Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Még van két nap a meccsig de már ki is kaptunk. Érdemes olvasgatni ezt a topikot.FucuNa basszus... Fucu basszál már le 😊
Én csak próbálok realista maradni és a földön járni. Én is azt szeretném hogy nyerjünk, nem erről van szó, de valljuk be nem mi vagyunk az esélyesek.
De attól még forza cards 😀
több mint 12 éve
Még van két nap a meccsig de már ki is kaptunk. Érdemes olvasgatni ezt a topikot.
több mint 12 éve
Totális fekete ló vagyunk szerintem. Senki nem tudja mit várhatunk Palmertől, Arianstól és a nagyon átalakult védelemtől. Preseason lófasz, és amúgy nem is sikerült olyan vészesen. Mivel a rendszer csak most indul be, nyilván jóval esélyesebb a csak + fegyvereket felvevő Rams, de bízom Fucu alapos jinxkampányában. 😀
több mint 12 éve
Ki mit vár a hétvégi derbitől?Én egy sima zakót írtam be. Az oka hogy szerintem támadóoldalon még nincs meg igazán a kémia... CP dob vagy 2 picket JJ-nek.
több mint 12 éve
Na ma felkeltem és megnéztem a szezonnyitót... hát mit mondjak, megérte...detto 😊
Szinte már remegtem egy kis akcióért 😊silent7939
hát mitne mondjak: | húdejó, hogy idén csak preseason meccsen ütköz(t)ünk a Denverrel... | 😉
több mint 12 éve
Na ma felkeltem és megnéztem a szezonnyitót... hát mit mondjak, megérte... Szinte már remegtem egy kis akcióért 😊
több mint 12 éve
Mi lenne ha Stantont meg egy 2014-es picket odaadnánk Byrdért? Nagyon el akar jönni északról. 😊
több mint 12 éve
Idei kapitányok: Offense: Carson Palmer, Larry Fitzgerald; Defense. - Darnell Dockett, Patrick Peterson; ST - Jay Feely, Lorenzo Alexander

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
A mai napra is jut egy mezszám csere. Rashad Johnson 49-ről 26-ra váltott.
több mint 12 éve
John Abraham mostantól 55-ös mezben fog játszani, Dansby pedig 56-osban. Eric Winston a 73-asban, Jasper Brinkley új száma az 52-es, Tony Jeffersoné pedig a 22-es.Hihetetlenül fontos mai híreinket hallották 😊
Ja, amúgy a blogon idén is lesz tippjáték, ismét Cardinalsos ajándéktárgyak a nyeremények.
Plusz tegnap este a Pitt Panthers idénynyitó meccsén visszavonultatták Larry mezét 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
(ha keeperben fontolgatod a draftolását morcos leszek 😛 )FucuKöszi az infókat! lehet akkor nem kéne még rá számítanom kezdő CB-ként (ESPN annak tartja számon). Tőlem viszont nem kell a keeperben tartanod, mert egy másik ligában már behúztam, és csak kivételes esetekben szoktam átfedést csinálni...ez pedig nem az 😉
több mint 12 éve
7 CB lehet sok, de nagy igazság, hogy nem lehet elég cornered az NFL-ben.Ez a nagy igazság igazából úgy szól, hogy nem lehet elég JÓ cornered 😊
Fucu
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Köszöni szépen jól van, készül a szezonra 😊Idén nem lesz belőle kezdő FS, de nickelként már idén is fognak rá számítani. Fogalmam sincs hogy fog eloszlani a visszahordás közte és Peterson között. Ez valószínűleg attól is függ Peterson mennyit lesz fent a támadóknál.
(ha keeperben fontolgatod a draftolását morcos leszek 😛 )
több mint 12 éve
Üdv!Mathieu-ról tudni valamit? Lehet belőle kezdő FS, vagy csak nickle? Returnerként számítanak rá?
több mint 12 éve
a lehetséges 8 helyből ötöt már betöltöttek a practice squadban.Kerry Taylor, Curtis Taylor és Kenny Rowe ismerős nevek, viszont jött a korábbi 4. körös választott Dontay Moch (a Bengaals rakta ki) és a center/guard Phillip Blake (Denverből távozott)
több mint 12 éve
Érkezett a waiverről Bradley Sowell (T), Alameda Ta'amu (DT). Kenny Demens és Bryan McCann távozott.

