NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 984 — Defender
kaptok egy másik videót is, mert gondolom nem olvassátok a Pitt topicot

jjncaa
Nem semmi elkapások, csodálkozom, hogy nem volt 1/1-es Fitz. 😊
Egyébként ki a 12-es irányító aki dobál neki, és mi lett a sorsa?Leon78
Rod Rutherford, két évet az NFL-ben is lehúzott UDFA-ként, sőt a Steelersszel egy Super Bowl-gyűrűje is van, bár a Pitt fanok nem nagy nosztalgiával emlékeznek vissza rá, mert sokak véleménye alapján a gyenge QB-játék miatt nem nyert Fitzgerald Heismant 2003-ban (második lett a szavazáson)jjncaa
Köszönöm az érdekes infókat.
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 455 — no es importante

jjncaa
Egyébként ki a 12-es irányító aki dobál neki, és mi lett a sorsa?Leon78
Rod Rutherford, két évet az NFL-ben is lehúzott UDFA-ként, sőt a Steelersszel egy Super Bowl-gyűrűje is van, bár a Pitt fanok nem nagy nosztalgiával emlékeznek vissza rá, mert sokak véleménye alapján a gyenge QB-játék miatt nem nyert Fitzgerald Heismant 2003-ban (második lett a szavazáson)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Tegnap nyilvánosságra hozták az edzőtábor időpontokat.
Az újoncon július 23-án kell hogy jelentkezzenek, a veteránok július 25-én. 36-án kezdődik a móka. Napi egy rendes edzés lesz és ezek nyilvánosak lesznek a szurkolók számára, helyszín pedig a UofP Stadium.Fucu
Arians és Palmer érkezésével tényleg új időszámítás kezdődött nálatok. 😊
több mint 12 éve

jjncaa
Egyébként ki a 12-es irányító aki dobál neki, és mi lett a sorsa?
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 455 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 946 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
egy fotót és egy linket is megér a nyúz 😊

pittsburgh.cbslocal.com/2013/07/01/pitt-panthers-retire-larry-fitzgeralds-jersey/Cardinalis
még videó is van:
😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Tegnap nyilvánosságra hozták az edzőtábor időpontokat.
Az újoncon július 23-án kell hogy jelentkezzenek, a veteránok július 25-én. 36-án kezdődik a móka. Napi egy rendes edzés lesz és ezek nyilvánosak lesznek a szurkolók számára, helyszín pedig a UofP Stadium.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
egy fotót és egy linket is megér a nyúz 😊

pittsburgh.cbslocal.com/2013/07/01/pitt-panthers-retire-larry-fitzgeralds-jersey/
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 946 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
újabb hatalmas bréking nyúz, Fitz mezszámát (1) visszavonultatta a Pitt

Don't blink!
több mint 12 éve
csakhogy-csakazért-csakúgy... 😉
Hőhullám az USA nyugati részén
 www.idokep.hu/hirek/rendkivuli-hohullam-az-usa-nyugati-reszen
"Pénteken Arizona államban már 45 fok fölé kúszott a hőmérő higanyszála árnyékban, Phoenix-ben 46,7..."
"Phoenix-ben az állatkerti tigriseket fagyasztott pisztrángokkal etették."
pisztrángfagyi 😊Cardinalis
kevésbé vidám hír, hogy 19 tűzoltó meghalt a yarnelli tűzben...  www.azcentral.com/12news/free/20130630yarnell-fire-live.html?sf14516845=1

Don't blink!
több mint 12 éve
csakhogy-csakazért-csakúgy... 😉
Hőhullám az USA nyugati részén
 www.idokep.hu/hirek/rendkivuli-hohullam-az-usa-nyugati-reszen
"Pénteken Arizona államban már 45 fok fölé kúszott a hőmérő higanyszála árnyékban, Phoenix-ben 46,7..."
"Phoenix-ben az állatkerti tigriseket fagyasztott pisztrángokkal etették."
pisztrángfagyi 😊
több mint 12 éve
Robert Gill (WR) aki az 53-ba kerülésért küzd majd az edzőtáborban.Fucu
már az NFL honlapján is 😊
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/cvtgkquey6xumihgxkds
Robert Gill, Cardinals rookie, hits 25 MPH on treadmill
A 29-year-old Arizona Cardinals rookie posted a video on YouTube in which he runs on a treadmill at 25 mph. It's almost a certainty his mother wouldn't approve. Watch it here.
több mint 12 éve
bréking nyúz: Dockett levágatta a rasztáit! Már csak Fitznek kéne, és akkor tényleg itt a világvége 😊Dexxter Tailor
in memoriam Dockett's dreadlocks 😉
 www.azcardinals.com/videos-photos/photo-gallery/Best-of-Dockett/ad8bbf97-c0f4-4e2f-92ab-1b13bd564278#1892ee10-5192-4e5d-a763-3663377cb1eb
több mint 12 éve
Robert Gill (WR) aki az 53-ba kerülésért küzd majd az edzőtáborban.
Helló!

