Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Állítólag az egyik legjobb WR edző a ligában, Jerry Sullivan szívesen csatlakozna Arianshoz. Fitzgerald jól ismeri, hisz offseasonokban dolgoztrak együtt. Cecil Shortsból 1 év alatt majdnem 1000 yardso WRt csinált nálunk tavaly. Nem örülnék, ha eljönne ide tőlünk.Arians nagyon ért a WR-ekhez, nálunk WR-coachként kezdte, érdemes megnézni a Steelers milyen WR-eket draftolt azóta milyen körökben. Ha lesz QB a Cards-nál, akkor a WR-ekkel sok gond nem lesz ez szinte biztos.
Hearing WR coach Jerry Sullivan (Jags) would like to join BA's staff in Az, he's one of the best in the business, Bucs also have interest.iktriad

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Állítólag az egyik legjobb WR edző a ligában, Jerry Sullivan szívesen csatlakozna Arianshoz. Fitzgerald jól ismeri, hisz offseasonokban dolgoztrak együtt. Cecil Shortsból 1 év alatt majdnem 1000 yardso WRt csinált nálunk tavaly. Nem örülnék, ha eljönne ide tőlünk. Hearing WR coach Jerry Sullivan (Jags) would like to join BA's staff in Az, he's one of the best in the business, Bucs also have interest.
több mint 12 éve
Na akkor megnézem... eddig nem nagyon figyelgettem mert nem gondoltam hogy csúszhat 1/7-ig, de így utána nézek kicsit.Láttam nagyon jó és elég szar meccsét is(Bowl meccs). Az tuti ha csúszik 1/7-re be kell vállalni. Mert ilyen QB talentet valszeg nem nagyon lesz lehetőségünk szerezni, ha csak nem tervezünk TOP3-ra romlani. Bőven megéri a kockázatot. Az új HC-vel sztem nagyon nagy esélye van a QB picknek.Nem merem ez ügyben leírni a véleményemet nehogy baromságot írjak 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/18/Bruce_Arians_az_uj_head_coach/Dexxter TailorSzerintetek mi lesz ezek után a QB kérdéssel? Szavazunk egy újabb év bizalmat Kolbnak, vagy akárkinek a másik 3 nálunk megfordult irányító közül? Natloz
Korábban már megfogalmaztam ezt: Kolb marad, Hoyer kap egy szerződést és draftolunk 2-3. körben egy rookie-t. Skelton és Lindley lapát.
Most nézem hogy Kovács Dzsínó már csúszik hozzánk a mockban... nekem nem tetszik a játéka...
www.draftcountdown.com/sub/Mock-Draft-A.php
Kérdezném a hozzáértőket! Nekünk való a srác?silent7939
andree
több mint 12 éve
Láttam nagyon jó és elég szar meccsét is(Bowl meccs). Az tuti ha csúszik 1/7-re be kell vállalni, mert ilyen QB talentet valszeg nem nagyon lesz lehetőségünk szerezni, ha csak nem tervezünk TOP3-ra romlani. Bőven megéri a kockázatot. Az új HC-vel sztem nagyon nagy esélye van a QB picknek.Nem merem ez ügyben leírni a véleményemet nehogy baromságot írjak 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/18/Bruce_Arians_az_uj_head_coach/Dexxter TailorSzerintetek mi lesz ezek után a QB kérdéssel? Szavazunk egy újabb év bizalmat Kolbnak, vagy akárkinek a másik 3 nálunk megfordult irányító közül? Natloz
Korábban már megfogalmaztam ezt: Kolb marad, Hoyer kap egy szerződést és draftolunk 2-3. körben egy rookie-t. Skelton és Lindley lapát.
Most nézem hogy Kovács Dzsínó már csúszik hozzánk a mockban... nekem nem tetszik a játéka...
Kérdezném a hozzáértőket! Nekünk való a srác?silent7939
több mint 12 éve
Nem merem ez ügyben leírni a véleményemet nehogy baromságot írjak 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/18/Bruce_Arians_az_uj_head_coach/Dexxter TailorSzerintetek mi lesz ezek után a QB kérdéssel? Szavazunk egy újabb év bizalmat Kolbnak, vagy akárkinek a másik 3 nálunk megfordult irányító közül? Natloz
Kérdezném a hozzáértőket! Nekünk való a srác?
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/18/Bruce_Arians_az_uj_head_coach/Dexxter TailorSzerintetek mi lesz ezek után a QB kérdéssel? Szavazunk egy újabb év bizalmat Kolbnak, vagy akárkinek a másik 3 nálunk megfordult irányító közül?
