Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
hamár secondary, most PP-re lehet szavazni 😉up.nfl.com/
videó is van hozzá:
www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000249915/NFL-UP-Patrick-Peterson
több mint 12 éve
azért nem véletlenül cserélték le Freemant. És ha nem lesz pass rush akkor Glennon is szét tudja dobálni a secondary-t.natalán az a statisztikánk is javulni fog vasárnap... most olvasom 😊hamár Defense, akkor említésre méltó, hogy jelenleg a 3. helyen vagyunk a Rushing (73.3 YPG) tekintetében 😊jaja de szétpasszolnak minket...Fucu
www.nfl.com/stats/teamCardinalis
bowl.hu/iranyitovaltas_3_het_utan_tampabanCardinalis
több mint 12 éve
natalán az a statisztikánk is javulni fog vasárnap... most olvasom 😊hamár Defense, akkor említésre méltó, hogy jelenleg a 3. helyen vagyunk a Rushing (73.3 YPG) tekintetében 😊jaja de szétpasszolnak minket...Fucu
több mint 12 éve
Baromi jó. Eddig legalább azt lehetett mondogatni, hogy öröm az ürömben, hogy Okafor bizonyíthat. Így már tényleg nagyon gáz ez. Amúgy 4-3ban ki lesz erős oldalon az LB?andreesenki. 4-2-5-öt fogunk játszani 😀
több mint 12 éve
hamár Defense, akkor említésre méltó, hogy jelenleg a 3. helyen vagyunk a Rushing (73.3 YPG) tekintetében 😊jaja de szétpasszolnak minket...
több mint 12 éve
Baromi jó. Eddig legalább azt lehetett mondogatni, hogy öröm az ürömben, hogy Okafor bizonyíthat. Így már tényleg nagyon gáz ez. Amúgy 4-3ban ki lesz erős oldalon az LB?
több mint 12 éve
hamár Defense, akkor említésre méltó, hogy jelenleg a 3. helyen vagyunk a Rushing (73.3 YPG) tekintetében 😊 www.nfl.com/stats/team
több mint 12 éve
Alex Okafor bicepsz szakadást szenvedett tegnap így ő is megy IR-re. 3 nap alatt 3 OLB. Pass rusholni meg majd a szertáros fog.FucuItt a nagy lehetőség 😊 Nincs try out??
több mint 12 éve
Alex Okafor bicepsz szakadást szenvedett tegnap így ő is megy IR-re. 3 nap alatt 3 OLB. Pass rusholni meg majd a szertáros fog.
több mint 12 éve
Nincs benne. Kevesek LB poszton kellettek emberek. A szezon ezen szakaszában már nem (vagy csak nagyon-nagyon ritkán) találni olyan játékosokat akik meghatározó szerepet tölthetnek be a csapatnál.Gondoltam az eddigi balfaszkodás is benne van, de ezek szerint nem.silent7939micsoda? Az hogy jött három LB? De a sérülések miatt van.Fucuroster változások:Ez gondolom nem csak a sérüléseknek köszönhető... remélem van köztük 1-2 speedster is.silent7939
- Dontay Moch (LB) a PS-ből az aktív keretbe került.
- Vic So'oto (szintén LB) egy mai próbanap után szinték az aktív keretbe szerződött.
- Bruce Taylor (LB, mi más) pedig a PS-be lett hozva. Őt láthattuk az ide Hard Knocksban mivel az edzőtábort a Bengalsnál töltötte.
Jelen állás szerint Okafor az egyik míg Shaughnessy a másik OLB a 3-4-ben.
Azonban ne lepődjetek meg ha a szokásosnál még több 4-3-at fogunk játszani.Fucu
több mint 12 éve
Ki tudja... 😀Azért lássuk be egyik se az a klasszikus jolly joker. 😀andreeGondoltam az eddigi balfaszkodás is benne van, de ezek szerint nem.silent7939micsoda? Az hogy jött három LB? De a sérülések miatt van.Fucuroster változások:Ez gondolom nem csak a sérüléseknek köszönhető... remélem van köztük 1-2 speedster is.silent7939
- Vic So'oto (szintén LB) egy mai próbanap után szinték az aktív keretbe szerződött.
