NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 998
53
22:30 LIBERTY BOWL - Navy vs Cincinnati
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2013/broken-tackles-2012 az a komoly stat, Beanie Wells 0, azaz _nulla_ broken tackle-el 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Hát ez óriási: 😊😊Nem hiszem, hogy Bidwill minden reggel beleveri Keim orrát Walter írásába
több mint 12 éve
Egy kis érdekesség, bár nem tudom miért húzták le a draftunkat ennyire.Ez a grade-elgetés az a műfaj, ahol a szerző bosszút áll azokon a csapatokon, akik elcseszték a mockját. Soha nem láttam sok értelmét, bár én is szeretem olvasgatni őket a draftok után. Nem hiszem, hogy Bidwill minden reggel beleveri Keim orrát Walter írásába(Aki, ahogy láttam túl sok respectet amúgy sem kap itt a fórumon).
walterfootball.com/offseason2013arz.phpLeon78
több mint 12 éve
Én már Fucu elemzését várom nagy szeretettel. 😊
több mint 12 éve
Igen, konkrétan azon van kiakadva ezen elemzés szerzője, hogy hogy lehet már top10-ben egyáltalán G-t húzni, amikor szerinte az 5-7. körökben is lehet oda bármikor választani. Röviden és tömören: ez egy hülye. Mert amúgy Cooperrel nincs baja, sőt a többi húzásunkat is jóra értékeli. Tényleg mindegy, ahány "szakértő", annyi vélemény.Egy kis érdekesség, bár nem tudom miért húzták le a draftunkat ennyire.Mert birkák.
Még egy helyen láttam ott B+ volt. Cooperre sztem elég durva az a D, bár valószínűleg azért húzták le mert korai G húzás volt. Ha behúztuk volna Armstead-et akkor adtak volna egy C-t vagy B-t rá, mert Ő OT.
Le kell szarni az ilyen elemzéseket. Szezon elején majd jönnek a PR-ek és ott majd jól besorolnak megint 25+-ra, mint tavaly. Aztán indítottunk egy 4-0-al. Ami erős túlzás volt, de megleptünk mindenkit.silent7939
több mint 12 éve
Egy kis érdekesség, bár nem tudom miért húzták le a draftunkat ennyire.Mert birkák.
Még egy helyen láttam ott B+ volt. Cooperre sztem elég durva az a D, bár valószínűleg azért húzták le mert korai G húzás volt. Ha behúztuk volna Armstead-et akkor adtak volna egy C-t vagy B-t rá, mert Ő OT.
Le kell szarni az ilyen elemzéseket. Szezon elején majd jönnek a PR-ek és ott majd jól besorolnak megint 25+-ra, mint tavaly. Aztán indítottunk egy 4-0-al. Ami erős túlzás volt, de megleptünk mindenkit.
több mint 12 éve
Egy kis érdekesség, bár nem tudom miért húzták le a draftunkat ennyire.walterfootball.com/offseason2013arz.php
több mint 12 éve
Lehet ilyet? Azt hittem rookie scale van, ami a garantáltat is meghatározza.andreebiztos lesz valamennyi garantált, de a többi teljesítmény ösztönző és egyéb pályán kívüli dolgokért lehet majd elérni.
több mint 12 éve
Lehet ilyet? Azt hittem rookie scale van, ami a garantáltat is meghatározza.
több mint 12 éve
Akkor csak nem lesz 😊 biztos félreolvastam.Matyi szerződésében nincs garantált lé 😀őőőő még nem szerződött leFucu
Ezzel talán ösztönzik kicsit hogy megtérjen.silent7939
több mint 12 éve
Matyi szerződésében nincs garantált lé 😀őőőő még nem szerződött le
Ezzel talán ösztönzik kicsit hogy megtérjen.silent7939
több mint 12 éve
Matyi szerződésében nincs garantált lé 😀Ezzel talán ösztönzik kicsit hogy megtérjen.
több mint 12 éve
nem voltam a hétvégén, visszaolvastam a hozzászólásaitokat, és azt kell hogy mondjam, hogy én is meg vagyok elégedve az idei drafttal 😀 alakulunk-alakulunk, mint púpos gyerek a prés alatt 😉ez a Mátyiős szál pedig külön pikantériát adott a dolgoknak, bírom ezeket az amerikaiálom-szagú sztórikat 😀 de vajon lesz-é happy end... rajtra lesz a szemem a srácon 😊
több mint 12 éve
Még két adalék D.C. Jeffersonhoz 😊1. Megkérdezték tőle, hogy mivel irányító volt régen wildcat formációban tudna-e játszani. a válasz (direkt angolul írom): "I can play any cat" 😀
2. Az eredeti keresztneve Lequan és kérdezték tőle, honnan a D.C. becenév. Még középiskolában az egyik edzőjét emlékeztette egy korábbi Floridai irányítóra Daunte Culpepperre és így alakult.
