NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
65
16
18:30-tól, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Én fél percig röhögtem, de legalább nem 1/8-on vitték el 😀Ha így csúsznak az irányítók még a negyedik körben is lehet hozni egy projectet, mondjuk Tyler Wilson-t 😊
több mint 11 éve
Én azért 3.-4. kör környékén szeretnék egy QB picket. Persze csak ha nem Mike "Zsiráf" Glennon az. Vagy esetleg 5.-ben Landry Jones már elég jó pick lenne szerintem.
több mint 11 éve
andree
1 737
Mit szóltok a Manuel pickhez? Nem korai Ő egy kicsit?silent7939Én felhúztam a szemöldököm, de tetszett az a mit a stúdióban mondtak erről. Minden QB-nak megvan idén a maga fogyatékossága, aki jó fit a rendszerbe és tetszik az adott stábnak azt választják.
több mint 11 éve
Mit szóltok a Manuel pickhez? Nem korai Ő egy kicsit?
több mint 11 éve
andree
1 737
Mondjuk sztem nem volt még franchise, ahol így örültek volna egy guardnak, mint mi. 😀Amúgy én hatalmasan fújtam mikor meghoztuk ezt a döntést. Támadófal ember kellett, mert különben bármit csinálunk nem lesz semmi. Se passz se futójáték. Bal tackle nem volt már bent, jobb oldaliból van 2 is a csapatban. Kihúztuk a legnagyobb needre a draft egyik legjobbnak tartott játékosát. Ez így soha nem lesz rossz pick. Ha nem O-line draft lett volna, akkor most kb meg lenne kötve a kezünk és reachelhetnénk 2. körben, mert elvittek mindenkit 1. kör elején-közepén.
Így most visszanézve a kis táblázatomat, 6/6 stealnek/jó fitnek írt játékosom bent van 2. körben. Jöhet safety, pass rush, de tőlem beleszerethetnek akárkibe(Tőlem akár QB-ba vagy WR-be is), nagyon rossz már nem lesz ez a draft. Keimék tökösek, megmutatták FA alatt is, és az első körben se csalódtam bennük.
több mint 11 éve
silent és emberke kapott egy PM-et a skype elérhetőségemmel.THX. Majd jól feltelepítem. Bár ma jönnek az anyósjelölték, de sztem este már aludni fognak és nem velük kell beszélgetnem 😀
Azért nem mindegyik szurkoló volt boldog odakint a draft party-n. Pl kiszúrtam az egyik videóban egy fickót aki mindkét kezén lefelé mutatott hüvelykujjal "ünnepelt" mondjuk tőle megkérdeztem volna, hogy akkor mégis kit választott volna.Fucu
több mint 11 éve
silent és emberke kapott egy PM-et a skype elérhetőségemmel.Azért nem mindegyik szurkoló volt boldog odakint a draft party-n. Pl kiszúrtam az egyik videóban egy fickót aki mindkét kezén lefelé mutatott hüvelykujjal "ünnepelt" mondjuk tőle megkérdeztem volna, hogy akkor mégis kit választott volna.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
tökjó videók vannak fent az eseményről csapat honlapján:
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Fans_React_from_Draft_Party/edbbd9e4-9509-447c-b6c6-80937aa09f27
láthatóan mindenki örül, reméljük be is váltja majd a hozzá fűzött reményeket...
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
emberke22
574
ha bevesztek, én is benne lennék, afféle csendes társnak 😊inkább rátok hagynám a szakmázást 😊
több mint 11 éve
Elvileg mehet a skype... addig feltelepítek egyet.
több mint 11 éve
andree
1 737
Skype nálam mehet, de csak a 2. kör közepéig kb, mert lakótársam utána már morcos lenne a szemközti szobában.