- Bruce Taylor (LB, mi más) pedig a PS-be lett hozva. Őt láthattuk az ide Hard Knocksban mivel az edzőtábort a Bengalsnál töltötte.
több mint 12 éve
Azért lássuk be egyik se az a klasszikus jolly joker. 😀Gondoltam az eddigi balfaszkodás is benne van, de ezek szerint nem.silent7939micsoda? Az hogy jött három LB? De a sérülések miatt van.Fucuroster változások:Ez gondolom nem csak a sérüléseknek köszönhető... remélem van köztük 1-2 speedster is.silent7939
több mint 12 éve
Gondoltam az eddigi balfaszkodás is benne van, de ezek szerint nem.micsoda? Az hogy jött három LB? De a sérülések miatt van.Fucuroster változások:Ez gondolom nem csak a sérüléseknek köszönhető... remélem van köztük 1-2 speedster is.silent7939
több mint 12 éve
micsoda? Az hogy jött három LB? De a sérülések miatt van.roster változások:Ez gondolom nem csak a sérüléseknek köszönhető... remélem van köztük 1-2 speedster is.silent7939
több mint 12 éve
roster változások:Ez gondolom nem csak a sérüléseknek köszönhető... remélem van köztük 1-2 speedster is.
több mint 12 éve
roster változások:- Dontay Moch (LB) a PS-ből az aktív keretbe került.
Azonban ne lepődjetek meg ha a szokásosnál még több 4-3-at fogunk játszani.
több mint 12 éve
hát a NetPts-től 😉hát én sem tudnék most túl sok pozitívumot felhozni... tán azt, hogy legalább a csoportriválisaink szépen tartják a második helyünket 😉Mitől vagyunk másodikak? Én akárhogy nézem nekem utolsónak tűnünk.silent7939
- azért a futás alakulgat (1 TD, 86yds, ebből PP 11yds 😊 )
- a Third Down Efficiency javult: 5/13 - 38%
- a Goal To Go Efficiency pedig: 100% 😊 viszont kár, hogy csak 1/1...
- és végre Dockett felébredt Csipkerózsika álmából: 3 SCK 😉
- és a Méhészbotzunk első pickje azért megérdemel egy linket 😊
www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000248247/WK-3-Can-t-Miss-Play-Honey-Badger-s-first-pickCardinalis
www.nfl.com/standings?&sort=OVERALL_NET_PTS&order=desc&colSel=6
több mint 12 éve
Mitől vagyunk másodikak? Én akárhogy nézem nekem utolsónak tűnünk.silent7939holtversenyben másodikok vagyunk 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
hát én sem tudnék most túl sok pozitívumot felhozni... tán azt, hogy legalább a csoportriválisaink szépen tartják a második helyünket 😉Mitől vagyunk másodikak? Én akárhogy nézem nekem utolsónak tűnünk.
- azért a futás alakulgat (1 TD, 86yds, ebből PP 11yds 😊 )
- a Third Down Efficiency javult: 5/13 - 38%
- a Goal To Go Efficiency pedig: 100% 😊 viszont kár, hogy csak 1/1...
- és végre Dockett felébredt Csipkerózsika álmából: 3 SCK 😉
- és a Méhészbotzunk első pickje azért megérdemel egy linket 😊
www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000248247/WK-3-Can-t-Miss-Play-Honey-Badger-s-first-pickCardinalis
több mint 12 éve
végre Dockett felébredt Csipkerózsika álmából: 3 SCK 😉CardinalisDockett papa 3 SCK-ja is megérdemel itten egy fotót 😊
több mint 12 éve
Rashad egy állat bazmeg!catattackez az állat még képeket is tett fel... lehet tunkolni...
twitter.com/49foyamind49/status/382321812962422785
több mint 12 éve
Andree, komolyan gondolod, hogy a negyedik forduló után a Minter, Washington páros lesz a kezdő?Leon78Azért nem rögtön, de a szezon során szerintem meg fog történni. Brinkley passz ellen világ életében használhatatlan volt, Washington meg egy fiatal sztár a gyenge oldali belső LB poszton, ahová Dansby inkább csak tűzoltás céljából érkezett(Ő mondjuk oda is teszi magát mondjuk).
Amúgy bennem az merült föl, hogy 4-3ban sokkal jobban nézne ki ez a front7. 3-4et jobban szeretem, de az emberanyag sztem inkább illett volna ehhez a sémához. Persze nem szezon közben kell váltogatni, de normális OLB-k nélkül szart nem ér a 3-4.
több mint 12 éve
hát az LB sor a Bucs ellen elég foghíjas lesz, Wash ugye csak az 5. meccsen jöhet vissza, Acho meg Alexander IR...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!