 TE többnyire.andreeAz mit jelent, hogy nem fér be a rendszerébe? Esetleg a FB helyett egy RB van a pályán? Vagy egyáltalán nem használ blokkolót?Leon78Draft után szerintetek hogy fog kinézni az OL?ezt még nem lehet tudni, vagy marad LG vagy átmegy RG-be, sok variáció nincs és az edzők sem mondtak semmi konkrétumot. Majd a TC-ben eldől.
Colledge például marad LG, vagy átmegy jobb oldalra?Stez
Közben Anthony Sherman-t elcseréltük a Chiefshez. Várható volt, mert Arians rendszerében nincs használva FB, így csak a special teambe nem tartották meg főleg, ha kaptak érte valami dtaftpicket. Még mielőtt kérdeznétek olyan 6-7. körös lesz.Fucu
több mint 12 éve
2 TE többnyire.Az mit jelent, hogy nem fér be a rendszerébe? Esetleg a FB helyett egy RB van a pályán? Vagy egyáltalán nem használ blokkolót?Leon78Draft után szerintetek hogy fog kinézni az OL?ezt még nem lehet tudni, vagy marad LG vagy átmegy RG-be, sok variáció nincs és az edzők sem mondtak semmi konkrétumot. Majd a TC-ben eldől.
Közben Anthony Sherman-t elcseréltük a Chiefshez. Várható volt, mert Arians rendszerében nincs használva FB, így csak a special teambe nem tartották meg főleg, ha kaptak érte valami dtaftpicket. Még mielőtt kérdeznétek olyan 6-7. körös lesz.Fucu
több mint 12 éve
Az mit jelent, hogy nem fér be a rendszerébe? Esetleg a FB helyett egy RB van a pályán? Vagy egyáltalán nem használ blokkolót?Draft után szerintetek hogy fog kinézni az OL?ezt még nem lehet tudni, vagy marad LG vagy átmegy RG-be, sok variáció nincs és az edzők sem mondtak semmi konkrétumot. Majd a TC-ben eldől.
több mint 12 éve
Draft után szerintetek hogy fog kinézni az OL?ezt még nem lehet tudni, vagy marad LG vagy átmegy RG-be, sok variáció nincs és az edzők sem mondtak semmi konkrétumot. Majd a TC-ben eldől.
Közben Anthony Sherman-t elcseréltük a Chiefshez. Várható volt, mert Arians rendszerében nincs használva FB, így csak a special teambe nem tartották meg főleg, ha kaptak érte valami dtaftpicket. Még mielőtt kérdeznétek olyan 6-7. körös lesz.
több mint 12 éve
Draft után szerintetek hogy fog kinézni az OL?Colledge például marad LG, vagy átmegy jobb oldalra?
több mint 12 éve
Jó jó, csak érdekességnek szántam 😊
több mint 12 éve
ez nem pesszimizmus, hanem tapasztalat. csak arra akartam kilyukadni, hogy a highlight videó nem mérvadó dolog.Highlight-ok alapján én is HoF baseball játékos lettem volna. Majd kiderül a TC-ben ki mire képes. Az UDFA-k közül a legnagyobb esélyes az 53-ba kerülésre Tony Jeffersonnak van véleményem szerint. De az sem lehet 100%-ra venni, hogy a draftoltak közül mindegyik a csapatnál fog maradni (sőt).FucuMost rajtad érzem a pesszimizmust. 😊 Kinek lehet kevesebb esélye véleményed szerint?Leon78
több mint 12 éve
Highlight-ok alapján én is HoF baseball játékos lettem volna. Majd kiderül a TC-ben ki mire képes. Az UDFA-k közül a legnagyobb esélyes az 53-ba kerülésre Tony Jeffersonnak van véleményem szerint. De az sem lehet 100%-ra venni, hogy a draftoltak közül mindegyik a csapatnál fog maradni (sőt).FucuMost rajtad érzem a pesszimizmust. 😊 Kinek lehet kevesebb esélye véleményed szerint?
több mint 12 éve
Highlight-ok alapján én is HoF baseball játékos lettem volna. Majd kiderül a TC-ben ki mire képes. Az UDFA-k közül a legnagyobb esélyes az 53-ba kerülésre Tony Jeffersonnak van véleményem szerint. De az sem lehet 100%-ra venni, hogy a draftoltak közül mindegyik a csapatnál fog maradni (sőt).
több mint 12 éve
A draftolt, és a draftolatlan újoncokról a legfontosabb highlight-ok, ha valaki még nem látta volna.Véleményem szerint mindenkiben van valami ami miatt akár nemsokára kezdő is válhat belőle. Mi a véleményetek? Jól látom, hogy playmakereket próbáltunk draftolni? Okafor egy állat 😊 Szerintetek Minter képes lesz Washington nyomába érni? Hát ha igen akkor durva egy ILB párosunk lesz még vagy 5 évig. 😊
több mint 12 éve
Lassan jönnek a draft értékelések. Az első A besorolást a cbssport-on találtam:Arizona Cardinals
Much of the pre-draft focus nationally was on Arizona's tackles, but the interior was the scarier spot, assuming left tackle Levi Brown returns to health. Jonathan Cooper's athleticism and versatility makes him a safe, solid pick, as was fellow guard Earl Watford three rounds later. Easy to fall in love with the Cardinals' guts to gamble on Tyrann Mathieu, who'll be moved to free safety. Mathieu is reunited with fellow LSU playmaker Patrick Peterson, giving Arizona two of the best playmakers in all of the NFL in their secondary, as well as the Tigers' MVP, inside linebacker Kevin Minter, a physical, instinctive run-stuffer. The impressive haul continued through the third day. Alex Okafor has the talent to emerge as a standout pass rusher. Running backs Stepfan Taylor and Andre Ellington could prove a strong thunder-and-lightning combination behind free-agent signee Rashard Mendenhall. The Cardinals remain the weak link in the toughest division in the NFL but made strides in this, the first class for Steve Keim and head coach Bruce Arians. Grade: A-
több mint 12 éve
várható volt a Snyder cut, de picit meglepett hogy ilyen gyorsan meglépték.FucuNem szaroznak. Így kell. Építkezünk vagy baszakodunk? 😀
több mint 12 éve
várható volt a Snyder cut, de picit meglepett hogy ilyen gyorsan meglépték.
több mint 12 éve
Cutoltuk Snydert! A szerződése miatt meglepő picit, a teljesítménye miatt várható volt egy ideje 😊 Cutoltuk Jeremiah Warren-t is (szintén guard).Végre már. Jól fog jönni jövőre az a 4 milla.
Dexxter Tailor
több mint 12 éve
Cutoltuk Snydert! A szerződése miatt meglepő picit, a teljesítménye miatt várható volt egy ideje 😊 Cutoltuk Jeremiah Warren-t is (szintén guard).A teljes lista az udfa igazolásokról:
– WR Jaron Brown, Clemson
– WR Dan Buckner, Arizona
– T Joe Caprioglio, Colorado State
– ILB Kenny Demens, Michigan
– OLB Dan Giordano, Cincinnati
– S Javon Harris, Oklahoma
– CB Josh Hill, California
– S Tony Jefferson, Oklahoma
– T Jamaal Johnson-Webb, Alabama A&M
– ILB Korey Jones, Wyoming
– WR Javone Lawson, Louisiana-Lafayette
– WR Michael Rios, Marist