több mint 12 éve
bréking nyúz: Dockett levágatta a rasztáit! Már csak Fitznek kéne, és akkor tényleg itt a világvége 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
catattack 3 520
Hű de nagy volt az érdeklődés a védelem iránt. sebaj itt az offense 😊
 blog.azcardinals.com/2013/06/19/for-what-its-worth-in-june-offensive-edition-3/Fucu
Hát ja... Egy ilyet még ...... is összehoz... 😀

( Nem direkt 6 pontot tettem oda) 😂
több mint 12 éve
Hű de nagy volt az érdeklődés a védelem iránt. sebaj itt az offense 😊
 blog.azcardinals.com/2013/06/19/for-what-its-worth-in-june-offensive-edition-3/

több mint 12 éve
Darren Urban mókából (meg azért mert valamit írnia kell) megpróbálja megjósolni az első heti kezdőket. Először a védelem.
 blog.azcardinals.com/2013/06/18/for-what-its-worth-in-june-defensive-edition-3/

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a naptárba már be van írva, augusztus 27. az első, 31.-e pedig a második keretszűkítés időpontja
több mint 12 éve
Az idei Training Camp szurkolók számára is megtekinthető edzései az University of Phoenix Stadiumban lesznek. Tehát az edzőtáborhoz nem kell messzire utazniuk a játékosoknak. Ezt szerdán jelentette be Michael Bidwill. Az hogy a nem szurkolók által nem látogatható edzések hol lesznek még nincs megállapodás.
Szerintem a Sun Devils "buborékban" mivel hőség van augusztusban Glendaleben. Viszont már épül a Cards saját buboréka, de az csak jövőre lesz használható.

több mint 12 éve
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani pontosan, hogy mikor lesznek majd a keretszűkítések?emberke22
Az utolsó előszezon meccs után egy-két nappal van az 53 (+8 fős PS) keretszűkítés, de azt hiszem a harmadik előszezon meccs után megy le a keret 90-ről 75-re.
Tehát az edzőtábort még a 90 fős kerettel indítja meg minden csapat.

több mint 12 éve
Én arra lennék kíváncsi, hogy miért csak 4 évre szerződnek az új játékosok. Mi erre a pontos szabály.Leon78
Ez maga a szabály. Négy évre kell szerződni. A első körben draftoltak esetében pedig 4+1 évre (a +1 opciós év).
Még az összegek is meg vannak határozva. Például első körben és TOP10-ben draftolt játékos +1 évre meghatározott fizetése a posztján TOP 10 játékos pénzének átlaga, ha jól mondom fejből.
Én ezért nem írom, hogy ki írt alá, ki nem írt alá a Chiefsben, pedig írják KC oldalakon, csak értelme nincs semmi. Mindenki aláír és mindenki tudjuk előre mennyiért. Vagyis akit ennyire érdekel, utánanézhet.
Régebben ez izgisebb volt, mert sem az idő, sem az összeg nem volt fix. Mint mondjuk most FA piacon. Nagyon komoly tárgylások voltak akkoriban. Pont ezért (és az elszállt összegek miatt) tették meg ezt a féket az új CBA egyik sarkalatos pontjának. Most fix minden, de azért nem járnak rosszul a srácok, csábító NFLben draftoltani magad, de tárgyalni nincs miről érdemben.

Ha részletesen érdekel akkor szerintem gsn blogján érdemes olvasgatni, vagy ha tudsz angolul, akkor több helyen is elérhető a szabály részletesen.ulpianus
Köszönöm a felvilágosítást. 😊
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Én arra lennék kíváncsi, hogy miért csak 4 évre szerződnek az új játékosok. Mi erre a pontos szabály.Leon78
Ez maga a szabály. Négy évre kell szerződni. A első körben draftoltak esetében pedig 4+1 évre (a +1 opciós év).
Még az összegek is meg vannak határozva. Például első körben és TOP10-ben draftolt játékos +1 évre meghatározott fizetése a posztján TOP 10 játékos pénzének átlaga, ha jól mondom fejből.
Én ezért nem írom, hogy ki írt alá, ki nem írt alá a Chiefsben, pedig írják KC oldalakon, csak értelme nincs semmi. Mindenki aláír és mindenki tudjuk előre mennyiért. Vagyis akit ennyire érdekel, utánanézhet.
Régebben ez izgisebb volt, mert sem az idő, sem az összeg nem volt fix. Mint mondjuk most FA piacon. Nagyon komoly tárgylások voltak akkoriban. Pont ezért (és az elszállt összegek miatt) tették meg ezt a féket az új CBA egyik sarkalatos pontjának. Most fix minden, de azért nem járnak rosszul a srácok, csábító NFLben draftoltani magad, de tárgyalni nincs miről érdemben.

Ha részletesen érdekel akkor szerintem gsn blogján érdemes olvasgatni, vagy ha tudsz angolul, akkor több helyen is elérhető a szabály részletesen.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Én arra lennék kíváncsi, hogy miért csak 4 évre szerződnek az új játékosok. Mi erre a pontos szabály.
több mint 12 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani pontosan, hogy mikor lesznek majd a keretszűkítések?