Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
szori a késésért cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/16/Tippjatek_15_het/
több mint 11 éve
Ezt nem is olvastam...Jah...
Fitz próbálja menteni Whiz seggét!
www.nfl.com/news/story/0ap1000000109465/article/larry-fitzgerald-backs-ken-whisenhunt-after-580-loss?icampaign=GC_newscatattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
Ezt nem is olvastam...Fitz próbálja menteni Whiz seggét!
www.nfl.com/news/story/0ap1000000109465/article/larry-fitzgerald-backs-ken-whisenhunt-after-580-loss?icampaign=GC_news
több mint 11 éve
Landry JonesKirk Cousins? 😀szampi#33Matt Flynn?Helmut ZimmerVick? 😊Divat
több mint 11 éve
catattack
3 520
ja, a meccs nem érdekel 😊Az fasza! Majd megzavarja Lindleyt! 😀
Úgy néz ki nyitva lesz a UofP teteje.Fucu
több mint 11 éve
ja, a meccs nem érdekel 😊A legjobban a PP vs Megatron párharcot várom csak PP ne hordjon vissza 😊Fucu😂
Nagyon futtatva van...
Kíváncsi vagyok én is, de nem ezen fog elmenni a meccs! 😀catattack
Úgy néz ki nyitva lesz a UofP teteje.
több mint 11 éve
catattack
3 520
A legjobban a PP vs Megatron párharcot várom csak PP ne hordjon vissza 😊Fucu😂
Nagyon futtatva van...
Kíváncsi vagyok én is, de nem ezen fog elmenni a meccs! 😀
több mint 11 éve
kimozog Avril vagy KVB karjai közé 😀Mike Gibson kemény 2 napot volt a csapatnál, ma reggel el is küldték. Helyére a PS-ből felkerült az 53-ba Ricky Lumpkin (DT).A faszt! 😀 Meg lesz fogva! Vagy Lindley kimozogja... catattack
Így biztos, hogy Wedige fog kezdeni centerben. Suh már csorgatja a nyálát.Fucu
A legjobban a PP vs Megatron párharcot várom csak PP ne hordjon vissza 😊
több mint 11 éve
catattack
3 520
Mike Gibson kemény 2 napot volt a csapatnál, ma reggel el is küldték. Helyére a PS-ből felkerült az 53-ba Ricky Lumpkin (DT).A faszt! 😀 Meg lesz fogva! Vagy Lindley kimozogja...
Így biztos, hogy Wedige fog kezdeni centerben. Suh már csorgatja a nyálát.Fucu
több mint 11 éve
Mike Gibson kemény 2 napot volt a csapatnál, ma reggel el is küldték. Helyére a PS-ből felkerült az 53-ba Ricky Lumpkin (DT).Így biztos, hogy Wedige fog kezdeni centerben. Suh már csorgatja a nyálát.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Mondtam én, hogy Whiz érdeme? Egyértelmű mindenkinek, hogy Warner nélkül semmi nem lett volna...Egy NFC bajnok csapatnak nem szabadott volna így lesüllyedni...Kurt Warner volt aki felhúzta a Cardst nem Whizpetey
catattack
De őt még! nem küldeném el!
több mint 11 éve
Sajnos van alapja ennek is, de mégis azt mondom maradjon Whiz.Kurt Warner volt aki felhúzta a Cardst nem WhizpeteyGM és OC kell leginkább. ÉS Whizzel kiegészülve kellene újraformálni az offense-t. Meglátjuk mi lesz, január elején okosabbak leszünk, hogy marad-e Whiz.FucuSzerintem elég sokat letett Whiz az asztalra, hogy egy ilyen "botlás" miatt repüljön...
Fucu szépen leírta már, hogy Graves nem produkált túl fényesen se draftokon, és főleg FA területén...
Ami Millert illeti már évek óta mindig felmerül a neve, hogy nem elég az amit teljesít....
Meglátjuk...
Bidwillnek ki van a töke... joggal!
