NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
229
33
18:30-tól, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Még két adalék D.C. Jeffersonhoz 😊1. Megkérdezték tőle, hogy mivel irányító volt régen wildcat formációban tudna-e játszani. a válasz (direkt angolul írom): "I can play any cat" 😀
2. Az eredeti keresztneve Lequan és kérdezték tőle, honnan a D.C. becenév. Még középiskolában az egyik edzőjét emlékeztette egy korábbi Floridai irányítóra Daunte Culpepperre és így alakult.
több mint 11 éve
emberke22
574
Javone Lawson (WR) is hozzánk került mint UDFA, nfl gradje 69,1 ami egész korrekt számnak hangzik és 4,45 a 40-es ideje
több mint 11 éve
emberke22
574
Tony Jefferson -akinek már az 5. körben is elégedett lettem volna a kiválasztásával- jön UDFA-ként. Ennek szurkoltam nagyon. Asszem nyugodtan alszom. 😊andree5.körben is steal gyanús lett volna, így meg... Tetszik a rendszer 😊
több mint 11 éve
Szép volt srácok, a 3. nap különösen pofás lett. 😊 Azért Palmert előre sajnálom, amilyen pass rush kinéz itt a Westben. 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Ez még Swope-hoz csak nem linkeltem a blogbejegyzésbe 😊több mint 11 éve
Most még ki kellene kapni Jeffersont S, vagy esetleg Scottot vagy Dysertet, aztán jó is a dolog😊 Bár egyik sem Andre 😊Leon78Ott is van udfa jefferson
több mint 11 éve
A helyzetünket tekintve, gondolok itt az első körre, álom draftot produkáltunk.Cooper kicsit korai, de más is elvitte volna mivel minden értelmes OT kiment. Ahogy emberke írta Matyi a legkockázatosabb pick. Összességében behúztunk egy prémium és egy átlagos G-t, egy ígéretes CB-t aki FS lesz, 2 első osztályú futót, egy jó slot WR-t. Kihagytam valakit? Ja igen. Minter és Okafor, Őket nem kell ecsetelni, ja és egy TE-t aki valamikor még QB-volt 😀
Most valami megcsillant az új vezetés szakértelméből. Azt kell hogy mondjam, én mint fő pesszimista, most egy kicsit szebbnek látom a jövőt. Egyedül CP-vel nem tudok megbékélni. 😀
A 2. napos skype konferencia meg tényleg hatalmas volt. Bármikor máskor összehozhatunk ilyet. 😀
Ja és végül az UDFA igazolások:
Ronnie Yell, DB, SJSU
Javon Harris, DB, Oklahoma
Tony Jefferson, S, Oklahoma
Javone Lawson, WR, Louisiana Lafayette
Jaron Brown, WR, Clemson
Prentiss Waggner, CB/S, Tennessee
Joe Caprioglio, OT, Colorado St
több mint 11 éve
hejj bazeg, jó ez a draft 😊 nyilván be vagyok baszv,a de nagyon tetszik ez a 4.-7. kör. okafor steal, taylornak örülünk, és TE és WR is jött, tökéletes 😊
több mint 11 éve
andree
1 737
Tony Jefferson -akinek már az 5. körben is elégedett lettem volna a kiválasztásával- jön UDFA-ként. Ennek szurkoltam nagyon. Asszem nyugodtan alszom. 😊
több mint 11 éve
andree
1 737
A volt scout GM-ünk szerintem jelesre vizsgázott ezen a drafton. Nem jött egy wtf emberke se, nagyjából lefedte a needeket, mégis számos választását lehet steal esélyesnek nevezni, ha az előzetes boardokat nézzük. Nálam a legnagyobb örömet talán Minter okozta. Neki relatíve sok meccsét láttam és szimpatikus játékos. Mathieu a legnagyobb kockázat több okból is, de ha nem jön be a dolog, akkor is nyugodtan aludhatnak Keimék.
több mint 11 éve
emberke22
574
Összefoglalnám az érzéseim a draft végeztével:Erőteljes pozitív bizakodás.
Első 4 pickünkből talán Mathieut elérhettük volna hátrébb de Okafor steal, szóval 1-1, Cooper nagyon kellett a falba, remélem beválik, Minter szintén jónak tűnik, első 4 meccs után kiderül, hogy benn ragad-e a kezdőben, Washington mellett. Watford picket nem vártam, de bízok ilyen szempontból Keimben, ez azonban előre vetíti Snyder cutolását ami következő évbe fizetési szempontból jól fog jönni. Taylorról már sok szó esett ezen topicban mindenki örül szerintem neki. Swope jó lesz a WR depthben, ahogy Ellington a RB mélységben, ott is lesznek majd cutok, persze ezek csak Trainin Camp után várhatóak. 7.-ik körre jött egy TE, ami szintén benne volt a pakliban.
