Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
catattack
3 520
Williamset én is kibasznám! Jövőre biztos jön egy fasza playa!
több mint 12 éve
szombat hajnali kettőkorMost lett vége Arians szokásos sajtótájékoztatójának.Végre Alfi is szerephez juthat. Én csipáztam a srácot mindig is.
- Sérülés fronton a helyzet változatlan. Mendenhall és Williams is pihen még. Utóbbi roster helye egyre távolabbinak tűnik, mivel Arians nagyon jókat nyilatkozott Alfonso Smithről és a két újoncról is.
- Több játékos is kérdéses a pénteki Packers elleni első előkészületi meccs előtt. Valamint azt is mondta, hogy a kezdők valószínűleg 15 playt fognak a pályán tölteni.Fucu
Mikor lesz a meccs magyar idő szerint?silent7939

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Most lett vége Arians szokásos sajtótájékoztatójának.Végre Alfi is szerephez juthat. Én csipáztam a srácot mindig is.
- Sérülés fronton a helyzet változatlan. Mendenhall és Williams is pihen még. Utóbbi roster helye egyre távolabbinak tűnik, mivel Arians nagyon jókat nyilatkozott Alfonso Smithről és a két újoncról is.
- Több játékos is kérdéses a pénteki Packers elleni első előkészületi meccs előtt. Valamint azt is mondta, hogy a kezdők valószínűleg 15 playt fognak a pályán tölteni.Fucu
Mikor lesz a meccs magyar idő szerint?
több mint 12 éve
Most lett vége Arians szokásos sajtótájékoztatójának.- Sérülés fronton a helyzet változatlan. Mendenhall és Williams is pihen még. Utóbbi roster helye egyre távolabbinak tűnik, mivel Arians nagyon jókat nyilatkozott Alfonso Smithről és a két újoncról is.
- Több játékos is kérdéses a pénteki Packers elleni első előkészületi meccs előtt. Valamint azt is mondta, hogy a kezdők valószínűleg 15 playt fognak a pályán tölteni.
több mint 12 éve
- Dan Williams MCL szalagja meghúzódott valamint a bokája is megsérült. Utóbbi miatt hagyhat ki több időt.- Dansby hamstring húzódással bajlódik
- Dockett a következő két napot kihagyja személyes okok miatt.
- Massie elé azért került Winston mert Bobby túl sok mentális hibát vétett az edzések során.
- Ryan Williamsnek még pihentetnie kell a térdét.
Ezek voltak a mai Arians sajtótájékoztató sérülésekkel kapcsolat hírei. Köszönjük a figyelmet.
több mint 12 éve
Még 2 sivatagi pintyet várunk az NFC West fantasyba. Gyerünk srácok.5 csapat nem fér bele, szóval én skippelem
Jelenkezni itt: bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/nfc_west_csevegoMedvepapa
több mint 12 éve
Még 2 sivatagi pintyet várunk az NFC West fantasyba. Gyerünk srácok. Jelenkezni itt: bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/nfc_west_csevego
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Campbell is bicegett egy play után tegnap.
több mint 12 éve
Dan Williams lesérült egy futójáték során az edzésen. (Taylor vitte a labdát, érkezett Dockett, oszt' ezt Dan bal térde bánta.) Saját lábon távozott, részleteket a sérülésről majd csak az MRI után lehet tudni. Remélem, nem komoly.Tájren Matyinak meg jó napja volt, lehalászott két lasztit. (Nem, egyiket sem Palmer dobta 😉 ).
Bővebben és video az INT-ről: blog.azcardinals.com/2013/08/01/dan-williams-down-and-mathieus-big-day/
több mint 12 éve
A csapat ma a Tempe-i főhadiszálláson (ahol már majdnem kész van a "buborék" tehát jövőre már valószínűleg ott fognak edzőtáborozni) fog edzeni (ez nem nyilvános edzés), mivel LA Galaxy - Real Mdrid meccs lesz a UofP-ben. Egyébként is tervezte Arians, hogy pár edzés lesz a hőségben, de csak ésszel.Edzés előtt volt Arians napi sajtótájékoztatója.
- Szeretné ha a kezdő OL kb egy héten belül összeállna, de ha vannak olyan posztok ahol szoros küzdelem van a kezdő helyért hagyja még küzdeni őket. Ez nagyjából az RT posztot érinti ahol Eric Winston jelenleg a kezdő és Bobby Massie küzd még a helyért. Mondjuk RG-ben is lehet változás ha Daryn Collidge huzamosabb ideig kiesik a lábsérülésével. Az ő helyén most Paul Fanaika van a kezdőben és azt írják nem is teljesít olyan rosszul, de ott van még Earl Watford, aki nagyon nyers játékos, de a legutóbbi két napban jól teljesített.
- Ryan Williams még egy napot kihagy, így holnap lehet már fog edzeni
- a két TE, Jeff King és Kory Sperry (akivel nagyon elégedett Arians) sem állnak készen még az edzésre sérülés miatt.
több mint 12 éve
Innentől a fantasy-s dolgokat ide 😊több mint 12 éve
a cardinalsosba én is beszállnék, de még egy nfc westes már sok lenne 😊 amúgy nem kell 16 csapat szerintem, 10-12 játékos is bőven elég. persze minél több, annál jobb 😊Lesz annyi cardinalsos, hogy meglegyen a liga?Leon78remek kérdés, egy 16-os kellene. Eddig nem volt ennyi aktív felhasználó, de hátha a csak olvasó szurkolók is megnyilvánulnak 😊Fucu

