NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Nem WR 😀
Guard volt a logikus választás, még ha merész is. Warmack nekem jobban bejött, de ha valaki akkor Keim jól meg tudja ítélni a tehetségeket a poszton.andree
Egyetértek, jó a G, de hogy miért Cooper, nem igazán értem. Nem akarok fintorogni, de sokkal nagyobb potenciált láttak Warmackban.
több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Nem WR 😀
Guard volt a logikus választás, még ha merész is. Warmack nekem jobban bejött, de ha valaki akkor Keim jól meg tudja ítélni a tehetségeket a poszton.
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/26/Az_idei_elso_koros/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
catattack 3 520
Meghallgattam...
Fucu beszédén kívül senki sem érthető normálisan... Andree borzadály volt! Artikulájjábazmeg!
Volt, hogy azt mondtam, kikapcsolom, mert semmit nem értettem.
A közepén eléggé leült a téma, a végén volt pár poén, amiért jár a plusz pont!
Viszont ha már szakértelemről van szó, akkor sokkal több akkor szubjektivitást várok...
Ez volt az eddigiek közül a legszarabb!
több mint 11 éve
Amúgy visszahallgatva, én voltam a fő bűnös a nevek elharapásában. Annyi mentségem van, hogy előző este borzalmasan megfáztam, néha el is hallgattam, hogy ne a mikrofonba prüszköljek. Legközelebb artikulálok majd ígérem. 😊andree
Ez nem mentség.... ha azt mondod hogy előző este rohadtul bebasztál és beszélni is alig tudtál, azt elfogadtuk volna 😀silent7939
Valójában bebaszás/BL nézés közben fáztam meg(pólóban cigiztem az erkélyen haveréknál a meccs nagy részében), 😀andree
Na akkor így rendben is van 😀😀😀😀😀silent7939
Mi is ludasak vagyunk Fucuval, mert eredetileg hétfő este terveztük felvenni, gondolom akkor még nem volt másnapos Andree 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
hallgassátok 😊  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/25/Draft_elotti_podcast/Dexxter Tailor
Megvolt, jó volt 😀silent7939
valami komolyabb értékelés? 😀 azon kívül, hogy még mindig nincs normális mikrofonom 😊Dexxter Tailor
a neveket kiejthetnétek értelmesebben is, mert kb. egyszer volt jól hallható, hogy kiről is beszéltekjjncaa
A neveket néha tényleg nem lehetett hallani, volt párszor amikor vissza kellett pörgetnem, hogy most akkor kiről is van szó, de egy embert egyáltalán nem tudtam azonosítani, a podcast elején mondott andree egy safetyt akit simán behúzna a 2.kör elején, de sok visszahallgatás után se értettem meg, hogy kiről is van szó 😊 De összességében jó volt és annak is örülök, hogy Te'o-ról is beszéltetek egy kicsit 😀emberke22
Jonathan Cyprien.

Amúgy visszahallgatva, én voltam a fő bűnös a nevek elharapásában. Annyi mentségem van, hogy előző este borzalmasan megfáztam, néha el is hallgattam, hogy ne a mikrofonba prüszköljek. Legközelebb artikulálok majd ígérem. 😊andree
Ez nem mentség.... ha azt mondod hogy előző este rohadtul bebasztál és beszélni is alig tudtál, azt elfogadtuk volna 😀silent7939
Valójában bebaszás/BL nézés közben fáztam meg(pólóban cigiztem az erkélyen haveréknál a meccs nagy részében), 😀andree
Na akkor így rendben is van 😀😀😀😀😀
több mint 11 éve
hallgassátok 😊  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/25/Draft_elotti_podcast/Dexxter Tailor
valami komolyabb értékelés? 😀 azon kívül, hogy még mindig nincs normális mikrofonom 😊Dexxter Tailor
a neveket kiejthetnétek értelmesebben is, mert kb. egyszer volt jól hallható, hogy kiről is beszéltekjjncaa
A neveket néha tényleg nem lehetett hallani, volt párszor amikor vissza kellett pörgetnem, hogy most akkor kiről is van szó, de egy embert egyáltalán nem tudtam azonosítani, a podcast elején mondott andree egy safetyt akit simán behúzna a 2.kör elején, de sok visszahallgatás után se értettem meg, hogy kiről is van szó 😊 De összességében jó volt és annak is örülök, hogy Te'o-ról is beszéltetek egy kicsit 😀emberke22
Jonathan Cyprien.

