Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Lesz annyi cardinalsos, hogy meglegyen a liga?
több mint 12 éve
mondjuk nekem is már négy van...NFC West topikba beküldök egy felvetést, aztán ha lesz elég jelentkező, megcsinálom. Így Fucu is tehermentesül.Gyerekek, most az NFC West-es fantasyról beszéltek, vagy ez valami pinty különszám? 😊Medvepapaez a miénk. Basszus el is felejtettem az nfc westest... 5 FF liga sok lesz nekem 😐Fucu
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Gyerekek, most az NFC West-es fantasyról beszéltek, vagy ez valami pinty különszám? 😊Medvepapaez a miénk. Basszus el is felejtettem az nfc westest... 5 FF liga sok lesz nekem 😐
több mint 12 éve
Gyerekek, most az NFC West-es fantasyról beszéltek, vagy ez valami pinty különszám? 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Keresés my friend 😉ok... majd egy leírást dobj mellésilent7939Jaja, de lassan el kell kezdenem megkreálni a ligát. Szerintem hétvégén megcsinálom és akkor lehet kezdeni javasolgatni draft időpontokat.Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?Leon78Még nincs augusztus... addig tabu a téma mert FUCU a farkunkra lép 😊silent7939
Ja és IDP liga lesz bowl.hu-s fantasy pontozással vitának helye nincs 😊Fucu
több mint 12 éve
állítólag akármilyen Cardos replika mezt innen is lehet rendelni:www.usasportfan.hu/no_cache/webshop/webaruhaz/ligak/NFL/Cardinals/
több mint 12 éve
ok... majd egy leírást dobj melléJaja, de lassan el kell kezdenem megkreálni a ligát. Szerintem hétvégén megcsinálom és akkor lehet kezdeni javasolgatni draft időpontokat.Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?Leon78Még nincs augusztus... addig tabu a téma mert FUCU a farkunkra lép 😊silent7939
Ja és IDP liga lesz bowl.hu-s fantasy pontozással vitának helye nincs 😊Fucu
több mint 12 éve
Jaja, de lassan el kell kezdenem megkreálni a ligát. Szerintem hétvégén megcsinálom és akkor lehet kezdeni javasolgatni draft időpontokat.Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?Leon78Még nincs augusztus... addig tabu a téma mert FUCU a farkunkra lép 😊silent7939
Ja és IDP liga lesz bowl.hu-s fantasy pontozással vitának helye nincs 😊
több mint 12 éve
Az nem hiányzik senkinek 😊Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?Leon78Még nincs augusztus... addig tabu a téma mert FUCU a farkunkra lép 😊silent7939
több mint 12 éve
Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?Leon78Még nincs augusztus... addig tabu a téma mert FUCU a farkunkra lép 😊
több mint 12 éve
Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?
több mint 12 éve
sajnos nem.Ezeket a megoldásokat ismerem, de reméltem tudsz mondani egy titkos csatornát. 😊Leon78Lehet kicsit sokat kérdezek, de honnan tudod és mennyiért beszerezni a mezeket?Leon78Egy Wilson mezem van amit Jarrod barátomtól kaptam így nem tudom mennyi volt, de ő az egyik kínai mezes oldalról rendelte (nem tudom működik-e még). És igaz, hogy varrott, de nem eredeti (annyit nem adok egy mezért jelenleg), de nem érdekelt mert ritkán hordom meccsnapokon kívül 😊
De hogy a kérdésedre válaszoljak olyan 80 dolcsi körül vannak a replica mezek és a kinti sportoldalakon lehet rendelni (nfl shop, cardinals shop, football fanatics, stb.)Fucu
több mint 12 éve
Az öregem kint van Torontoban az öcséméknél és én most hozatok egy Fitz mezt 😊Lehet kicsit sokat kérdezek, de honnan tudod és mennyiért beszerezni a mezeket?Leon78Egy Wilson mezem van amit Jarrod barátomtól kaptam így nem tudom mennyi volt, de ő az egyik kínai mezes oldalról rendelte (nem tudom működik-e még). És igaz, hogy varrott, de nem eredeti (annyit nem adok egy mezért jelenleg), de nem érdekelt mert ritkán hordom meccsnapokon kívül 😊
