NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 995
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Na ez majd kiderül ha FUCU intézi a ligát. Ha az nfl.com mellett dönt akkor nem kell progi, ha máshol akkor meg gondolom majd jól megosztja velünk a tudást 😀Csak mert úgy emlékeztem, hogy a draftolásnál szükség van egy progira.Leon78Jól értem, hogy a draftoláshoz szükség lesz egy programra?Leon78Szerintem nem... illetve én még csak NFL.com-os fantasyban toltam és ott nem kellettsilent7939
több mint 12 éve
Csak mert úgy emlékeztem, hogy a draftolásnál szükség van egy progira.Jól értem, hogy a draftoláshoz szükség lesz egy programra?Leon78Szerintem nem... illetve én még csak NFL.com-os fantasyban toltam és ott nem kellettsilent7939
több mint 12 éve
Akkor továbbra is elég vékonyka az OT szekció.Jut eszembe, néhány nappal ezelőtt szó volt egy T /Max Starks/ érkezéséről, van vele kapcsolatban valami fejlemény?Leon78A Chargersben kötött ki.emberke22
több mint 12 éve
Jut eszembe, néhány nappal ezelőtt szó volt egy T /Max Starks/ érkezéséről, van vele kapcsolatban valami fejlemény?Leon78A Chargersben kötött ki.
több mint 12 éve
Jól értem, hogy a draftoláshoz szükség lesz egy programra?Leon78Szerintem nem... illetve én még csak NFL.com-os fantasyban toltam és ott nem kellett
több mint 12 éve
Jut eszembe, néhány nappal ezelőtt szó volt egy T /Max Starks/ érkezéséről, van vele kapcsolatban valami fejlemény?
több mint 12 éve
Jól értem, hogy a draftoláshoz szükség lesz egy programra?
több mint 12 éve
Freddie Kitchens a QB edző a keddi OTA edzésen nem érezte jól magát. A csapat orvosi stábja a korházba kóédte további kivisgálásra és ott a CT aorta elégtelenséget (a "defect to his aorta"-t így fordítottam, valaki orvosi tapasztalattal rendelkező javítson ki ha nem helyes) állapítottak meg és műtétre volt szükség. Adam Schefter információi szerint 9 órás műtét volt (ezt a Cards hivatalos közleményében nem írták). Kitchens távollétében Tom Moore foglalkozik az irányítókkal.
több mint 12 éve
Okafor és Watford is aláírt tegnap már csak Cooper van hátra.FucuSzerintem az is meglesz a héten.
több mint 12 éve
Okafor és Watford is aláírt tegnap már csak Cooper van hátra.
több mint 12 éve
Én is jövök a fantasyre. Csak NBA ligákban van van tapasztalatom, szóval erősen tanulóév lesz. 😊andreeengem is érdekel!!!!!!!!bár ez lesz az első...................😊
több mint 12 éve
Én is jövök a fantasyre. Csak NBA ligákban van van tapasztalatom, szóval erősen tanulóév lesz. 😊
több mint 12 éve
engem is érdekelne a dolog 😀dettó, de majd térjünk vissza rá augusztus elején.FucuBenne vagyok! 😊MedvepapaFUCU!Amennyiben úgy adódna,hogy nem vagytok elegen, csinálhatnánk egy NFC-West-es bowl.hu ligát valamelyik oldalon 😊undisputedly
Nincs kedved idénre csinálni egy fantasy ligát a cards fanoknak?silent7939
több mint 12 éve
ez idén biztosan változni fog.FucuNem lesz nehéz felülmúlni 😀
több mint 12 éve
ez idén biztosan változni fog.
több mint 12 éve
Elvileg még nem volt. Most olvastam egy megdöbbentő statisztikát.Az egész idényben Fitzgerald 2(!) elkapható passzt kapott 20 yardon túlra!
Ti voltatok a liga, deep-ballt leggyengébben játszó csapata.
Nincs éppen összhangban, az építs a legjobbaidra elvvel 😛
www.revengeofthebirds.com/2013/6/1/4385980/carson-palmer-and-throwing-the-ball-deep
több mint 12 éve
Elolvastam az ismertetőt és én is neveznék mindenféleképpen! 😊Köszi elolvastam 😊 Kicsit bonyolultan hangzik elsőre, de ha indul, akkor én is nevezek 😊Leon78Valaki világosítson már fel, hogy pontosan hogyan is működik ez a fantasy liga.Leon78fantasyfootball.blog.hu/2010/06/24/az_alapok_mi_a_fantasy_footballDexxter Tailor
több mint 12 éve
Na akkor zsírkirály 😀dettó, de majd térjünk vissza rá augusztus elején.FucuBenne vagyok! 😊MedvepapaFUCU!Amennyiben úgy adódna,hogy nem vagytok elegen, csinálhatnánk egy NFC-West-es bowl.hu ligát valamelyik oldalon 😊undisputedly
több mint 12 éve
ha játszol hamar rájössz mi micsoda, mert igazából annyira nem bonyolult ez, mint első hallásra/olvasásra tűnik. Bár én eddig csak nfl-es ligákban játszottam. És ha lesz valami liga, akkor lehet, hogy én is jönnék.Köszi elolvastam 😊 Kicsit bonyolultan hangzik elsőre, de ha indul, akkor én is nevezek 😊Leon78Valaki világosítson már fel, hogy pontosan hogyan is működik ez a fantasy liga.Leon78fantasyfootball.blog.hu/2010/06/24/az_alapok_mi_a_fantasy_footballDexxter Tailor
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 12 éve
Köszi elolvastam 😊 Kicsit bonyolultan hangzik elsőre, de ha indul, akkor én is nevezek 😊Valaki világosítson már fel, hogy pontosan hogyan is működik ez a fantasy liga.Leon78fantasyfootball.blog.hu/2010/06/24/az_alapok_mi_a_fantasy_footballDexxter Tailor
több mint 12 éve
dettó, de majd térjünk vissza rá augusztus elején.Benne vagyok! 😊MedvepapaFUCU!Amennyiben úgy adódna,hogy nem vagytok elegen, csinálhatnánk egy NFC-West-es bowl.hu ligát valamelyik oldalon 😊undisputedly
több mint 12 éve
Valaki világosítson már fel, hogy pontosan hogyan is működik ez a fantasy liga.Leon78fantasyfootball.blog.hu/2010/06/24/az_alapok_mi_a_fantasy_football

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Valaki világosítson már fel, hogy pontosan hogyan is működik ez a fantasy liga.
több mint 12 éve
Benne vagyok! 😊FUCU!Amennyiben úgy adódna,hogy nem vagytok elegen, csinálhatnánk egy NFC-West-es bowl.hu ligát valamelyik oldalon 😊undisputedly
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
FUCU!Amennyiben úgy adódna,hogy nem vagytok elegen, csinálhatnánk egy NFC-West-es bowl.hu ligát valamelyik oldalon 😊