Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
lehet, hogy mindenki számára tudott, de a gamepasson ingyenesen tudjátok majd a meccseteket nézni!FREE GAME OF THE WEEK WEEK 3 Arizona Cardinals vs. New Orleans Saints

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Peterson vasárnap hordott kesztyűje és egy labda érkezett ma Cantonba a Hall Of Fame főhadiszállásra. Mivel PP az első védekező játékos az 1970-es AFL-NFL egyesülés óta, aki elkapással és sikeres passzal is büszkélkedhet egy mérkőzésen belül. Ezért a meccsen hordott kesztyűje és a labda amivel a 17 yardos átadást adta Kerry Taylornak a Hall of Fame kiállító termében lesz. Ahol egyébként már megtalálható PP egy pár cipóje, amiben 2011-ben a Rams ellen a hosszabbításban 99 yardos punt visszahordást TD-t csinált.Dockett és Campbell is halvány, de az egyikük szinte mindig duplázva van (nem figyeltem, de szerintem Campbell), de a futás ellen elég jól teljesítenek egyébként. A pass rush meg a szélsők feladata lenne vagy a DE-ek feladata 4 emberes front esetén. Azért remélem javulni fog a pass rush középről is.
több mint 12 éve
Amúgy Dockettről mi a véleményetek? Dominánsabb idényt vártam tőle. Haloványnak tűnt az első két meccsen, pedig elvileg neki kedvez az új rendszer.andreeSzerintem nagyon halovány, csakúgy mint Campbell... bár ezt írtam a meccs után.
több mint 12 éve
Amúgy Dockettről mi a véleményetek? Dominánsabb idényt vártam tőle. Haloványnak tűnt az első két meccsen, pedig elvileg neki kedvez az új rendszer.
több mint 12 éve
Így oszlik el a csapat sapkája idén:
több mint 12 éve
Ha jól láttam most vasárnap fórumfoci lesz! Valaki megy innen?én is megyek valószínűleg fórum focira, de baszott másnapos leszek 😀
Dex te is jössz jövőhéten Londonba????silent7939
plusz Londonba is megyek, majd meccs előtt fussunk össze mindenképp

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
- Arians nem engedi a héten edzeni Larry-t csak talán pénteken, de vasárnap lehet játszik- Kevin Minter nem valószínű (doubtful), hogy játszani fog hamstring sérülés miatt.
- Rob Housler ma már teljes edzésmunkát végez majd és ha nem lesz gond az egész héten, tehát van esély rá, hogy vasárnap pályára léphet.
- A csapat a keleti parton marad a Saints és a Buccs meccs között. A Saints meccs után utaznak Floridába és Saratosa/Bradenton környéken fognak lakni/edzeni.
- Megkérdezték Matyit, hogy mennyi jegyet kértek tőle az "ismerősök" a Saints elleni meccsre. Nullát, mert ma megváltoztatta a telefonszámát 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
Mi aznaposok leszünk. Hogyne lehetne. Gyere ki!Én vasárnap reggel adom le a 12 órás melót. Hazamegyek alszok másfél órát is indulok.
több mint 12 éve
Gondolkodom rajta... másnaposan is lehet? 😀Ha jól láttam most vasárnap fórumfoci lesz! Valaki megy innen?Megy.
silent7939
Gyere te is, legalább összebarátkozunk! 😛catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ha jól láttam most vasárnap fórumfoci lesz! Valaki megy innen?Megy.
silent7939
Gyere te is, legalább összebarátkozunk! 😛
több mint 12 éve
Ha jól láttam most vasárnap fórumfoci lesz! Valaki megy innen?Dex te is jössz jövőhéten Londonba????
több mint 12 éve
tessék szavazni Matyira: www.nfl.com/voting/rookies/2013/REG/2?module=HP11_content_stream_voting_pepsicsongimegvolt 😊

mi is örülönk, ha örülnek 😊
Detroit Post Game Celebration

több mint 12 éve
tessék szavazni Matyira:
több mint 12 éve
Ezt meccsen én is észrevettem, de nem hiszem hogy ez jelentene valamit 😊teljesen szokatlan, hogy az aktuális Cards QBéről kevés szó esik... mondják is, ha nincs hír, az jó hír 😉Cardinalis
😀
Bírói hátszél sok mindenre képes. 😉DoM
több mint 12 éve
teljesen szokatlan, hogy az aktuális Cards QBéről kevés szó esik... mondják is, ha nincs hír, az jó hír 😉Cardinalis

