Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Okafort megnyírták a srácok picit 😀 Mr. T! 😊Dexxter Tailorez meg egy Matyifej, ha jól látom 😊
több mint 12 éve

Okafort megnyírták a srácok picit 😀 Mr. T! 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Docket, a kis huncut 😀inkább nagy huncut 😉
120yard.blog.hu/2013/08/07/elo_tigrissel_bosszantja_a_peta-t_az_arizona_jatekosabionic
több mint 12 éve
Docket, a kis huncut 😀 120yard.blog.hu/2013/08/07/elo_tigrissel_bosszantja_a_peta-t_az_arizona_jatekosa
több mint 12 éve
ezt találtam:én felhúzom az órát 2-re és ezt a 15 playt megnézem élőben, addig is a 2010-es GB elleni WC meccsel hangolok, húúú de nagy meccs volt 😊 CardinalisSzívesen megnézném ezt a meccset, esetleg tudjátok honnan lehetne letölteni?Leon78
www.torrentino.net/torrents/180189/start_download
"Скачать torrent-файл" kipróbáltam és tényleg lejött egy torrent fájl...
több mint 12 éve
Gyerünk gyerekek, még egy pinty szurkolót várunk az NFC West Fantasy Ligába! Jelentkezni itt: bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/nfc_west_csevego
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Azért azt kicsit furcsállom hogy Rhodes-nak még nincs csapata.silent7939+1
több mint 12 éve
Azért azt kicsit furcsállom hogy Rhodes-nak még nincs csapata.
több mint 12 éve
Megint lepontoztak minket, sebaj, majd megcáfoljuk. 😊Szerintem ennél jobbak leszünk. Kezdek bízni CP-ben. Dobja oda Fitz-nek vagy Folydnak vagy Robertsnek és ők megoldják.még így is az volt 😀 bowl.hu/29_arizona_cardinalsDexxter TailorNem vagy túl optimista. 😊Leon78Kíváncsi vagyok, hogy a Bowl. hu-s srácok hova helyezik majd a csapatot.Leon7826-28silent7939
Taylortol és Ellingtontol is sokat várok. Szerintem rendben leszünk idén. PO nem lesz, de legalább 0-s szezont várok.silent7939
több mint 12 éve
Szívesen megnézném ezt a meccset, esetleg tudjátok honnan lehetne letölteni?én felhúzom az órát 2-re és ezt a 15 playt megnézem élőben, addig is a 2010-es GB elleni WC meccsel hangolok, húúú de nagy meccs volt 😊 Cardinalisnamost végeztem, el-kép-esztő 😉
Cardinalis
több mint 12 éve
Ellington is megsérült tegnap valami nyaksérülése van, de úgy kezelik, mintha agyrázkódása lenne. Maradt Kulabafi és Fonzo mint egészséges futók.
több mint 12 éve
Szerintem ennél jobbak leszünk. Kezdek bízni CP-ben. Dobja oda Fitz-nek vagy Folydnak vagy Robertsnek és ők megoldják.még így is az volt 😀 bowl.hu/29_arizona_cardinalsDexxter TailorNem vagy túl optimista. 😊Leon78Kíváncsi vagyok, hogy a Bowl. hu-s srácok hova helyezik majd a csapatot.Leon7826-28silent7939
Taylortol és Ellingtontol is sokat várok. Szerintem rendben leszünk idén. PO nem lesz, de legalább 0-s szezont várok.
több mint 12 éve
én felhúzom az órát 2-re és ezt a 15 playt megnézem élőben, addig is a 2010-es GB elleni WC meccsel hangolok, húúú de nagy meccs volt 😊 Cardinalisnamost végeztem, el-kép-esztő 😉
több mint 12 éve
OK, köszi, hiába, mindig van lejjebb... 😉pedig a feltüntetett helyezések átlaga 27,44...CardinalisPontrendszert használtunk a végleges rangsor kialakításánál, tehát az egyéni PR-ek 1. helyezettje 32 pontot kapott, a 2. 31-et, és így tovább. A Jets 25 ponttal zárt összesen, a Cards 50-nel, a 28. helyezett 63-mal. Szóval nincs hiba a sorrendben, de a sorozat későbbi részeinél ezt te magad is ellenőrizheted.vassadi
több mint 12 éve
pedig a feltüntetett helyezések átlaga 27,44...CardinalisPontrendszert használtunk a végleges rangsor kialakításánál, tehát az egyéni PR-ek 1. helyezettje 32 pontot kapott, a 2. 31-et, és így tovább. A Jets 25 ponttal zárt összesen, a Cards 50-nel, a 28. helyezett 63-mal. Szóval nincs hiba a sorrendben, de a sorozat későbbi részeinél ezt te magad is ellenőrizheted.
több mint 12 éve
pedig a feltüntetett helyezések átlaga 27,44...még így is az volt 😀 bowl.hu/29_arizona_cardinalsDexxter TailorNem vagy túl optimista. 😊Leon78Kíváncsi vagyok, hogy a Bowl. hu-s srácok hova helyezik majd a csapatot.Leon7826-28silent7939
több mint 12 éve
még így is az volt 😀Nem vagy túl optimista. 😊Leon78Kíváncsi vagyok, hogy a Bowl. hu-s srácok hova helyezik majd a csapatot.Leon7826-28silent7939

Don't blink!
több mint 12 éve
És Jonathan Mathis UDFA DT is érkezett.

Don't blink!
több mint 12 éve
Jött még egy Kyle Quinn nevű center gyerek is.Valamint három játékostól búcsút vettünk:
Tyler Shaw és LaRon Byrd elkapóktól valamint a DE, Everette Thompsontól is.
több mint 12 éve
Deveric Gallington nevezetű UDFA falember írt alá, jó lesz depthnek az előszezonra

Don't blink!
több mint 12 éve
Jóvanna...a válasz rövid és tömör: csakNem árulom el, de én írom az összes NFC Westes csapatét (remélem mindenki meglepődött) 😊FucuAkkor te miért nem rangsoroltál?silent7939
igazából nem volt kedvem PR-t írni, mert csak az NFC Westet követem igazán (de igyekszem felzárkózni)Fucu
több mint 12 éve
a válasz rövid és tömör: csakNem árulom el, de én írom az összes NFC Westes csapatét (remélem mindenki meglepődött) 😊FucuAkkor te miért nem rangsoroltál?silent7939
igazából nem volt kedvem PR-t írni, mert csak az NFC Westet követem igazán (de igyekszem felzárkózni)
több mint 12 éve
Nem árulom el, de én írom az összes NFC Westes csapatét (remélem mindenki meglepődött) 😊FucuAkkor te miért nem rangsoroltál?
több mint 12 éve
Nem árulom el, de én írom az összes NFC Westes csapatét (remélem mindenki meglepődött) 😊
több mint 12 éve
Én tudom 😀FucuAkkor ne áruld el... vagy inkább mégis 😊