NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Úgy gondolod érkezhet Johnson, ha bent lesz? Szerinted kezdő szintet képvisel? Nem lennék oda az örömtől, ha őt húznánk.Egyébként van valami új infó a draftal kapcsolatban? Új kiszemeltek, esetleges elszólások. Úgy nézem a legtöbb helyen L. Johnsont írják hozzánk masszívan.Leon78Két napja volt a hivatalos draft előtt sajtótájékoztató Keimel és Arians-szal, de semmi új dolog nem szivárgott ki. És nem is fog.
Az biztos, hogy ha úgy adódik nem needre húznak. Olyan játékost akarnak 1/7-re aki újoncként kezdő lesz.
Én már olyat is olvastam, hogy Lane Johnson bent sem lesz 1/7-nél.Fucu
több mint 11 éve
Egyébként van valami új infó a draftal kapcsolatban? Új kiszemeltek, esetleges elszólások. Úgy nézem a legtöbb helyen L. Johnsont írják hozzánk masszívan.Leon78Két napja volt a hivatalos draft előtt sajtótájékoztató Keimel és Arians-szal, de semmi új dolog nem szivárgott ki. És nem is fog.
Az biztos, hogy ha úgy adódik nem needre húznak. Olyan játékost akarnak 1/7-re aki újoncként kezdő lesz.
Én már olyat is olvastam, hogy Lane Johnson bent sem lesz 1/7-nél.
több mint 11 éve
ez a mock ott van elbaszva hogy nem két 7. körös draft pickünk van, hanem egy hatodik és egy hetedik, amiből a 7. az oaklandből érkező. Plusz Quessenberry nem hinném, hogy C lesz, inkább G és nincs az az Isten, hogy 3 OL érkezzen a draftról.
több mint 11 éve
Ezt a mockot most találtam, egy fórumon, érdekes.:1st Pick- Chance Warmack, OG Alabama
2nd Pick- Terron Armstead, OT Arkansas Pine Bluff
3rd Pick- Sio Moore, OLB Connecticut
4th Pick- Tony Jefferson, S Oklahoma
5th Pick- David Quessenberry, C San Jose State
7th Pick (from Raiders) - Sean Renfree, QB Duke
7th Pick- Latavius Murray, Central Florida
több mint 11 éve
Egyébként van valami új infó a draftal kapcsolatban? Új kiszemeltek, esetleges elszólások. Úgy nézem a legtöbb helyen L. Johnsont írják hozzánk masszívan.
több mint 11 éve
Nem rémlik hogy valaki írta volna, hogy Larry Centers fogja bemondani a második körös választottat New Yorkban.Centers az 1990-es drafton lett kiválasztva az ötödik körben. 1990 és '98 között játszott a Cardinalsban, majd két évet Washingtonban és Buffaloban valamint egyet a Patriotsban játszott. Pályafutása során 827 elkapása volt, több mint bármelyik futónak az NFL történetében. A nem elkapók közül csak Tony Gonzaleznek van több elkapása.
1995-ben 101, míg 1996-ban 99 elkapása volt a szezon során. És ne feledjül el, hogy egy fullbackről beszélünk! Ebből is látszik, hogy a kilencvenes években máshogy használták a FB-eket.
Kent Somers írta a blogjára, hogy egyszer bent volt az öltözőben és Centers odaszólt neki, hogy "van egy új marketing szlogenem, mond el mi a véleményed róla. Larry runs, Larry Catches, Larry blocks - Larry Centers" 😊
Most már hozzáadhatja, hogy Larry announces.
😊
több mint 11 éve
Ma volt a 9. Pat's Run. A hagyományos futóverseny ami Pat Tillman emlékére 4,2 mérföld, aminek a befutója az Arizona State Sun Devils stadionjának a 42 yardos vonalánál van. A nevezési díj a Pat Tillman alapítvány részére kerül átutalásra.Tegnap volt egy tweetup nevezetű rendezvény amin Peter King (SI szakíró) volt a házigazda és jelen volt Keim, Arians és pár játékos is. Ez amolyan közönségtalálkozó volt, ahol lehetett kérdezni a vezetőktől és játékosoktól. Ne kérdezzétek milyen kérdések voltak, még nem találkoztam ilyen cikkel, igaz kicsi lemaradásban vagyok 😊
több mint 11 éve
andree
1 737
Az tuti, hogy érdemes lesz ránézni a Browns meccsekre.