😀
Bírói hátszél sok mindenre képes. 😉
több mint 12 éve
teljesen szokatlan, hogy az aktuális Cards QBéről kevés szó esik... mondják is, ha nincs hír, az jó hír 😉de azért álljon itt is ez a hír 😊
"Carson Palmer became 7th active QB with 30,000 career passing yards & 37th all-time."
több mint 12 éve
Hááát nem tudom.... de szerintem nálatok el fog férni.Depthnek igazoltuk, nem kezdeni, de gondoltam, hogy olyan sokat nem szabad várni tőle, ha 1 év után lemondtok egy 3. körös pickről.iktriadJamell Fleming nálunk kötött ki. Semmi jóra ne számítsunk?iktriadne legyenek magas elvárásaid 😊 de nektek úgyis az 1/1 a cél 😛Dexxter Tailor
több mint 12 éve
Depthnek igazoltuk, nem kezdeni, de gondoltam, hogy olyan sokat nem szabad várni tőle, ha 1 év után lemondtok egy 3. körös pickről.Jamell Fleming nálunk kötött ki. Semmi jóra ne számítsunk?iktriadne legyenek magas elvárásaid 😊 de nektek úgyis az 1/1 a cél 😛Dexxter Tailor
több mint 12 éve
Jamell Fleming nálunk kötött ki. Semmi jóra ne számítsunk?iktriadne legyenek magas elvárásaid 😊 de nektek úgyis az 1/1 a cél 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Jamell Fleming nálunk kötött ki. Semmi jóra ne számítsunk?
több mint 12 éve
grat a győzelemhez, elég impresszív volt a védelem, az offenz még döcögött csöppet. várom már az összecsapást 😊
több mint 12 éve
+Ellington: Futásokban és elkapásokban is jó a srác. Jól is hívja rá Arians a playeket, így ki tudja használni a sebességét.a sz@ros stream után egy élmény ezeket jó minőségben visszanézni 😊
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000244693/Ellington-36-yard-TD-reception
+Matyi már a második meccsen hoz kulcsplayeket és nyújt remek teljesítményt.
www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000244970/WK-2-Can-t-Miss-Play-Cardinals-clinch-victory
+Blokkolt FG
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000244922/Cardinals-block-field-goal
andree
több mint 12 éve
Szerencsére nem kellett sokat várni az Arians éra első győzelemére. +Futójáték. De jó végre látni egy-egy elszabaduló RB-t.
+Ellington: Futásokban és elkapásokban is jó a srác. Jól is hívja rá Arians a playeket, így ki tudja használni a sebességét.
+Matyi már a második meccsen hoz kulcsplayeket és nyújt remek teljesítményt.
+Blokkolt FG
-Az első félidőben nagyon gyenge volt a védekezés, szerencsére sikerült javítani.
-Dansby a 2. félidőre nagyon feljavult, de Washington bőven elfér majd az LB sorban.
-Túl jó most se volt a pass rush.
-Palmer pick6-e totál elkerülhető volt, ahogy egy csúnya fumble-t is csak a szerencsének köszönhetően úszott meg.
Összességében elégedett vagyok. Behúztunk egy szoros meccset, ahol most mellénk állt a szerencse olyan szitukban, amikben múlt héten ellenünk fordult. A következő 3 meccs mind nehéz, de nyerhető összecsapásnak tűnik. Jó lesz ez.
több mint 12 éve
Tényleg szép volt PP passza. Az még inkább emeli az értékét hogy 9-10 yardal a LOS mögül engedte el 😊silent7939ráadásul futtában indította!
juteszembe, a 17 yardos elkapása se volt sámli 😉
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Patrick_Peterson_17yard_catch/9b4c4531-1431-4daf-b2cc-b20dda133b9c