Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Első félidő röviden, tömören:- Futójáték nem ment egyáltalán (nem volt Mendenhall, Williams és Ellington sem)
- Az első számú D viszonylag jó volt, a redzoneban szépen megállították Rodgerséket
- PP INT, aztán Abraham FF - mindkettő Harrell ellen
- Palmer 3 drive-ot volt fent, a hosszú passzok csak a Packers 2. védelme ellen mentek, de nem volt rossz, Fitz mindig ott volt, ha kellett
- Stanton remekül mozgott a zsebben, jól megvédték, a hosszú passzai is működtek, remek backup lesz
- Az offense fal jól játszott, Palmernek és Stantonnak is volt ideje, egyedül a futás blokkolásban kéne fejlődni
na jó éjt, a 2. félidőt majd megnézem délelőtt 😊
több mint 11 éve
összedobtam egy ilyet, holnap majd okosabbak leszünk 😊 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/08/09/Eloszezon_1_het__Green_Bay_Packers/
több mint 11 éve
valami biztosennyire ne éljétek bele magatokat srácok egy PS meccsbe..mi lesz ha kikaptok 😀 késeket, pengéket elzárnilesz meccs?Fucu
:cool:petey
több mint 11 éve
ennyire ne éljétek bele magatokat srácok egy PS meccsbe..mi lesz ha kikaptok 😀 késeket, pengéket elzárnilesz meccs?
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
ennyire ne éljétek bele magatokat srácok egy PS meccsbe..mi lesz ha kikaptok 😀 késeket, pengéket elzárni :cool:peteyköszönjük emese 😉
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
ennyire ne éljétek bele magatokat srácok egy PS meccsbe..mi lesz ha kikaptok 😀 késeket, pengéket elzárniNa már hiányzott 😊
több mint 11 éve
ennyire ne éljétek bele magatokat srácok egy PS meccsbe..mi lesz ha kikaptok 😀 késeket, pengéket elzárni:cool:
több mint 11 éve
érkezett a defense falba az UDFA Cordian Hagans, az UDFA CB Josh Hill pedig távozott. ma este meccs, előtte lesz beharangozó a blogon 😊
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
nfl.com főoldal 😊www.nfl.com/videos/on-the-offbeat/0ap2000000227780/Dockett-hazes-rookies-with-new-haircuts
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
mindenhol megszívatják az újoncokat, nincs ebben semmi elborult dolog 😊itt meg a többi: www.revengeofthebirds.com/2013/8/8/4600930/arizona-cardinals-rookies-tyrann-mathieu-others-get-new-haircuts 😊Dexxter Tailorezek nem komplettek, tuti toltak valamit, a hajon kívül 😉 ja és remélem Matyin kívül...Cardinalis
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
itt meg a többi: www.revengeofthebirds.com/2013/8/8/4600930/arizona-cardinals-rookies-tyrann-mathieu-others-get-new-haircuts 😊Dexxter Tailorezek nem komplettek, tuti toltak valamit, a hajon kívül 😉 ja és remélem Matyin kívül...
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
itt meg a többi: www.revengeofthebirds.com/2013/8/8/4600930/arizona-cardinals-rookies-tyrann-mathieu-others-get-new-haircuts 😊
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Okafort megnyírták a srácok picit 😀 Mr. T! 😊Dexxter Tailorez meg egy Matyifej, ha jól látom 😊
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Okafort megnyírták a srácok picit 😀 Mr. T! 😊
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Docket, a kis huncut 😀inkább nagy huncut 😉
120yard.blog.hu/2013/08/07/elo_tigrissel_bosszantja_a_peta-t_az_arizona_jatekosa
bionic
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
bionic
120
Docket, a kis huncut 😀 120yard.blog.hu/2013/08/07/elo_tigrissel_bosszantja_a_peta-t_az_arizona_jatekosa
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
ezt találtam:én felhúzom az órát 2-re és ezt a 15 playt megnézem élőben, addig is a 2010-es GB elleni WC meccsel hangolok, húúú de nagy meccs volt 😊 CardinalisSzívesen megnézném ezt a meccset, esetleg tudjátok honnan lehetne letölteni?Leon78
www.torrentino.net/torrents/180189/start_download
"Скачать torrent-файл" kipróbáltam és tényleg lejött egy torrent fájl...
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Gyerünk gyerekek, még egy pinty szurkolót várunk az NFC West Fantasy Ligába! Jelentkezni itt: bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/nfc_west_csevego
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
emberke22
574
Azért azt kicsit furcsállom hogy Rhodes-nak még nincs csapata.silent7939+1
több mint 11 éve
Azért azt kicsit furcsállom hogy Rhodes-nak még nincs csapata.
több mint 11 éve
Megint lepontoztak minket, sebaj, majd megcáfoljuk. 😊Szerintem ennél jobbak leszünk. Kezdek bízni CP-ben. Dobja oda Fitz-nek vagy Folydnak vagy Robertsnek és ők megoldják.még így is az volt 😀 bowl.hu/29_arizona_cardinalsDexxter TailorNem vagy túl optimista. 😊Leon78Kíváncsi vagyok, hogy a Bowl. hu-s srácok hova helyezik majd a csapatot.Leon7826-28silent7939
Taylortol és Ellingtontol is sokat várok. Szerintem rendben leszünk idén. PO nem lesz, de legalább 0-s szezont várok.silent7939
több mint 11 éve
Szívesen megnézném ezt a meccset, esetleg tudjátok honnan lehetne letölteni?én felhúzom az órát 2-re és ezt a 15 playt megnézem élőben, addig is a 2010-es GB elleni WC meccsel hangolok, húúú de nagy meccs volt 😊 Cardinalisnamost végeztem, el-kép-esztő 😉
Cardinalis
több mint 11 éve
Ellington is megsérült tegnap valami nyaksérülése van, de úgy kezelik, mintha agyrázkódása lenne. Maradt Kulabafi és Fonzo mint egészséges futók.
több mint 11 éve
Szerintem ennél jobbak leszünk. Kezdek bízni CP-ben. Dobja oda Fitz-nek vagy Folydnak vagy Robertsnek és ők megoldják.még így is az volt 😀 bowl.hu/29_arizona_cardinalsDexxter TailorNem vagy túl optimista. 😊Leon78Kíváncsi vagyok, hogy a Bowl. hu-s srácok hova helyezik majd a csapatot.Leon7826-28silent7939
Taylortol és Ellingtontol is sokat várok. Szerintem rendben leszünk idén. PO nem lesz, de legalább 0-s szezont várok.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
én felhúzom az órát 2-re és ezt a 15 playt megnézem élőben, addig is a 2010-es GB elleni WC meccsel hangolok, húúú de nagy meccs volt 😊 Cardinalisnamost végeztem, el-kép-esztő 😉
THIS IS THE WAY