NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
413
54
18:30-tól, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Megmondom őszintén alig várom a szezon kezdetét. Ha van kedvetek, akkor egyszer egyszer rendezhetnénk közös meccsnézéseket, és kommentálhatnánk az eseményeket skypon. 😊
több mint 11 éve
Ja igen. A podcast zsír volt, bár majd jön Cat és jól lefikázza 😊Ha így folytatja, előbb utóbb megunják Ariansék aztán kivágják a fenébe.újabb Daryl Washington ügy. A Phoenix-i rendőrség nyomozást indított, mert egy nő betelefonált hozzájuk és azt állította hogy fojtogatta Washington. További hírek a napokban biztos jönnek majd. Csak hogy ne unatkozzunk...FucuEnnyire idióta nem lehet valaki. Fájdalmas ha igaz. Sosem értettem ezeket a profi sportolókat. Szarásig vannak lével, bárkit megkaphatnak, de mégis olyan picsákat kergetnek akik nem akarják megmászni a fekete hegyet. 😊
Ha nem fexik a lány, tovább kell állni. Dunát lehet rekeszteni a szabad muffokkal.silent7939
A Podcast sokkal jobb, mint az előző, bár eddig nekem mind tetszett.Leon78
Andree-nak is megjavult a májkija így már sokkal jobban lehetett érteni. Sőt.
több mint 11 éve
Ha így folytatja, előbb utóbb megunják Ariansék aztán kivágják a fenébe.újabb Daryl Washington ügy. A Phoenix-i rendőrség nyomozást indított, mert egy nő betelefonált hozzájuk és azt állította hogy fojtogatta Washington. További hírek a napokban biztos jönnek majd. Csak hogy ne unatkozzunk...FucuEnnyire idióta nem lehet valaki. Fájdalmas ha igaz. Sosem értettem ezeket a profi sportolókat. Szarásig vannak lével, bárkit megkaphatnak, de mégis olyan picsákat kergetnek akik nem akarják megmászni a fekete hegyet. 😊
Ha nem fexik a lány, tovább kell állni. Dunát lehet rekeszteni a szabad muffokkal.silent7939
A Podcast sokkal jobb, mint az előző, bár eddig nekem mind tetszett.
több mint 11 éve
újabb Daryl Washington ügy. A Phoenix-i rendőrség nyomozást indított, mert egy nő betelefonált hozzájuk és azt állította hogy fojtogatta Washington. További hírek a napokban biztos jönnek majd. Csak hogy ne unatkozzunk...FucuEnnyire idióta nem lehet valaki. Fájdalmas ha igaz. Sosem értettem ezeket a profi sportolókat. Szarásig vannak lével, bárkit megkaphatnak, de mégis olyan picsákat kergetnek akik nem akarják megmászni a fekete hegyet. 😊
Ha nem fexik a lány, tovább kell állni. Dunát lehet rekeszteni a szabad muffokkal.
több mint 11 éve
újabb Daryl Washington ügy. A Phoenix-i rendőrség nyomozást indított, mert egy nő betelefonált hozzájuk és azt állította hogy fojtogatta Washington. További hírek a napokban biztos jönnek majd. Csak hogy ne unatkozzunk...FucuSzuper, még a végén börtön lesz belőle.
több mint 11 éve
andree
1 737
Tackle for a loss...
több mint 11 éve
újabb Daryl Washington ügy. A Phoenix-i rendőrség nyomozást indított, mert egy nő betelefonált hozzájuk és azt állította hogy fojtogatta Washington. További hírek a napokban biztos jönnek majd. Csak hogy ne unatkozzunk...
több mint 11 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/05/01/Draftertekelo_podcast/már hallgatom 😀
Ismét minden kritikát szívesen veszünk, a következő podcastnél tényleg lesz rendes mikrofonom 😀Dexxter Tailor
több mint 11 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/05/01/Draftertekelo_podcast/Ismét minden kritikát szívesen veszünk, a következő podcastnél tényleg lesz rendes mikrofonom 😀
több mint 11 éve
Arenasban azt lehet szeretni, hogy kőkemény. Akármekkorát kap azonnal feláll. Van is sérülése, de attól játszik tovább. Vagy ha ő leütközik egy HBt, WRt, az korrektül le van ütközve. Tavaly sajnos előjött a hátránya a sok sérülésnek és azóta sem lett 100%os.PRként nem sok jobb volt egyetemen nála. NFLben is az átlaga mindig egyik legjobb volt, ha nem is volt TD. Ott is kemény srác, jó irányváltásokkal, megy előre, nehéz elkapni. KRben használhatatlan a sebessége miatt.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Javier Arenas csak nickelbacknek jó, egész egyszerűen lassú a szélre. Ezen kívül jó punt returner, bírja az ütéseket.ulpianusköszi ulpi. szerintem csak nickelnek hoztuk szélre van PP, Powers meg Cason is.
punt returnerből is van már egy zsáknyi ember 😊
több mint 11 éve
Javier Arenas csak nickelbacknek jó, egész egyszerűen lassú a szélre. Ezen kívül jó punt returner, bírja az ütéseket.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Köszi a világítást. Lassan rekeszthetjük a Dunát.... Cornerekkel 😊Felvilágosítanál? 😊Leon78Anthony Sherman ment a CHiefs-hez, míg onnan érkezett Javier Arenas (CB). (csak azt írtam először, hogy draft pick érkezik, de tévedtem)
Egyébként annyit tesz, hogy nem illik Arians rendszerébe Sherman, hogy (mint andree is írta) inkább a több TE-es felállások lesznek. Housler és Jeffeson elkapó, míg King és Dray blokkoló TE.
