Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Hát, ha szezon végén ugyan úgy állunk majd mint a Seahawks, több okból is rendkívül derűsek leszünk. 😀láttátok?! ha a csapatunk is így állna az év végén akkor már egy jó szezont tudhatunk magunk mögött...😉Vagyis a csoportban harmadik hely már jó? 8-)ulpianus
Cardinalis
több mint 12 éve
persze, hogy jó 😀 4-12-vel mondjuk úgyse leszünk 3.-ok 😊láttátok?! ha a csapatunk is így állna az év végén akkor már egy jó szezont tudhatunk magunk mögött...😉Vagyis a csoportban harmadik hely már jó? 8-)ulpianus
Cardinalis

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
láttátok?! ha a csapatunk is így állna az év végén akkor már egy jó szezont tudhatunk magunk mögött...😉Vagyis a csoportban harmadik hely már jó? 8-)
Cardinalis

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
láttátok?! ha a csapatunk is így állna az év végén akkor már egy jó szezont tudhatunk magunk mögött...😉
több mint 12 éve
- Coopert ma megműtötték még az is lehet, hogy a 10-12-ik hétre teljesen fel is épül és játékra alkalmas lesz. Arians szeretné ha az idei szezonban játszani tudna rendes alapszakasz meccsen, hogy ne legyen jövpre is "újonc".- Housler bokájának státusza high ankle sprain, reménykedjünk hogy a Rams meccsre felépül, de ne lepődjünk meg ha csak később lesz bevethető.
- Ahogy az várható volt Colledge visszatér LG-be és Fanaika lesz a kezdő RG. Sanszosan rosszabb lesz a futójáték ettől.
- Csütörtökön fognak játszani a kezdők, de nem sokat Palmer lehet nem is játszik.
- Mendenhall sem játszik a Broncos ellen, de Jefferson megpróbál majd. Roberts és Shaughnessy rendben lesznek.
- Ryan Williams sok lehetőséget fog kapni a Denver ellen.
Ezek voltak a mai Arians sajtótájékoztató hírei 😊
több mint 12 éve
Bruce Arians egy fiatal nyikhajjal pár éve 😊😀
Dexxter Tailor
több mint 12 éve
Bruce Arians egy fiatal nyikhajjal pár éve 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
Halli!Srácok!Mit kell tudni Alfonso Smithről?Jelen felállás szerint a sérüléshullám után.Final roster? stb....Minden érdekel.
Azok az igazi hősök akik törött bordával,betört orral,ezer sebből vérezve visszamennek a pályára és csak azt hallják, hogy Fourth down.I love defence
The sky is blue, the ocean is blue and my heart is blue too. Go Giants.
több mint 12 éve
Azért ne felkészülési meccsek alapján járjuk meg a mennyet és a poklot. Arra ott van a szezon. 😀
több mint 12 éve
Ez elég kiábrándító volt a Chargers ellen, plusz még Cooper sérülése.Túl optimista vagy... Szerintem a Kosok is nagyon rendben lesznek idén.
Eddig se voltak PO reményeim, de most már biztosnak látszik, hogy max. a csoport harmadik helyéért fogunk küzdeni.csongi
több mint 12 éve
Ez elég kiábrándító volt a Chargers ellen, plusz még Cooper sérülése.Eddig se voltak PO reményeim, de most már biztosnak látszik, hogy max. a csoport harmadik helyéért fogunk küzdeni.