Valójában bebaszás/BL nézés közben fáztam meg(pólóban cigiztem az erkélyen haveréknál a meccs nagy részében), 😀
több mint 11 éve
Jonathan Cyprien.

Ez nem mentség.... ha azt mondod hogy előző este rohadtul bebasztál és beszélni is alig tudtál, azt elfogadtuk volna 😀
több mint 11 éve
Ha PO-ba jutunk, vagy Palmernek pozitív lesz a TD/Int aránya kapsz tőlem egy jó mikit 😀

Mellesleg tényleg egész jó volt. Andree meglepően jól állja a sarat és nagyon felkészültnek tűnt. Titeket nem emellek ki mert nálatok ez alap... 😀
több mint 11 éve
Jonathan Cyprien.

Amúgy visszahallgatva, én voltam a fő bűnös a nevek elharapásában. Annyi mentségem van, hogy előző este borzalmasan megfáztam, néha el is hallgattam, hogy ne a mikrofonba prüszköljek. Legközelebb artikulálok majd ígérem. 😊
több mint 11 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
Paul Fanaika OL ember érkezett 2009-es 7.körös draft 3 NFL meccs rutinnal.
Valamint egy kis iromány arról, lehet hogy Potter bemozog G-ba, de erről okosabbak leszünk pár nap múlva.
"The Cardinals are considering moving OT Nate Potter to guard.
A seventh-round pick last spring, Potter ended up playing extensive snaps at left tackle, but struggled mightily. He was never going to stick on the blindside. Potter could end up a super-sub along the Cardinals' in-progress offensive line if he impresses new coach Bruce Arians. "
több mint 11 éve
A neveket néha tényleg nem lehetett hallani, volt párszor amikor vissza kellett pörgetnem, hogy most akkor kiről is van szó, de egy embert egyáltalán nem tudtam azonosítani, a podcast elején mondott andree egy safetyt akit simán behúzna a 2.kör elején, de sok visszahallgatás után se értettem meg, hogy kiről is van szó 😊 De összességében jó volt és annak is örülök, hogy Te'o-ról is beszéltetek egy kicsit 😀
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
a neveket kiejthetnétek értelmesebben is, mert kb. egyszer volt jól hallható, hogy kiről is beszéltek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
valami komolyabb értékelés? 😀 azon kívül, hogy még mindig nincs normális mikrofonom 😊

Don't blink!
több mint 11 éve
Érdekes kis draft lesz ez.
Elég nagy a káosz még az első kör körül is 😀
Nagy kérdés szerintem hogy ki a nagyobb reach? Lane Johnson vagy a Cooper, Warmack duó?
Biztos egyáltalán hogy támadó falember fog jönni? Vagy kihúzzuk az elérhető legjobb mókust?

Amin gondolkoztam a tradek kapcsán az hogy pillanatnyilag szerintem a mi 1/7-es pozíciónk értékes lehet mert nem kerül annyiba mint mondjuk az 1/3-1/4 ellenben ezzel is simán be lehet húzni need-et a védelembe, főleg ha nagy OT run lesz az elején. Emiatt szerintem elég sok ajánlatot fogunk kapni és ha jól gazdálkodunk lehet egy idei 2. kör közepe, meg valami későbbi, vagy egy 2014-es bónusz pick. Szerintem jól járnánk vele. Így másodikban simán jöhetne G és QB.
több mint 11 éve
Tegnap szerződtettük Jarett Dillard-ot exJaguras(3év) WR-t.
több mint 11 éve
Megvolt, jó volt 😀
több mint 11 éve
hallgassátok 😊  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/25/Draft_elotti_podcast/

Don't blink!
több mint 11 éve
Sztem ez séma függő. Cooper mozgékonyabb guard, míg Warmack erőből dolgozik. Talent levelben sztem utóbbi előrébb jár, de van ahová nem illik annyira. A mi falunkba inkább Warmackot mondanám jobb fitnek.
több mint 11 éve
Érdekes dolgokat írnak az új mockokban, ha jól látom, akkor Coopert előrébb rakják a G-k között, mint Warmack-ot, illetve Geno egy két helyen még az első körbe sem fért be.
Minek köszönhetők ezek a változások, illetve Cooper miben lehet jobb, mint W.Leon78
Gondolom rájöttek, hogy Geno mégse akkora "isten", mint pl Luck vagy RGIII. Szerintem úgyis kimegy vagy 3 QB az első körben, a tavalyi évből kiindulva, hiába hatalmas reach mind 😊
A Cooper - Warmack dolgot nem értem, szerintem Warmack simán top10-es lehetne (remélem mi draftoljuk 😀). (Cooper meg top15-ös 😊)

