NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
ez idén biztosan változni fog.FucuNem lesz nehéz felülmúlni 😀
több mint 11 éve
ez idén biztosan változni fog.
több mint 11 éve
Elvileg még nem volt. Most olvastam egy megdöbbentő statisztikát.Az egész idényben Fitzgerald 2(!) elkapható passzt kapott 20 yardon túlra!
Ti voltatok a liga, deep-ballt leggyengébben játszó csapata.
Nincs éppen összhangban, az építs a legjobbaidra elvvel 😛
www.revengeofthebirds.com/2013/6/1/4385980/carson-palmer-and-throwing-the-ball-deep
több mint 11 éve
emberke22
574
Elolvastam az ismertetőt és én is neveznék mindenféleképpen! 😊Köszi elolvastam 😊 Kicsit bonyolultan hangzik elsőre, de ha indul, akkor én is nevezek 😊Leon78Valaki világosítson már fel, hogy pontosan hogyan is működik ez a fantasy liga.Leon78fantasyfootball.blog.hu/2010/06/24/az_alapok_mi_a_fantasy_footballDexxter Tailor
több mint 11 éve
Na akkor zsírkirály 😀dettó, de majd térjünk vissza rá augusztus elején.FucuBenne vagyok! 😊MedvepapaFUCU!Amennyiben úgy adódna,hogy nem vagytok elegen, csinálhatnánk egy NFC-West-es bowl.hu ligát valamelyik oldalon 😊undisputedly
Nincs kedved idénre csinálni egy fantasy ligát a cards fanoknak?silent7939
több mint 11 éve
Natloz
300
ha játszol hamar rájössz mi micsoda, mert igazából annyira nem bonyolult ez, mint első hallásra/olvasásra tűnik. Bár én eddig csak nfl-es ligákban játszottam. És ha lesz valami liga, akkor lehet, hogy én is jönnék.Köszi elolvastam 😊 Kicsit bonyolultan hangzik elsőre, de ha indul, akkor én is nevezek 😊Leon78Valaki világosítson már fel, hogy pontosan hogyan is működik ez a fantasy liga.Leon78fantasyfootball.blog.hu/2010/06/24/az_alapok_mi_a_fantasy_footballDexxter Tailor
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 11 éve
Köszi elolvastam 😊 Kicsit bonyolultan hangzik elsőre, de ha indul, akkor én is nevezek 😊Valaki világosítson már fel, hogy pontosan hogyan is működik ez a fantasy liga.Leon78fantasyfootball.blog.hu/2010/06/24/az_alapok_mi_a_fantasy_footballDexxter Tailor
több mint 11 éve
dettó, de majd térjünk vissza rá augusztus elején.Benne vagyok! 😊MedvepapaFUCU!Amennyiben úgy adódna,hogy nem vagytok elegen, csinálhatnánk egy NFC-West-es bowl.hu ligát valamelyik oldalon 😊undisputedly
több mint 11 éve
Valaki világosítson már fel, hogy pontosan hogyan is működik ez a fantasy liga.Leon78fantasyfootball.blog.hu/2010/06/24/az_alapok_mi_a_fantasy_football
több mint 11 éve
Valaki világosítson már fel, hogy pontosan hogyan is működik ez a fantasy liga.
több mint 11 éve
Benne vagyok! 😊FUCU!Amennyiben úgy adódna,hogy nem vagytok elegen, csinálhatnánk egy NFC-West-es bowl.hu ligát valamelyik oldalon 😊undisputedly
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
FUCU!Amennyiben úgy adódna,hogy nem vagytok elegen, csinálhatnánk egy NFC-West-es bowl.hu ligát valamelyik oldalon 😊
több mint 11 éve
Aha... szoktam. A munkám része.FUCU!Piackutattál már?catattack
www.profootballfocus.com/blog/2012/11/15/signature-stat-snapshot-tackle-efficiency/
Nem teljes szezon, de elég látványos.
több mint 11 éve
catattack
3 520
FUCU!Piackutattál már?
több mint 11 éve
FUCU!Nincs kedved idénre csinálni egy fantasy ligát a cards fanoknak?
több mint 11 éve
iktriadtól lopom:Ezt én is néztem... sok mindenkit lenyúltunk a Boys elől 😀
"Kiszivárgott a Cowboys idei draft boardja (köszönjük Jerry):
www.bloggingtheboys.com/2013/5/30/4378574/dallas-cowboys-2013-draft-board-leaked-almost-complete-7-round-board "
Sztem érdekes. Ez alapján is egész jónak tűnik a mi draftunk, bár ugye ezen a listán nem szerepel Mathieu(kérdés miért? 😊 ), de rajta kívül ott van a a 4 hátsó körösünkből 3 a top 100-ban (2RB, 1TE)emberke22
több mint 11 éve
emberke22
574
iktriadtól lopom:"Kiszivárgott a Cowboys idei draft boardja (köszönjük Jerry):
www.bloggingtheboys.com/2013/5/30/4378574/dallas-cowboys-2013-draft-board-leaked-almost-complete-7-round-board "
Sztem érdekes. Ez alapján is egész jónak tűnik a mi draftunk, bár ugye ezen a listán nem szerepel Mathieu(kérdés miért? 😊 ), de rajta kívül ott van a a 4 hátsó körösünkből 3 a top 100-ban (2RB, 1TE)
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
csakhogy szokjuk az arcokat, jópofák 😀www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Rookies-Give-Back/01fc4964-6159-4957-a587-6efcec0fd12a
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
kicsit rozsdásak még a srácok az első edzéseken:espn.go.com/nfl/story/_/id/9299588/bruce-arians-criticizes-offense-arizona-cardinals-resume-otas
több mint 11 éve
Larry Fitzgerald said sixth-round WR Ryan Swope has missed practice time at OTAs due to lingering concussion issues.egyetemen 4 agyrázkódása volt, ezért is csúszott addig, ameddig.
nyugtalanító.
több mint 11 éve
az előbb lehet hülyeséget írtam majd kijavítom este ha elolvastam az írásokat ezzel kapcsolatban.(telefonról nem tudtam szerkeszteni az előző hsz-t)
több mint 11 éve
Mathieu is aláírt. A Cards bebiztosította magát, mivel kb. 400K-val kevesebb aláírási pénzt kap amit a következő 3 évben szerezhet meg meccsenként amíg rosteren van.
több mint 11 éve
CSabi37Bár ne kellett volna megcsinálni ezt a képet 😊
több mint 11 éve
Bemutatták az új XBOX-ot!hivatalosan talán jövő tavasszal😊
"...és interaktív NFL-közvetítés indul az Xbox Live-on.
...
És ha már NFL, integrálják a közvetítésbe a Skype-ot, konferencia-videócseten drukkolhatunk közösen a haverokkal, vagy éppen egymás ellen, éppen csak a sört nem hűti be a rendszer a teljes értékű élményhez. Pluszban az NFL-közvetítések szerves része lesz a fantáziafoci, ez egy Amerikában elképesztően népszerű, nagyjából 20 millió ember által űzött játék, amiben saját válogatottat kell összeraknunk a bajnokságban induló csapatok tagjaiból, akik pontokat szereznek nekünk az igazi meccseken nyújtott teljesítményükkel."
Forrás: Index.hu
Na erre kiváncsi leszek. Lesz-e egyáltalán Mo-n?bionic