Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Mindig meglepődök amikor így rápörögtök az első előszezon meccsre 😊A harmadik a mérvadó akkor játszik (átlagosan) egy félidőt a kezdő. A cseréket (és a cserék cseréit) én inkább letöltve nézem meg. 😊
A DC pedig nem mérvadó Arians is elmondta hogy azért van mert kötelező írni egyet.
több mint 12 éve
... Valamint azt is mondta, hogy a kezdők valószínűleg 15 playt fognak a pályán tölteni.Fucuén felhúzom az órát 2-re és ezt a 15 playt megnézem élőben, addig is a 2010-es GB elleni WC meccsel hangolok, húúú de nagy meccs volt 😊
több mint 12 éve
Köszi... úgy legyen 😊Nekem szombaton nősülés v2.0 van 😊 Azért csak ki kellene pihennem magam előtte 😊silent7939inkább utána 😊
sok boldogságot! legalább is többet, mint v1.0... 😉Cardinalis
több mint 12 éve
Nekem szombaton nősülés v2.0 van 😊 Azért csak ki kellene pihennem magam előtte 😊silent7939inkább utána 😊
sok boldogságot! legalább is többet, mint v1.0... 😉
több mint 12 éve
A második preseason meccsünk Aug 17.-én lesz 22:30-tól, és az NFL Network is adja (magyarul könnyebb lesz streamet vadászni), akkor lehetne skype-os körkapcsolás 😊+1Bassza meg.silent7939szombat hajnali kettőkorDexxter TailorMost lett vége Arians szokásos sajtótájékoztatójának.Végre Alfi is szerephez juthat. Én csipáztam a srácot mindig is.
- Sérülés fronton a helyzet változatlan. Mendenhall és Williams is pihen még. Utóbbi roster helye egyre távolabbinak tűnik, mivel Arians nagyon jókat nyilatkozott Alfonso Smithről és a két újoncról is.
- Több játékos is kérdéses a pénteki Packers elleni első előkészületi meccs előtt. Valamint azt is mondta, hogy a kezdők valószínűleg 15 playt fognak a pályán tölteni.Fucu
Mikor lesz a meccs magyar idő szerint?silent7939
Nekem is pont akkorra van leszervezve buli. Ráadásul nálam alszanak páran, szóval nehéz lenne otthagyni időben. 😀 Remélem fent lesz valahol a meccs.
Amúgy valamelyiken mehetne még egy draftoshoz hasonló skypeos buli.andree

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Nekem szombaton nősülés v2.0 van 😊 Azért csak ki kellene pihennem magam előtte 😊+1Bassza meg.silent7939szombat hajnali kettőkorDexxter TailorMost lett vége Arians szokásos sajtótájékoztatójának.Végre Alfi is szerephez juthat. Én csipáztam a srácot mindig is.
- Sérülés fronton a helyzet változatlan. Mendenhall és Williams is pihen még. Utóbbi roster helye egyre távolabbinak tűnik, mivel Arians nagyon jókat nyilatkozott Alfonso Smithről és a két újoncról is.
- Több játékos is kérdéses a pénteki Packers elleni első előkészületi meccs előtt. Valamint azt is mondta, hogy a kezdők valószínűleg 15 playt fognak a pályán tölteni.Fucu
Nekem is pont akkorra van leszervezve buli. Ráadásul nálam alszanak páran, szóval nehéz lenne otthagyni időben. 😀 Remélem fent lesz valahol a meccs.
Amúgy valamelyiken mehetne még egy draftoshoz hasonló skypeos buli.andree
Skype az mehet bármikor. Csak előtte szóljatok.
több mint 12 éve
+1Bassza meg.silent7939szombat hajnali kettőkorDexxter TailorMost lett vége Arians szokásos sajtótájékoztatójának.Végre Alfi is szerephez juthat. Én csipáztam a srácot mindig is.
Amúgy valamelyiken mehetne még egy draftoshoz hasonló skypeos buli.
több mint 12 éve
Bassza meg.szombat hajnali kettőkorDexxter TailorMost lett vége Arians szokásos sajtótájékoztatójának.Végre Alfi is szerephez juthat. Én csipáztam a srácot mindig is.
több mint 12 éve
Arians azt mondta, hogy ennek a dc-nek kb semmi jelentősége, csak azért van, mert kell. Washington azért az 5. mert az első 4 meccsen nem fog játszani.itt az első depth chart: prod.static.cardinals.clubs.nfl.com/assets/docs/2013/DepthOne.pdfDexxter TailorAz micsoda, hogy washington cask a 5.-ik ILB?
Meg most Bell a SS nem ugy volt h ő lesz a FS és Johnson a SS?
Meg, hogy Watford az utolsó G a sorban?
kKcsit érdekes nekem ez a depth chart.emberke22