több mint 11 éve
Hát igen, azért nem véletlen, hogy a legtöbb maradandó élmény, a védelemhez köthető. Elég megnézni egy egy Highlight-ot. Én is nagyon sajnálom Hortont, és biztos vagyok benne, hogy a védelem, ha átmenetileg is, de vissza fog esni. Ja és a Browns D király lesz 😊Todd Bowles inkább 4-3-es edző, mint 3-4-es, azért van ott a smiley 😊Szerinted mi az előnye a 4-3-nak a 3-4-hez képest?Leon78Iszonyatosan nagy felfordulás van a csapatnál, különösen a védelemben. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni.Leon784-3 😀Fucu
Ahogy andree írja a keret jelenleg 3-4-hez van kialakítva, egy OLB (Jordan?) hiányzik leginkább.
andree: én is imádtam Horton felfogását, főleg amikor idekerült azt mondta első playre blitz lesz, az is lett. tudta mit csinál. 😊Fucu
több mint 11 éve
Todd Bowles inkább 4-3-es edző, mint 3-4-es, azért van ott a smiley 😊Szerinted mi az előnye a 4-3-nak a 3-4-hez képest?Leon78Iszonyatosan nagy felfordulás van a csapatnál, különösen a védelemben. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni.Leon784-3 😀Fucu
Ahogy andree írja a keret jelenleg 3-4-hez van kialakítva, egy OLB (Jordan?) hiányzik leginkább.
andree: én is imádtam Horton felfogását, főleg amikor idekerült azt mondta első playre blitz lesz, az is lett. tudta mit csinál. 😊
több mint 11 éve
andree
1 737
Szigorúan szubjektív szemmel szerintem 34-re dinamikusabb, agresszívebb és nézői szemmel látványosabb passz elleni védekezések épülnek. Persze bőven vannak kivételek. Sztem a mi szempontunkból jobb fit Campbellnek és Washingtonnak valamint Achonak. Hátránya, hogy nagyon hiányzik a keretből egy klasszis OLB aki konzisztensen oda tudna érni az ellenfél irányítójához.
A 43 jobb fit Dockettnek, valszeg Washington és Acho elkaristolna Will és Sam poszton, de hiányozna egy klasszis MLB. A 34 jobban elfedné Brinkley hiányosságait. Előnye, hogy talán futás ellen javulnánk.
Én személy szerint imádtam Horton őrült blitzeit, meg 2 linemanes nickelfelállásait. Ha váltunk, nem húznám ki Star Lotuleleit se 1/7nél. Simán előfordulhat, hogy egyértelmű BPA lesz a boardon. Az más kérdés, hogy Dan és Carter bőven megoldaná a helyén.
több mint 11 éve
Szerinted mi az előnye a 4-3-nak a 3-4-hez képest?Iszonyatosan nagy felfordulás van a csapatnál, különösen a védelemben. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni.Leon784-3 😀Fucu
több mint 11 éve
Iszonyatosan nagy felfordulás van a csapatnál, különösen a védelemben. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni.Leon784-3 😀
több mint 11 éve
Iszonyatosan nagy felfordulás van a csapatnál, különösen a védelemben. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni.
több mint 11 éve
most már tuti nem fogjuk, pedig nem volt annyira rossz. 4. kör környékén tuti jön safety szerintem.James Sanderst is eltiltották az első négy meccsre, remek...Dexxter TailorÚgy se igazoltuk még vissza. Kell majd valaki minimum környékén a depthbe(+ draft ugye).andree
több mint 11 éve
andree
1 737
James Sanderst is eltiltották az első négy meccsre, remek...Dexxter TailorÚgy se igazoltuk még vissza. Kell majd valaki minimum környékén a depthbe(+ draft ugye).
több mint 11 éve
James Sanderst is eltiltották az első négy meccsre, remek...
több mint 11 éve
nem egy nagy szám, de legalább az NFL figyelembe vette a félévi podcastünket, és idén a 8. meccs után lesz pihi 😊Teljesen jó az elosztás. December elején egy Philly ott hideg lesz, és nem tudom Nashvilleben milyen idő szokott lenni december közepén.
