Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Szép győzelem volt ez, gratula a srácoknak! Az offense-en azért van még mit csiszolni, nem tudom, hogy a Texans ellen ennyi elég lesz. Palmer ismét eladta egyszer, de dobott két TD-t, Ellington 80 yardos TD-je brutális volt, szépen blokkolt ott Floyd meg Fitz is. A defense picit nyelte a passz yardokat (301), de négy INT-t is szereztek, 4-szer sackelték Ryant, plusz volt még 11 QB hit, meg 12 pass deflection. Állat!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Adam Schefter nem szokott a levegőbe beszélni!Mennyire lehet ez komoly infó?Leon78Adam Schefter @AdamSchefter 6 percazért ezzel egy picit elásná magát nálam KeimFucu
A trade for Cards WR Larry Fitzgerald will be in play this off-season, in likely event a deal not completed before Tuesday’s trade deadline.Beki
több mint 12 éve
Mennyire lehet ez komoly infó?Adam Schefter @AdamSchefter 6 percazért ezzel egy picit elásná magát nálam KeimFucu
A trade for Cards WR Larry Fitzgerald will be in play this off-season, in likely event a deal not completed before Tuesday’s trade deadline.Beki
több mint 12 éve
Mi a fasz??? Ha ezt meglépik akkor a fanok meglincselik.Adam Schefter @AdamSchefter 6 percazért ezzel egy picit elásná magát nálam KeimFucu
több mint 12 éve
Bocs, azt már nem vettem észre. 😕
több mint 12 éve
Dex,három hozzászólással a kérdésed előtt ott a HSZ amiben benne van a link.
Lesz ma tippjáték?Stormhand
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 6 percazért ezzel egy picit elásná magát nálam Keim
több mint 12 éve
ja, amúgy Mendenhall nem játszik ma, Ellington fog kezdeni 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
baszott másnapos vagyok, szorri a késésért: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/10/27/Tippjatek_-_mult_heti_eredmenyek_es_a_8_fordulo/

Don't blink!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 6 percA trade for Cards WR Larry Fitzgerald will be in play this off-season, in likely event a deal not completed before Tuesday’s trade deadline.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Itt összehozhatnánk egyszer egy meccsnézést:A menüvel kapcsolatban változtatást eszközölnék... 😀
www.endzonebbqpub.hu/vip
mondjuk valamelyik csoporton belüli meccs alkalmávalsilent7939
több mint 12 éve
Itt összehozhatnánk egyszer egy meccsnézést:www.endzonebbqpub.hu/vip
mondjuk valamelyik csoporton belüli meccs alkalmával
több mint 12 éve
Nem figyeljük!Legalább végre találkozunk! Figyeljétek a Seahawks mezeseket, mégiscsak egy csoportban vagyunk. Két agyonverés közben (persze csak a pályán) tartsunk össze! Na jó csak vicceltem, vagyis nem!garrett27szuper! egyébként tisztára olyan a buli, mint Londonban, mindenki a kedvenc NFL-es mezében feszít 😀Cardinalisjuteszembe, Fucun és szépmagamon kívül jön valaki a szombati HFL döntőre?Dexxter kolléga is jön. Legalább is nagyon remélem, mert Ő veszi nekem a jegyet 😀
Cards mez viselése segít egymás megtalálásában a több ezer ember között... én a 11-esben leszek 😉Cardinalis
Még meggondolom és lehet hogy a WIlson mezemben fogok feszengeni.Fucu
több mint 12 éve
Én is megyek de szerintem Wolves mezben 😊Legalább végre találkozunk! Figyeljétek a Seahawks mezeseket, mégiscsak egy csoportban vagyunk. Két agyonverés közben (persze csak a pályán) tartsunk össze! Na jó csak vicceltem, vagyis nem!garrett27szuper! egyébként tisztára olyan a buli, mint Londonban, mindenki a kedvenc NFL-es mezében feszít 😀Cardinalisjuteszembe, Fucun és szépmagamon kívül jön valaki a szombati HFL döntőre?Dexxter kolléga is jön. Legalább is nagyon remélem, mert Ő veszi nekem a jegyet 😀
Cards mez viselése segít egymás megtalálásában a több ezer ember között... én a 11-esben leszek 😉Cardinalis
több mint 12 éve
Legalább végre találkozunk! Figyeljétek a Seahawks mezeseket, mégiscsak egy csoportban vagyunk. Két agyonverés közben (persze csak a pályán) tartsunk össze! Na jó csak vicceltem, vagyis nem!szuper! egyébként tisztára olyan a buli, mint Londonban, mindenki a kedvenc NFL-es mezében feszít 😀Cardinalisjuteszembe, Fucun és szépmagamon kívül jön valaki a szombati HFL döntőre?Dexxter kolléga is jön. Legalább is nagyon remélem, mert Ő veszi nekem a jegyet 😀
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Falcons - Lions jónak tűnik 😊Dexxter Tailorbizony. El is fogok gondolkodni amikor lehet venni a jegyeket. Megatron, Julio, Steven Jackson. kedvenc, kedvenc, kedvenc wáááá 😊
több mint 12 éve
Falcons - Lions jónak tűnik 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
Éés már nem kell tovább agyalni, hogy lesz-e jővőre Cards meccs Londonban: nem lesz. (Jags-Cowboys, Falcons-Lions, Raiders-Dolphins)
több mint 12 éve
szuper! egyébként tisztára olyan a buli, mint Londonban, mindenki a kedvenc NFL-es mezében feszít 😀juteszembe, Fucun és szépmagamon kívül jön valaki a szombati HFL döntőre?Dexxter kolléga is jön. Legalább is nagyon remélem, mert Ő veszi nekem a jegyet 😀
több mint 12 éve
juteszembe, Fucun és szépmagamon kívül jön valaki a szombati HFL döntőre?Dexxter kolléga is jön. Legalább is nagyon remélem, mert Ő veszi nekem a jegyet 😀
Még meggondolom és lehet hogy a WIlson mezemben fogok feszengeni.
több mint 12 éve
találtam egy jó kis diagramvarázsló oldalt 😉www.sportingcharts.com/nfl/teams/355/arizona-cardinals/#Points%20per%20Game$SeasonMax=9999&SeasonMin=1990
az elmúlt 23 évben Warner-en kívül elég vérszegény QB rétinggel rendelkezett a csapatunk... 😕
több mint 12 éve
ha elővételben veszed a jegyet (érdemes!), akkor csak 1400 forintod bánja 😉Catattacknak üzenem, hogy érdemes kinézni, nagy buli + nagy küzdelem várható 😉CardinalisKolléga hívott, hogy menjek, de attól félek, hogy meg fogom bánni... 😀catattack