Don't blink!
több mint 11 éve
Érdekes dolgokat írnak az új mockokban, ha jól látom, akkor Coopert előrébb rakják a G-k között, mint Warmack-ot, illetve Geno egy két helyen még az első körbe sem fért be.
Minek köszönhetők ezek a változások, illetve Cooper miben lehet jobb, mint W.
több mint 11 éve
Sokat gondolkoztam, hogy leírjam ezt ide, de mivel pang a fórum gondoltam a semmihez képest, talán ez is megteszi. Volt egy bizarr álmom tegnap előre tradeltünk a Kansas által, elhoztuk Joeckelt és a 2.körben amikor választhattunk(2/6) addig csúszott Fisher és átkoztuk a világot. Ma kicsit gondolkoztam ezen, a 2. rész az volt a rémálom és persze elég képtelenségnek tűnik, de az első rész elgondolkodtató, hogy lehet előre tradelünk, Joeckelért vagy Fisherért. És erre most nézek egy mockot amiben előre tradeltünk:
 www.rotoworld.com/articles/cfb/43099/344/mondays-mock
Hát furcsa véletlenek vannak 😀 (nem leharapni a fejem, tudom, hogy kicsi a valószínűsége, meg őszintén szólva én örülnék neki, de azért mi van, ha mégis? )emberke22
Felmerültek ezek a dolgok, de Keim ezzel “I’m not in the business of giving away picks.” rövidre zárta.
több mint 11 éve
Sokat gondolkoztam, hogy leírjam ezt ide, de mivel pang a fórum gondoltam a semmihez képest, talán ez is megteszi. Volt egy bizarr álmom tegnap előre tradeltünk a Kansas által, elhoztuk Joeckelt és a 2.körben amikor választhattunk(2/6) addig csúszott Fisher és átkoztuk a világot. Ma kicsit gondolkoztam ezen, a 2. rész az volt a rémálom és persze elég képtelenségnek tűnik, de az első rész elgondolkodtató, hogy lehet előre tradelünk, Joeckelért vagy Fisherért. És erre most nézek egy mockot amiben előre tradeltünk:
 www.rotoworld.com/articles/cfb/43099/344/mondays-mock
Hát furcsa véletlenek vannak 😀 (nem leharapni a fejem, tudom, hogy kicsi a valószínűsége, meg őszintén szólva én örülnék neki, de azért mi van, ha mégis? )
több mint 11 éve
Véleményem szerint az első körben mindenféleképpen arra kellene törekedni, hogy egy tutit válasszunk. Lehetőleg kockázat nélküli játékost. Lehetőleg ne legyen sérülékeny, és egyből bevethető legyen. Ahhoz mit szóltok, ha esetlegesen Milliner csúszna hozzánk, akkor mi lenne a választás. Jó kis Corner páros lenne az biztos. 😊 Bár nem tudom értékben megérné e 1/7-reA legtöbb helyen Warmackot és Johnsont láttam nálunk, vagyis nagy valószínűséggel ők jöhetnek.
Kik lehetnek azok a játékosok akik tuti választások lehetnek. mellesleg úgy látom Jarvis Johns is lecsúszóban van a mockokban.
több mint 11 éve
Én ellennék a Lane Johnson pickel. Ami ellene szól, hogy Keim azt mondta a combine nem nagyon volt hatással a boardjára, a gametape ami érdekli, és az alapján ő mid 1st. Az is a mockok ellen szól, hogy ők megnézik mi volt gyenge, mi történt FA-n, és odaírják neednek ami ebből kijön. Nem feltétlenül számolják bele a tavalyi sérüléseket. Ha Arians azt mondja(márpedig ezt nyilatkozta) Levi jó LT, akkor nem lesz oda egy kicsit reach szagú pickként Lane Johnson(Fisher már egy egészen más téma). Persze ide most belehetne illeszteni bármelyik random Levi Brownos poént.

Nekem álomszerű a letrade és valamelyik TOP2 guard lenne, szorosan utána jön egy elit passrusher. Az, hogy Jordan, Ansah vagy Mingo elit-e, arról már kb egy 50 oldalnyi vitát olvastam. Keimékre bízom a dolgot. 😀