Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Kent Somers szerint valószínűleg jön Brendan AlbertDexxter Tailorez azért kicsit erős volt, mert csak jöhet. Majd szezon után szerintem, bár nekem tetszik, hogy szezon közben sem fél Keim felbontani a csapatot.
több mint 12 éve
Remélem összejön.... Albert azért elit Levihez képest.meglátjuk, mi lesz belőle. Brownt amúgy is kivágtuk volna év végén, így legalább kaptunk is érte egy keveset.Dexxter TailorKent Somers szerint valószínűleg jön Brendan AlbertDexxter TailorAz elég komoly beruházás volna nem?
Ezexerint Arians is belátta hogy CP-nek több idő kell a zsebben.silent7939
Összeáll a Kansas OT duo 😊
több mint 12 éve
Közben érkezett Marcus Benard (OLB), idén a preseasonben a Peccnél volt, előtte meg a Barnáknál. Vic So'oto pedig IR-re került.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
meglátjuk, mi lesz belőle. Brownt amúgy is kivágtuk volna év végén, így legalább kaptunk is érte egy keveset.Kent Somers szerint valószínűleg jön Brendan AlbertDexxter TailorAz elég komoly beruházás volna nem?
Ezexerint Arians is belátta hogy CP-nek több idő kell a zsebben.silent7939

Don't blink!
több mint 12 éve
Kent Somers szerint valószínűleg jön Brendan AlbertDexxter TailorAz elég komoly beruházás volna nem?
Ezexerint Arians is belátta hogy CP-nek több idő kell a zsebben.
több mint 12 éve
Kent Somers szerint valószínűleg jön Brendan Albert

Don't blink!
több mint 12 éve
jól mutat Höri 20 283-as postja 2PP2 bemutatkozó 1. postja fölött 😊off
üdv a Clubban Új-Onc! Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel 😀Cardinalis
lenne az 50 000 is már, de az újraindulás érzékenyen érintett 😐
több mint 12 éve
Akkor ugyanazt láttad amit én, egy rakás fos volt a fal 😕 is.
több mint 12 éve
Végre eltakarították ezt a dagadt szart!catattackCat basszus... egyre több mindenben értünk egyet 😊
több mint 12 éve
Az alapján amit Londonban láttam a Ptt faltól, sztem upgrade nekik. Azon csodálkozom hogy Big Ben még egyben van.Cat mindig ilyen őszinte mindenkivel aki nem kedves számára 😊Végre eltakarították ezt a dagadt szart!catattackVagyis ennyire szerettétek??? Ajjjajjjjj, reméljük legalább Adams szintjénél egy kicsit jobb lesz.polamalu
Kérdezték tőlem twitteren is, hogy Adamsnél jobb-e, de mivel nem láttam steelers meccset így biztosan nem tudom megállapítani. Idén nem kezdte jól a szezont (3 sack Quinn ellen), de nem egy elveseztt és egy hátsó körösért szerintem megérte. Mondjuk nem Monroe szint 😀Fucu
több mint 12 éve
Cat mindig ilyen őszinte mindenkivel aki nem kedves számára 😊Végre eltakarították ezt a dagadt szart!catattackVagyis ennyire szerettétek??? Ajjjajjjjj, reméljük legalább Adams szintjénél egy kicsit jobb lesz.polamalu
Kérdezték tőlem twitteren is, hogy Adamsnél jobb-e, de mivel nem láttam steelers meccset így biztosan nem tudom megállapítani. Idén nem kezdte jól a szezont (3 sack Quinn ellen), de nem egy elveseztt és egy hátsó körösért szerintem megérte. Mondjuk nem Monroe szint 😀
több mint 12 éve
Végre eltakarították ezt a dagadt szart!catattackVagyis ennyire szerettétek??? Ajjjajjjjj, reméljük legalább Adams szintjénél egy kicsit jobb lesz.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Végre eltakarították ezt a dagadt szart!
több mint 12 éve
(Sziasztok egy jó méretes offal kezdenék. 19 éves vagyok 7 éve követem az NFL-t. PM a kedvenc játékosom az elejétől kezdve, de úgy gondolom, hogy ideje kedvenc csapatot is találni. És találtam. 2009 óta követem az Arizona eredményeit, és úgy döntöttem, miután befejezi az öregember a pályáját veletek tartok. Cardinalsos leszek. Nos, nem várok mégse addig, mert lehet a kettőt párhuzamosan mívelni. Szóval a Tampa elleni "fantasztikus" meccsel elkezdem nagyító alatt követni a csapatot, és reménykedni, hogy pár éven belül élcsapat válik ebből a csapatból. Egy meccsből leszűrtem, hogy Patrick Petrson lesz a kedvencem. 😀 És mivel a D# mellett QB centrikus vagyok, szeretnék egy igazán jó QBt. Köszönöm! 😊Üdv köztünk. Nem vagyunk sokan, de annál lelkesebben szorîtunk a pintyekért. 😊
Tehát bocsánat az offért, és Sziasztok, hajrá Cards!)2PP2
több mint 12 éve
jól mutat Höri 20 283-as postja 2PP2 bemutatkozó 1. postja fölött 😊üdv a Clubban Új-Onc! Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel 😀
több mint 12 éve
jaja tudom, hogy Arians kedvenckéje, nem véletlenül jött.Bradley Sowell nevét ízlelgessétek, mint kezdő LTFucuArians-bébi!
Ő játszott tavaly nálunk, de hogy stílusos legyek: Not so well...Höri
Így mellékvágányon még megemlíteném, hogy PP lett a hét védőjátékosa a Bucs elleni két interceptionjével.
több mint 12 éve
Bradley Sowell nevét ízlelgessétek, mint kezdő LTFucuArians-bébi!
Ő játszott tavaly nálunk, de hogy stílusos legyek: Not so well...
több mint 12 éve
semennyire mert Ő guardként nyomja már. Bradley Sowell nevét ízlelgessétek, mint kezdő LTTrade a láthatáron.fakkje! mondjuk Potter nem tudom mennyire lesz megoldás...Dexxter Tailor
Steelers and Cards are hammering out a trade sending Levi Brown to PITT(LaCanfora)iktriad
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 19mpHearing it will be a late round pick going from PIT and AZ for Levi Brown. Brown's contract will remain as is. Makes $4.75M this year...
több mint 12 éve
Még nincs, csak hogy a bolt megköttetett, ha Brown átmegy az egészségügyin.Meg is van a trade, ha Levi átmegy az egészségügyin! Keim nagy zsugás.iktriadArrol nincs hír mit kapunk érte?silent7939
több mint 12 éve
Meg is van a trade, ha Levi átmegy az egészségügyin! Keim nagy zsugás.iktriadArrol nincs hír mit kapunk érte?
több mint 12 éve
Meg is van a trade, ha Levi átmegy az egészségügyin! Keim nagy zsugás.
több mint 12 éve
A Steelerst megértem... csoda hogy Big Ben még él az O line mögött... bár ezt te is láttad Dex 😀Trade a láthatáron.fakkje! mondjuk Potter nem tudom mennyire lesz megoldás...Dexxter Tailor
Steelers and Cards are hammering out a trade sending Levi Brown to PITT(LaCanfora)iktriad
Eddig azt hittem a Cards falnál nincs fosabb... hát van
több mint 12 éve
Trade a láthatáron.fakkje! mondjuk Potter nem tudom mennyire lesz megoldás...

Don't blink!
több mint 12 éve
Trade a láthatáron.Mit vagy kit kapnánk érte?