NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
274
35
18:30-tól, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Itt kérdezem inkább, Taylor lehet kezdő? Ha jól tudom, Mendenhall van csak mellette a poszton, de gondolom inkább ő lesz a starter Ariansnál.Stezidén nem hiszem. Ryan Williams utolsó lehetősége, ha megint esérül kuka, Mendenhall egy évre jött és való igaz ceruzás kezdő eddig.
több mint 11 éve
Én Jim Draynek is így örültem pedig ő csak 7. körös volt 😊Rég láttalak ennyire örülni valaminek Fucu! 😀PizsamaImádom! All time leading rusher a Stanfordon. Úgy néz ki lesz előtte fal akkor apríthat és nem sérülkeny.Taylor in da hááázzz 😀silent7939Mit tudsz róla ? Van benne lehetőség?Leon78
Imádom ezt a választást 😀Fucu
több mint 11 éve
Itt kérdezem inkább, Taylor lehet kezdő? Ha jól tudom, Mendenhall van csak mellette a poszton, de gondolom inkább ő lesz a starter Ariansnál.
több mint 11 éve
Rég láttalak ennyire örülni valaminek Fucu! 😀Imádom! All time leading rusher a Stanfordon. Úgy néz ki lesz előtte fal akkor apríthat és nem sérülkeny.Taylor in da hááázzz 😀silent7939Mit tudsz róla ? Van benne lehetőség?Leon78
több mint 11 éve
Vigyorgok mint a tejbetök 😊 Innen már tényleg nem érdekel ki jön és milyen posztra.Hát a Matyiő összekapja magát és nem füvezik csak iszik és azt is otthon akkor ja. 😀
Nálam ez a draft A-s értékelést kap Mathieu-val együtt.Fucu
több mint 11 éve
Vigyorgok mint a tejbetök 😊 Innen már tényleg nem érdekel ki jön és milyen posztra.Nálam ez a draft A-s értékelést kap Mathieu-val együtt.
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok a szakértők mire értékelik majd az idei draftunkat. Én mindenképpen jóra 😊Imádom! All time leading rusher a Stanfordon. Úgy néz ki lesz előtte fal akkor apríthat és nem sérülkeny.Taylor in da hááázzz 😀silent7939Mit tudsz róla ? Van benne lehetőség?Leon78
több mint 11 éve
Imádom! All time leading rusher a Stanfordon. Úgy néz ki lesz előtte fal akkor apríthat és nem sérülkeny.Taylor in da hááázzz 😀silent7939Mit tudsz róla ? Van benne lehetőség?Leon78
Imádom ezt a választást 😀
több mint 11 éve
andree
1 737
Bőven. Nem túl gyors, de cserébe egy kurva jó futó. Korábban volt mockolva 3-4. körbe is.Taylor in da hááázzz 😀silent7939Mit tudsz róla ? Van benne lehetőség?Leon78
több mint 11 éve
Fucu a nagy szakértője 😀Taylor in da hááázzz 😀silent7939Mit tudsz róla ? Van benne lehetőség?Leon78
Nem egy speedster de nagyon intelligens és olyan mint egy tank 😀
Én asszem ide lőttem be a mockomban ha jól tévedek
több mint 11 éve
Taylor in da hááázzz 😀silent7939Mit tudsz róla ? Van benne lehetőség?
több mint 11 éve
Taylor in da hááázzz 😀
több mint 11 éve
Ez az Okafor választás egyre jobban tetszik, szerintem jól jártunk vele. Azt írják irtózatosan erős fizikailag.
több mint 11 éve
andree
1 737
Ja igen, és Rambo, akit én 3. körös stealnek írtam(Bár félő Mathieuval kommunát alakítanának Arizónában). 😀
több mint 11 éve
Azért azt nem lehet mondani, hogy rosszul gazdálkodtunk a pickekkel. +2 nem rossz 😊 azért sajnálom, hogy Jonest, vagy Barkleyt nme húztuk be. 😕
több mint 11 éve
andree
1 737
Tony Jefferson és Earl Wolff(utóbbival sztem workout is volt) safety poszton, bent van még Stepfan Taylor és Mike Gillislee futónak, Otten én Kasa sztem zseniális TE választás lenne az 5. körben és a két korábban említett irányító is bent van. Ha az említettek közül bárkit behúzunk, nekem ez már A közeli draft.
több mint 11 éve
emberke22
574
esetleg még Randle, Joseph RB 6'0" 204 Oklahoma St. mint RB prospectLeon78kiváncsi leszek melyik futót hozzuk el
több mint 11 éve
na az vicces lenne mivel GM játékban őt húztam be 5. körben 😊
több mint 11 éve
esetleg még Randle, Joseph RB 6'0" 204 Oklahoma St. mint RB prospect
több mint 11 éve
Mint lejjebb már írtam nekem innentől mindegy 😊
több mint 11 éve
Kire lenne még érdemes rámenni, kit lenne érdemes még behúzni, akiből esetleg még lehet valaki. Csak hogy tudjam kiért kell szurkolni 😊
több mint 11 éve
andree
1 737
Atletikus G, akinek centerként is lehet jövője. Úgy néz ki ez a követendő út guard témában. Rendben van ez. A tavalyi baszakodás után tőlem 6 guardot is draftolhatnának.
több mint 11 éve
Nincs skype vagyis ha nagyon akartok lehet, de én 8-tól Bulls meccset nézek inkább. 😊Guard jó lehet, másodosztályú játékos, de bízok Keimben guard ügyben.
több mint 11 éve
Van skype? cak most értem haza? Mi a véleményetek az új G-ről?
több mint 11 éve
Okafor inkább 4-3 DE, de ugye Achoról is ezt hittük aztán milyen jó kis OLB lett belőle.Ár/értékben teljesen rendben van.