Don't blink!
több mint 12 éve
itt az első depth chart: prod.static.cardinals.clubs.nfl.com/assets/docs/2013/DepthOne.pdfDexxter TailorAz micsoda, hogy washington cask a 5.-ik ILB?
Meg most Bell a SS nem ugy volt h ő lesz a FS és Johnson a SS?
Meg, hogy Watford az utolsó G a sorban?
kKcsit érdekes nekem ez a depth chart.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Köszi! Az apró betűs rész nem olvastatta el a jaffa!az alján írja (sérült játékosok)BaltimoreDefenseitt az első depth chart: prod.static.cardinals.clubs.nfl.com/assets/docs/2013/DepthOne.pdfDexxter TailorKöztünk maradjon, de ez egy szar! A zárójel mit jelent?catattack
több mint 12 éve
az alján írja (sérült játékosok)itt az első depth chart: prod.static.cardinals.clubs.nfl.com/assets/docs/2013/DepthOne.pdfDexxter TailorKöztünk maradjon, de ez egy szar! A zárójel mit jelent?catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
itt az első depth chart: prod.static.cardinals.clubs.nfl.com/assets/docs/2013/DepthOne.pdfDexxter TailorKöztünk maradjon, de ez egy szar! A zárójel mit jelent?
több mint 12 éve
itt az első depth chart: prod.static.cardinals.clubs.nfl.com/assets/docs/2013/DepthOne.pdf

Don't blink!
több mint 12 éve
catattack
3 520
Williamset én is kibasznám! Jövőre biztos jön egy fasza playa!
több mint 12 éve
szombat hajnali kettőkorMost lett vége Arians szokásos sajtótájékoztatójának.Végre Alfi is szerephez juthat. Én csipáztam a srácot mindig is.

Don't blink!
több mint 12 éve
Most lett vége Arians szokásos sajtótájékoztatójának.Végre Alfi is szerephez juthat. Én csipáztam a srácot mindig is.
Mikor lesz a meccs magyar idő szerint?
több mint 12 éve
Most lett vége Arians szokásos sajtótájékoztatójának.- Sérülés fronton a helyzet változatlan. Mendenhall és Williams is pihen még. Utóbbi roster helye egyre távolabbinak tűnik, mivel Arians nagyon jókat nyilatkozott Alfonso Smithről és a két újoncról is.
- Több játékos is kérdéses a pénteki Packers elleni első előkészületi meccs előtt. Valamint azt is mondta, hogy a kezdők valószínűleg 15 playt fognak a pályán tölteni.
több mint 12 éve
- Dan Williams MCL szalagja meghúzódott valamint a bokája is megsérült. Utóbbi miatt hagyhat ki több időt.- Dansby hamstring húzódással bajlódik
- Dockett a következő két napot kihagyja személyes okok miatt.
- Massie elé azért került Winston mert Bobby túl sok mentális hibát vétett az edzések során.
- Ryan Williamsnek még pihentetnie kell a térdét.
Ezek voltak a mai Arians sajtótájékoztató sérülésekkel kapcsolat hírei. Köszönjük a figyelmet.
több mint 12 éve
Még 2 sivatagi pintyet várunk az NFC West fantasyba. Gyerünk srácok.5 csapat nem fér bele, szóval én skippelem
Jelenkezni itt: bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/nfc_west_csevegoMedvepapa
több mint 12 éve
Még 2 sivatagi pintyet várunk az NFC West fantasyba. Gyerünk srácok. Jelenkezni itt: bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/nfc_west_csevego
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Campbell is bicegett egy play után tegnap.
több mint 12 éve
Dan Williams lesérült egy futójáték során az edzésen. (Taylor vitte a labdát, érkezett Dockett, oszt' ezt Dan bal térde bánta.) Saját lábon távozott, részleteket a sérülésről majd csak az MRI után lehet tudni. Remélem, nem komoly.Tájren Matyinak meg jó napja volt, lehalászott két lasztit. (Nem, egyiket sem Palmer dobta 😉 ).
Bővebben és video az INT-ről: blog.azcardinals.com/2013/08/01/dan-williams-down-and-mathieus-big-day/
több mint 12 éve
A csapat ma a Tempe-i főhadiszálláson (ahol már majdnem kész van a "buborék" tehát jövőre már valószínűleg ott fognak edzőtáborozni) fog edzeni (ez nem nyilvános edzés), mivel LA Galaxy - Real Mdrid meccs lesz a UofP-ben. Egyébként is tervezte Arians, hogy pár edzés lesz a hőségben, de csak ésszel.Edzés előtt volt Arians napi sajtótájékoztatója.
- Szeretné ha a kezdő OL kb egy héten belül összeállna, de ha vannak olyan posztok ahol szoros küzdelem van a kezdő helyért hagyja még küzdeni őket. Ez nagyjából az RT posztot érinti ahol Eric Winston jelenleg a kezdő és Bobby Massie küzd még a helyért. Mondjuk RG-ben is lehet változás ha Daryn Collidge huzamosabb ideig kiesik a lábsérülésével. Az ő helyén most Paul Fanaika van a kezdőben és azt írják nem is teljesít olyan rosszul, de ott van még Earl Watford, aki nagyon nyers játékos, de a legutóbbi két napban jól teljesített.
- Ryan Williams még egy napot kihagy, így holnap lehet már fog edzeni
- a két TE, Jeff King és Kory Sperry (akivel nagyon elégedett Arians) sem állnak készen még az edzésre sérülés miatt.
több mint 12 éve
Innentől a fantasy-s dolgokat ide 😊