De hogy a kérdésedre válaszoljak olyan 80 dolcsi körül vannak a replica mezek és a kinti sportoldalakon lehet rendelni (nfl shop, cardinals shop, football fanatics, stb.)Fucu
több mint 12 éve
nabakker, sorry 😕este 8-tól fél 11-ig az NFL Network a Cardinals TC-jéről fog tudósítani, Kurt Warner is ott lesz, érdemes lesz belenézni 😊Dexxter TailorEz legyen inkább 10-től fél 1-ig mert a 1-4:35 pm MST-ben nem pedig ET-ben.Fucu

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Ezeket a megoldásokat ismerem, de reméltem tudsz mondani egy titkos csatornát. 😊Lehet kicsit sokat kérdezek, de honnan tudod és mennyiért beszerezni a mezeket?Leon78Egy Wilson mezem van amit Jarrod barátomtól kaptam így nem tudom mennyi volt, de ő az egyik kínai mezes oldalról rendelte (nem tudom működik-e még). És igaz, hogy varrott, de nem eredeti (annyit nem adok egy mezért jelenleg), de nem érdekelt mert ritkán hordom meccsnapokon kívül 😊
több mint 12 éve
Lehet kicsit sokat kérdezek, de honnan tudod és mennyiért beszerezni a mezeket?Leon78Egy Wilson mezem van amit Jarrod barátomtól kaptam így nem tudom mennyi volt, de ő az egyik kínai mezes oldalról rendelte (nem tudom működik-e még). És igaz, hogy varrott, de nem eredeti (annyit nem adok egy mezért jelenleg), de nem érdekelt mert ritkán hordom meccsnapokon kívül 😊
De hogy a kérdésedre válaszoljak olyan 80 dolcsi körül vannak a replica mezek és a kinti sportoldalakon lehet rendelni (nfl shop, cardinals shop, football fanatics, stb.)
több mint 12 éve
este 8-tól fél 11-ig az NFL Network a Cardinals TC-jéről fog tudósítani, Kurt Warner is ott lesz, érdemes lesz belenézni 😊Dexxter TailorEz legyen inkább 10-től fél 1-ig mert a 1-4:35 pm MST-ben nem pedig ET-ben.
több mint 12 éve
Lehet kicsit sokat kérdezek, de honnan tudod és mennyiért beszerezni a mezeket?Már nézegettem a 30-as számú mezeket 😊FucuNekem nagyon jó megérzésem van mindkét rookie futónkkal kapcsolatban. Szerintem Mendenhal sem lesz többet itt egy évnél.silent7939Azért az a négy meccs nem ér sokat. Azért nem küldték még el mert Arians lát benne fantáziát, de ha ennyire sérülékeny (és a két újonc futó jobban teljesít az edzőtáborban/előszezonban) akkor menni fog. Sajnálnám mert jó srác, de ez nem a máltai szeretetszolgálat.FucuAz igazat megvallva nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nem elég, hogy állandóan sérült, amikor játszott akkor sem hozta azt a produkciót, amiért érdemes lenne megtartani. Már azon is csodálkoztam, hogy eddig nem vágták ki. Szerintem ha Wells-nek mennie kellett, akkor neki sincs nagyon maradása.Leon78Ryan Williams lehet, hogy nem éri meg az 53-as keretet? :-/Ha huzamosabb ideig nem tud edzeni (úgy néz ki nem komoly a gond a térdével) és az előszezonban sem tud normálisan játszani akkor lapátra kerül.Fucu
www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Ryan-Williams-Still-Battling-His-Knee/8ef0ef06-fad0-4bf0-9dfd-f847f42b45a9Natloz
több mint 12 éve
Már nézegettem a 30-as számú mezeket 😊Nekem nagyon jó megérzésem van mindkét rookie futónkkal kapcsolatban. Szerintem Mendenhal sem lesz többet itt egy évnél.silent7939Azért az a négy meccs nem ér sokat. Azért nem küldték még el mert Arians lát benne fantáziát, de ha ennyire sérülékeny (és a két újonc futó jobban teljesít az edzőtáborban/előszezonban) akkor menni fog. Sajnálnám mert jó srác, de ez nem a máltai szeretetszolgálat.FucuAz igazat megvallva nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nem elég, hogy állandóan sérült, amikor játszott akkor sem hozta azt a produkciót, amiért érdemes lenne megtartani. Már azon is csodálkoztam, hogy eddig nem vágták ki. Szerintem ha Wells-nek mennie kellett, akkor neki sincs nagyon maradása.Leon78Ryan Williams lehet, hogy nem éri meg az 53-as keretet? :-/Ha huzamosabb ideig nem tud edzeni (úgy néz ki nem komoly a gond a térdével) és az előszezonban sem tud normálisan játszani akkor lapátra kerül.Fucu