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/18/Bruce_Arians_az_uj_head_coach/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Nem küldte el. Hortont azért rúgják ki, mert összeveszett az új GM-mel, amikor kiderült, hogy nem őt nevezik ki új HC-nak.azért van némi rossz szájíz a dologban, hiszen ő vezette a Steelers támadósorát az elvesztett SB-nk alatt...Hát nem tudom, nekem inkább azért lenne, mert hogy Horton elküldi...tenorx
node sebaj, ha velünk is nyer egy SB-t, akkor spongyát rája 😉Cardinalis
Amúgy sok sikert BA-nak és a Cardsnak! Ha szereztek vhonnan egy QB-t, akkor sztem Arians alatt lesz normális O-tok és csapatotok.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Jó persze, az a 90% csak egy költői túlzás volt😊Ez így azért nem 90%. Egyébként meg szvsz csapata válogatja h melyik a hasznosabb.empty taxiHarbaugh testvérek, Jerry Burns, Dennis Green... soroljam?😊FearTominem idegbeteg mint az edzők 90%-a FearTomi???ulpianus
több mint 12 éve
Ez így azért nem 90%. Egyébként meg szvsz csapata válogatja h melyik a hasznosabb.Harbaugh testvérek, Jerry Burns, Dennis Green... soroljam?😊FearTominem idegbeteg mint az edzők 90%-a FearTomi???ulpianus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Harbaugh testvérek, Jerry Burns, Dennis Green... soroljam?😊nem idegbeteg mint az edzők 90%-a FearTomi???ulpianus
több mint 12 éve
A hírek szerint jönne Todd Bowles DC-nek (a Wiki adatlapján már kész tényként közölték 😀)FucuHortont én is sajnálnám, viszont Todd Bowles Wiki adatlapján most nem találom az Arizonát...
en.wikipedia.org/wiki/Todd_Bowles
több mint 12 éve
Aki most HC-ként is bizonyíthat?😊 Mit csinált a Coltsnál idén? Mert igen csak HC volt, amíg Pagano vissza nem jött😊FearTomiNem akartam még egy 120. tagmondatot is beleerőszakolni a mondandómba. A beváltat ezzel együtt értettem. Azért még vannak aspektusai ennek a munkának, amikben meg kell mutatnia magát, pl itt van előttünk egy teljes offseason.
Hát nem tudom, nekem inkább azért lenne, mert hogy Horton elküldi...tenorxÉn úgy tudom Horton akar menni, mert nem kapott HC állást. Szóval közös dolog lesz ez. Vérezne a szívem miatta. 😕
több mint 12 éve
nem idegbeteg mint az edzők 90%-a FearTomi???

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Grat hozzá, megfogtátok az isten lábát😊 Nagyon nem akartuk, hogy ez történjen, de ez van. Jófej, nem idegbeteg mint az edzők 90%-a és még nagyon jó szakember is! Hajrá a köv szezonra!Tapasztalt, bevált edző, aki most HC-ként is bizonyíthat. andreeAki most HC-ként is bizonyíthat?😊 Mit csinált a Coltsnál idén? Mert igen csak HC volt, amíg Pagano vissza nem jött😊
több mint 12 éve
azért van némi rossz szájíz a dologban, hiszen ő vezette a Steelers támadósorát az elvesztett SB-nk alatt...Hát nem tudom, nekem inkább azért lenne, mert hogy Horton elküldi...
több mint 12 éve
azért van némi rossz szájíz a dologban, hiszen ő vezette a Steelers támadósorát az elvesztett SB-nk alatt...A mai napig előttem van Holmes zseniális elkapása... 😊
több mint 12 éve
azért van némi rossz szájíz a dologban, hiszen ő vezette a Steelers támadósorát az elvesztett SB-nk alatt...node sebaj, ha velünk is nyer egy SB-t, akkor spongyát rája 😉
több mint 12 éve
Na lehet dolgozni! Ariens illik ebbe a képbe. Nem kell Flynn? 😛MedvepapaNe tukmáld 😊
több mint 12 éve
Na lehet dolgozni! Ariens illik ebbe a képbe. Nem kell Flynn? 😛
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Üdv a fedélzeten 😊
több mint 12 éve
Üdvözletem Arians mester!A tegnapi mini sajtótájékoztató alapján szimpatikus figura. Egy gondom van. A védelem. A hírek szerint jönne Todd Bowles DC-nek (a Wiki adatlapján már kész tényként közölték 😀), mivel szerintem Horton azon van, hogy lelépjen hiába van egy év még a szerződéséből. Így viszont változna a séma 4-3-ra (szerintem), aminek nem örülnék annyira.
Röviden ennyi.
Ja igen, ma este 9-től lesz az új HC-nak sajtótájékoztató, biztos felteszik a Hortonos kérdést neki az újságírók. Aki teheti nézze majd a Cards honlapján lesz hozzá stream.
több mint 12 éve
As of 8:45 ET, Cardinals DC Ray Horton still waiting for call to inform him Arizona has hired Bruce Arians.Egyébként meg sivatagi Steelers.
több mint 12 éve
Helyes. Sztem nagyon jó választás. Én személy szerint örülök, hogy nem fogtunk valami őrületbe egyetemi edzővel, vagy hoztuk a már unalomig ismert Reidet. Tapasztalt, bevált edző, aki most HC-ként is bizonyíthat. Én teljesen bízok benne. Nem várok hirtelen sikereket, de középtávon nagyon bizakodó vagyok.Alá is írta a 4+1 éves szerződést elvileg.SchleckIan Rapoport @RapSheetFuck Yeah! Csak legyen igaz. andree
The #Cardinals have offered their head coaching job to Bruce Arians, I'm told. He is expected to accept.