NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 995
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Aha... szoktam. A munkám része.FUCU!Piackutattál már?catattack
Nincs kedved idénre csinálni egy fantasy ligát a cards fanoknak?silent7939
www.profootballfocus.com/blog/2012/11/15/signature-stat-snapshot-tackle-efficiency/
Nem teljes szezon, de elég látványos.
több mint 12 éve
catattack
3 520
FUCU!Piackutattál már?
Nincs kedved idénre csinálni egy fantasy ligát a cards fanoknak?silent7939
több mint 12 éve
FUCU!Nincs kedved idénre csinálni egy fantasy ligát a cards fanoknak?
több mint 12 éve
iktriadtól lopom:Ezt én is néztem... sok mindenkit lenyúltunk a Boys elől 😀
"Kiszivárgott a Cowboys idei draft boardja (köszönjük Jerry):
www.bloggingtheboys.com/2013/5/30/4378574/dallas-cowboys-2013-draft-board-leaked-almost-complete-7-round-board "
Sztem érdekes. Ez alapján is egész jónak tűnik a mi draftunk, bár ugye ezen a listán nem szerepel Mathieu(kérdés miért? 😊 ), de rajta kívül ott van a a 4 hátsó körösünkből 3 a top 100-ban (2RB, 1TE)emberke22
több mint 12 éve
iktriadtól lopom:"Kiszivárgott a Cowboys idei draft boardja (köszönjük Jerry):
www.bloggingtheboys.com/2013/5/30/4378574/dallas-cowboys-2013-draft-board-leaked-almost-complete-7-round-board "
Sztem érdekes. Ez alapján is egész jónak tűnik a mi draftunk, bár ugye ezen a listán nem szerepel Mathieu(kérdés miért? 😊 ), de rajta kívül ott van a a 4 hátsó körösünkből 3 a top 100-ban (2RB, 1TE)
több mint 12 éve
csakhogy szokjuk az arcokat, jópofák 😀www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Rookies-Give-Back/01fc4964-6159-4957-a587-6efcec0fd12a
több mint 12 éve
kicsit rozsdásak még a srácok az első edzéseken:espn.go.com/nfl/story/_/id/9299588/bruce-arians-criticizes-offense-arizona-cardinals-resume-otas
több mint 12 éve
Larry Fitzgerald said sixth-round WR Ryan Swope has missed practice time at OTAs due to lingering concussion issues.egyetemen 4 agyrázkódása volt, ezért is csúszott addig, ameddig.
nyugtalanító.
több mint 12 éve
az előbb lehet hülyeséget írtam majd kijavítom este ha elolvastam az írásokat ezzel kapcsolatban.(telefonról nem tudtam szerkeszteni az előző hsz-t)
több mint 12 éve
Mathieu is aláírt. A Cards bebiztosította magát, mivel kb. 400K-val kevesebb aláírási pénzt kap amit a következő 3 évben szerezhet meg meccsenként amíg rosteren van.
több mint 12 éve
Bár ne kellett volna megcsinálni ezt a képet 😊CSabi37
több mint 12 éve
Bemutatták az új XBOX-ot!hivatalosan talán jövő tavasszal😊
"...és interaktív NFL-közvetítés indul az Xbox Live-on.
...
És ha már NFL, integrálják a közvetítésbe a Skype-ot, konferencia-videócseten drukkolhatunk közösen a haverokkal, vagy éppen egymás ellen, éppen csak a sört nem hűti be a rendszer a teljes értékű élményhez. Pluszban az NFL-közvetítések szerves része lesz a fantáziafoci, ez egy Amerikában elképesztően népszerű, nagyjából 20 millió ember által űzött játék, amiben saját válogatottat kell összeraknunk a bajnokságban induló csapatok tagjaiból, akik pontokat szereznek nekünk az igazi meccseken nyújtott teljesítményükkel."
Forrás: Index.hu
Na erre kiváncsi leszek. Lesz-e egyáltalán Mo-n?bionic
több mint 12 éve
Bemutatták az új XBOX-ot!"...és interaktív NFL-közvetítés indul az Xbox Live-on.
...
