Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Hát srácok, ez sajnos értékelhetetlenül szar volt. Palmernek rendre meg volt a 3-4 másodperce hogy dobjon, de nem passzolta, hanem tovább szorongatta a labdát. Ellington a meccs tán egyetlen pozitívuma. Levit szokás szerint ott szopatták, ahol akarták. Védelemben Dockett volt akit ki lehet emelni, Campbell meccsek óta el van tűnve. Acho is odaért egyszer szépen, de ez nagyon kevés, sajnos semmi pass rush sincsen, egy Brees kaliberű irányító ezt könnyed szerrel használja ki. Ahogy silent is mondta, Matyi és PP értékelhető az egész secondaryből, bár ez azért sokszor a pass rush hibája is. Lehet, hogy én nem emlékszem, de nem láttam egy S vagy CB blitzet sem idén. Kíváncsi vagyok Washingtonnal lesz-e javulás, mert ez így nagyon kevés.Danny
D-Wash ha visszatér akkor lesz javulás némileg, de Ő is inkább futás ellen jó, akárcsak Dansby. OLB poszton van a nagyobb gond... mintha pályán se lennének, illetve Matyi és PP kivételével a S és CB poszt is kaki. De mint mondtam korábban ez nem biztos hogy a playerek hibája mert az sem igazán látszik hogy Bowles tudná mit csinál. Nekem az egész védelem olyan esetlegesnek tűnik... mintha az "...álljunk fel valahogy, aztán majd lesz valami..." stratégiát követné.
több mint 12 éve
Danny Arizona Cardinals 1 769
Hát srácok, ez sajnos értékelhetetlenül szar volt. Palmernek rendre meg volt a 3-4 másodperce hogy dobjon, de nem passzolta, hanem tovább szorongatta a labdát. Ellington a meccs tán egyetlen pozitívuma. Levit szokás szerint ott szopatták, ahol akarták. Védelemben Dockett volt akit ki lehet emelni, Campbell meccsek óta el van tűnve. Acho is odaért egyszer szépen, de ez nagyon kevés, sajnos semmi pass rush sincsen, egy Brees kaliberű irányító ezt könnyed szerrel használja ki. Ahogy silent is mondta, Matyi és PP értékelhető az egész secondaryből, bár ez azért sokszor a pass rush hibája is. Lehet, hogy én nem emlékszem, de nem láttam egy S vagy CB blitzet sem idén. Kíváncsi vagyok Washingtonnal lesz-e javulás, mert ez így nagyon kevés.
több mint 12 éve
nagyon gyenge volt én pedig eléggé csalódott vagyok.Fucu
Meg tudlak érteni
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
nagyon gyenge volt én pedig eléggé csalódott vagyok.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Hát srácok ez nagyon gázvolt... 1 drive volt az O-ban... sorozatban menyit is puntoltunk? 11-12? Ez nagyon kevés.

A D is siralmas volt szerintem.... eddig sem voltak a toppon, de ma nagyon leszerepeltek.
A TE játékot egyszerűen nem tudjuk kivédekezni... ez ugye a Rams ellen már látszott. A LB sor konkrétan Dansby-ből áll és itt vége is. A sec meg PP-ből és Matyiból.
Tudom hogy Rhodes ratyi állítólag de jelenleg hatalmas upgrade lenne visszahozni. Ez a Bell Johnson S páros nagyon gyengusz.

És most ne kezdje el senki védeni hogy ez csak egy szar meccs volt, mert sajnos ez nem igaz. A D is nagyon lyukas sok helyen és ez már korábban is mutatta a jeleit. Lehet hogy nincs igazam a játékosokkal kapcsolatban, de akkor Bowles-al lesz a gond.
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 946 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
sorry mindenkitől, ma nem lesz tippjáték, picit sűrű volt a hétvégém, gép előtt se voltam kb. jövő héten majd 20 kérdés lesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
janisz 138 — Warnerfan
meccset szeretnék letölteni, de a gépem újra lett telepítve, tudtok egy címet mondani? volt az az orosz oldal....Leon78
én ezt tudom ajánlani (bár nem tudom, most lehet-e regisztrálni):  tenyardtracker.com/browse.phpcsongi
 sport-video.org.ua/americanfootball.html próbáljad meg ezt is..... 😊

több mint 12 éve
kicsit megcsúsztam, de Game Day! 😊
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/22/Merkozes_beharangozo_3_het__Saints/

több mint 12 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
meccset szeretnék letölteni, de a gépem újra lett telepítve, tudtok egy címet mondani? volt az az orosz oldal....Leon78
én ezt tudom ajánlani (bár nem tudom, most lehet-e regisztrálni):  tenyardtracker.com/browse.php
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
meccset szeretnék letölteni, de a gépem újra lett telepítve, tudtok egy címet mondani? volt az az orosz oldal....
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
A Lions topikot nem látogató Cards drukkereknek:

