Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Most olvastam a 2013-as NFL kickoff guide-ban. Óriási a csávó. 😊
Bruce Arians kérdez felelek egyik kérdése:
Utolsó elolvasott könyv (és szerző): The Arizona Cardnals playbook by Bruce AriansFucu
😀 😀 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Most olvastam a 2013-as NFL kickoff guide-ban. Óriási a csávó. 😊
Bruce Arians kérdez felelek egyik kérdése:
Utolsó elolvasott könyv (és szerző): The Arizona Cardnals playbook by Bruce Arians

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
a mai NFL-ben nem engedik, hogy valaki ilyen agyrázkódásokkal teli kórtörténettel pályára lépjenjjncaa
Akkor minek ruháztunk bele egy picket? Ezt lehetett előre is sejteni vagy nem?silent7939
Keim azt nyilatkozta tudtak az agyrzkódásairól, de úgy gondolták megéri a kockázatot. Sajnos nem jött be. Mondjuk egy 6. kör nagyon nem számít. Ha bejön királyság, ha nem akkor sincs semmi veszve.

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 695 — capitaine du château de Vienne 1487
Palmer összes dobása összevágva tavalyról:  www.raiders1.ninjagoro.com/2013/carson-palmers-2012-season/
Ráhangolódásnak megteszi így szezon előtt.andree
jóleszez 😉
345/565, 4018 yards, 61.1% comp, 22 TD, 14 Int, 85.3 Rating
meccsenként azért megdobja a 280 fölötti átlagot (tavaly csapatszinten küzdöttünk több meccsen is a 300-ért, sikertelenül...)
azért 1-2 TD is bejátszik meccsenként (1-1 int is, de azt már fel sem fog nekünk tűnni 😉)
jó lesz ez! ha Fitzzel egymásra találnak, akár pozitív mérleg is kisülhet a dologból... 😉Cardinalis
ne reménykedj, mer egy nagy nyuszifül a csávó, inkább Stanton, Árians jó nevelő

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Palmer összes dobása összevágva tavalyról:  www.raiders1.ninjagoro.com/2013/carson-palmers-2012-season/
jóleszez 😉
345/565, 4018 yards, 61.1% comp, 22 TD, 14 Int, 85.3 Rating
meccsenként azért megdobja a 280 fölötti átlagot (tavaly csapatszinten küzdöttünk több meccsen is a 300-ért, sikertelenül...)
azért 1-2 TD is bejátszik meccsenként (1-1 int is, de azt már fel sem fog nekünk tűnni 😉)
jó lesz ez! ha Fitzzel egymásra találnak, akár pozitív mérleg is kisülhet a dologból... 😉
több mint 12 éve
a mai NFL-ben nem engedik, hogy valaki ilyen agyrázkódásokkal teli kórtörténettel pályára lépjenjjncaa
Akkor minek ruháztunk bele egy picket? Ezt lehetett előre is sejteni vagy nem?
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 455 — no es importante
a mai NFL-ben nem engedik, hogy valaki ilyen agyrázkódásokkal teli kórtörténettel pályára lépjen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Most akkor mi van Swopeal?
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 497 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Swope karrierjének lehet annyi. Nagy nagy kár lenne

több mint 12 éve
Én leszedtem 2 raiders meccset az előző szezonból és most hétvégére tervezem megnézni.

De ezt is beütemezem. 😀 Köszi
több mint 12 éve
andree Arizona Cardinals 1 782
Ráhangolódásnak megteszi így szezon előtt.
több mint 12 éve
csak kapkodom a fejem, hogy miért nem emberileg normális időben ilyeneket bejelenteni... 😊Fucu
Jobb később mint soha. És ezek minőségi játékosok(Keim tényleg nagyágyú, ahogy Prisco jósolta).
Viszonyításképp mi pl. tegnap igazoltunk egy extra kickert(extra punter már volt), mert... És én itt elakadtam logikailag. 😀iktriad
Hát Keim jóval felülmúlta tőle azt amit várhatott egy olyan laikus mint én. Kezdve, hogy nem igazán volt mozgástere, mert a cap eléggé elszabadult és most is van bent jópár nagy szerződés amit nehéz volt/ lesz kezelni. Az hogy milyen FA játékosokat hozott ide úgy kis pénzért, hogy a Cards azért nem a legnagyobb franchise és még itt van a csoportban a Niners és Hawks és ennek ellenére igen minőségi játékosok érkeztek. Ja meg a Draft is ült sztem elég rendesen. Szóval le a kalappal Keim elött. Remélem a pályán is meg fog ez látszani.emberke22
Én amilyen pesszimista voltam néhány hónapja, ahhoz képest most már a bármi lehet hozzáállásom van előtérben. Tudom ezt nem szabad ennyire kihegyezni de úgy érzem hogy ez az év CP-n fog múlni. Ha visszatalálna régi önmagához és hozna egy vagy 2 jó évet öröm költözne a Cards fanok szívébe újra.

