NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
79
17
18:30-tól, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
andree
1 737
A Cooper és Minter pick annyira jó volt, hogy elkényelmesedtem. Váratlan támadás volt ez Keiméktől. Nagy tehetség, Szerintük megkomolyodott, csak a foci érdekli, blablabla. Mezt azért még nem vennék...
több mint 11 éve
Kevin Minter nagy király pick, első négy meccsen kezdhet is.Mathieu nagy kockázat, de tehetséges és playmaker. Arians azt mondta FS lesz, Keim pedig, hogy nagyon rövid pórázon lesz fogva.
És ugye a hírek szerint Mathieut hetente drogtesztet kell hogy csináltasson.
több mint 11 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/27/37/
több mint 11 éve
emberke22
574
Azt nem mondtam! 😀Szomorú, hogy egy szeretett játékosunk, máshol folytatja.emberke22Szerződést kellett volna adni neki! 😀catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
Szomorú, hogy egy szeretett játékosunk, máshol folytatja.emberke22Szerződést kellett volna adni neki! 😀
több mint 11 éve
emberke22
574
Sztem Powell marad, vagy mással oldjuk meg házon belül.Akkor egy szomorúbb hír a mai napra:várható volt. 4.-5. körben majd jön egy hipergyors wr visszahordónak 😊 vagy Powell marad a KRDexxter Tailor
Steelers signed RB/KR La'Rod Stephens-Howling to a one-year contract.emberke22
több mint 11 éve
emberke22
574
Szomorú, hogy egy szeretett játékosunk, máshol folytatja.Akkor egy szomorúbb hír a mai napra:Ez miért szomorú? Legalább ki tudja fizetni a rezsit!catattack
több mint 11 éve
Akkor egy szomorúbb hír a mai napra:várható volt. 4.-5. körben majd jön egy hipergyors wr visszahordónak 😊 vagy Powell marad a KR
több mint 11 éve
catattack
3 520
Akkor egy szomorúbb hír a mai napra:Ez miért szomorú? Legalább ki tudja fizetni a rezsit!
több mint 11 éve
emberke22
574
Akkor egy szomorúbb hír a mai napra:Steelers signed RB/KR La'Rod Stephens-Howling to a one-year contract.
több mint 11 éve
emberke22
574
na nekem meg ennyit az alvásról, majd draft után egybe.. 😀
több mint 11 éve
na minnyá telepítek... anyósék még nem alszanak
több mint 11 éve
twitter.com/MikeLeach82/status/327639869327294464/photo/1Leach hatalmas forma!! 😀 😀
😀😀
Éjfél fasza btw.andree
több mint 11 éve
andree
1 737
twitter.com/MikeLeach82/status/327639869327294464/photo/1😀😀
Éjfél fasza btw.
több mint 11 éve
emberke22
574
éjfél körül ha elkezdjük az jó? De felőlem lehet amikor kezdődik az NFL network-ös közvetítés vagy Roger besétál, hogy elindult a második kör.Nekem draft elött 1 óra meg draft után 2 óra 😀
Nekem is be kell állítani az ébresztőt, mert ez a 4 óra alvás édeskevés volt 😊Fucu
Oké, éjfél jó lesz 😊
több mint 11 éve
éjfél körül ha elkezdjük az jó? De felőlem lehet amikor kezdődik az NFL network-ös közvetítés vagy Roger besétál, hogy elindult a második kör.Nekem is be kell állítani az ébresztőt, mert ez a 4 óra alvás édeskevés volt 😊
több mint 11 éve
emberke22
574
Hánykor skypeolunk, csak mert akkor előtte úgy állítom az ébresztőt 😊 Már nagyjából megvan az a rendszer amit andree csinált 4-5 napja csak nekem egy kis papíron van, de a részleteket majd skype-on 😊
több mint 11 éve
Igazából lehet egy nagy hülyeség, de én az 5. körben azért várok egy QB húzást, mégpedig Landry Jones-t, ha ő nem lesz benn, akkor valahogy egy Matt Scott érzésem van. remélem nem köveztek meg. 😊Persze ma számítok egy kis QB runra itt a második körben. Tartom, hogy OLB és S jöjjön ma.FucuSztem is lesz. 3-4 QB pickre számítok ebben a 2 körben.silent7939
2. kör S
3. körre pedig egy OLB-t várok
több mint 11 éve
Sziasztok !!!! Hulla vagyok, de megérte fenn maradni, jó kis első kör volt az biztos 😊 A mi választásunkkal is elégedett vagyok, bár azt hittem Warmackot húzzuk ki, de ha az edzők úgy látják ez a jobb megoldás, akkor áldásom rá. 😊 Nyilván jobban tudják. 😊Mikor, és hol is lesz ez a Skype konferencia? Persze csak ha nem zavarok, megígérem nem dumálok sokat 😊.
több mint 11 éve
húbaszki, tegnap is sikerült bebaszni, írtam is JJ-nek, hogy inkább nem telefonálnék a stúdióba, vicces lett volna 😀 csoda, hogy ezt a nyúlfarknyi posztot Cooperről sikerült megírni 😊 ma én is pass rushert és safety-t várok, aztán 3. körben lehet meglepnek minket és jön egy RB/WR/QB 😊este meg szerintem én is leszek a skype-on
több mint 11 éve
Persze ma számítok egy kis QB runra itt a második körben. Tartom, hogy OLB és S jöjjön ma.FucuSztem is lesz. 3-4 QB pickre számítok ebben a 2 körben.
több mint 11 éve
Persze ma számítok egy kis QB runra itt a második körben. Tartom, hogy OLB és S jöjjön ma.
több mint 11 éve
Ha jobban belegondolok nem lesz QB pickünk. CP és DS megoldja az idei szezont. Valamelyik csak bejön 😀😀. Hoyer meg elkaristol 3. számúként ha nem kell senkinek. Ha igen akkor Lindley. Remélem nem lesz rá szükség 😊
több mint 11 éve
Én fél percig röhögtem, de legalább nem 1/8-on vitték el 😀Ez sem volna rossz opció 😊 de sztem elviszik őt ma.
Ha így csúsznak az irányítók még a negyedik körben is lehet hozni egy projectet, mondjuk Tyler Wilson-t 😊Fucu