több mint 11 éve
Azért Keimék keze is benne van, hogy a kör közepén-végén jöttek a reach szagú OL húzások 😊Nem akarlak elkeseríteni, de van előttünk még 5 csapat aki kiviheti Cyprient, de neki én is örülnék, ha már nem lett első körös. Bár tavaly is hogy szurkoltam egy OT draftnak már a második körtől, aztán a harmadik napig vártam 😊
Viszont ha már nem megyek bowl.hu közvetítésre, mit szólnátok egy skype-os konferencia draft beszélgetéshez, úgy mi Cards szurkolók?
több mint 11 éve
andree
1 737
Nagy mák, hogy kihúztuk a falembert, aki kellett, mert brutális, ahogy fogytak a kör közepén. Nálam itt már nehezen tudják elrontani Keimék. Bőven elég, hogy nem kell Snyder balfaszkodását néznem. Azért Cyprient ha bent hagyják morcos leszek. Nem volt könnyű idáig szurkolni. 😊
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/26/Az_idei_elso_koros/Dexxter Tailorszépdarab gyerek, áldásom rája 😉
www.nfl.com/videos/auto/0ap2000000159064/First-Draft-Jonathan-Cooper
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
szerintem fél 12-kor, de ha a srácok meg tudják oldani nélkülem, akkor nem megyek be. Sajnos az első körnél is látszott, hogy nem voltam felkészülve a csapatok needjeiből és így nincs értelme észt osztani...Akkor itt volna az ideje. A mai nap is hosszú lesz. Jut eszembe ma mikor kezdetek?silent7939tegnap 4:30 óta nem aludtam 😊FucuÍgy tiszta 😀 Kicsit összeolvasható a 2. körös válaszoddal.silent7939ha 1/7-nél bent lett volna ez a három pass rusher akkor közülük az elérhetőt húztuk volna.Jordan és Mingo már elkelt nem?silent7939Cooper várható volt ha nincs bent LJ vagy EF. Lane Johnson szerintem nagyobb reach lett volna ha bent van. Így hogy kiment 1/4-re ha jól tévedek még nagyobb.Nem fog Armstead jönni és nem is örülnék neki. OLB-t várok vagy S-t.
Második körben Armstead még jöhet hozzánk.
A QB szekcióhoz mit szóltok? Manuel nem kicsit jött fel az elmúlt 2 hónapban, de az hogy Ő legyen az egyetlen első körös irányító, sosem gondoltam volna. Tehetséges meg minden de szerintem Ő igen bust gyanús. Ha nem akkor Kolb-nak reszeltek 😀
2. -3. körben szerintem sorban jönnek majd a QB pickek. Lehet hogy nekünk is el kellene gondolkodni rajta.silent7939
Véleményem szerint ha bent van a Jordan-Ansah-Mingo hármasból valaki akkor valamelyiküket húzzuk.Fucu
második körben egy Damontre Moore picknek örülnék safety-nek pedig CyprienFucu
Megnéztem a videókat a cards honlapján, Keim hatalmas volt amikor mondta, hogy NC State alumniként gondolhatják milyen lehetett egy Tar Heel-t kiválasztani 😊
több mint 11 éve
Akkor itt volna az ideje. A mai nap is hosszú lesz. Jut eszembe ma mikor kezdetek?tegnap 4:30 óta nem aludtam 😊FucuÍgy tiszta 😀 Kicsit összeolvasható a 2. körös válaszoddal.silent7939ha 1/7-nél bent lett volna ez a három pass rusher akkor közülük az elérhetőt húztuk volna.Jordan és Mingo már elkelt nem?silent7939Cooper várható volt ha nincs bent LJ vagy EF. Lane Johnson szerintem nagyobb reach lett volna ha bent van. Így hogy kiment 1/4-re ha jól tévedek még nagyobb.Nem fog Armstead jönni és nem is örülnék neki. OLB-t várok vagy S-t.
