NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Jó jó, csak érdekességnek szántam 😊
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Highlight-ok alapján én is HoF baseball játékos lettem volna. Majd kiderül a TC-ben ki mire képes. Az UDFA-k közül a legnagyobb esélyes az 53-ba kerülésre Tony Jeffersonnak van véleményem szerint. De az sem lehet 100%-ra venni, hogy a draftoltak közül mindegyik a csapatnál fog maradni (sőt).Fucu
Most rajtad érzem a pesszimizmust. 😊 Kinek lehet kevesebb esélye véleményed szerint?Leon78
ez nem pesszimizmus, hanem tapasztalat. csak arra akartam kilyukadni, hogy a highlight videó nem mérvadó dolog.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Highlight-ok alapján én is HoF baseball játékos lettem volna. Majd kiderül a TC-ben ki mire képes. Az UDFA-k közül a legnagyobb esélyes az 53-ba kerülésre Tony Jeffersonnak van véleményem szerint. De az sem lehet 100%-ra venni, hogy a draftoltak közül mindegyik a csapatnál fog maradni (sőt).Fucu
Most rajtad érzem a pesszimizmust. 😊 Kinek lehet kevesebb esélye véleményed szerint?
több mint 11 éve
Highlight-ok alapján én is HoF baseball játékos lettem volna. Majd kiderül a TC-ben ki mire képes. Az UDFA-k közül a legnagyobb esélyes az 53-ba kerülésre Tony Jeffersonnak van véleményem szerint. De az sem lehet 100%-ra venni, hogy a draftoltak közül mindegyik a csapatnál fog maradni (sőt).

több mint 11 éve
A draftolt, és a draftolatlan újoncokról a legfontosabb highlight-ok, ha valaki még nem látta volna.
Véleményem szerint mindenkiben van valami ami miatt akár nemsokára kezdő is válhat belőle. Mi a véleményetek? Jól látom, hogy playmakereket próbáltunk draftolni? Okafor egy állat 😊 Szerintetek Minter képes lesz Washington nyomába érni? Hát ha igen akkor durva egy ILB párosunk lesz még vagy 5 évig. 😊
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Lassan jönnek a draft értékelések. Az első A besorolást a cbssport-on találtam:

Arizona Cardinals

Much of the pre-draft focus nationally was on Arizona's tackles, but the interior was the scarier spot, assuming left tackle Levi Brown returns to health. Jonathan Cooper's athleticism and versatility makes him a safe, solid pick, as was fellow guard Earl Watford three rounds later. Easy to fall in love with the Cardinals' guts to gamble on Tyrann Mathieu, who'll be moved to free safety. Mathieu is reunited with fellow LSU playmaker Patrick Peterson, giving Arizona two of the best playmakers in all of the NFL in their secondary, as well as the Tigers' MVP, inside linebacker Kevin Minter, a physical, instinctive run-stuffer. The impressive haul continued through the third day. Alex Okafor has the talent to emerge as a standout pass rusher. Running backs Stepfan Taylor and Andre Ellington could prove a strong thunder-and-lightning combination behind free-agent signee Rashard Mendenhall. The Cardinals remain the weak link in the toughest division in the NFL but made strides in this, the first class for Steve Keim and head coach Bruce Arians. Grade: A-
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
fiókák a kardinálisfészekben 😀

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
várható volt a Snyder cut, de picit meglepett hogy ilyen gyorsan meglépték.Fucu
Nem szaroznak. Így kell. Építkezünk vagy baszakodunk? 😀
több mint 11 éve
várható volt a Snyder cut, de picit meglepett hogy ilyen gyorsan meglépték.

több mint 11 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Cutoltuk Snydert! A szerződése miatt meglepő picit, a teljesítménye miatt várható volt egy ideje 😊 Cutoltuk Jeremiah Warren-t is (szintén guard).
Dexxter Tailor
Végre már. Jól fog jönni jövőre az a 4 milla.
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 205 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Cutoltuk Snydert! A szerződése miatt meglepő picit, a teljesítménye miatt várható volt egy ideje 😊 Cutoltuk Jeremiah Warren-t is (szintén guard).

