NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
71
16
18:30-tól, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Okafor tud szélső LB-t játszani? Értékben jó húzás, de lehet hasznunkra is?Ja és 5. kör Matt Scott? 😊
több mint 11 éve
andree
1 737
6. kört.
több mint 11 éve
Mit adott a giants?
több mint 11 éve
andree
1 737
Bray és Dysert illik sztem legjobban a ebbe a rendszerbe. Persze ettől még Nassib jobb játékosnak tűnik náluk.
több mint 11 éve
Kire gondolsz? Mat Scott?Én elhoztam volna Nassibotsilent7939Nem lett volna rossz, de a két legjobb system fit még bent van, és lett egy +6. körünk egy amúgy is ajándék pickből. Nekem jó így.andree
több mint 11 éve
andree
1 737
Én elhoztam volna Nassibotsilent7939Nem lett volna rossz, de a két legjobb system fit még bent van, és lett egy +6. körünk egy amúgy is ajándék pickből. Nekem jó így.
több mint 11 éve
TW is out
több mint 11 éve
Lehet Keimék nem sejtették, hogy a Giants QB-t akar. Nálam most már Matt Scott a befutó ha QB jön.
több mint 11 éve
Én elhoztam volna Nassibot
több mint 11 éve
emberke22
574
Kösz, jó lesz eredménykövetőben is 😊 De majd lehet felhívlak ha valami kicsapja a biztosítékot 😀inkább az eredménykövetőben.Én ma ilyen lazulós, zabálós, zenehallgatós draftnapot tervezek. Írásban leszek, a beszédet ma kihagyom.andreeAkkor majd itt dumálunk 😊emberke22
mondjuk én vagyok skype-on ha nagyon szeretnél élőszóban is véleményt nyilvánítani 😊Fucu
több mint 11 éve
inkább az eredménykövetőben.Én ma ilyen lazulós, zabálós, zenehallgatós draftnapot tervezek. Írásban leszek, a beszédet ma kihagyom.andreeAkkor majd itt dumálunk 😊emberke22
mondjuk én vagyok skype-on ha nagyon szeretnél élőszóban is véleményt nyilvánítani 😊
több mint 11 éve
emberke22
574
Én őket néztem ki, akik ma szóba jöhetnek a csapatnál: (zárójelben melyik körtől örülnék nekik; *= én őket húznám legszívesebben első 4-re)QB:
Tyler Wilson (5.kör)
Ryan Nassib (4.k)
Matt Barkley (4.k)
Dysert(6.)
Running Back:
Stephan Taylor(4-5.k)
*MArcus Lattimore (5.k)
Mike Gillesle (5.k)
Joseph Randlee (4.k)
OLB:
Cornelius Washington (5k.)
Micheal Mauti (5-6)
Devonte Holloman (5-6)
Kevin Reddick(4.k)
Quanterius Smith(4.k)
*Brandon Jenkins (4.k)
WR:
Quinton Patton (4.k)
Cob Hamilton (4-5k)
Chris Harper (5.k)
Ace Sanders(6.k)
*Corey Fuller (6.k)
OT:
*Oday Aboushi (4.k)
Reid Fragel (4.k)
egyéb posztok:
Rambo - S (4)
Dion SIms - TE (5.k)
Brian Schwenke - G/C (5.k)
Barret Jones - G (5.k)
Jesse Williams - DT (4.k)
Shamarko Thomas - S (4.k)
több mint 11 éve
emberke22
574
Én ma ilyen lazulós, zabálós, zenehallgatós draftnapot tervezek. Írásban leszek, a beszédet ma kihagyom.andreeAkkor majd itt dumálunk 😊
több mint 11 éve
andree
1 737
Én ma ilyen lazulós, zabálós, zenehallgatós draftnapot tervezek. Írásban leszek, a beszédet ma kihagyom.
több mint 11 éve
emberke22
574
skype majd valaki? 😀
több mint 11 éve
emberke22
574
Kíváncsi vagyok mit kezdünk a 2 4. körös pickel.Ezek a játékosok rajta vannak az én listámon is 😊
A bent lévő pass rusherek közül, Quanterus Smithnek örülnék hátul, és talán Cornelius Washington vagy Okafor se lenne rossz választás. Tippre Josh Boyce-t is berántjuk valahol.
