Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
én kint leszek holnap a Hurricanes meccsen, mint fotós, szóval gyertek nyugodtan, jó meccs lesz amúgy is 😊Nem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.én speciel magyar focin tengődőm... farkas párti vagyok 😉 de tudnám ajánlani például a hurikánok holnapi nagyszabású meccsét, info a magyar topicban.Cardinalis
Nincs valakinek ötlete, hogy mivel lehetne elütni az időt NFL szempontból ? 😊Leon78

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Nem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.én speciel magyar focin tengődőm... farkas párti vagyok 😉 de tudnám ajánlani például a hurikánok holnapi nagyszabású meccsét, info a magyar topicban.
Nincs valakinek ötlete, hogy mivel lehetne elütni az időt NFL szempontból ? 😊Leon78
több mint 12 éve
lol...nem a pincében kell játszani. 😊 btw. somosnak is igaza van, de ne menjünk bele... 😊12 fokban kurva jó ötlet!catattackNem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.kezdj el strandröplabdázni! nekem 12 éve működik 😀Medvepapa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Legalább nem éget a homok... 😊12 fokban kurva jó ötlet!catattackNem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.kezdj el strandröplabdázni! nekem 12 éve működik 😀Medvepapa
több mint 12 éve
catattack
3 520
12 fokban kurva jó ötlet!Nem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.kezdj el strandröplabdázni! nekem 12 éve működik 😀Medvepapa
több mint 12 éve
😊 Majd átgondolom 😊Nem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.kezdj el strandröplabdázni! nekem 12 éve működik 😀Medvepapa
több mint 12 éve
Nem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.kezdj el strandröplabdázni! nekem 12 éve működik 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Nem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.nézz a 2008-2009-es szezonból meccseket 😊
több mint 12 éve
Nem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.Nincs valakinek ötlete, hogy mivel lehetne elütni az időt NFL szempontból ? 😊
több mint 12 éve
áhh már megvan 😀van rá két hónapod 😊FucuNa akkor kotorhatom elő az espn-es accountomat 😊silent7939ESPN-es lesz, mert azt ismerem és az teljesen jó. Külön program nem kell hozzá csak a legújabb java frissítés. Ja és persze regisztrálni az espn.com-ra 😊FucuNa ez majd kiderül ha FUCU intézi a ligát. Ha az nfl.com mellett dönt akkor nem kell progi, ha máshol akkor meg gondolom majd jól megosztja velünk a tudást 😀silent7939Csak mert úgy emlékeztem, hogy a draftolásnál szükség van egy progira.Leon78Jól értem, hogy a draftoláshoz szükség lesz egy programra?Leon78Szerintem nem... illetve én még csak NFL.com-os fantasyban toltam és ott nem kellettsilent7939
több mint 12 éve
van rá két hónapod 😊Na akkor kotorhatom elő az espn-es accountomat 😊silent7939ESPN-es lesz, mert azt ismerem és az teljesen jó. Külön program nem kell hozzá csak a legújabb java frissítés. Ja és persze regisztrálni az espn.com-ra 😊FucuNa ez majd kiderül ha FUCU intézi a ligát. Ha az nfl.com mellett dönt akkor nem kell progi, ha máshol akkor meg gondolom majd jól megosztja velünk a tudást 😀silent7939Csak mert úgy emlékeztem, hogy a draftolásnál szükség van egy progira.Leon78Jól értem, hogy a draftoláshoz szükség lesz egy programra?Leon78Szerintem nem... illetve én még csak NFL.com-os fantasyban toltam és ott nem kellettsilent7939
több mint 12 éve
Na akkor kotorhatom elő az espn-es accountomat 😊ESPN-es lesz, mert azt ismerem és az teljesen jó. Külön program nem kell hozzá csak a legújabb java frissítés. Ja és persze regisztrálni az espn.com-ra 😊FucuNa ez majd kiderül ha FUCU intézi a ligát. Ha az nfl.com mellett dönt akkor nem kell progi, ha máshol akkor meg gondolom majd jól megosztja velünk a tudást 😀silent7939Csak mert úgy emlékeztem, hogy a draftolásnál szükség van egy progira.Leon78Jól értem, hogy a draftoláshoz szükség lesz egy programra?Leon78Szerintem nem... illetve én még csak NFL.com-os fantasyban toltam és ott nem kellettsilent7939
több mint 12 éve
ESPN-es lesz, mert azt ismerem és az teljesen jó. Külön program nem kell hozzá csak a legújabb java frissítés. Ja és persze regisztrálni az espn.com-ra 😊Na ez majd kiderül ha FUCU intézi a ligát. Ha az nfl.com mellett dönt akkor nem kell progi, ha máshol akkor meg gondolom majd jól megosztja velünk a tudást 😀silent7939Csak mert úgy emlékeztem, hogy a draftolásnál szükség van egy progira.Leon78Jól értem, hogy a draftoláshoz szükség lesz egy programra?Leon78Szerintem nem... illetve én még csak NFL.com-os fantasyban toltam és ott nem kellettsilent7939
több mint 12 éve
Na ez majd kiderül ha FUCU intézi a ligát. Ha az nfl.com mellett dönt akkor nem kell progi, ha máshol akkor meg gondolom majd jól megosztja velünk a tudást 😀Csak mert úgy emlékeztem, hogy a draftolásnál szükség van egy progira.Leon78Jól értem, hogy a draftoláshoz szükség lesz egy programra?Leon78Szerintem nem... illetve én még csak NFL.com-os fantasyban toltam és ott nem kellettsilent7939
több mint 12 éve
Csak mert úgy emlékeztem, hogy a draftolásnál szükség van egy progira.Jól értem, hogy a draftoláshoz szükség lesz egy programra?Leon78Szerintem nem... illetve én még csak NFL.com-os fantasyban toltam és ott nem kellettsilent7939
több mint 12 éve
Akkor továbbra is elég vékonyka az OT szekció.Jut eszembe, néhány nappal ezelőtt szó volt egy T /Max Starks/ érkezéséről, van vele kapcsolatban valami fejlemény?Leon78A Chargersben kötött ki.emberke22
több mint 12 éve
Jut eszembe, néhány nappal ezelőtt szó volt egy T /Max Starks/ érkezéséről, van vele kapcsolatban valami fejlemény?Leon78A Chargersben kötött ki.
több mint 12 éve
Jól értem, hogy a draftoláshoz szükség lesz egy programra?Leon78Szerintem nem... illetve én még csak NFL.com-os fantasyban toltam és ott nem kellett
több mint 12 éve
Jut eszembe, néhány nappal ezelőtt szó volt egy T /Max Starks/ érkezéséről, van vele kapcsolatban valami fejlemény?
több mint 12 éve
Jól értem, hogy a draftoláshoz szükség lesz egy programra?
több mint 12 éve
Freddie Kitchens a QB edző a keddi OTA edzésen nem érezte jól magát. A csapat orvosi stábja a korházba kóédte további kivisgálásra és ott a CT aorta elégtelenséget (a "defect to his aorta"-t így fordítottam, valaki orvosi tapasztalattal rendelkező javítson ki ha nem helyes) állapítottak meg és műtétre volt szükség. Adam Schefter információi szerint 9 órás műtét volt (ezt a Cards hivatalos közleményében nem írták). Kitchens távollétében Tom Moore foglalkozik az irányítókkal.
több mint 12 éve
Okafor és Watford is aláírt tegnap már csak Cooper van hátra.FucuSzerintem az is meglesz a héten.
több mint 12 éve
Okafor és Watford is aláírt tegnap már csak Cooper van hátra.