Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
köszönöm szépen. mi melyik IDP- t használjuk? (bocsi az offolásért.)ArizonaFana c. pontban lévőt.
de a többi fantasy-s dogot ide ha kérhetem:
több mint 12 éve
köszönöm szépen. mi melyik IDP- t használjuk? (bocsi az offolásért.)
több mint 12 éve
tudnátok valami linket ahol jól elmagyarázzák a lényegét? 😀ArizonaFana jobb oldalon van egy oldalsáv ott van a keresés funkció. beírod, hogy fantasy football és kidob egy ilyen cikket:
több mint 12 éve
hát srácok legyen. jelentkezek. de lehet hogy egy-két dolgot el kell majd magyarázni. :'DArizonaFanörülök, de akkor kell még egy ember mert meglettünk már 14-en és te lennél a 15-ik viszont páratlanul nem lehetünk.
több mint 12 éve
hát srácok legyen. jelentkezek. de lehet hogy egy-két dolgot el kell majd magyarázni. :'D
több mint 12 éve
Kulabafi 20 futás 64 yard. Ez a lényeg 😊
több mint 12 éve
fogalmam nincs erről a fantasys ligáról, azért nem is írtam, nem vágom hogy hogy van ez.pl.:
majdnem elfelejtettem megköszönni. köszi. 😀ArizonaFan
Bowl.hu /fantasy_football
több mint 12 éve
fogalmam nincs erről a fantasys ligáról, azért nem is írtam, nem vágom hogy hogy van ez.ArizonaFanÉn is most játszok először. Draftolsz néhány játékost és gyűjtöd a pontokat. Én is csak azért játszok, hogy Fucuékat elverjem 😊
Lentebb találsz egy két linket, ahol utánanézhetsz az alapoknak, de interneten is lehet találni tájékoztatókat.
Szóval várjuk a jelentkezésed 😊
több mint 12 éve
fogalmam nincs erről a fantasys ligáról, azért nem is írtam, nem vágom hogy hogy van ez.majdnem elfelejtettem megköszönni. köszi. 😀
több mint 12 éve
valaki tudna egy torrentet vagy linket a tegnapi meccshez? megnézném mit csináltak a fiúk. 😊 😊ArizonaFansport-video.org.ua/americanfootball.html
Ja és gyere a Cardinals Fantasy ligába, éppen te hiányzol. 😊
több mint 12 éve
valaki tudna egy torrentet vagy linket a tegnapi meccshez? megnézném mit csináltak a fiúk. 😊 😊
több mint 12 éve
Első félidő röviden, tömören:- Futójáték nem ment egyáltalán (nem volt Mendenhall, Williams és Ellington sem)
- Az első számú D viszonylag jó volt, a redzoneban szépen megállították Rodgerséket
- PP INT, aztán Abraham FF - mindkettő Harrell ellen
- Palmer 3 drive-ot volt fent, a hosszú passzok csak a Packers 2. védelme ellen mentek, de nem volt rossz, Fitz mindig ott volt, ha kellett
- Stanton remekül mozgott a zsebben, jól megvédték, a hosszú passzai is működtek, remek backup lesz
- Az offense fal jól játszott, Palmernek és Stantonnak is volt ideje, egyedül a futás blokkolásban kéne fejlődni
na jó éjt, a 2. félidőt majd megnézem délelőtt 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
összedobtam egy ilyet, holnap majd okosabbak leszünk 😊 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/08/09/Eloszezon_1_het__Green_Bay_Packers/

Don't blink!
több mint 12 éve
valami biztosennyire ne éljétek bele magatokat srácok egy PS meccsbe..mi lesz ha kikaptok 😀 késeket, pengéket elzárnilesz meccs?Fucu
:cool:petey
több mint 12 éve
ennyire ne éljétek bele magatokat srácok egy PS meccsbe..mi lesz ha kikaptok 😀 késeket, pengéket elzárnilesz meccs?
több mint 12 éve
ennyire ne éljétek bele magatokat srácok egy PS meccsbe..mi lesz ha kikaptok 😀 késeket, pengéket elzárni :cool:peteyköszönjük emese 😉
több mint 12 éve
ennyire ne éljétek bele magatokat srácok egy PS meccsbe..mi lesz ha kikaptok 😀 késeket, pengéket elzárniNa már hiányzott 😊
több mint 12 éve
ennyire ne éljétek bele magatokat srácok egy PS meccsbe..mi lesz ha kikaptok 😀 késeket, pengéket elzárni:cool:
több mint 12 éve
érkezett a defense falba az UDFA Cordian Hagans, az UDFA CB Josh Hill pedig távozott. ma este meccs, előtte lesz beharangozó a blogon 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
nfl.com főoldal 😊www.nfl.com/videos/on-the-offbeat/0ap2000000227780/Dockett-hazes-rookies-with-new-haircuts
több mint 12 éve
mindenhol megszívatják az újoncokat, nincs ebben semmi elborult dolog 😊itt meg a többi: www.revengeofthebirds.com/2013/8/8/4600930/arizona-cardinals-rookies-tyrann-mathieu-others-get-new-haircuts 😊Dexxter Tailorezek nem komplettek, tuti toltak valamit, a hajon kívül 😉 ja és remélem Matyin kívül...Cardinalis

Don't blink!
több mint 12 éve
itt meg a többi: www.revengeofthebirds.com/2013/8/8/4600930/arizona-cardinals-rookies-tyrann-mathieu-others-get-new-haircuts 😊Dexxter Tailorezek nem komplettek, tuti toltak valamit, a hajon kívül 😉 ja és remélem Matyin kívül...
több mint 12 éve
itt meg a többi: www.revengeofthebirds.com/2013/8/8/4600930/arizona-cardinals-rookies-tyrann-mathieu-others-get-new-haircuts 😊

Don't blink!