Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
1. körben nem valószínű (szerintem)miért is nem?FucuDe magyarázd már el miért léptünk visszafele?FucuMert nem fogunk QB-t draftolni 😊silent7939
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
miért is nem?De magyarázd már el miért léptünk visszafele?FucuMert nem fogunk QB-t draftolni 😊silent7939
több mint 11 éve
De magyarázd már el miért léptünk visszafele?FucuMert nem fogunk QB-t draftolni 😊
több mint 11 éve
De magyarázd már el miért léptünk visszafele?
több mint 11 éve
Jó lehet kicsit túl negatívan fogadtam, de egy pillanatra felment a pumpa bennem. Kicsit úgy érzem, hogy visszafelé léptünk a csapatépítés terén. de persze elfogadom más véleményét is. Szóval azt kívánom legyen igazatok. 😊egyáltalán nem volt Palmer az elsődleges opcióm, de ha már így alakult miért írjuk le már a legelején?FucuAzért valljuk be neked sem ez volt az elsődleges opciód a QB kérdésre.Leon78azért mert nem írom le az első percben? akkor optimista vagyok.FucuElső nap amikor a játékosok fociról beszélhetnek az edzőkkel, de persze szarjunk bele a szezonba április 2-án...Fucu te mint mindig, most is túl optimista vagy.silent7939
Kapkodás? Lehet, de mi innen mit tudunk arról mit akarnak Arians-ék? Semmit. Hoyer egy éves RFA tendere nem garantált, tehát hiába szól 2 millióról ha elküldjük nincs cap hit. Tehát van Stanton és Palmer, meg Lindley, aki a TC-ig biztos a csapatnál lesz.
2 év 16 millió + 4 millió teljesítményösztönzők. Ebből 10 millió garantált ez sok, de kevesebbért nem írt alá és azt olvastam, hogy egy év után nagy cap hit nélkül el lehet küldeni. Mit adtunk érte? gyakorlatilag semmit.
Várjuk meg mi sül ki belőle, majd azután döntsük el hogy szar üzlet volt vagy sem.Fucu
több mint 11 éve
egyáltalán nem volt Palmer az elsődleges opcióm, de ha már így alakult miért írjuk le már a legelején?Azért valljuk be neked sem ez volt az elsődleges opciód a QB kérdésre.Leon78azért mert nem írom le az első percben? akkor optimista vagyok.FucuElső nap amikor a játékosok fociról beszélhetnek az edzőkkel, de persze szarjunk bele a szezonba április 2-án...Fucu te mint mindig, most is túl optimista vagy.silent7939
Kapkodás? Lehet, de mi innen mit tudunk arról mit akarnak Arians-ék? Semmit. Hoyer egy éves RFA tendere nem garantált, tehát hiába szól 2 millióról ha elküldjük nincs cap hit. Tehát van Stanton és Palmer, meg Lindley, aki a TC-ig biztos a csapatnál lesz.
2 év 16 millió + 4 millió teljesítményösztönzők. Ebből 10 millió garantált ez sok, de kevesebbért nem írt alá és azt olvastam, hogy egy év után nagy cap hit nélkül el lehet küldeni. Mit adtunk érte? gyakorlatilag semmit.
Várjuk meg mi sül ki belőle, majd azután döntsük el hogy szar üzlet volt vagy sem.Fucu
több mint 11 éve
Azért valljuk be neked sem ez volt az elsődleges opciód a QB kérdésre.azért mert nem írom le az első percben? akkor optimista vagyok.FucuElső nap amikor a játékosok fociról beszélhetnek az edzőkkel, de persze szarjunk bele a szezonba április 2-án...Fucu te mint mindig, most is túl optimista vagy.silent7939
több mint 11 éve
Ezzel a szerződéssel sztem jó húzás. Nem hiszem hogy bárki 2-14es szezont akarna futni, amire a Stanton-Hoyer páros garancia lenne. Nyugodtan lehet mögé keresni a fiatal irányítókat, elvégre csak az idei szezonra(és jövőre) jött tüzet oltani. Hoyert úgy olvastam aktívan áruljuk már egy ideje. Van egy kezdő szintű irányítónk, aki a nem túl acélos Raidersben 4k yard fölött dobált 85-ös ratingel. Ugyan ez tavaly nálunk: 3383 yrd, 63 rating(mindenkit összerakva).köszönöm szépen, végre valaki.