több mint 12 éve
Javone Lawson (WR) is hozzánk került mint UDFA, nfl gradje 69,1 ami egész korrekt számnak hangzik és 4,45 a 40-es ideje
több mint 12 éve
Tony Jefferson -akinek már az 5. körben is elégedett lettem volna a kiválasztásával- jön UDFA-ként. Ennek szurkoltam nagyon. Asszem nyugodtan alszom. 😊andree5.körben is steal gyanús lett volna, így meg... Tetszik a rendszer 😊
több mint 12 éve
Szép volt srácok, a 3. nap különösen pofás lett. 😊 Azért Palmert előre sajnálom, amilyen pass rush kinéz itt a Westben. 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Ez még Swope-hoz csak nem linkeltem a blogbejegyzésbe 😊több mint 12 éve
Most még ki kellene kapni Jeffersont S, vagy esetleg Scottot vagy Dysertet, aztán jó is a dolog😊 Bár egyik sem Andre 😊Leon78Ott is van udfa jefferson
több mint 12 éve
A helyzetünket tekintve, gondolok itt az első körre, álom draftot produkáltunk.Cooper kicsit korai, de más is elvitte volna mivel minden értelmes OT kiment. Ahogy emberke írta Matyi a legkockázatosabb pick. Összességében behúztunk egy prémium és egy átlagos G-t, egy ígéretes CB-t aki FS lesz, 2 első osztályú futót, egy jó slot WR-t. Kihagytam valakit? Ja igen. Minter és Okafor, Őket nem kell ecsetelni, ja és egy TE-t aki valamikor még QB-volt 😀
Most valami megcsillant az új vezetés szakértelméből. Azt kell hogy mondjam, én mint fő pesszimista, most egy kicsit szebbnek látom a jövőt. Egyedül CP-vel nem tudok megbékélni. 😀
A 2. napos skype konferencia meg tényleg hatalmas volt. Bármikor máskor összehozhatunk ilyet. 😀
Ja és végül az UDFA igazolások:
Ronnie Yell, DB, SJSU
Javon Harris, DB, Oklahoma
Tony Jefferson, S, Oklahoma
Javone Lawson, WR, Louisiana Lafayette
Jaron Brown, WR, Clemson
Prentiss Waggner, CB/S, Tennessee
Joe Caprioglio, OT, Colorado St
több mint 12 éve
hejj bazeg, jó ez a draft 😊 nyilván be vagyok baszv,a de nagyon tetszik ez a 4.-7. kör. okafor steal, taylornak örülünk, és TE és WR is jött, tökéletes 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Tony Jefferson -akinek már az 5. körben is elégedett lettem volna a kiválasztásával- jön UDFA-ként. Ennek szurkoltam nagyon. Asszem nyugodtan alszom. 😊
több mint 12 éve
A volt scout GM-ünk szerintem jelesre vizsgázott ezen a drafton. Nem jött egy wtf emberke se, nagyjából lefedte a needeket, mégis számos választását lehet steal esélyesnek nevezni, ha az előzetes boardokat nézzük. Nálam a legnagyobb örömet talán Minter okozta. Neki relatíve sok meccsét láttam és szimpatikus játékos. Mathieu a legnagyobb kockázat több okból is, de ha nem jön be a dolog, akkor is nyugodtan aludhatnak Keimék.
több mint 12 éve
Összefoglalnám az érzéseim a draft végeztével:Erőteljes pozitív bizakodás.
Első 4 pickünkből talán Mathieut elérhettük volna hátrébb de Okafor steal, szóval 1-1, Cooper nagyon kellett a falba, remélem beválik, Minter szintén jónak tűnik, első 4 meccs után kiderül, hogy benn ragad-e a kezdőben, Washington mellett. Watford picket nem vártam, de bízok ilyen szempontból Keimben, ez azonban előre vetíti Snyder cutolását ami következő évbe fizetési szempontból jól fog jönni. Taylorról már sok szó esett ezen topicban mindenki örül szerintem neki. Swope jó lesz a WR depthben, ahogy Ellington a RB mélységben, ott is lesznek majd cutok, persze ezek csak Trainin Camp után várhatóak. 7.-ik körre jött egy TE, ami szintén benne volt a pakliban.
Hiányposztokra jött Mathieu mint FS, Okafor mint hybrid OLB/DE, Cooper G, 2 RB, WR. Én kicsit hiányolom mondjuk az OT picket, de minden bizonnyal UDFA jönnek majd ide ahogy szinte minden más posztra is.
Azt kell mondjam, hogy ez egy nagyon jó draftnak néz ki. A tavalyihoz képest mindenképp, hiányposztokra jöttek az emberek, meg kell említeni a 2 letradet az elsőből nagyon jól jöttünk ki és sztem a 2. is hasznos volt, egy Ellingtonnal többek vagyunk ezáltal, aki szintén steal volt ott, szóval Keim nálam eddig jelesre vizsgázott. Remélem nem csalódunk később a draftunkban és még hozzánk kerülhetne pár értékes draftolatlan talent is kiegészítő embernek. Megemlíteném még, hogy mind 3 napot élőben végig követtem és a 2.-ik napi skype konferencia számomra egy hatalmas élmény volt, ami szintén csak növelte ennek a 3 napnak a fényét, még hogyha nem is vált a csapat javára 😊
Zárszóként annyit csak, hogy sose szeretnék rosszabb draftot Cardinalsosként!