És ha már NFL, integrálják a közvetítésbe a Skype-ot, konferencia-videócseten drukkolhatunk közösen a haverokkal, vagy éppen egymás ellen, éppen csak a sört nem hűti be a rendszer a teljes értékű élményhez. Pluszban az NFL-közvetítések szerves része lesz a fantáziafoci, ez egy Amerikában elképesztően népszerű, nagyjából 20 millió ember által űzött játék, amiben saját válogatottat kell összeraknunk a bajnokságban induló csapatok tagjaiból, akik pontokat szereznek nekünk az igazi meccseken nyújtott teljesítményükkel."
Forrás: Index.hu
Na erre kiváncsi leszek. Lesz-e egyáltalán Mo-n?
több mint 12 éve
Ritka h egy HC kiakad egy csapatrészre már az OTA-k alatt, Arians most megtette az offense-re: sports.yahoo.com/news/arians-criticizes-offense-arizona-resumes-232321551--nfl.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hoyer 2 évre aláírt a Brownshozemberke22Akkor Weedennek lehet hogy reszeltek 😊
több mint 12 éve
Hoyer 2 évre aláírt a Brownshoz
több mint 12 éve
Dansby 1 éves fizetése 2,25 millió, amiből 1 millió az aláírási bónusz a maradék az alap fizetése-Palmer elég jól mozgott eddig az edzéseken, de ne feledjük (ahogy jó öreg petey barátunk mondá vala) rövid gatyában mindenki Super Bowl győztesnek néz ki.
A kezdő ILB páros úgy nézett ki az első OTA edzésen, hogy Dansby-Brinkley első csapat Washington-Minter második csapat 😊
Cooper a második számú csapatban edzett LG-ként.
Mivel 90 fős a keret (és mindenki jelen van az edzéseken), így Arians úgy döntött ketté szedi a társaságot és úgy gyakoroltak. Nem gyakori ez a megoldás az NFL-ben, de így a nevesincs játékosok is tudnak rendesen edzeni és hátha felbukkan (Arians szavaival élve) egy csiszolatlan gyémánt.
Napi Cards rovatunkat olvashatták.
U.I.: PP egykezes INT-e szép volt
több mint 12 éve
PP kezd formába lendülni 😀 egykezes int a videó vége felé:www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Cardinals_Kickoff_OTAs/adef995a-910b-4a4a-9fda-0c62565434e1
több mint 12 éve
Washington üti a lyukakat, Minter meg tömködi. Valószínűleg Daryl midig jobban a középpontban lesz, mert neki jutnak a látványos sackek és intek, Minter majd csinál 3 mázsa szerelést, és nagyon szeretni fogjuk érte.
több mint 12 éve
nem a Stanfordra járt így nem láttam játszani 😊 (na jó láttam pár LSU meccset, de nem rémlik a játéka. andree nazgy LSU meccs néző Ő biztosan többeret tud mondani).Azért a draftolási hely nem feltétlenül méri le mennyire tehetséges a játékos. Plusz Washington már megmutatta, hogy franchise ILB is tud lenni. Minter újonc, az NFL-ben még egy percet sem játszott.FucuPersze, nem mutat semmit, de mégis valami párhuzamot látok a két játékos között. Stílusra ugyan nem tudok nyilatkozni, ez a te asztalod.😊 Mennyire hasonlít a játékuk?Leon78
atletikus, futás ellen jó. a hátránya az hogy csak 6 láb magas
több mint 12 éve
Max Starks vizitál nálatok, állítólag már az orvosi vizsgálat is folyamatban van / lezajlott. Kezdő LT-ként simán upgrade.vassadinagy harc lesz Brownal 😊
több mint 12 éve
Max Starks vizitál nálatok, állítólag már az orvosi vizsgálat is folyamatban van / lezajlott. Kezdő LT-ként simán upgrade.
több mint 12 éve
Azért a draftolási hely nem feltétlenül méri le mennyire tehetséges a játékos. Plusz Washington már megmutatta, hogy franchise ILB is tud lenni. Minter újonc, az NFL-ben még egy percet sem játszott.FucuPersze, nem mutat semmit, de mégis valami párhuzamot látok a két játékos között. Stílusra ugyan nem tudok nyilatkozni, ez a te asztalod.😊 Mennyire hasonlít a játékuk?
több mint 12 éve
Azért a draftolási hely nem feltétlenül méri le mennyire tehetséges a játékos. Plusz Washington már megmutatta, hogy franchise ILB is tud lenni. Minter újonc, az NFL-ben még egy percet sem játszott.

CSabi37