Don't blink!
több mint 12 éve
természetesen. 😊detto 😊Sziasztok. Felmerült egy NFC WEST fantasy liga megszervezése, az lenne a terv kezdetben, hogy mind a 4 csapatból 4 fant kellene összeszedni, és így lenne egy 16 fős buli. Ha érdekel, értelemszerűen töltsd ki a neveddel az NFC West csevegőben létrehozott posztot. Köszi. Üdv, Medvepapa. 😊MedvepapaRámentemsilent7939
köszi a szervezést! gondolom majd az NFC West csevegőben fent lesznek majd a részletes infok, én még csak az nfl.com-on fantáziáltam... 😉Cardinalis
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
detto 😊Sziasztok. Felmerült egy NFC WEST fantasy liga megszervezése, az lenne a terv kezdetben, hogy mind a 4 csapatból 4 fant kellene összeszedni, és így lenne egy 16 fős buli. Ha érdekel, értelemszerűen töltsd ki a neveddel az NFC West csevegőben létrehozott posztot. Köszi. Üdv, Medvepapa. 😊MedvepapaRámentemsilent7939
köszi a szervezést! gondolom majd az NFC West csevegőben fent lesznek majd a részletes infok, én még csak az nfl.com-on fantáziáltam... 😉
több mint 12 éve
Bemásoltam ebbe a doksiba a sztenderd bowl.hu pontozást: (link). nem tudom Ti ezzel toljátok-e, nálunk pl. az Eagles ligában más pontrendszer van.Egyébként csinálhatnátok egy topicot a fantasy részlegben, így elveszik itt az értékes tartalom 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Keresés my friend 😉Maga a pontrendszer le van írva valahol?
bowl.hu/fantasy_footballFucu
több mint 12 éve
Basszus akkor fel kell kötni a gatyát 😊 Nem lehet félvállról venni a profik ellen 😊Ha a bonyolultabb azt jelenti, hogy 2 DT, 2 DE, 3 LB, 2 CB, 2 S akkor igen, ilyen lesz 😊FucuAz egyszerűbb, vagy a teljes csapatos IDP lesz? Csak mert ha a bonyolultabb, akkor jó lesz felkészülni 😊Leon78Jaja, de lassan el kell kezdenem megkreálni a ligát. Szerintem hétvégén megcsinálom és akkor lehet kezdeni javasolgatni draft időpontokat.Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?Leon78Még nincs augusztus... addig tabu a téma mert FUCU a farkunkra lép 😊silent7939
Ja és IDP liga lesz bowl.hu-s fantasy pontozással vitának helye nincs 😊Fucu
több mint 12 éve
Ha a bonyolultabb azt jelenti, hogy 2 DT, 2 DE, 3 LB, 2 CB, 2 S akkor igen, ilyen lesz 😊Az egyszerűbb, vagy a teljes csapatos IDP lesz? Csak mert ha a bonyolultabb, akkor jó lesz felkészülni 😊Leon78Jaja, de lassan el kell kezdenem megkreálni a ligát. Szerintem hétvégén megcsinálom és akkor lehet kezdeni javasolgatni draft időpontokat.Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?Leon78Még nincs augusztus... addig tabu a téma mert FUCU a farkunkra lép 😊silent7939
több mint 12 éve
Az egyszerűbb, vagy a teljes csapatos IDP lesz? Csak mert ha a bonyolultabb, akkor jó lesz felkészülni 😊Jaja, de lassan el kell kezdenem megkreálni a ligát. Szerintem hétvégén megcsinálom és akkor lehet kezdeni javasolgatni draft időpontokat.Majd elfelejtettem. Megvan már mindenkinek a draft stratégiája?Leon78Még nincs augusztus... addig tabu a téma mert FUCU a farkunkra lép 😊silent7939
több mint 12 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2013/07/30/20th-century-fox-buys-movie-rights-to-kurt-warner-story/a 20th century fox megvette a jogokat Kurt Warner karrierjének megfilmesítésére

Don't blink!
több mint 12 éve
tavaly én is a hox ligában edződtem... befogadtak 😊Lesz annyi cardinalsos, hogy meglegyen a liga?Leon78remek kérdés, egy 16-os kellene. Eddig nem volt ennyi aktív felhasználó, de hátha a csak olvasó szurkolók is megnyilvánulnak 😊Fucu
több mint 12 éve
Lesz annyi cardinalsos, hogy meglegyen a liga?Leon78remek kérdés, egy 16-os kellene. Eddig nem volt ennyi aktív felhasználó, de hátha a csak olvasó szurkolók is megnyilvánulnak 😊
több mint 12 éve
Sziasztok. Felmerült egy NFC WEST fantasy liga megszervezése, az lenne a terv kezdetben, hogy mind a 4 csapatból 4 fant kellene összeszedni, és így lenne egy 16 fős buli. Ha érdekel, értelemszerűen töltsd ki a neveddel az NFC West csevegőben létrehozott posztot. Köszi. Üdv, Medvepapa. 😊MedvepapaRámentem
több mint 12 éve
Sziasztok. Felmerült egy NFC WEST fantasy liga megszervezése, az lenne a terv kezdetben, hogy mind a 4 csapatból 4 fant kellene összeszedni, és így lenne egy 16 fős buli. Ha érdekel, értelemszerűen töltsd ki a neveddel az NFC West csevegőben létrehozott posztot. Köszi. Üdv, Medvepapa. 😊