Személy szerint egy Barkley, Philip Thomas, Gillislee/Taylor, Quanterus Smith, Michael Williams sorral lennék a legboldogabb.andree
több mint 11 éve
andree
1 737
Kíváncsi vagyok mit kezdünk a 2 4. körös pickel. A bent lévő pass rusherek közül, Quanterus Smithnek örülnék hátul, és talán Cornelius Washington vagy Okafor se lenne rossz választás. Tippre Josh Boyce-t is berántjuk valahol.
Személy szerint egy Barkley, Philip Thomas, Gillislee/Taylor, Quanterus Smith, Michael Williams sorral lennék a legboldogabb.
több mint 11 éve
A Phoenixi fűárusok támogatásával érkezett Mathieu Arizonába! 😀Alabama Ninersmeg is van a meze
több mint 11 éve
A Phoenixi fűárusok támogatásával érkezett Mathieu Arizonába! 😀
több mint 11 éve
Letudtam a konferencia hívásokat is.Cooper: kiskorában nem engedték focizni (a pop warner korosztályban) mivel sokkal nagyobb volt a társainál. 😊 Nincs gond a beszédkéségével, nem használ junó, meg man és hasonló szavakat értelmes gyereknek tűnik.
Minter: Meg lehetett illetődve, de elég darabosan beszélt. Azért jött ki előbb a draftra mert segíteni szeretne Anyukájának, hogy ne kelljen dolgoznia. Egyébként decemberben megszerezte a diplomáját. Igazi fizikális játékosnak tartja magát, aki szeret ütközni.
Mathieu: végigsírta a beszélgetést, tehát a mondandójának jó ha a felét lehetett érteni 😊 Bármit meg fog tenni ami az edzők és a csapatvezetők kérnek tőle.
És felhívták Patrick Petersont is, hogy mi a véleménye a Mathieu pickről. Természetesen nagyon örült és azt is említette, hogy az edzői stáb kérdezte a véleményét róla. Patrick pedig megígérte hogy Tyrann jó útra tért és az életét is rátenné hogy megváltozott. Pesze Minterről is mondott pár szót, hogy milyen jó játékos.
A Cardinals 2013-as védelmének a támogatója a Louisiana State University.
több mint 11 éve
Hoyer elengedése ingyen van, mivel a 2 millió nem garantált, tehát ha érkezik irányító és valakinek mennie kell akkor az Hoyer lesz (majd Lindley TC után)
több mint 11 éve
Natloz
300
És amit nem írtam, hogy nagyon okos volt a letrade, szereztünk extra 4. kört és még így is jót húztunk. Most azt mondom hogy jön egy QB az egyik negyedik körösselFucuEddig nem volt szerencséd a QB-kkel, remélem most se lesz 😊
Lehet, hogy buta vagyok, de én abszolút nem látom miért kellene ide QB. Van 4 így is, azért meg feleslegesnek látom draftolni egyet, hogy kirúgjuk. Vagy szerintetek inkább a Hoyer 2 milláját, vagy a Stanton 4,6 milláját nyelné el a cap egy project-ért? Eladni nem hiszem, hogy sikerül akármelyiküket is.
Így is QB felesleg van, Lindley cut lesz nem? TC-ben nem szokott irányító lenni.
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 11 éve
Keim North Carolina State pólóban fogadta Coopert 😀
több mint 11 éve
És amit nem írtam, hogy nagyon okos volt a letrade, szereztünk extra 4. kört és még így is jót húztunk. Most azt mondom hogy jön egy QB az egyik negyedik körössel
több mint 11 éve
Kevin Minter nagy király pick, első négy meccsen kezdhet is.Hát az tuti hogy Mathieut neve után ki kellett mennem cigizni. PP remélem kordában tartja a kis roma gyereket.
Mathieu nagy kockázat, de tehetséges és playmaker. Arians azt mondta FS lesz, Keim pedig, hogy nagyon rövid pórázon lesz fogva.
És ugye a hírek szerint Mathieut hetente drogtesztet kell hogy csináltasson.Fucu