A QB szekcióhoz mit szóltok? Manuel nem kicsit jött fel az elmúlt 2 hónapban, de az hogy Ő legyen az egyetlen első körös irányító, sosem gondoltam volna. Tehetséges meg minden de szerintem Ő igen bust gyanús. Ha nem akkor Kolb-nak reszeltek 😀
2. -3. körben szerintem sorban jönnek majd a QB pickek. Lehet hogy nekünk is el kellene gondolkodni rajta.silent7939
Véleményem szerint ha bent van a Jordan-Ansah-Mingo hármasból valaki akkor valamelyiküket húzzuk.Fucu
több mint 11 éve
tegnap 4:30 óta nem aludtam 😊Így tiszta 😀 Kicsit összeolvasható a 2. körös válaszoddal.silent7939ha 1/7-nél bent lett volna ez a három pass rusher akkor közülük az elérhetőt húztuk volna.Jordan és Mingo már elkelt nem?silent7939Cooper várható volt ha nincs bent LJ vagy EF. Lane Johnson szerintem nagyobb reach lett volna ha bent van. Így hogy kiment 1/4-re ha jól tévedek még nagyobb.Nem fog Armstead jönni és nem is örülnék neki. OLB-t várok vagy S-t.
több mint 11 éve
Így tiszta 😀 Kicsit összeolvasható a 2. körös válaszoddal.ha 1/7-nél bent lett volna ez a három pass rusher akkor közülük az elérhetőt húztuk volna.Jordan és Mingo már elkelt nem?silent7939Cooper várható volt ha nincs bent LJ vagy EF. Lane Johnson szerintem nagyobb reach lett volna ha bent van. Így hogy kiment 1/4-re ha jól tévedek még nagyobb.Nem fog Armstead jönni és nem is örülnék neki. OLB-t várok vagy S-t.
több mint 11 éve
ha 1/7-nél bent lett volna ez a három pass rusher akkor közülük az elérhetőt húztuk volna.Jordan és Mingo már elkelt nem?silent7939Cooper várható volt ha nincs bent LJ vagy EF. Lane Johnson szerintem nagyobb reach lett volna ha bent van. Így hogy kiment 1/4-re ha jól tévedek még nagyobb.Nem fog Armstead jönni és nem is örülnék neki. OLB-t várok vagy S-t.
második körben egy Damontre Moore picknek örülnék safety-nek pedig Cyprien
több mint 11 éve
Jordan és Mingo már elkelt nem?Cooper várható volt ha nincs bent LJ vagy EF. Lane Johnson szerintem nagyobb reach lett volna ha bent van. Így hogy kiment 1/4-re ha jól tévedek még nagyobb.Nem fog Armstead jönni és nem is örülnék neki. OLB-t várok vagy S-t.
több mint 11 éve
Cooper várható volt ha nincs bent LJ vagy EF. Lane Johnson szerintem nagyobb reach lett volna ha bent van. Így hogy kiment 1/4-re ha jól tévedek még nagyobb.Nem fog Armstead jönni és nem is örülnék neki. OLB-t várok vagy S-t.
Véleményem szerint ha bent van a Jordan-Ansah-Mingo hármasból valaki akkor valamelyiküket húzzuk.
több mint 11 éve
grat, szolid pickpeteyNeed volt. 😊 Talán így már futni is fogunk 😊
több mint 11 éve
Cooper várható volt ha nincs bent LJ vagy EF. Lane Johnson szerintem nagyobb reach lett volna ha bent van. Így hogy kiment 1/4-re ha jól tévedek még nagyobb.Második körben Armstead még jöhet hozzánk.
2. -3. körben szerintem sorban jönnek majd a QB pickek. Lehet hogy nekünk is el kellene gondolkodni rajta.
több mint 11 éve
Én elégedett vagyok. Coopert szerettem volna mert nekem jobban tetszett a mozgása. Igaz letrade után gondoltam, de így is jó.Nem WR 😀Egyetértek, jó a G, de hogy miért Cooper, nem igazán értem. Nem akarok fintorogni, de sokkal nagyobb potenciált láttak Warmackban.Leon78
Guard volt a logikus választás, még ha merész is. Warmack nekem jobban bejött, de ha valaki akkor Keim jól meg tudja ítélni a tehetségeket a poszton.andree
Ahogy andree írja a leglogikusabb választás volt azután hogy kiment a 3 OT és a 3 pass rusher.