több mint 12 éve
Az a hatalmas facepalm TD amit összehozott a védelem Benny Hill zenét kívánt. (eredménykövető topikban van róla .gif)Fucuén pont a kezdő rúgásra értem haza az esti sörözésből 😊 becsülettel rá is mentem a meccsre, de annyira nem csigáztak fel a látottak... vagy inkább én voltam tán elcsigázva kissé 😉 fél6kor a zasszony keltett a gép mellől, hogy az ágy tán kényelmesebb lenne 😉
Fucu által említett gif-t azért itt is elfér 😊
cjzero.com/gifs/ChargersCardinalsDerpTDPS.gif
több mint 12 éve
Na most már komolyabb káromkodás nélkül tudok írni pár sort. Cooperért nagyon nagy kár. Épp írni akartam meccs után, hogy az azért fontos pozitívum, hogy konzekvensen van egy futójátékunk. Még az elég szarul sikerült szombati meccsen is elég jól ment. Azért Winston és Brown nagy előrelépés tavalyhoz képest, de így is elég nagy ütést kapott így az o-line.
A secondary még keresgeti magát, de ez nem meglepő ennyi személyi változás után. Támadásban a WR-ek és az RB-k jelentik a napos oldalt. A sokadik számú emberek is teljesen rendben vannak. Komoly verseny lesz, ami sose árt. A TE-k játéka viszont nagyon nem tetszik. Housler és Jefferson remekül játssza üresbe magát, de kb mindent droppol, és elkapás után se tesznek sokat hozzá a játékhoz. QB poszton Stanton korrekt backupnak látszik, Lindley a 3. sorok ellen kifejezetten NFL játékosnak tűnik időnként, míg Palmer ha nem is fog egymagában meccseket nyerni nekünk, alkalmasnak tűnik arra, hogy megdobja a passzokat, ha kap normális védelmet.
A támadófal rendben van. A 1st unitok ellen kifejezetten jól teljesítenek, pláne ha a tavalyi egységhez hasonlítjuk őket. Külön tetszik, hogy a rosszabb futásoknál is összejön néhány yard, nincs a tavalyi folyamatos -1 yardos rémálom.
A front7 alakulgat. Nagyon sok az új ember, kell még idő nekik. Lehetne egy kicsit nagyobb nyomás az irányítókon, pláne ha blitzek vannak. A Chargers fala ellen illett volna kicsit eredményesebbnek lenni Rivers ellen. Acho jó lesz, ahogy Abraham se tűnik washed up-nak. Meglátjuk. Annyi volt a változás, hogy gyors sikerekre nem számítok, de azért elvárásaim vannak. Ezektől azért még messze vagyunk.
több mint 12 éve
The Cardinals are shopping RB Ryan Williams ahead of the roster cutdown deadlines.JasonLaCanforaWilliamst el akarjuk trade-elni, kíváncsi vagyok, fog-e érte adni valamelyik csapat valamit (kinek kéne egy sérülékeny RB?).

Don't blink!
több mint 12 éve
Az első keretszűkítés áldozatai: Nick Edwards (WR), Deveric Gallington (G), Jonathan Mathis (DT), Korey Jones (ILB), Cordian Hagans (DE), Ronnie Yell (CB), Joe Caprioglio (T), Jarrett Dillard (WR), Caleb TerBush (QB), meg ugye Carpenter.Dan Giordano (OLB) pedig a PUP listára került

Don't blink!
több mint 12 éve
Dan Carpenter elküldve.
több mint 12 éve
Olyan szépen alakultak a dolgok, de ezek a sérülések nagyon nem jöttek jól...Kíváncsi vagyok, miként oldja meg Arians és a csapat ezt a szituációt.
több mint 12 éve
Valószínűleg úgy fog kinézni a kezdő OL, hogyErre nem is mondanék semmit... nem elég hogy szarul játszottak de még a fél brigád ki is dőlt...