Van kezdő irányító és egy jó backup, nyugodtan lehet hozni még a draftról irányítót. Azért ez nem egy Kolb szerű szerződés, és nem is adtunk fel érte szinte semmit.andree
több mint 11 éve
azért mert nem írom le az első percben? akkor optimista vagyok.Első nap amikor a játékosok fociról beszélhetnek az edzőkkel, de persze szarjunk bele a szezonba április 2-án...Fucu te mint mindig, most is túl optimista vagy.silent7939
több mint 11 éve
Első nap amikor a játékosok fociról beszélhetnek az edzőkkel, de persze szarjunk bele a szezonba április 2-án...Fucu te mint mindig, most is túl optimista vagy.
több mint 11 éve
andree
1 737
Ezzel a szerződéssel sztem jó húzás. Nem hiszem hogy bárki 2-14es szezont akarna futni, amire a Stanton-Hoyer páros garancia lenne. Nyugodtan lehet mögé keresni a fiatal irányítókat, elvégre csak az idei szezonra(és jövőre) jött tüzet oltani. Hoyert úgy olvastam aktívan áruljuk már egy ideje. Van egy kezdő szintű irányítónk, aki a nem túl acélos Raidersben 4k yard fölött dobált 85-ös ratingel. Ugyan ez tavaly nálunk: 3383 yrd, 63 rating(mindenkit összerakva). Van kezdő irányító és egy jó backup, nyugodtan lehet hozni még a draftról irányítót. Azért ez nem egy Kolb szerű szerződés, és nem is adtunk fel érte szinte semmit.
több mint 11 éve
Végre valaki velem röhög. 😊Úgy van ahogy Fucu írja!ezen jót röhögtem 😀Höri
Azért Palmer nem rossz irányító. Az hogy emberileg egy nulla az más dolog. Bruce
több mint 11 éve
Na most ezzel mi a baj? 😀Úgy van ahogy Fucu írja!ezen jót röhögtem 😀Höri
Azért Palmer nem rossz irányító. Az hogy emberileg egy nulla az más dolog. Bruce
JMR meg szar irányító és még emberileg is nulla, szóval 1-0 Palmernek.
több mint 11 éve
ki várja el tőle, hogy 5000 yardot dobjon 70%-os pontossággal?Nem kell megdönteni rekordokat csak haladjon az offense és néha szerezzenek TD-t...
Legalább várjuk meg hogy muzsikál az edzőtáborban.
több mint 11 éve
QB draft elnapolva?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Azért nem sajnálom, mert egy kicsit pofátlan dolog amit tett a csapattal. Mert nem elég hogy kurva nagy a fizetése, még kurva nagy ellenértéket kapott érte a volt csapata is és ennek ellenére még lázadozik. Valamint nem ment bele a fizetéscsökkentésbe nálunk, ahol még 2 évig minimum kezdő lehetett volna.Úgy van ahogy Fucu írja!Azért azt nem gondoljátok ugye, hogy mint egy varázsütésre egycsapásra 5000 yard felett kezd el dobálni, 70 %-os pontossággal. Már 11 éve van a ligában, és semmi extrát nem mutatott, sőt ahhoz képest, hogy 1/1-es volt, kifejezetten gyenge szezonjai is voltak. Egy szó mint száz nem tudom elképzelni, hogy kiemelkedő teljesítményt tudna nyújtani nálunk, mint ahogy eddig sehol sem. De ne legyen igazam... 😊
Azért Palmer nem rossz irányító. Az hogy emberileg egy nulla az más dolog. De képes jól játszani. Én anno örültem neki, hogy hozzánk került, pedig annak azért durva ára volt. Egy évet vett el a franchise életéből. De bíztam benne, hogy vele elindulunk felfele. Sajnos az idő bizonyította hogy hiába bíztam benne, de akkor is örültem amikor érkezett. Most annak örülök hogy távozott. Remélhetőleg itt már letesz valamit az asztalra, ennyi szarkavarás után. Ezt kívánom neki és nektek!Bruce
Persze jó játékos, de akkor miért is nem sajnálod, hogy lelépett? 😊Leon78
De egyébként úgy látszik igaza volt, mert máshol is számítanak rá és egyelőre a Cards még jobb csapat mint a Raiders.