Don't blink!
több mint 12 éve
Danny Watkins ki lett vágva Philadelphia-ból, állítólagosan első körös guard, Höri szerint. Nem lenne érdemes rácsapni?Leon78nem állítólagosan első körös, hanem tényleg az volt.
Lehet bombázni Arianst a tippekkel 😊
Sowell (s nélkül) Arians és Goodwin került ide. Nem lesz tényező.
több mint 12 éve
Danny Watkins ki lett vágva Philadelphia-ból, állítólagosan első körös guard, Höri szerint. Nem lenne érdemes rácsapni?
több mint 12 éve
waiverről jött egy Bradley Sowells nevű OL emberke a Coltstól. Kíváncsi vagyok kit rakunk ki miatta. Tippre Demens megy majd.FucuAz meg ki? Biztosan iszonyatosan nagy erősítés lesz. 😊
több mint 12 éve
waiverről jött egy Bradley Sowells nevű OL emberke a Coltstól. Kíváncsi vagyok kit rakunk ki miatta. Tippre Demens megy majd.
több mint 12 éve
Érdekes ez a Roster. 😊A G miért lenne karcsú? Ott van Gibson és Watford.
Hogy mire fogunk használni 7 CB, az számomra rejtéj, a helyett, hogy lenne még egy plusz DT a csapatban., de elég karcsú a DE, G és WR poszt is.
Ahogy írtátok valószínűleg el akarjuk tradelni Williemset, de nekem soknak tűnik az RB is a csapatban.
Kicsit az az érzésem, hogy Arians annyi újítást, és meglepetést tervez, hogy egy nagy maszlag lesz az egészből, bár ne legyen igazam. 😊Leon78
És a DE? 3-4-be pont elég 4 emberes falnál is ott van még Abraham, Shaughnessy
7 CB lehet sok, de nagy igazság, hogy nem lehet elég cornered az NFL-ben.
Egyébként az 53 játékosból 27 tavaly még nem játszott a Cardinalsban. 😊
több mint 12 éve
Érdekes ez a Roster. 😊Hogy mire fogunk használni 7 CB, az számomra rejtéj, a helyett, hogy lenne még egy plusz DT a csapatban., de elég karcsú a DE, G és WR poszt is.
Ahogy írtátok valószínűleg el akarjuk tradelni Williemset, de nekem soknak tűnik az RB is a csapatban.
Kicsit az az érzésem, hogy Arians annyi újítást, és meglepetést tervez, hogy egy nagy maszlag lesz az egészből, bár ne legyen igazam. 😊
több mint 12 éve
Ez óriási 😊Igen... kicsit elkúrtak valamit 😊
"A #Browns-nak sikerült olyan jól leszűkítenie a keretét, hogy nem került az 53-as rosterbe egy kicker sem, tehát Bogotay és Graham is el lett küldve a csapattól."Leon78
több mint 12 éve
Ez óriási 😊 "A #Browns-nak sikerült olyan jól leszűkítenie a keretét, hogy nem került az 53-as rosterbe egy kicker sem, tehát Bogotay és Graham is el lett küldve a csapattól."
több mint 12 éve
Annyira nem fura. Arians szereti a több TE-es felállásokat így várható volt, hogy több TE lesz a rosteren mint az eddigi években. A kevés WR már érdekesebb kérdés, de Kerry Taylort a PS-re szeretnék rakni és ez várható Charles Hawkinsnál is.Bryan McCann és Kenny Demens hogy maradt 53-ban az már érdekesebb 😊
Valamint hogy a két kezdő safety mögött (ahol Johnsonnak is nagyon kevés kezdő tapasztalta van) két újonc a csere.
De biztos vagyok benne, hogy lesznek még változások a következő egy hétben.