Úgyhogy bármennyire is nem csípem, szorítok neki hogy Ő legyen a Warner 2.0. 😊
több mint 12 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
csak kapkodom a fejem, hogy miért nem emberileg normális időben ilyeneket bejelenteni... 😊Fucu
Jobb később mint soha. És ezek minőségi játékosok(Keim tényleg nagyágyú, ahogy Prisco jósolta).
Viszonyításképp mi pl. tegnap igazoltunk egy extra kickert(extra punter már volt), mert... És én itt elakadtam logikailag. 😀iktriad
Hát Keim jóval felülmúlta tőle azt amit várhatott egy olyan laikus mint én. Kezdve, hogy nem igazán volt mozgástere, mert a cap eléggé elszabadult és most is van bent jópár nagy szerződés amit nehéz volt/ lesz kezelni. Az hogy milyen FA játékosokat hozott ide úgy kis pénzért, hogy a Cards azért nem a legnagyobb franchise és még itt van a csoportban a Niners és Hawks és ennek ellenére igen minőségi játékosok érkeztek. Ja meg a Draft is ült sztem elég rendesen. Szóval le a kalappal Keim elött. Remélem a pályán is meg fog ez látszani.
több mint 12 éve
O'Brian Schofield kivágva, Swope pedig reserve/retired listára került :/Dexxter Tailor
Schofield menesztése várható volt Abraham érkezésével, meg hogy L. Alexander kiszorította a kezdőből. Swope-ot nagyon sajnálom, hogy abba kellett hagynia a játékot, szép karrier várhatott volna rá.. :/emberke22
Várható bizony.
több mint 12 éve
O'Brian Schofield kivágva, Swope pedig reserve/retired listára került :/Dexxter Tailor
Schofield menesztése várható volt Abraham érkezésével, meg hogy L. Alexander kiszorította a kezdőből. Swope-ot nagyon sajnálom, hogy abba kellett hagynia a játékot, szép karrier várhatott volna rá.. :/
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 865 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Viszonyításképp mi pl. tegnap igazoltunk egy extra kickert(extra punter már volt), mert... És én itt elakadtam logikailag. 😀
több mint 12 éve
csak kapkodom a fejem, hogy miért nem emberileg normális időben ilyeneket bejelenteni... 😊

több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 946 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
O'Brian Schofield kivágva, Swope pedig reserve/retired listára került :/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Hát ez a 2 igazolás nagyon tetszik kiváncsi vagyok mit fog játszani Abraham, ki lesz a 2 OLB-ünk, ha persze nem állunk át 4-3-ra ezekután és arra is kiváncsi vagyok ki lesz a 2 kezdő Tackle, meg arra is hogy hogyan fog muzsikálni Palmerrel Arians új offense, meg úgy unblock kiváncsi vagyok az egész csapatra és lehetne már szept. 8 ...
több mint 12 éve
andree Arizona Cardinals 1 782
Basszus, elég mély lett a front 7. Winston vetminélrt meg eléggé ajándéknak tűnik. Kíváncsi vagyok mennyire elégedett az ügynökével, én mindenesetre örülök. Az se baj, hogy végre nem az "Arians feleségének elolvadt a szemüvege" típusú breaking news-ok mennek. 😀
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 946 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Abraham is aláírt. \o/ 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
Jó igazolás.
Már csak Coopernek kéne aláfirkantania azt a kurva szerződést.Fucu
Vajon mire vár? Mi lehet a probléma, ha gyakorlatilag minden előírás szerint történhet csak.Leon78
Én sem értem már, hogy milyen részletekben nem tudnak megegyezni. Pláne úgy, hogy az 1/6 és az 1/8 is aláírt már tegnap. Be kell lóni a két szerződés közé Cooperét oszt csókolom.

több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
Jó igazolás.
Már csak Coopernek kéne aláfirkantania azt a kurva szerződést.Fucu
Vajon mire vár? Mi lehet a probléma, ha gyakorlatilag minden előírás szerint történhet csak.
több mint 12 éve
Jó igazolás.
Már csak Coopernek kéne aláfirkantania azt a kurva szerződést.

több mint 12 éve
Winston aláírt 1 évre, veteránminimumért, öröm bódottá. ha kezdő lesz, többet kereshet.

Don't blink!