Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
na minnyá telepítek... anyósék még nem alszanak
több mint 12 éve
twitter.com/MikeLeach82/status/327639869327294464/photo/1Leach hatalmas forma!! 😀 😀
😀😀
Éjfél fasza btw.andree
több mint 12 éve
éjfél körül ha elkezdjük az jó? De felőlem lehet amikor kezdődik az NFL network-ös közvetítés vagy Roger besétál, hogy elindult a második kör.Nekem draft elött 1 óra meg draft után 2 óra 😀
Nekem is be kell állítani az ébresztőt, mert ez a 4 óra alvás édeskevés volt 😊Fucu
Oké, éjfél jó lesz 😊
több mint 12 éve
éjfél körül ha elkezdjük az jó? De felőlem lehet amikor kezdődik az NFL network-ös közvetítés vagy Roger besétál, hogy elindult a második kör.Nekem is be kell állítani az ébresztőt, mert ez a 4 óra alvás édeskevés volt 😊
több mint 12 éve
Hánykor skypeolunk, csak mert akkor előtte úgy állítom az ébresztőt 😊 Már nagyjából megvan az a rendszer amit andree csinált 4-5 napja csak nekem egy kis papíron van, de a részleteket majd skype-on 😊
több mint 12 éve
Igazából lehet egy nagy hülyeség, de én az 5. körben azért várok egy QB húzást, mégpedig Landry Jones-t, ha ő nem lesz benn, akkor valahogy egy Matt Scott érzésem van. remélem nem köveztek meg. 😊Persze ma számítok egy kis QB runra itt a második körben. Tartom, hogy OLB és S jöjjön ma.FucuSztem is lesz. 3-4 QB pickre számítok ebben a 2 körben.silent7939
2. kör S
3. körre pedig egy OLB-t várok
több mint 12 éve
Sziasztok !!!! Hulla vagyok, de megérte fenn maradni, jó kis első kör volt az biztos 😊 A mi választásunkkal is elégedett vagyok, bár azt hittem Warmackot húzzuk ki, de ha az edzők úgy látják ez a jobb megoldás, akkor áldásom rá. 😊 Nyilván jobban tudják. 😊Mikor, és hol is lesz ez a Skype konferencia? Persze csak ha nem zavarok, megígérem nem dumálok sokat 😊.
több mint 12 éve
húbaszki, tegnap is sikerült bebaszni, írtam is JJ-nek, hogy inkább nem telefonálnék a stúdióba, vicces lett volna 😀 csoda, hogy ezt a nyúlfarknyi posztot Cooperről sikerült megírni 😊 ma én is pass rushert és safety-t várok, aztán 3. körben lehet meglepnek minket és jön egy RB/WR/QB 😊este meg szerintem én is leszek a skype-on

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Persze ma számítok egy kis QB runra itt a második körben. Tartom, hogy OLB és S jöjjön ma.FucuSztem is lesz. 3-4 QB pickre számítok ebben a 2 körben.
több mint 12 éve
Persze ma számítok egy kis QB runra itt a második körben. Tartom, hogy OLB és S jöjjön ma.
több mint 12 éve
Ha jobban belegondolok nem lesz QB pickünk. CP és DS megoldja az idei szezont. Valamelyik csak bejön 😀😀. Hoyer meg elkaristol 3. számúként ha nem kell senkinek. Ha igen akkor Lindley. Remélem nem lesz rá szükség 😊
több mint 12 éve
Én fél percig röhögtem, de legalább nem 1/8-on vitték el 😀Ez sem volna rossz opció 😊 de sztem elviszik őt ma.