Egy NFC bajnok csapatnak nem szabadott volna így lesüllyedni...
catattack
több mint 11 éve
"The Pats have scored more points in their last 5 games (210) than the Cardinals (186) have all season." nem szar 😀
több mint 11 éve
Kurt Warner volt aki felhúzta a Cardst nem WhizGM és OC kell leginkább. ÉS Whizzel kiegészülve kellene újraformálni az offense-t. Meglátjuk mi lesz, január elején okosabbak leszünk, hogy marad-e Whiz.FucuSzerintem elég sokat letett Whiz az asztalra, hogy egy ilyen "botlás" miatt repüljön...
Fucu szépen leírta már, hogy Graves nem produkált túl fényesen se draftokon, és főleg FA területén...
Ami Millert illeti már évek óta mindig felmerül a neve, hogy nem elég az amit teljesít....
Meglátjuk...
catattack
több mint 11 éve
Fucuval és cat-tal értek egyet, Whiz még így is messze a legjobb HC eddig, aki a csapatnál évek (évtizedek?) alatt megfordult. Most sajnos a sok, évek alatt rossz irányba vitt folyamat egybeért, és teljesen szétesett a csapat, de ezért nem lehet csak Whiz-t hibáztatni.Az OC és a GM fog repülni, no meg a játékosállományban lesz nagy takarítás.
több mint 11 éve
catattack
3 520
GM és OC kell leginkább. ÉS Whizzel kiegészülve kellene újraformálni az offense-t. Meglátjuk mi lesz, január elején okosabbak leszünk, hogy marad-e Whiz.FucuSzerintem elég sokat letett Whiz az asztalra, hogy egy ilyen "botlás" miatt repüljön...
Meglátjuk...
több mint 11 éve
Ismét Lindley lesz a kezdő QB 😀
több mint 11 éve
cattatack is írta, hogy GM és OC kell leginkább. ÉS Whizzel kiegészülve kellene újraformálni az offense-t. Meglátjuk mi lesz, január elején okosabbak leszünk, hogy marad-e Whiz.Kolb IR-e várható volt, nem fogunk 4 QB-t tartani a rosteren.Szerinted tudna még eredményt elérni a csapattal? Egyáltalán képes újjá varázsolni az offense-t?Leon78
Szerintem marad Whiz, de ez Michael Bidwill-en múlik.Fucu
több mint 11 éve
Kolb IR-e várható volt, nem fogunk 4 QB-t tartani a rosteren.Szerinted tudna még eredményt elérni a csapattal? Egyáltalán képes újjá varázsolni az offense-t?
Szerintem marad Whiz, de ez Michael Bidwill-en múlik.Fucu
több mint 11 éve
Kolb IR-e várható volt, nem fogunk 4 QB-t tartani a rosteren.Szerintem marad Whiz, de ez Michael Bidwill-en múlik.
több mint 11 éve
Mire alapozod a 70-80 %-ot? Talán tudsz valami konkrétumot, vagy csak megérzés?Nem hinném, hogy a tisztogatás előszele (mondjuk Whiz 70-80%, hogy repül), csak nem ment jól a rehab, és inkább IR-re tették.Dexxter TailorAkkor idén már nem látjuk Kevint 😊 Bevallom őszintén kivételesen örültem volna a visszatérésének, de ha ez a tisztogatás előszele akkor annak is örülöksilent7939Kolb IR-en.vassadiHála az égnek! 😀 Helyére Mike Gibson (C/G) jött. Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Nem hinném, hogy a tisztogatás előszele (mondjuk Whiz 70-80%, hogy repül), csak nem ment jól a rehab, és inkább IR-re tették.Akkor idén már nem látjuk Kevint 😊 Bevallom őszintén kivételesen örültem volna a visszatérésének, de ha ez a tisztogatás előszele akkor annak is örülöksilent7939Kolb IR-en.vassadiHála az égnek! 😀 Helyére Mike Gibson (C/G) jött. Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Akkor idén már nem látjuk Kevint 😊 Bevallom őszintén kivételesen örültem volna a visszatérésének, de ha ez a tisztogatás előszele akkor annak is örülökKolb IR-en.vassadiHála az égnek! 😀 Helyére Mike Gibson (C/G) jött. Dexxter Tailor
több mint 11 éve
Kolb IR-en.vassadiHála az égnek! 😀 Helyére Mike Gibson (C/G) jött.