Olyanoknak akik szeretnek play-eket elemezgetni.

több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
lehet, hogy mindenki számára tudott, de a gamepasson ingyenesen tudjátok majd a meccseteket nézni!
FREE GAME OF THE WEEK WEEK 3 Arizona Cardinals vs. New Orleans Saints

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Peterson vasárnap hordott kesztyűje és egy labda érkezett ma Cantonba a Hall Of Fame főhadiszállásra. Mivel PP az első védekező játékos az 1970-es AFL-NFL egyesülés óta, aki elkapással és sikeres passzal is büszkélkedhet egy mérkőzésen belül. Ezért a meccsen hordott kesztyűje és a labda amivel a 17 yardos átadást adta Kerry Taylornak a Hall of Fame kiállító termében lesz. Ahol egyébként már megtalálható PP egy pár cipóje, amiben 2011-ben a Rams ellen a hosszabbításban 99 yardos punt visszahordást TD-t csinált.

Dockett és Campbell is halvány, de az egyikük szinte mindig duplázva van (nem figyeltem, de szerintem Campbell), de a futás ellen elég jól teljesítenek egyébként. A pass rush meg a szélsők feladata lenne vagy a DE-ek feladata 4 emberes front esetén. Azért remélem javulni fog a pass rush középről is.

több mint 12 éve
Amúgy Dockettről mi a véleményetek? Dominánsabb idényt vártam tőle. Haloványnak tűnt az első két meccsen, pedig elvileg neki kedvez az új rendszer.andree
Szerintem nagyon halovány, csakúgy mint Campbell... bár ezt írtam a meccs után.
több mint 12 éve
andree Arizona Cardinals 1 782
Amúgy Dockettről mi a véleményetek? Dominánsabb idényt vártam tőle. Haloványnak tűnt az első két meccsen, pedig elvileg neki kedvez az új rendszer.
több mint 12 éve
Így oszlik el a csapat sapkája idén:

több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 946 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ha jól láttam most vasárnap fórumfoci lesz! Valaki megy innen?

Dex te is jössz jövőhéten Londonba????silent7939
én is megyek valószínűleg fórum focira, de baszott másnapos leszek 😀

plusz Londonba is megyek, majd meccs előtt fussunk össze mindenképp

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
- Arians nem engedi a héten edzeni Larry-t csak talán pénteken, de vasárnap lehet játszik
- Kevin Minter nem valószínű (doubtful), hogy játszani fog hamstring sérülés miatt.
- Rob Housler ma már teljes edzésmunkát végez majd és ha nem lesz gond az egész héten, tehát van esély rá, hogy vasárnap pályára léphet.
- A csapat a keleti parton marad a Saints és a Buccs meccs között. A Saints meccs után utaznak Floridába és Saratosa/Bradenton környéken fognak lakni/edzeni.
- Megkérdezték Matyit, hogy mennyi jegyet kértek tőle az "ismerősök" a Saints elleni meccsre. Nullát, mert ma megváltoztatta a telefonszámát 😊

több mint 12 éve
catattack 3 520
Mi aznaposok leszünk. Hogyne lehetne. Gyere ki!

Én vasárnap reggel adom le a 12 órás melót. Hazamegyek alszok másfél órát is indulok.
több mint 12 éve
silent7939
Megy.
Gyere te is, legalább összebarátkozunk! 😛catattack
Gondolkodom rajta... másnaposan is lehet? 😀
több mint 12 éve
catattack 3 520
silent7939
Megy.
Gyere te is, legalább összebarátkozunk! 😛
több mint 12 éve

Dex te is jössz jövőhéten Londonba????
több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
tessék szavazni Matyira:  www.nfl.com/voting/rookies/2013/REG/2?module=HP11_content_stream_voting_pepsicsongi
megvolt 😊

mi is örülönk, ha örülnek 😊
Detroit Post Game Celebration

több mint 12 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
tessék szavazni Matyira:
https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/hsqmpuonbfshk9bjbvxd
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
ezektől a fehérsapkásoktól minden kitelik 😉