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/19/A_2013-as_menetrend/Dexxter Tailor
Bye week jókor lesz, ahogy Dex említette podcast is lesz majd félidőben 😊
Az az egy hónap (3 hazai meccs + bye week) hazai környezetben jót fog tenni főleg, hogy potenciálisan erősebb ellenfelek jönnek majd a sivatagba.
Arra kíváncsi leszek, hogy a Saints meccs után visszautazik-e a csapat Glendalebe vagy maradnak a keleti parton a Buccaneers meccs előtt.
Az egy prime time meccs is meglesz, mondjuk kicsit szerencsétlen helyzet, hogy egy kemény 49ers meccs után lesz kevés piehenőjük a srácoknak.
több mint 11 éve
nem egy nagy szám, de legalább az NFL figyelembe vette a félévi podcastünket, és idén a 8. meccs után lesz pihi 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/19/A_2013-as_menetrend/
több mint 11 éve
Péntek hajnali kettőkor adják ki az jövő évi menetrendet, kíváncsi vagyok 😊 ugye egy prime-time meccset mindenki kap, szóval szerintem a ismét a Rams elleni TNF lesz az, és talán lesz egy Frisco elleni MNF is. Vagy lehet, hogy más ellen lesz a TNF, mondjuk a bitangerős Jacksonville ellen 😀
több mint 11 éve
andree
1 737
Alapvetően én örülnék kb minden variációnak. Dion Jordan jó pass rushernek tűnik, Johnson átküldhetné Levit a jobb oldalra ahová való(és ahol jó), Warmack meg insta upgrade a támadófalba. Alapvetően még Geno Smithen se lepődnék meg annyira. Elvégre meg kell tanulnia játszani egy NFL offenseben, 1 év tarcsi jót is tenne neki valszeg. Simán el tudom képzelni, hogy behúzzuk szép csöndben fű alatt. Sztem csak WR CB és DL 1/7 esetén nem lenne őszinte a mosolyom. 😊Valószínűleg eljut, de én személy szerint jobban örülnék Warmack-nak, vagy Dion Jordennek. Egyébként egyre több helyre írják hozzánk Lane Johnsont. Az egyik oldalon a San Diego tradel elénk és lenyúlja Johnsont. Van varia bőven. 😊Leon78Peter King wrote that Lane Johnson won't get past the Cardinals at No. 7.Az vicces lesz, ha el se jut addig. 😀andree
Kb a worst case scenario előttünk: 1. Joeckel 2. Dion Jordan 3. Ansah 4. Eric Fisher 5. Lane Johnson 6. feltrade-el valaki Warmackért.
A legjobban ez tetszene(naná 😀 ): 1. Joeckel 2. Geno 3. Lotulelei 4. Floyd 5. Ansah 6. Miliner
több mint 11 éve
Valószínűleg eljut, de én személy szerint jobban örülnék Warmack-nak, vagy Dion Jordennek. Egyébként egyre több helyre írják hozzánk Lane Johnsont. Az egyik oldalon a San Diego tradel elénk és lenyúlja Johnsont. Van varia bőven. 😊Peter King wrote that Lane Johnson won't get past the Cardinals at No. 7.Az vicces lesz, ha el se jut addig. 😀andree
több mint 11 éve
andree
1 737
Peter King wrote that Lane Johnson won't get past the Cardinals at No. 7.Az vicces lesz, ha el se jut addig. 😀
több mint 11 éve
nahát, egy éve kezdtük el működésünket a népsporton 😊 Boldog szülinapot nekünk!Dexxter Tailorakkor stílusos lenne ma abbahagyni? 😊
Este Keimék megvacsiztatják Ryan Nassibot és Lane Johnsont.
Nem adok nagy jelentőséget neki csak megemlítettem. 😊
több mint 11 éve
HBD! 😀nahát, egy éve kezdtük el működésünket a népsporton 😊 Boldog szülinapot nekünk!Dexxter TailorHappy Birthday !!!!!!!!Leon78