Ha így csúsznak az irányítók még a negyedik körben is lehet hozni egy projectet, mondjuk Tyler Wilson-t 😊Fucu
több mint 12 éve
Én fél percig röhögtem, de legalább nem 1/8-on vitték el 😀Ha így csúsznak az irányítók még a negyedik körben is lehet hozni egy projectet, mondjuk Tyler Wilson-t 😊
több mint 12 éve
Én azért 3.-4. kör környékén szeretnék egy QB picket. Persze csak ha nem Mike "Zsiráf" Glennon az. Vagy esetleg 5.-ben Landry Jones már elég jó pick lenne szerintem.
több mint 12 éve
Mit szóltok a Manuel pickhez? Nem korai Ő egy kicsit?silent7939Én felhúztam a szemöldököm, de tetszett az a mit a stúdióban mondtak erről. Minden QB-nak megvan idén a maga fogyatékossága, aki jó fit a rendszerbe és tetszik az adott stábnak azt választják.
több mint 12 éve
Mit szóltok a Manuel pickhez? Nem korai Ő egy kicsit?
több mint 12 éve
Mondjuk sztem nem volt még franchise, ahol így örültek volna egy guardnak, mint mi. 😀Amúgy én hatalmasan fújtam mikor meghoztuk ezt a döntést. Támadófal ember kellett, mert különben bármit csinálunk nem lesz semmi. Se passz se futójáték. Bal tackle nem volt már bent, jobb oldaliból van 2 is a csapatban. Kihúztuk a legnagyobb needre a draft egyik legjobbnak tartott játékosát. Ez így soha nem lesz rossz pick. Ha nem O-line draft lett volna, akkor most kb meg lenne kötve a kezünk és reachelhetnénk 2. körben, mert elvittek mindenkit 1. kör elején-közepén.
Így most visszanézve a kis táblázatomat, 6/6 stealnek/jó fitnek írt játékosom bent van 2. körben. Jöhet safety, pass rush, de tőlem beleszerethetnek akárkibe(Tőlem akár QB-ba vagy WR-be is), nagyon rossz már nem lesz ez a draft. Keimék tökösek, megmutatták FA alatt is, és az első körben se csalódtam bennük.
több mint 12 éve
silent és emberke kapott egy PM-et a skype elérhetőségemmel.THX. Majd jól feltelepítem. Bár ma jönnek az anyósjelölték, de sztem este már aludni fognak és nem velük kell beszélgetnem 😀
Azért nem mindegyik szurkoló volt boldog odakint a draft party-n. Pl kiszúrtam az egyik videóban egy fickót aki mindkét kezén lefelé mutatott hüvelykujjal "ünnepelt" mondjuk tőle megkérdeztem volna, hogy akkor mégis kit választott volna.Fucu
több mint 12 éve
silent és emberke kapott egy PM-et a skype elérhetőségemmel.Azért nem mindegyik szurkoló volt boldog odakint a draft party-n. Pl kiszúrtam az egyik videóban egy fickót aki mindkét kezén lefelé mutatott hüvelykujjal "ünnepelt" mondjuk tőle megkérdeztem volna, hogy akkor mégis kit választott volna.
több mint 12 éve

tökjó videók vannak fent az eseményről csapat honlapján:
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Fans_React_from_Draft_Party/edbbd9e4-9509-447c-b6c6-80937aa09f27
láthatóan mindenki örül, reméljük be is váltja majd a hozzá fűzött reményeket...
több mint 12 éve
ha bevesztek, én is benne lennék, afféle csendes társnak 😊inkább rátok hagynám a szakmázást 😊
több mint 12 éve
Elvileg mehet a skype... addig feltelepítek egyet.
több mint 12 éve
Skype nálam mehet, de csak a 2. kör közepéig kb, mert lakótársam utána már morcos lenne a szemközti szobában.
több mint 12 éve
Azért Keimék keze is benne van, hogy a kör közepén-végén jöttek a reach szagú OL húzások 😊Nem akarlak elkeseríteni, de van előttünk még 5 csapat aki kiviheti Cyprient, de neki én is örülnék, ha már nem lett első körös. Bár tavaly is hogy szurkoltam egy OT draftnak már a második körtől, aztán a harmadik napig vártam 😊
Viszont ha már nem megyek bowl.hu közvetítésre, mit szólnátok egy skype-os konferencia draft beszélgetéshez, úgy mi Cards szurkolók?