NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 995
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
az uborkaszezon hírei közül nálam ez viszi a prímet 😀Fossá vannak PS-elve... na így aztán lehet rájuk szavazni 😀😀😀
Larry Fitzgerald of Arizona Cardinals a Miss USA judge
www.nfl.com/news/story/0ap1000000211835/article/larry-fitzgerald-of-arizona-cardinals-a-miss-usa-judge
íme a felhozatal 😀
www.missuniverse.com/missusa/members/contestants/year:2013Cardinalis
több mint 12 éve
az uborkaszezon hírei közül nálam ez viszi a prímet 😀Larry Fitzgerald of Arizona Cardinals a Miss USA judge
íme a felhozatal 😀
www.missuniverse.com/missusa/members/contestants/year:2013
több mint 12 éve
Dockett face mask-ja, vélemény?Ray Lewis 2 😉
twitter.com/AZCardinals/status/344643897986801664/photo/1Fucu
több mint 12 éve
Én is mentem volna csak velem volt a lányom így inkább vele töltöttem az időt.Dockett face mask-ja, vélemény?akartam linkelni én is, de nem voltam gép előtt 😊 szerintem eléggé elborult, de nem szép.
silent: nem mentem végül, homokzsákokat pakoltam 😊Dexxter Tailor
több mint 12 éve
Dockett face mask-ja, vélemény?Brutál 😀
több mint 12 éve
Dockett face mask-ja, vélemény?tiszta daedra helmet 😀
több mint 12 éve
Dockett face mask-ja, vélemény?szerintem kimondottan ronda. Kicsit olyan "licitáljunk rá a többiekre, rá tudunk tenni még több rácsot" is érzésem van. De legalább nem látni ki lefelé belőle 😊
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 12 éve
Dockett face mask-ja, vélemény?akartam linkelni én is, de nem voltam gép előtt 😊 szerintem eléggé elborult, de nem szép.
silent: nem mentem végül, homokzsákokat pakoltam 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Dockett face mask-ja, vélemény?twitter.com/AZCardinals/status/344643897986801664/photo/1
több mint 12 éve
Mármint a meccs, vagy megint belém kötsz éppen? 😊Hello mi?No comment! 😀catattack
Milyen volt a meccs Dex?silent7939
több mint 12 éve
én kint leszek holnap a Hurricanes meccsen, mint fotós, szóval gyertek nyugodtan, jó meccs lesz amúgy is 😊Nem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.én speciel magyar focin tengődőm... farkas párti vagyok 😉 de tudnám ajánlani például a hurikánok holnapi nagyszabású meccsét, info a magyar topicban.Cardinalis
Nincs valakinek ötlete, hogy mivel lehetne elütni az időt NFL szempontból ? 😊Leon78

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Nem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.én speciel magyar focin tengődőm... farkas párti vagyok 😉 de tudnám ajánlani például a hurikánok holnapi nagyszabású meccsét, info a magyar topicban.
Nincs valakinek ötlete, hogy mivel lehetne elütni az időt NFL szempontból ? 😊Leon78
több mint 12 éve
lol...nem a pincében kell játszani. 😊 btw. somosnak is igaza van, de ne menjünk bele... 😊12 fokban kurva jó ötlet!catattackNem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.kezdj el strandröplabdázni! nekem 12 éve működik 😀Medvepapa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Legalább nem éget a homok... 😊12 fokban kurva jó ötlet!catattackNem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.kezdj el strandröplabdázni! nekem 12 éve működik 😀Medvepapa
több mint 12 éve
catattack
3 520
12 fokban kurva jó ötlet!Nem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.kezdj el strandröplabdázni! nekem 12 éve működik 😀Medvepapa
több mint 12 éve
😊 Majd átgondolom 😊Nem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.kezdj el strandröplabdázni! nekem 12 éve működik 😀Medvepapa
több mint 12 éve
Nem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.kezdj el strandröplabdázni! nekem 12 éve működik 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Nem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.nézz a 2008-2009-es szezonból meccseket 😊
több mint 12 éve
Nem tom ti hogy vagytok vele, de igencsak lassan telik az idő. Szomorú, hogy a QB edző betegsége a legfőbb téma.Nincs valakinek ötlete, hogy mivel lehetne elütni az időt NFL szempontból ? 😊
több mint 12 éve
áhh már megvan 😀van rá két hónapod 😊FucuNa akkor kotorhatom elő az espn-es accountomat 😊silent7939ESPN-es lesz, mert azt ismerem és az teljesen jó. Külön program nem kell hozzá csak a legújabb java frissítés. Ja és persze regisztrálni az espn.com-ra 😊FucuNa ez majd kiderül ha FUCU intézi a ligát. Ha az nfl.com mellett dönt akkor nem kell progi, ha máshol akkor meg gondolom majd jól megosztja velünk a tudást 😀silent7939Csak mert úgy emlékeztem, hogy a draftolásnál szükség van egy progira.Leon78Jól értem, hogy a draftoláshoz szükség lesz egy programra?Leon78Szerintem nem... illetve én még csak NFL.com-os fantasyban toltam és ott nem kellettsilent7939
több mint 12 éve
van rá két hónapod 😊Na akkor kotorhatom elő az espn-es accountomat 😊silent7939ESPN-es lesz, mert azt ismerem és az teljesen jó. Külön program nem kell hozzá csak a legújabb java frissítés. Ja és persze regisztrálni az espn.com-ra 😊FucuNa ez majd kiderül ha FUCU intézi a ligát. Ha az nfl.com mellett dönt akkor nem kell progi, ha máshol akkor meg gondolom majd jól megosztja velünk a tudást 😀silent7939Csak mert úgy emlékeztem, hogy a draftolásnál szükség van egy progira.Leon78Jól értem, hogy a draftoláshoz szükség lesz egy programra?Leon78Szerintem nem... illetve én még csak NFL.com-os fantasyban toltam és ott nem kellettsilent7939
több mint 12 éve
Na akkor kotorhatom elő az espn-es accountomat 😊ESPN-es lesz, mert azt ismerem és az teljesen jó. Külön program nem kell hozzá csak a legújabb java frissítés. Ja és persze regisztrálni az espn.com-ra 😊FucuNa ez majd kiderül ha FUCU intézi a ligát. Ha az nfl.com mellett dönt akkor nem kell progi, ha máshol akkor meg gondolom majd jól megosztja velünk a tudást 😀silent7939Csak mert úgy emlékeztem, hogy a draftolásnál szükség van egy progira.Leon78Jól értem, hogy a draftoláshoz szükség lesz egy programra?Leon78Szerintem nem... illetve én még csak NFL.com-os fantasyban toltam és ott nem kellettsilent7939
több mint 12 éve
ESPN-es lesz, mert azt ismerem és az teljesen jó. Külön program nem kell hozzá csak a legújabb java frissítés. Ja és persze regisztrálni az espn.com-ra 😊Na ez majd kiderül ha FUCU intézi a ligát. Ha az nfl.com mellett dönt akkor nem kell progi, ha máshol akkor meg gondolom majd jól megosztja velünk a tudást 😀silent7939Csak mert úgy emlékeztem, hogy a draftolásnál szükség van egy progira.Leon78Jól értem, hogy a draftoláshoz szükség lesz egy programra?Leon78Szerintem nem... illetve én még csak NFL.com-os fantasyban toltam és ott nem kellettsilent7939