NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 994
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Sanyi (gsn) részletesen leírta magyarul Mathieu szerződését.www.profootballbusiness.com/2013/07/a-tyrann-mathieu-kontraktus.html
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ez egy buziság!Alacsony: Dockett, PP, Roberts 😀 , Housler
Magas: Levi
több mint 12 éve
Már több topikban is láttam nehogy már mi maradjunk ki.
több mint 12 éve
már olvasható a 2013-as Cardinals media guide 😊www.azcardinals.com/news-and-events/media-guide.html
több mint 12 éve
PO esélyeink azok most nagyon alacsonyak. Bár ha Kaep-nek és Wilsonnak is bejön a másodéves átok, akkor még lehet is valami 😊
több mint 12 éve
Egyébként egy kivétellel az összes PR-ot le kell szarni.Fucumelyiket is? 😉
egyébként én is bizakodva várom a szezonkezdést! ez egy normális szurkolói hozzáállás 😉
nagyon kíváncsi vagyok a támadójátékukra, remélhetőleg most lesz, mint olyan...
és a csoportunk felerősödése végett nincsenek PO illúzióim...
több mint 12 éve
Én meg pont Palmer érkezése miatt vagyok optimista. Évek óta nem volt ilyen kaliberű irányítója a csapatnak és Arians ért az irányítókhoz. A csoportunk a legerősebb az NFL-ben és ezért lehetünk majd szarban. De a jobb csapatoktól nem szégyen kikapni, ha olyan a mutatott játék és hiszem hogy a tavalyinál (vagy a tavaly előttinél) jobb lesz a támadójáték (nem lesz nehéz).Egyébként egy kivétellel az összes PR-ot le kell szarni.
több mint 12 éve
Elnézve az új PR-okat a jövő évi drafton is simán "top10" pick-et szánnak nekünk a "szakértők".Én is. Egészen biztos vagyok benne, hogy ez a csapat nincs a 10 legrosszabb között. Sajnos a menetrend oda lökhet minket, de szerintem akkor is maximum csak a végére.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én speciel most valami okból kifolyólag optimistább vagyok ennél.... még CP-vel a fedélzeten is.silent7939
több mint 12 éve
Elnézve az új PR-okat a jövő évi drafton is simán "top10" pick-et szánnak nekünk a "szakértők".Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én speciel most valami okból kifolyólag optimistább vagyok ennél.... még CP-vel a fedélzeten is.
több mint 12 éve
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
1. Larry áttette székhelyét Minnesotába. Ezen a héten van a szokásos saját "edzőtábora". Ahol jelen van az összes elkapó és irányító a Cardinalsból. Plusz még rendeteg másik csapat játékosa és olyan emberek mint Cris Carter, Deion Sanders vagy Michael Irvin.Állat... 😊
2. A Tampa Bay Buccaneers bejelentette, hogy a szeptember 29-i Cardinals elleni meccsükön a throwback mezüket fogják viselni (azt a naracssárgásat, a sisakon egy kalózzal akinek tőr van a szájában).Fucu
Annyira utálom az os-t 😕
több mint 12 éve
1. Larry áttette székhelyét Minnesotába. Ezen a héten van a szokásos saját "edzőtábora". Ahol jelen van az összes elkapó és irányító a Cardinalsból. Plusz még rendeteg másik csapat játékosa és olyan emberek mint Cris Carter, Deion Sanders vagy Michael Irvin.2. A Tampa Bay Buccaneers bejelentette, hogy a szeptember 29-i Cardinals elleni meccsükön a throwback mezüket fogják viselni (azt a naracssárgásat, a sisakon egy kalózzal akinek tőr van a szájában).
több mint 12 éve
A múlt heti WAR Room adásában hallottam Robitól egy utalást, a közvetítési jogokról, miszerint az ESPN kivonul Európából, de említett egy bejelentést magyar fronton is ezzel kapcsolatban. Nem tudjátok mi lehet ez? Talán egy másik csatorna is beszállna a meccsek közvetítésébe? Mi lehet az igazság?Leon78Robi mindig ezt csinálja elhúzza a mézesmadzagot 😊
Nekem fogalmam sincs, de kár izgulni úgyis időben megtudunk mindent.
több mint 12 éve
A múlt heti WAR Room adásában hallottam Robitól egy utalást, a közvetítési jogokról, miszerint az ESPN kivonul Európából, de említett egy bejelentést magyar fronton is ezzel kapcsolatban. Nem tudjátok mi lehet ez? Talán egy másik csatorna is beszállna a meccsek közvetítésébe? Mi lehet az igazság?
több mint 12 éve
Erre az oldalra gondolt szerintemEz az 😊
sport-video.org.ua/index.htmljjncaa
Köszönöm. Nem orosz hanem ukrán... majdnem 😀
több mint 12 éve
Az most valamiért nem műxik.Üdv mindenkinek újra itt.tenyardtorrenten szinte az összes meccs fenn van, csak asszem az meghívósDexxter Tailor
Van valami tippetek hol tudom megnézni a 2012-es meccseket? Konkrétan nem csak a Cards meccsekre gondolok hanem úgy általában. Valaki egyszer linkelt egy oldalt de azt nem találom.silent7939
több mint 12 éve
Erre az oldalra gondolt szerintemsport-video.org.ua/index.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
5 cardinals meccs fent van az enkóron is a tavalyi szezonból.tenyardtorrent meghívós.
valamint az egész nfl szezonból sok meccs van fent enkóron.
több mint 12 éve
Üdv mindenkinek újra itt.tenyardtorrenten szinte az összes meccs fenn van, csak asszem az meghívós
Van valami tippetek hol tudom megnézni a 2012-es meccseket? Konkrétan nem csak a Cards meccsekre gondolok hanem úgy általában. Valaki egyszer linkelt egy oldalt de azt nem találom.silent7939

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Csak genyózok!Tudom 😊
Majd küldök valami faszát, ha találok... 😊catattack
Valami orosz oldal volt, ahová folyamatosan felpakolták a meccseket. Asszem az ígölsz topicban láttam de nem akarok 200 oldalt visszaolvasni 😊
több mint 12 éve
Köszi 😊Üdv mindenkinek újra itt.Nagyon sokat fogok segíteni, mert épp ezen gondolkodtam én is...
Beírtam a gugölbe, hogy cardinals 2012 torrent.
Kidobott egy csomó szart....catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Üdv mindenkinek újra itt.Nagyon sokat fogok segíteni, mert épp ezen gondolkodtam én is...
Beírtam a gugölbe, hogy cardinals 2012 torrent.
Kidobott egy csomó szart....
több mint 12 éve
Üdv mindenkinek újra itt.Van valami tippetek hol tudom megnézni a 2012-es meccseket? Konkrétan nem csak a Cards meccsekre gondolok hanem úgy általában. Valaki egyszer linkelt egy oldalt de azt nem találom.
több mint 12 éve
Az a mókás, hogy Larry nem tudott róla, hogy visszavonultatják a mezét 😊