több mint 11 éve
Úgy van ahogy Fucu írja!ezen jót röhögtem 😀
több mint 11 éve
Úgy van ahogy Fucu írja!Azért azt nem gondoljátok ugye, hogy mint egy varázsütésre egycsapásra 5000 yard felett kezd el dobálni, 70 %-os pontossággal. Már 11 éve van a ligában, és semmi extrát nem mutatott, sőt ahhoz képest, hogy 1/1-es volt, kifejezetten gyenge szezonjai is voltak. Egy szó mint száz nem tudom elképzelni, hogy kiemelkedő teljesítményt tudna nyújtani nálunk, mint ahogy eddig sehol sem. De ne legyen igazam... 😊
Azért Palmer nem rossz irányító. Az hogy emberileg egy nulla az más dolog. De képes jól játszani. Én anno örültem neki, hogy hozzánk került, pedig annak azért durva ára volt. Egy évet vett el a franchise életéből. De bíztam benne, hogy vele elindulunk felfele. Sajnos az idő bizonyította hogy hiába bíztam benne, de akkor is örültem amikor érkezett. Most annak örülök hogy távozott. Remélhetőleg itt már letesz valamit az asztalra, ennyi szarkavarás után. Ezt kívánom neki és nektek!Bruce
Persze jó játékos, de akkor miért is nem sajnálod, hogy lelépett? 😊
több mint 11 éve
Úgy van ahogy Fucu írja! Azért Palmer nem rossz irányító. Az hogy emberileg egy nulla az más dolog. De képes jól játszani. Én anno örültem neki, hogy hozzánk került, pedig annak azért durva ára volt. Egy évet vett el a franchise életéből. De bíztam benne, hogy vele elindulunk felfele. Sajnos az idő bizonyította hogy hiába bíztam benne, de akkor is örültem amikor érkezett. Most annak örülök hogy távozott. Remélhetőleg itt már letesz valamit az asztalra, ennyi szarkavarás után. Ezt kívánom neki és nektek!
több mint 11 éve
Első nap amikor a játékosok fociról beszélhetnek az edzőkkel, de persze szarjunk bele a szezonba április 2-án...Kapkodás? Lehet, de mi innen mit tudunk arról mit akarnak Arians-ék? Semmit. Hoyer egy éves RFA tendere nem garantált, tehát hiába szól 2 millióról ha elküldjük nincs cap hit. Tehát van Stanton és Palmer, meg Lindley, aki a TC-ig biztos a csapatnál lesz.
Várjuk meg mi sül ki belőle, majd azután döntsük el hogy szar üzlet volt vagy sem.
több mint 11 éve
Íme az eddigi statisztikája. Mit mondjak ez ellenállhatatlan. Eddig azt hittem építkezünk, de egyre nyilvánvalóbb, hogy csak kapkodunk jobbra balra. Szerintem ennek semmi értelme, de hátha valaki megmondja miért is jó ez nekünk.
több mint 11 éve
A Cardinals Palmer mellé kapott egy 7. körös picket (7/13), a Raiders pedig az idei 6/8-as draftpicket valamint egy feltételes hetedik köröset jövőre.
több mint 11 éve
A következő szezonba is bele lehet szarni.
több mint 11 éve
A szerződés pontos számai: 2 év, 16 millió + 4 misi teljesítményösztönzőkkel, ebből 10 millió garantált.Dexxter TailorMegint hatalmas üzletet kötöttünk....
több mint 11 éve
A szerződés pontos számai: 2 év, 16 millió + 4 misi teljesítményösztönzőkkel, ebből 10 millió garantált.