A teljes lista az udfa igazolásokról:
– WR Jaron Brown, Clemson
– WR Dan Buckner, Arizona
– T Joe Caprioglio, Colorado State
– ILB Kenny Demens, Michigan
– OLB Dan Giordano, Cincinnati
– S Javon Harris, Oklahoma
– CB Josh Hill, California
– S Tony Jefferson, Oklahoma
– T Jamaal Johnson-Webb, Alabama A&M
– ILB Korey Jones, Wyoming
– WR Javone Lawson, Louisiana-Lafayette
– WR Michael Rios, Marist
– NT Padric Scott, Florida A&M
– WR Tyler Shaw, NW Missouri State
– CB Prentiss Waggner, Tennessee
– CB Ronnie Yell, San Jose State

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Én már Fucu elemzését várom nagy szeretettel. 😊Leon78
én is várom 😊

több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 205 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2013/broken-tackles-2012 az a komoly stat, Beanie Wells 0, azaz _nulla_ broken tackle-el 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Hát ez óriási: 😊😊
Nem hiszem, hogy Bidwill minden reggel beleveri Keim orrát Walter írásába
több mint 11 éve
Egy kis érdekesség, bár nem tudom miért húzták le a draftunkat ennyire.
 walterfootball.com/offseason2013arz.phpLeon78
Ez a grade-elgetés az a műfaj, ahol a szerző bosszút áll azokon a csapatokon, akik elcseszték a mockját. Soha nem láttam sok értelmét, bár én is szeretem olvasgatni őket a draftok után. Nem hiszem, hogy Bidwill minden reggel beleveri Keim orrát Walter írásába(Aki, ahogy láttam túl sok respectet amúgy sem kap itt a fórumon).
több mint 11 éve
Én már Fucu elemzését várom nagy szeretettel. 😊
több mint 11 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Mert birkák.
Még egy helyen láttam ott B+ volt. Cooperre sztem elég durva az a D, bár valószínűleg azért húzták le mert korai G húzás volt. Ha behúztuk volna Armstead-et akkor adtak volna egy C-t vagy B-t rá, mert Ő OT.

Le kell szarni az ilyen elemzéseket. Szezon elején majd jönnek a PR-ek és ott majd jól besorolnak megint 25+-ra, mint tavaly. Aztán indítottunk egy 4-0-al. Ami erős túlzás volt, de megleptünk mindenkit.silent7939
Igen, konkrétan azon van kiakadva ezen elemzés szerzője, hogy hogy lehet már top10-ben egyáltalán G-t húzni, amikor szerinte az 5-7. körökben is lehet oda bármikor választani. Röviden és tömören: ez egy hülye. Mert amúgy Cooperrel nincs baja, sőt a többi húzásunkat is jóra értékeli. Tényleg mindegy, ahány "szakértő", annyi vélemény.
több mint 11 éve
Mert birkák.
Még egy helyen láttam ott B+ volt. Cooperre sztem elég durva az a D, bár valószínűleg azért húzták le mert korai G húzás volt. Ha behúztuk volna Armstead-et akkor adtak volna egy C-t vagy B-t rá, mert Ő OT.

Le kell szarni az ilyen elemzéseket. Szezon elején majd jönnek a PR-ek és ott majd jól besorolnak megint 25+-ra, mint tavaly. Aztán indítottunk egy 4-0-al. Ami erős túlzás volt, de megleptünk mindenkit.
több mint 11 éve
 walterfootball.com/offseason2013arz.php
több mint 11 éve
Lehet ilyet? Azt hittem rookie scale van, ami a garantáltat is meghatározza.andree
biztos lesz valamennyi garantált, de a többi teljesítmény ösztönző és egyéb pályán kívüli dolgokért lehet majd elérni.

több mint 11 éve
Lehet ilyet? Azt hittem rookie scale van, ami a garantáltat is meghatározza.
több mint 11 éve
Matyi szerződésében nincs garantált lé 😀
Ezzel talán ösztönzik kicsit hogy megtérjen.silent7939
őőőő még nem szerződött leFucu
Akkor csak nem lesz 😊 biztos félreolvastam.
több mint 11 éve
Ezzel talán ösztönzik kicsit hogy megtérjen.silent7939
őőőő még nem szerződött le

több mint 11 éve
Ezzel talán ösztönzik kicsit hogy megtérjen.
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
nem voltam a hétvégén, visszaolvastam a hozzászólásaitokat, és azt kell hogy mondjam, hogy én is meg vagyok elégedve az idei drafttal 😀 alakulunk-alakulunk, mint púpos gyerek a prés alatt 😉
ez a Mátyiős szál pedig külön pikantériát adott a dolgoknak, bírom ezeket az amerikaiálom-szagú sztórikat 😀 de vajon lesz-é happy end... rajtra lesz a szemem a srácon 😊

THIS IS THE WAY