Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Előszezon Game Day! 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/08/17/Eloszezon_2_het_vs_Cowboys/
több mint 12 éve
99%, hogy Arenas sem fog játszani holnap, ma nem edz.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
szombaton nem játszik (akiket eddig Arians biztosra mondott)Rashad Johnson, Frostee Rucker és Karlos Dansby
Viszont Andre Ellington játszani fog, ahogy Mendenhall is kaphat lehetőséget (nem úgy mint múlt héten)
több mint 12 éve
Rashad Johnsonnak MCL (oldalszalag) húzódása és bokaficama van (ez annyira nem hiányzott...). Így Honey Badger fog kezdeni a Dallas ellen FS-ben. Várós! 😊Dan Williams a Chargers elleni harmadik előszezon meccset tűzte ki célul a visszatérésre, napról-napra javul az állapota.
A kezdők kb 20 playt lesznek fent, de nem a teljes első félidőt ha úgy alakul.
több mint 12 éve
Én mondjuk meg tudom érteni, hogy nem engedik. Gondolj bele, ha valaki elájul a pályán egy nagy ütközés után, az egyik első dolog, amit ellenőriznek ilyenkor az odarohanó dokik, hogy a fogvédőjét, vagy a nyelvét nem nyelte-e le. Na most a Docket rácsán keresztül állapítsd ezt meg, pláne, ha még a Visor is rajta van. Sisakot meg ugye nem lehet levenni, amíg nem zárták ki a nyaktörést.erről ennyit...Ez egy faszság szerintem... Docket rostélyának esetében pl. mennyivel kisebb az esélye egy facemask-bol adódó sérülésnek... na ugye.silent7939
sportgeza.hu/sport/nfl/2013/08/13/az_nfl-nek_elege_van_a_farsangbol/Cardinalis
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 12 éve
erről ennyit...Ez egy faszság szerintem... Docket rostélyának esetében pl. mennyivel kisebb az esélye egy facemask-bol adódó sérülésnek... na ugye.
sportgeza.hu/sport/nfl/2013/08/13/az_nfl-nek_elege_van_a_farsangbol/
Cardinalis
több mint 12 éve
erről ennyit...sportgeza.hu/sport/nfl/2013/08/13/az_nfl-nek_elege_van_a_farsangbol/
több mint 12 éve
jaés kéne még egy Cardsos az NFC West ligába is...
több mint 12 éve
csáó Cat! gyere velünk fantáziálni a Cardsos ligába! 😊Kolb épp most bukja a kezdő posztot Buffaloban 😊Ezt most minek ide kell? Valld már be, hogy szeretted Kolbot!catattack
Egész jó ez a Manuel srác.silent7939
több mint 12 éve
azt vágtátok, hogy Floyd sikeresen blokkolta Matthews-t a Fitz-féle vetődős play-ben, íme: www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Michael-Floyd-blocks-Clay-Matthews/5619e52d-ca35-4623-9308-22c05ae93ed3
több mint 12 éve
Matyiőnek nagy a pofája... : Dcatattackés hiányzik a bal szemöldöke 😉
több mint 12 éve
Cards mobil app, csak hogy út közben se maradjon le az ember semmiről: www.azcardinals.com/mobile-app.htmlcsongién is pont most a hétvégén izzítottam be 😊 egész jó, csak nem elég okos a telefonom a Cardsos videókhoz, nem játssza le őket...
több mint 12 éve
Pffff....Kolb épp most bukja a kezdő posztot Buffaloban 😊Ezt most minek ide kell? Valld már be, hogy szeretted Kolbot!catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Kolb épp most bukja a kezdő posztot Buffaloban 😊Ezt most minek ide kell? Valld már be, hogy szeretted Kolbot!
több mint 12 éve
Kolb épp most bukja a kezdő posztot Buffaloban 😊Egész jó ez a Manuel srác.
több mint 12 éve
Cards mobil app, csak hogy út közben se maradjon le az ember semmiről: www.azcardinals.com/mobile-app.html
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
- DC Jeffersonnak hip pointer sérülése van (mi a magyar megfelelője?), ő edzett maDexxter Tailora medencecsont felső része
több mint 12 éve
- Ryan Williams nem edzett ma, nem biztos, hogy játszani fog a Kovbojok ellen- Jonathon Amayának picit meghúzódott a térdszalagja, pár napig nem fog edzeni
- Ellington sem edzett, állítólag már nincs semmi baja, de Arians óvatos vele
- DC Jeffersonnak hip pointer sérülése van (mi a magyar megfelelője?), ő edzett ma
- Arians szerint jól játszott Colledge cseréje, Paul Fanaika, szóval várható egy kis pozíciós csata

Don't blink!
több mint 12 éve
az a meccs hánykor lesz?ArizonaFan22:30

Don't blink!
több mint 12 éve
Első előszezon meccsnek teljesen rendben volt. Jó volt látni olyan irányítókat akik tudnak passzolni 😀Támadófal futás blokkolásban gyenge, passz blokkolásban remek volt. Mondjuk a Packers kezdő D egy drive-ot volt fent 😊
Jaron Brown és Charles Hawkins nagy lépést tettek az 53 felé és Toma-nak is volt egy piszok szép elkapása Lindley-től.
A védelemnek még fejlődnie kell. A kezdő Packers O szépen átsétált rajtuk az endzone előttig. Áronka 50 yardos passza tökéletes volt ott Cason kicsit lemaradt, de azt a labdát akkor sem éri el ha ott lóg az elkapó nyakán.
Abraham sack és FF csak hogy lássuk mire lehet számítani 😊 (tudom csere fal ellen)
Arenas és Mathieu is jók voltak.
Máris többet írtam mint akartam, szombaton Dallas ellen emberi időben lesz meccs. Ott már a kezdők is többet játszanak majd egy picivel.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Matyiőnek nagy a pofája... : D
több mint 12 éve
NYEEERTŰŰŰNK! NULLLÁZTUK A GB-T!!!!najó, csak vicc volt ez a nagy örömködés 😉
egyébként kifejezetten jól esett megnézni élőben az első félidőt, tetszetős volt a játék, Palmer TD, Stanton TD, Fitz elkapások, def. red zone stop, PP int, fumbli, viszont a futással valamit tényleg kéne kezdeni...
több mint 12 éve
Rendben volt ez. Taylor futkorászott kicsit, volt pár elkapott passz, védelem rendben volt, nem sérült meg senki.