www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Ryan-Williams-Still-Battling-His-Knee/8ef0ef06-fad0-4bf0-9dfd-f847f42b45a9Natloz
több mint 12 éve
Nekem nagyon jó megérzésem van mindkét rookie futónkkal kapcsolatban. Szerintem Mendenhal sem lesz többet itt egy évnél.Azért az a négy meccs nem ér sokat. Azért nem küldték még el mert Arians lát benne fantáziát, de ha ennyire sérülékeny (és a két újonc futó jobban teljesít az edzőtáborban/előszezonban) akkor menni fog. Sajnálnám mert jó srác, de ez nem a máltai szeretetszolgálat.FucuAz igazat megvallva nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nem elég, hogy állandóan sérült, amikor játszott akkor sem hozta azt a produkciót, amiért érdemes lenne megtartani. Már azon is csodálkoztam, hogy eddig nem vágták ki. Szerintem ha Wells-nek mennie kellett, akkor neki sincs nagyon maradása.Leon78Ryan Williams lehet, hogy nem éri meg az 53-as keretet? :-/Ha huzamosabb ideig nem tud edzeni (úgy néz ki nem komoly a gond a térdével) és az előszezonban sem tud normálisan játszani akkor lapátra kerül.Fucu
több mint 12 éve
Azért az a négy meccs nem ér sokat. Azért nem küldték még el mert Arians lát benne fantáziát, de ha ennyire sérülékeny (és a két újonc futó jobban teljesít az edzőtáborban/előszezonban) akkor menni fog. Sajnálnám mert jó srác, de ez nem a máltai szeretetszolgálat.Az igazat megvallva nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nem elég, hogy állandóan sérült, amikor játszott akkor sem hozta azt a produkciót, amiért érdemes lenne megtartani. Már azon is csodálkoztam, hogy eddig nem vágták ki. Szerintem ha Wells-nek mennie kellett, akkor neki sincs nagyon maradása.Leon78Ryan Williams lehet, hogy nem éri meg az 53-as keretet? :-/Ha huzamosabb ideig nem tud edzeni (úgy néz ki nem komoly a gond a térdével) és az előszezonban sem tud normálisan játszani akkor lapátra kerül.Fucu
több mint 12 éve
Az igazat megvallva nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nem elég, hogy állandóan sérült, amikor játszott akkor sem hozta azt a produkciót, amiért érdemes lenne megtartani. Már azon is csodálkoztam, hogy eddig nem vágták ki. Szerintem ha Wells-nek mennie kellett, akkor neki sincs nagyon maradása.Ryan Williams lehet, hogy nem éri meg az 53-as keretet? :-/Ha huzamosabb ideig nem tud edzeni (úgy néz ki nem komoly a gond a térdével) és az előszezonban sem tud normálisan játszani akkor lapátra kerül.Fucu
több mint 12 éve
itt: www.webfirstrow.eu/watch/49037/1/watch-nfl-network.htmleste 8-tól fél 11-ig az NFL Network a Cardinals TC-jéről fog tudósítani, Kurt Warner is ott lesz, érdemes lesz belenézni 😊Dexxter TailorHol lehet megnézni az edzést?Leon78
több mint 12 éve
Ryan Williams lehet, hogy nem éri meg az 53-as keretet? :-/Ha huzamosabb ideig nem tud edzeni (úgy néz ki nem komoly a gond a térdével) és az előszezonban sem tud normálisan játszani akkor lapátra kerül.
több mint 12 éve
este 8-tól fél 11-ig az NFL Network a Cardinals TC-jéről fog tudósítani, Kurt Warner is ott lesz, érdemes lesz belenézni 😊Dexxter TailorMég jó hogy tegnap újítottam meg az előfizetésem... már rá is megyek 😊