Hiányposztokra jött Mathieu mint FS, Okafor mint hybrid OLB/DE, Cooper G, 2 RB, WR. Én kicsit hiányolom mondjuk az OT picket, de minden bizonnyal UDFA jönnek majd ide ahogy szinte minden más posztra is.
Azt kell mondjam, hogy ez egy nagyon jó draftnak néz ki. A tavalyihoz képest mindenképp, hiányposztokra jöttek az emberek, meg kell említeni a 2 letradet az elsőből nagyon jól jöttünk ki és sztem a 2. is hasznos volt, egy Ellingtonnal többek vagyunk ezáltal, aki szintén steal volt ott, szóval Keim nálam eddig jelesre vizsgázott. Remélem nem csalódunk később a draftunkban és még hozzánk kerülhetne pár értékes draftolatlan talent is kiegészítő embernek. Megemlíteném még, hogy mind 3 napot élőben végig követtem és a 2.-ik napi skype konferencia számomra egy hatalmas élmény volt, ami szintén csak növelte ennek a 3 napnak a fényét, még hogyha nem is vált a csapat javára 😊
Zárszóként annyit csak, hogy sose szeretnék rosszabb draftot Cardinalsosként!
több mint 11 éve
Na végül is TE lett a 7.körösünkazt hogy majdnem két méter magas 😊
Mit tudtok róla? 😀emberke22
több mint 11 éve
Na egy TE-vel vége is.
több mint 11 éve
emberke22
574
Nekem jobban bejön mint Bray és Scott 😊Utolsó húzásra belőlük örülnék egynek 😊Dysert? Háááát nekem nem kéne 😀silent7939
Reid Fragel OT
Micheal Mauti LB
Ryan Otten TE
Kevin Riddick ILB/OLB/DE
Zac Dysert QBemberke22
több mint 11 éve
andree
1 737
Rábízom a stábra. 7. körben már nem én fogok különbséget tenni a bent lévő QB-között. 😀Bray vagy Scott, Scott vagy Bray?silent7939Utolsó húzásra belőlük örülnék egynek 😊Otten és Michael Williams akikért nagyon szorítok. Bármelyiket húzzuk nagyon nagyon boldog leszek. Jöhet egy QB is, akad még értelmes.andree
Reid Fragel OT
Micheal Mauti LB
Ryan Otten TE
Kevin Riddick ILB/OLB/DE
Zac Dysert QBemberke22
több mint 11 éve
Bray vagy Scott, Scott vagy Bray?Utolsó húzásra belőlük örülnék egynek 😊Otten és Michael Williams akikért nagyon szorítok. Bármelyiket húzzuk nagyon nagyon boldog leszek. Jöhet egy QB is, akad még értelmes.andree
Reid Fragel OT
Micheal Mauti LB
Ryan Otten TE
Kevin Riddick ILB/OLB/DE
Zac Dysert QBemberke22
több mint 11 éve
andree
1 737
Utolsó húzásra belőlük örülnék egynek 😊Otten és Michael Williams akikért nagyon szorítok. Bármelyiket húzzuk nagyon nagyon boldog leszek. Jöhet egy QB is, akad még értelmes.
Reid Fragel OT
Micheal Mauti LB
Ryan Otten TE
Kevin Riddick ILB/OLB/DE
Zac Dysert QBemberke22
több mint 11 éve
Utolsó húzásra belőlük örülnék egynek 😊Dysert? Háááát nekem nem kéne 😀
Reid Fragel OT
Micheal Mauti LB
Ryan Otten TE
Kevin Riddick ILB/OLB/DE
Zac Dysert QBemberke22
több mint 11 éve
emberke22
574
Utolsó húzásra belőlük örülnék egynek 😊Reid Fragel OT
Micheal Mauti LB
Ryan Otten TE
Kevin Riddick ILB/OLB/DE
Zac Dysert QB
több mint 11 éve
andree
1 737
most csekkolom hogy G-ből is 8 van... jól betáraztunk 😀silent7939Mindent elmond róluk, hogy a 2 újonc kényelmesen pályázhat első naptól a depth chart első és harmadik helyére. 😀
több mint 11 éve
most csekkolom hogy G-ből is 8 van... jól betáraztunk 😀
több mint 11 éve
úgyis csak TC után lesz cut hullám6 RB van rosteren jelenleg... ennyi nem maradhat sztemsilent7939Szegény Powel 😕Leon78Most még ki kellene kapni Jeffersont S, vagy esetleg Scottot vagy Dysertet, aztán jó is a dolog😊 Bár egyik sem Andre 😊Leon78Alfi és Powel menni fog... kicsit vastag a futó szekciósilent7939
több mint 11 éve
6 RB van rosteren jelenleg... ennyi nem maradhat sztemSzegény Powel 😕Leon78Most még ki kellene kapni Jeffersont S, vagy esetleg Scottot vagy Dysertet, aztán jó is a dolog😊 Bár egyik sem Andre 😊Leon78Alfi és Powel menni fog... kicsit vastag a futó szekciósilent7939