Azért kell még egy DB mert DB-ből sohasem lehet elegendő egy csapatban. Jó húzás volt Keimtől ismételten.Fucu
több mint 11 éve
Felvilágosítanál? 😊Leon78Anthony Sherman ment a CHiefs-hez, míg onnan érkezett Javier Arenas (CB). (csak azt írtam először, hogy draft pick érkezik, de tévedtem)
Egyébként annyit tesz, hogy nem illik Arians rendszerébe Sherman, hogy (mint andree is írta) inkább a több TE-es felállások lesznek. Housler és Jeffeson elkapó, míg King és Dray blokkoló TE.
Azért kell még egy DB mert DB-ből sohasem lehet elegendő egy csapatban. Jó húzás volt Keimtől ismételten.
több mint 11 éve
Minek nekünk még egy DB?
több mint 11 éve
Felvilágosítanál? 😊
több mint 11 éve
Lófaszt draft pickért ment Sherman 😀Javier Arenas érkezik ellenértékként a Chiefstől.
több mint 11 éve
Valóban Okafor is 4-3-as , de OLB ként is nagy hasznot fog hajtani, úgyhogy akár ő is sok szerephez juthat, szerintem.
több mint 11 éve
andree
1 737
a defense akkor 34 v 43 v hibrid v milyen lesz?Kicsit érdekes, hogy a draftról és FA-ról is 4-3 emberek jöttek, de jelenleg mindenki(az edző és a beat writerek is) azt mondja 34 az alapfelállás.
egy kezdőfélét tudtok írni? főleg front7 érdekelbraxa88
Sztem Washington eltiltása miatt a Dockett-Dan Williams-Calais Campbell fal mögött megjósolhatatlan hogy állunk fel az első meccsen. Talán egy Acho-Minter-Brinkley-Schofield sor a legvalószínűbb. De lehet Minter(vagy valamelyik OLB) helyett Alexander kezd majd. Semmit nem lehet tudni erről eddig, még akár Okafor vagy Shaughnessy is bekavarhat. 😀
A secondary sztem már egyértelműbb. Peterson és Powers a két kezdő CB, mögöttük Yeremiah Bell és Rashad Johnson a két safety.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
a defense akkor 34 v 43 v hibrid v milyen lesz?egy kezdőfélét tudtok írni? főleg front7 érdekel
több mint 11 éve
Van annyi használható TE-k? Elég sovány a felhozatal szerintem. 😊2 TE többnyire.andreeAz mit jelent, hogy nem fér be a rendszerébe? Esetleg a FB helyett egy RB van a pályán? Vagy egyáltalán nem használ blokkolót?Leon78Draft után szerintetek hogy fog kinézni az OL?ezt még nem lehet tudni, vagy marad LG vagy átmegy RG-be, sok variáció nincs és az edzők sem mondtak semmi konkrétumot. Majd a TC-ben eldől.
Colledge például marad LG, vagy átmegy jobb oldalra?Stez
Közben Anthony Sherman-t elcseréltük a Chiefshez. Várható volt, mert Arians rendszerében nincs használva FB, így csak a special teambe nem tartották meg főleg, ha kaptak érte valami dtaftpicket. Még mielőtt kérdeznétek olyan 6-7. körös lesz.Fucu
több mint 11 éve
andree
1 737
2 TE többnyire.Az mit jelent, hogy nem fér be a rendszerébe? Esetleg a FB helyett egy RB van a pályán? Vagy egyáltalán nem használ blokkolót?Leon78Draft után szerintetek hogy fog kinézni az OL?ezt még nem lehet tudni, vagy marad LG vagy átmegy RG-be, sok variáció nincs és az edzők sem mondtak semmi konkrétumot. Majd a TC-ben eldől.
Közben Anthony Sherman-t elcseréltük a Chiefshez. Várható volt, mert Arians rendszerében nincs használva FB, így csak a special teambe nem tartották meg főleg, ha kaptak érte valami dtaftpicket. Még mielőtt kérdeznétek olyan 6-7. körös lesz.Fucu
több mint 11 éve
Az mit jelent, hogy nem fér be a rendszerébe? Esetleg a FB helyett egy RB van a pályán? Vagy egyáltalán nem használ blokkolót?Draft után szerintetek hogy fog kinézni az OL?ezt még nem lehet tudni, vagy marad LG vagy átmegy RG-be, sok variáció nincs és az edzők sem mondtak semmi konkrétumot. Majd a TC-ben eldől.
több mint 11 éve
Draft után szerintetek hogy fog kinézni az OL?ezt még nem lehet tudni, vagy marad LG vagy átmegy RG-be, sok variáció nincs és az edzők sem mondtak semmi konkrétumot. Majd a TC-ben eldől.
Közben Anthony Sherman-t elcseréltük a Chiefshez. Várható volt, mert Arians rendszerében nincs használva FB, így csak a special teambe nem tartották meg főleg, ha kaptak érte valami dtaftpicket. Még mielőtt kérdeznétek olyan 6-7. körös lesz.
több mint 11 éve
Draft után szerintetek hogy fog kinézni az OL?Colledge például marad LG, vagy átmegy jobb oldalra?