Brown - Colledge - Sendlein - Fanaika - Winston
más értelmes megoldás nem hiszem, hogy van. Viszont így a futójáték megint ott lesz ahol tavaly volt. Coopernek voltak nagyon szép húzásai és blokkjai.Fucu
CP első negyede egy kicsit rémisztő volt azzal a 2/8 25 yarddal... sírtam mikor néztem. Persze voltak dropok is rendesen.
több mint 12 éve
Valószínűleg úgy fog kinézni a kezdő OL, hogyBrown - Colledge - Sendlein - Fanaika - Winston
más értelmes megoldás nem hiszem, hogy van. Viszont így a futójáték megint ott lesz ahol tavaly volt. Coopernek voltak nagyon szép húzásai és blokkjai.
több mint 12 éve
biztosEz biztos negativ rekordok között van.BIG DADDYsőt mondok durvábbat. egy félidő alattFucuJonathan Cooper pontos sérülése: szárkapocscsont törés, sanszosan kihagyja a szezont.Bocs de nem láttam a meccset,De men mondod, hogy ez mind egy meccs alatt történt?BIG DADDY
Arians azt mondta az első 30 perc a legidiótább játék volt amit valaha látott
Rob Housler bokaficam a komolyabb fajtából
Dan Williams dettó, neki nem tudni mennyire komoly.
Andre Roberts combjával van valami.
DC Jefferson térde sérült meg nem tudni mennyire.
és Matt Shaughnessy bokája is rakoncátlankodik.
Nem volt egy jó meccs sérülések terén 😕Fucu
több mint 12 éve
Ez biztos negativ rekordok között van.sőt mondok durvábbat. egy félidő alattFucuJonathan Cooper pontos sérülése: szárkapocscsont törés, sanszosan kihagyja a szezont.Bocs de nem láttam a meccset,De men mondod, hogy ez mind egy meccs alatt történt?BIG DADDY
Azok az igazi hősök akik törött bordával,betört orral,ezer sebből vérezve visszamennek a pályára és csak azt hallják, hogy Fourth down.I love defence
több mint 12 éve
sőt mondok durvábbat. egy félidő alattJonathan Cooper pontos sérülése: szárkapocscsont törés, sanszosan kihagyja a szezont.Bocs de nem láttam a meccset,De men mondod, hogy ez mind egy meccs alatt történt?BIG DADDY
több mint 12 éve
Jonathan Cooper pontos sérülése: szárkapocscsont törés, sanszosan kihagyja a szezont.Bocs de nem láttam a meccset,De men mondod, hogy ez mind egy meccs alatt történt?
több mint 12 éve
Olyan Fitz egykezessel indult a meccs hogy nem hittem el. Aztán egy átlag alatti támadó és az első drivetől (amikor szarok voltak) eltekintve megfelelő védelem volt a pályán.Én is felkeltem megnézni az első félidőt.... hát mit mondjak, nem érte meg. Szánalom volt az egész. Mintha a TC elején lennének a srácok.
Powers agyon volt szopatva. Kapott három DPI-t, jogosan. Ha volt nyomás Riversen akkor nem volt olyan pontos (milyen meglep 😀 ) és ilyenből jött a Brinkley INT is.
Az a hatalmas facepalm TD amit összehozott a védelem Benny Hill zenét kívánt. (eredménykövető topikban van róla .gif)
Támadásban a pozitív hogy néha volt futójáték. Mendenhall állat lesz, ha nem lesz sérült. Most lett egy kis gond a térdével, nem tudni többet csak annyit hogy Alfonso Smith jött be helyette és ő is jó volt.
Rengeteg elejtett passz volt. Housler egy tökéletes passzt ejtett el az endozoneban, Roberts is elejtett egyet, meg Jefferson is. Floydnak volt az egyetlen TD elkapása, szép volt, igaz ekkor már a csere védelem volt fent a Chargersnél.
Jonathan Cooper megsérült. Egy futó playnél ment blokkolni és hátulról/oldalról ráestek a bal bokájára.
Roberts is sántikált, de Ő a pálya szélén volt a meccs végéig szóval nem lehet komoly baja.
A special team sem volt jó. blokkolt punt, majd blokkolt FG (Carpenter rúgását) és vlt Keenan Allennek egy 40 yardos punt visszahordása is.
Úgy hírlik már vasárnap kirakják az embereket nem várnak hétfő/keddig.Fucu